Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Rotační disk pro zeštíhlení postavy, magnetické body pro zvýšení efektivity cvičení, masážní body pro stimulaci nohou.. Rotační disk inSPORTline Magnetic je vhodný pro zeštíhlení postavy, především v oblasti boků a šikmých břišních svalů. Stačí se na něj postavit a pohybovat tělem ze strany na stranu. Na povrchu rotany inSPORTline Magnetic jsou umístěny speciální magnetické body pro vyšší efektivitu cvičení. Pozitivně ovlivní proudění energie Vaším tělem a nohy můžete zbavit otoků a bolestí. Dále potěší také jemné stimulační masážní výstupky.Technický popis:


masážní body pro stimulaci chodidel
speciální magnetické body pro vyšší efektivitu cvičení
hmotnost: 0,54 kg
nosnost: 100 kg
průměr disku: 25 cm
výška: 3 cm

Míč plněný pískem, pro cvičení jógy, posilování či rekonvalescenci, přizpůsobuje se tvaru těla.. Jóga míč inSPORTline 2 kg je míč plněný pískem vhodný především pro cvičení jógy a pro rekonvalescenční účely. Díky výplni se výborně přizpůsobí konturám těla a zároveň jej díky své váze lze použít i jako posilovací prvek - pohyblivý písek dodává míči jinou dynamiku, než mají například činky. . Míč se dodává v několika velikostech s rozdílnou hmotností a každý si tak může zvolit optimální velikost a hmotnost pro vlastní cvičení. S jóga míčem inSPORTline lze provádět širokou škálu cviků.Technický popis:


písková náplň
povrch míče z vysoce odolného PVC materiálu
vhodné pro širokou škálu cvičení, jógu, fitness
vhodné pro rekonvalescenční účely
univerzální a snadné použití kdekoliv
pomáhá rozvíjet sílu, obratnost, rovnováhu i koordinaci
efektivní posilování hlubokých svalových skupin
pro individuální i skupinové formy cvičení
průměr míče: 13 cm
hmotnost: 2 kg
není určen na házení o zem

Míč plněný pískem, pro cvičení jógy, posilování či rekonvalescenci, přizpůsobuje se tvaru těla.. Yoga Ball inSPORTline 4 kg je míč plněný pískem vhodný především pro cvičení jógy a pro rekonvalescenční účely. Díky výplni se výborně přizpůsobí konturám těla a zároveň jej díky své váze lze použít i jako posilovací prvek - pohyblivý písek dodává míči jinou dynamiku, než mají například činky. Míč se dodává v několika velikostech s rozdílnou hmotností a každý si tak může zvolit optimální velikost a hmotnost pro vlastní cvičení. S yoga míčem inSPORTline lze provádět širokou škálu cviků.Technický popis:


písková náplň
povrch míče z vysoce odolného PVC materiálu
vhodné pro širokou škálu cvičení, jógu, fitness
vhodné pro rekonvalescenční účely
univerzální a snadné použití kdekoliv
pomáhá rozvíjet sílu, obratnost, rovnováhu i koordinaci
efektivní posilování hlubokých svalových skupin
pro individuální i skupinové formy cvičení
průměr míče: 21 cm
hmotnost: 4 kg
není určen na házení o zem

Anatomicky vytvarovaná podložka s masážními bodlinkami ke stimulaci akupresurních bodů, vhodná pro cvičení i relaxaci.. Balanční polštář inSPORTline BC200 je vhodným masážním doplňkem při dlouhotrvajícím sezení. Působí příznivě proti bolestem zad, pomáhá správnému držení těla, lze jej využít při rekonvalescenci. Balanční polštář inSPORTline BC200 může zároveň sloužit jako prostředek k procvičování stabilizačních svalů v hlubších vrstvách, které se velmi těžko procvičují nebo k rozvoji koordinace pohybu. V neposlední řadě lze využít balanční polštář inSPORTline BC200 jako efektivní pomůcku k odstraňování svalového a stresového napětí. Balanční polštář je vyroben ze zdravotně nezávadného PVC materiálu a je tak bezpečný a vhodný pro všechny věkové kategorie. Technický popis:


vyrobeno ze zdravotně nezávadných materiálů
možnost dohuštění pumpičkou s jehlou (nejsou součástí)
masážní body na povrchu
materiál: PVC
rozměry: šířka 37 cm x délka 22,5 cm x výška 3 cm
nosnost: 120 kg
hmotnost: 800 g
vhodné při sezení nebo balančním cvičení 
není určeno pro komerční používání

