Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Sada dvou činek s vinylovým potahem i pro domácí použití, seříznuté hrany pro stabilitu při položení.. Vinylové činky inSPORTline Smoothbell 2 x 0,5 kg pro posilovací cvičení horních končetin a horní části trupu se používají především při aerobicu a při posilovacích hodinách P-classu a Bodystylingu. Vinylové činky inSPORTline Smoothbell 2 x 0,5 kg jsou vyrobeny z kovového jádra potaženého příjemným vinylem.Technický popis:


sada dvou činek
i pro domácí použití
seříznuté hrany pro stabilitu při položení
materiál povrchu: vinyl
hmotnost: 2 x 0,5 kg
délka úchopu: 9 cm
šířka kotoučového bloku: 2 cm
průměr závaží: 5 cm
celková délka: 13 cm

Nastavitelná hrazda do dveří pro přítahy, snadná montáž a demontáž, protiskluzové úchopy.. Univerzální hrazda do dveří inSPORTline pro posilování zádových partií, břicha i paží. Ideální pro pravidelné i občasné posilování doma či v domácí posilovně.

Hrazdu inSPORTline lze snadno upevnit do vrchní části dveří pro přítahy a posilování zad a paží i do spodní části dveří pro sedy-lehy a posilování břišních svalů.

Díky takto snadné instalaci je možné hrazdu vždy po cvičení uschovat.Technický popis:


kvalitní nerez ocel
měkké protiskluzové úchopy
snadná a rychlá montáž i demontáž
nastavitelná velikost: 63 - 91 cm
nosnost: 120 kg

Plastová jednoruční činka o hmotnosti 4 kg ve tvaru zvonu s cementovou náplní.. Kvalitní jednoruční činka inSPORTline Vin-Bell je jednoručka ve tvaru zvonu s trojúhelníkovým úchopem. Tělo činky je vyrobeno z kvalitního plastového materiálu plněného cementovou náplní. Kvalitní a pevné madlo činky zaručuje bezpečné a komfortní posilování. Ve spodní straně je činka inSPORTline Vin-Bell opatřena drobnými gumovými podložkami, které zajišťují stabilitu činky při jejím odložení. Tato činka je vhodná pro všechny výkonostní i věkové kategorie uživatelů a je určena k rozvoji síly. Technický popis:


kvalitní tělo činky z plastového materiálu plněného cementovou náplní
povrch odolný proti vlhkosti a opotřebení
4 stojné gumové podložky zajišťující stabilitu činky při jejím odložení a skladování
garantovaná přesnost váhy
označení hmotnosti na těle činky
hmotnost: 4 kg
cena za jeden kus
poznámka: barevné zpracování se může lišit

3 gumová táhla, 7 odlišných nastavení odporu, obal pro snadnou manipulaci a uskladnění.. Nastavitelný gumový expandér inSPORTline CE3320 je vhodný pro posilování ramen, paží, hrudníku a zad. 3 posilovací táhla s odlišnou tuhostí lze libovolně kombinovat a nastavit celkem 7 různých obtížností. 

Sada je opatřena dvěma měkkými úchopy, které lze snadno propojit gumovými táhly. Díky vysoké efektivitě cvičení a nízké ceně je tato posilovací sada oblíbenou pomůckou pro všestranné domácí posilování.Technický popis:


všestranný gumový posilovač pro posilování celého těla
3 ks odnímatelných gumových táhel
rukojeti z tvrzeného plastu a měkké pěny
možnost nastavení 7 různých odporů cvičení
tloušťka táhel: 9 mm (nejmenší tuhost), 10 mm, 11 mm (největší tuhost)
odpory táhel:

červené: 4,5 kg
zelené: 6,8 kg
modré: 9 kg
červené+zelené: 11,3 kg
červené+modré: 13,5 kg
zelené+modré: 15,8 kg
červené+zelené+modré: 20,3 kg


délka táhla: 140 cm
obal pro snadné uskladnění a přenos součástí balení

Nástěnná hrazda s pevnými sváry, 3 možnosti úchopů, jednoduchá instalace, vhodná do bytů i posiloven.. Nástěnná hrazda inSPORTline LCR1103 je univerzální hrazda pro posilování zádových partií, břicha i paží za pomoci přítahů. Díky úchopové části dlouhé 97 cm lze cvičit s různě vzpaženýma rukama dle vlastních požadavků.

