Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Velké rozměry, jednoduchý na sestavení, protiskluzová úprava povrchu.. Aerobic step inSPORTline AS500 disponuje třemi možnostmi nastavení výšky, a to 10 - 15 - 20 cm. Díky tomu si můžete určit obtížnost cvičení.

Změnu výšky lze provést snadno za pomoci dodávaných nastavovacích bloků. Velikost schodu činí 119 x 41 cm, a proto je vhodný nejen na aerobicové kroky, ale také pro pohodlné provádění strečingových cviků nebo posilování vleže zaměřené na svaly stehen, břicha a hýždí.Technický popis:


protiskluzová úprava povrchu
neklouzavé nohy základny pro stabilitu
jednoduchý na sestavení, bez nutnosti použití nářadí
tři nastavitelné výšky: 10-15-20 cm
rozměr nastavovacích bloků: 41x41 cm
rozměry: délka 119 x šířka 41 cm
svrchní rozměry: cca délka 100 x šířka 33 cm
nosnost: 250 kg
hmostnost: 7,5 kg
materiál: polypropylen, polyethylen, ABS
pro tvarování a posilování svalů dolních končetin, břicha, aerobní cvičení a strečing

Skladný, lehký, jednoduchý na sestavení, protiskluzová úprava povrchu.. Aerobic step inSPORTline AS200 disponuje dvěma možnostmi nastavení výšky, a to 10 a 15 cm. Díky tomu si můžete určit obtížnost cvičení. Změnu výšky lze provést snadno za pomoci dodávaných nastavovacích bloků.

Velikost schodu činí 75 x 36,5 cm, a proto je vhodný nejen na aerobicové kroky, ale také pro pohodlné provádění strečingových cviků. Díky své nízké hmotnosti a skladnosti je vhodný i pro přenášení nebo omezenější prostorové podmínky, takže s ním můžete cvičit prakticky kdekoliv.Technický popis:


protiskluzová úprava povrchu
neklouzavé nohy základny pro stabilitu
jednoduchý na sestavení, bez nutnosti použití nářadí
dvě nastavitelné výšky: 10-15 cm
rozměr nastavovacích bloků: 36,5 x 25,5 cm
rozměry: délka 75 x šířka 36,5 cm
nosnost: 250 kg
hmostnost: 3,7 kg
materiál: polypropylen, polyethylen, ABS
pro tvarování a posilování svalů dolních končetin, aerobní cvičení a strečing

Aerobic step, nakloněná rovina a balanční pomůcka v jednom, pro posílení celého těla, vysoká nosnost, velmi stabilní.. Multifunkční aerobic step inSPORTline Multifun je skvělá domácí cvičební pomůcka pro zpevnění svalstva celého těla. Kombinuje v sobě několik oblíbených fitness produktů. Pomocí přiložených dílů tento nástroj snadno upravíte na aerobic step, nakloněnou rovinu nebo balanční pomůcku s různými úrovněmi obtížnosti.

V podobě aerobic stepu získáte vysoce účinný cvičební nástroj pro zpevnění a tvarování svalstva nohou, hýžďového svalstva a posílení kardiovaskulárního systému. Vystupováním na step a sestupováním zpět na zem během cvičení dáte těmto partiím opravdu zabrat a spálíte více kalorií.

Stabilitu a bezpečnost zajišťuje protiskluzová úprava povrchu a pogumované nožky. Aerobic step inSPORTline Multifun tak můžete používat na jakékoliv podlaze. S

e svou výškou 14 cm a rozměry nášlapné plochy 53 x 33 cm je vhodný pro každého. Využít můžete i madel pro ruce k posílení horní poloviny těla klikováním, vzpory či jinými cviky.

Během chvilky můžete aerobic step přetvořit na nakloněnou rovinu. Postavením se na ni jednoduše a důkladně protáhnete lýtka a zadní stranu stehen. Intenzitu protažení můžete zvýšit předkloněním. Připojením dalších dvou částí ve tvaru půlkruhu se z podložky stane balanční pomůcka. 

"Houpáním" ze strany na stranu opět můžete protáhnout a posílit svaly nohou, navíc však udržováním rovnováhy zpevníte střed těla a hluboký stabilizační systém. Využitím posledního dílu ve tvaru polokoule pak zvýšíte rozsah pohybu na 360° a balancování na podložce výrazně ztížíte.