Víceúčelová a robustní podložka, vhodná pro děti i dospělé, pumpička v balení.. Balanční podložka inSPORTline Donut Ball ve tvaru velké americké koblihy je všestranná fitness pomůcka, vhodná pro aerobní a balanční cvičení. 

Napomáhá k rozvoji koordinace pohybu, aktivizaci a posílení stabilizačních svalových partií, uložených v hlubších vrstvách, které se jinak procvičují velmi obtížně. Metoda balančního cvičení napomáhá při odstraňování bolestí zad, kloubů a dochází při ní ke zpevnění celého těla. 

Balanční podložku inSPORTline Donut Ball lze rovněž použít ke cvičení v lehu, k protahování jednotlivých svalových oblastí, nebo pouze jako pomůcku pro správné držení těla při sezení. Podložka je mimo jiné vhodná k rozvoji motorických dovedností dětí. Technický popis:


vyrobeno z vysoce pevných materiálů
jednokomorová vzduchová podložka
upuštěním tlaku lze upravovat obtížnost cvičení
pomáhá k rozvoji koordinace pohybu
vhodná také pro rozvoj motorických dovedností dětí
průměr: 50 cm
výška: 25 cm
nosnost: 150 kg
hmotnost: 600 g 
pumpička je součástí balení
není určeno pro komerční používání

Univerzální cvičební pomůcka, plastová základna pro větší stabilitu, protiskluzová úprava, pro začátečníky i pokročilé, expandéry a pumpa v balení.. Balanční podložka inSPORTline Dome UNI je pomůcka vhodná pro aerobní a balanční cvičení. Podložka může být používána dvojím způsobem - měkkou částí nahoru nebo dolů. To vše nabízí širokou škálu balančních cviků při fitness tréninku i při rekonvalescenci.

Balanční podložka inSPORTline Dome UNI přispívá k rozvoji koordinace pohybu a schopnosti udržet rovnováhu. Při opakovaném používání posiluje svalové partie uložené v hlubších vrstvách, které se velmi obtížně procvičují.

Prováděním běžných cviků jako jsou kliky, dřepy či různé vzpory zapojíte i hluboký stabilizační systém a zlepšíte tak držení těla. Toto dynamické cvičení na balanční podložce inSPORTline Dome UNI efektivně pomáhá při odstraňování bolesti zad i kloubů a dochází při něm ke zpevnění postavy.

Dva odnímatelné expandéry s pohodlnými pěnovými madly, které jsou součástí balení, dále rozšiřují možnosti cvičení nebo vám pomohou při udržování rovnováhy. Upouštěním a napouštěním vzduchu lze regulovat obtížnost cvičení, takže je podložka vhodná pro začátečníky i pokročilé.Technický popis:


vyrobeno z vysoce pevných materiálů
jednokomorová vzduchová podložka
upravení obtížnosti upuštěním tlaku
základna podložky z tvrzeného PVC
2 expandéry rozšiřující možnosti cvičení
průměr balanční plochy: 54,5 cm
celkový průměr: 57,5 cm (v oblasti úchytů pro expandéry 63,5 cm)
výška: 22 cm (lze regulovat dohuštěním)
délka expandérů: 80 cm
maximální nosnost: 200 kg
hmotnost: 5 kg
vyrobeno ze zdravotně nezávadných materiálů
nožní pumpa součástí balení
není určeno pro komerční používání



Na hladké podlahy doporučujeme přikoupit ochrannou podložku, která zamezí případnému klouzání.

Efektivní pomůcka pro trénink rovnováhy a motoriky, se kterou posílíte klouby či hluboké svaly.. S balanční deskou inSPORTline Tasakal si užijete spoustu zábavy a zároveň natrénujete správné držení rovnováhy a zlepšíte svou tělesnou obratnost. Mimo to je deska skvělou průpravou pro sporty jako je snowboarding, windsurfing, lyžování, hokej a další aktivity, při kterých potřebujete posílit střed těla a podpořit správnou koordinaci pohybu.