Hrazda je vyrobena z kvalitního ocelového materiálu se speciální povrchovou úpravou se zvýšenou odolnosti.

Tři možnosti úchopů zaručují využívat hrazdu při několika druzích cviků. Hrazda je díky nosnosti 100 kg vhodná pro širokou škálu uživatelů. Nástěnná hrazda inSPORTline LCR1103 je ideálním pomocníkem při posilovaní vlastní hmotností, vhodná do bytů či posiloven.Technický popis:


nástěnná hrazda vhodná do bytů i posiloven
minimální nároky na prostor
vysoká pevnost a nosnost
ukotvení pomocí 4 šroubů na každé straně (součást balení)
protiskluzové vroubkování úchopové části
3 možnosti úchopů 
materiál: ušlechtilá ocel se speciální povrchovou úpravou
vzdálenost od zdi k hlavní tyči: 29 cm
průměr úchopové části: 25 mm
rozměry hrazdy: délka 97 cm x šířka 49 cm x výška 20 cm
rozměry kotvících ploch: 19 x 10 cm
vzájemná vzdálenost vnitřních kotvících otvorů: 49 cm
rozteč otvorů na kotvící ploše: 16 x 6 cm
hmotnost: 5,5 kg
maximální zatížení: 100 kg
určené pro domácí využití

Pěnový kryt pro jóga válec s vroubkováním, uchycení pomocí čtyř cvočků.. Kryt pro jóga válec inSPORTline Kovr je vyroben ze speciálního EVA materiálu. Kryt pěnového válce slouží v kombinaci se standardním pěnovým válcem jako pomůcka k uvolnění svalů, hloubkové masáži či stabilizačnímu cvičení. Zároveň pomáhá zlepšovat svalovou pružnost a umožňuje větší rozsah pohybu. Vroubky krytu mají také masážní a rekonvalescenční účinky.  Technický popis:

vyrobeno ze zdravotně nezávadného materiálu
rozvíjí koordinaci pohybu
odstraňuje stres, svalové napětí, nerovnováhu
pomáhá při odstraňování bolestí zad a kloubů
rekonvalescenční a masážní účinky
spojení zajištěno na 4 druky
materiál: EVA
velikost: délka 52 cm x šířka 43,5 cm x výška 1,5 cm
nosnost: bez omezení
vhodné pro aerobní či balanční cvičení

Dvojkolečko pro větší stabilitu s širší mezerou, nižší obtížnost, pomůcka je lehká a skladná, k posílení celého těla.. Posilovací kolečko inSPORTline AB Roller AR300 je vhodnou aerobní pomůckou pro posílení celého těla. Posouváním po podlaze posilujete především břišní a prsní svalstvo, ale také jsou zapojeny ruce, ramena a lýtka.

Posilovací kolečko inSPORTline AB Roller AR300 je vyrobené z odolného polypropylenového a EVA materiálu. Protiskluzová úprava pak zaručuje bezpečný pohyb během cvičení. Kolečka jsou od sebe více vzdálená, což zaručuje vyšší stabilitu při cvičení. Nízká hmotnost 0,6 kg a protiskluzové gripy patří mezi další předností posilovacího kolečka.