Multifunkční aerobic step inSPORTline Multifun je výborným fitness doplňkem pro domácí posílení a protažení celého těla. Je ideální pro začátečníky i pokročilé a díky své promyšlené konstrukci vysoce skladný. Pomůcku stačí rozložit na díly a vejde se prakticky kamkoliv.Technický popis:


univerzální domácí cvičební nástroj
posílení a protažení celého těla
vhodný pro začátečníky i pokročilé
aerobic step
nakloněná rovina
balanční pomůcka
protiskluzový povrch
pogumované nožky
pevný a stabilní
snadná a rychlá úprava do jednotlivých podob
velmi skladný
výška: 14 cm
rozměry nášlapné plochy: 53 x 33 cm
hmotnost: 3,6 kg
nosnost: 200 kg

Schod nejvyšší kvality speciálně určený pro skupinové lekce.Díky svým ideálním rozměrům se Sveltus fitness schod stal standardem evropských dohod o fitness vybavení.Protiskluzový povrch i základna.Mat

Plyometrická plošina ze dřeva. 3 různé výšky skoku (50 cm, 60 cm, 70 cm). Každý panel je vyroben z 2 cm silné překližky. Dřevěné vnitřní opěrky posilují plyobox pro dobrou životnost. Součástí jsou mon

Kompaktní, lehký schod s protiskluzovým povrchem.
Pro atraktivní a praktické cvičení.
Snadno skladovatelné.
Vyrobeno z recyklovaných materiálů.
Materiál: polypropylen.

Skladný lehký schod s protiskluzovým povrchem.Atraktivní a praktický, hodí se i do skupinových lekcí.Nožky sklopitelné pod schod.Stohovatelné a snadno se ukládají.Vyrobené z recyklovaných materiálů.Ma

Výškově nastavitelný schod na aerobic (výška 10cm nebo 15cm) obsahuje 2 ks výškově nastavitelné bloky.Protiskluzová plošina s funkcí tlumení nárazů.Baleno po 1 ks v kartonu.

Nastavitelná fitness pomůcka nejen pro aerobní trénink s protiskluzovým povrchem a lehkou konstrukcí!. Aerobic step inSPORTline AS150 je všestranná tréninková pomůcka, se kterou se rozhodně nebudete nudit! Pevný plast s protiskluzovým povrchem totiž slouží jako spolehlivá opora nejen při aerobním cvičení. Díky odnímatelným spodním panelům lze nastavit výšku stepu buď na 10 nebo 15 cm. Nohy jsou opatřeny protiskluzovou gumou, takže se do tréninku můžete pořádně opřít.

S aerobic stepem posílíte horní i dolní polovinu těla a zapracujete na své síle, obratnosti i koordinaci. A pokud je vám to málo, vždy můžete zapojit další pomůcky, například činky nebo expandéry. Díky nízké hmotnosti se s pomůckou navíc snadno manipuluje.Technický popis:


protiskluzový povrch desky
protiskluzová úprava nohou pro vyšší stabilitu
dvě nastavitelné výšky stepu
lehká konstrukce
materiál: PP
rozměry: délka 68 cm x šířka 27 cm x výška 10/15 cm
nastavitelná výška: 10 cm, 15 cm
hmotnost: 2,32 kg
nosnost: 200 kg
certifikace: EN 14372

Fitness pomůcka se 3 nastavitelnými výškami nejen pro aerobní trénink s protiskluzovým povrchem a lehkou konstrukcí!. Aerobic step inSPORTline AS250 je všestranná tréninková pomůcka, se kterou se rozhodně nebudete nudit! Pevný plast s protiskluzovým povrchem totiž slouží jako spolehlivá opora nejen při aerobním cvičení. Díky dvěma párům odnímatelných spodních panelů lze nastavit výšku stepu na 10, 15 nebo 20 cm. Nohy jsou opatřeny protiskluzovou gumou, takže se do tréninku můžete pořádně opřít.

S aerobic stepem posílíte horní i dolní polovinu těla a zapracujete na své síle, obratnosti i koordinaci. A pokud je vám to málo, vždy můžete zapojit další pomůcky, například činky nebo expandéry. Díky nízké hmotnosti se s pomůckou navíc snadno manipuluje.Technický popis:


protiskluzový povrch desky
protiskluzová úprava nohou pro vyšší stabilitu
tři nastavitelné výšky stepu
lehká konstrukce
materiál: PP
rozměry: délka 88 cm x šířka 32 cm x výška 10/15/20 cm
nastavitelná výška: 10 cm, 15 cm, 20 cm
hmotnost: 4,2 kg
nosnost: 200 kg
certifikace: EN 14372