Díky těmto vlastnostem se stalo posilovací kolečko inSPORTline AB Roller AR300 oblíbenou pomůckou při posilování vlastní hmotností.Technický popis:


aerobní pomůcka pro posílení celého těla
dvojkolečko se zvýšenou odolností
větší mezera mezi kolečky - vyšší stabilita
protiskluzová úprava kolečka i gripů
celková délka: 29 cm
průměr koleček: 14 cm
šířka koleček: 3 cm
délka madel: 11 cm
materiál: polypropylen, EVA
hmotnost: 0,6 kg
nosnost: 100 kg
vhodné pro muže i ženy
určené pro posílení celého těla

Úchopy pro efektivnější cvičení kliků, protiskluzová zakončení, stabilní, výhodou je nízká hmotnost a skladnost.. Úchopy na kliky inSPORTline Push Up PU200 jsou oblíbeným příslušenstvím pro dokonalé provádění kliků. Konstrukce je vyrobena z odolné oceli, což zaručuje dlouholetou životnost. Rukojeti jsou opatřeny protiskluzovým materiálem, který umožňuje pevné a komfortní stisknutí. V kombinaci s protiskluzovým opatřením nohou jsou úchopy maximálně stabilní a umožňují provádět precizní kliky až do krajních poloh.

Při cvičení se lokty dostávají do menšího úhlu, hrudník se dostává níže než při obyčejném kliku a cvičení je tak více efektivní. Díky těmto výborným vlastnostem se staly úchopy na kliky inSPORTline Push Up PU200 velmi oblíbeným příslušenstvím pro posilování horní poloviny těla, zejména prsních svalů.Technický popis:


ideální doplněk k provádění kliků
kvalitní zpracování
vysoká odolnost
protiskluzová úprava rukojetí a zakončení nohou
rozměry: délka 27 cm, šířka 16 cm, výška 14,5 cm
délka úchopů: 12 cm
průměr úchopů: 30 mm
materiál: ocel
materiál rukojetí: polypropylen
hmotnost: 420 g (kus)
nosnost: 120 kg
vhodné k posilování horní poloviny těla, zejména prsních svalů 
2 ks v balení

Kvalitní kotouče s dlouhou životností, možnost použít i jako samostatnou činku, povrchová úprava proti opotřebení, skvělý poměr cena/kvalita.. Litinový kotouč inSPORTline Hamerton 1,25 kg představuje kvalitní závaží na hřídele a vzpěračské tyče o průměru 30 mm. Speciální povrchová úprava chrání kotouč před opotřebením a případnou korozí. Závaží je vyrobeno z kvalitní litiny, která zaručuje velmi dlouhou životnost.

Disponuje praktickými úchopy, díky kterým se s kotoučem mnohem lépe manipuluje. Celkově působí kotouč oldschoolově, robustně a kvalitně. Tyto vlastnosti dělají z kotouče inSPORTline Hamerton oblíbenou a neodmyslitelnou součást každé posilovny.Technický popis:


kotouč z kvalitní litiny
pro hřídele a vzpěračské tyče o průměru 30 mm
povrchová úprava proti opotřebení
možnost použít kotouč i jako samostatnou činku
vynikající poměr cena/kvalita
materiál: litina
průměr kotouče: 15 cm
šířka kotouče: 2 cm
průměr otvoru pro hřídel: 30 mm

Jednoduchá univerzální cvičební pomůcka, nižší obtížnost, napomáhá posílení zad, pánevního dna a břišního svalstva.. Kmitací tyč inSPORTline Flexi Bar Easy je jednoduchá, avšak efektivní cvičební pomůcka. Zaměřuje se zejména na svaly v okolí páteře. Pravidelným cvičením s Flexi Bar Easy se lze zbavit bolesti zad, zpevnit svaly pánevního dna, hluboké břišní svalstvo a zádové svalstvo. Výhoda je v univerzálnosti - s kmitací tyčí lze cvičit v sedě, leže, ve stoje nebo i v pohybu a je vhodná pro všechny věkové a výkonnostní skupiny. Díky těmto vlastnostem je kmitací tyč inSPORTline Flexi Bar Easy oblíbenou domácí cvičební pomůckou.

 Technický popis:


varianta easy - nižší obtížnost cvičení
zpevňuje a posiluje především svalstvo zádové, břišní a svalstvo pánevního dna
pravidelným cvičením se lze zbavit bolesti zad
pracuje na principu pravidelného kmitání
vibrace přecházejí do celého těla
délka: 160 cm
rozměr úchopu: 21 x 6 cm
průměr tyče: 3 cm
hmotnost: 560 g
materiál: TPR, sklolaminát