Její velká výhoda spočívá ve vnitřním i venkovním využití, díky skladným rozměrům zároveň nezabere příliš mnoho místa a vleze se takřka kdekoliv! Fantazii se meze nekladou, můžete vyzkoušet řadu cviků a přitom pilovat a zlepšovat váš smysl pro rovnováhu.

Sada obsahuje pevnou desku z kvalitního dřevěného materiálu (ruský javor), která disponuje zdrsněným povrchem, čímž efektivně zabraňuje uklouznutí a podpoří tak vaši stabilitu.

Koncové bezpečnostní zarážky na zadní straně desky slouží především začátečníkům, aby si byli při prvotním používání jistější. Válec o průměru 10,5 cm vám zase dopřeje ideální náklon. Balanční deska inSPORTline Tasakal posune vaše hranice a pomůže vám vystoupit z komfortní zóny! Pokud hledáte nevšední cvičební pomůcku, bude pro vás tím pravým!Technický popis: 


sada složená z balanční desky a válce
ideální pomůcka pro trénink motoriky a rovnováhy
vhodná pro začátečníky i pokročilé 
slouží k celkovému posílení kloubů a svalů kolem nich 
pravidelným používáním zapojíte hloubkové břišní a zádové svaly
skvělá průprava pro řadu sportů: snowboarding, lyžování, windsurfing, tenis, kiting, bojová umění, atletiku, fitness a další
koncové bezpečnostní zarážky 
protiskluzový povrch 
materiál desky: 8-vrstvý vysokojakostní ruský javor
délka desky: 73,7 cm
šířka desky: 27 cm
tloušťka desky: 1,5 cm
rozměry válce: průměr 10,5 cm x délka 49 cm
nosnost: 150 kg

Skvělá všestranná balanční pomůcka, se kterou si zadovádí celá rodina! Nosnost až 200 kg, kvalitní pevné materiály, jednoduchý a stylový design.. Houpací prkno inSPORTline Inflexo je skvělá fitness, balanční a volnočasová pomůcka, se kterou se zabaví celá rodina! Nosnost až 200 kg zajistí, že se na ní vyřádí opravdu každý člen rodiny! Tato balanční deska je vhodná i pro naše nejmladší - batolata, která si s deskou mohou hrát a zároveň rozvíjet motoriku a zlepšit držení rovnováhy. Pro starší děti se stane toto prkno nejen houpačkou, skluzavkou či stoličkou, může také posloužit jako tunel pro vláčky, stoleček při hraní, součást bunkru či závodní dráha pro autíčka. Dětské fantazii se meze jednoduše nekladou. Teenageři a nejstarší členové domácnosti mohou denně na prkně posilovat svůj velmi důležitý vnitřní stabilizační systém.

Okraje balanční desky inSPORTline Inflexo jsou zaobleny, bez otřepů a díky tomu i maximálně bezpečné. Vy se tak nemusíte se bát o bezpečí vašich dětí při hraní. Prkno je vyrobeno z vysoce kvalitních a zdravotně nezávadných materiálů - pevná překližka z eukalyptového dřeva s vnější vrstvou z odolného bukového dřeva. Spodní část prkna je navíc pokryta bezpečnou vrstvou z EVA materiálu, který dokáže tlumit hluk, jenž se může při dovádění s deskou způsobit. Technický popis:


zábavná pomůcka pro trénink rovnováhy a motoriky
vhodné pro všechny věkové kategorie
zapojení hloubkových břišních a zádových svalů
celkové posílení kloubů a svalů kolem nich
skvělá průprava pro řadu sportů: snowboarding, lyžování, windsurfing, tenis, kiting, bojová umění, atletiku, fitness a mnoho dalších
délka prkna: 90 cm
šířka prkna: 30 cm 
výška prkna: 19 cm
tloušťka prkna: 1,67 cm
hmotnost prkna: 2,9 kg
nosnost: 200 kg
materiál:

vnější vrstva: bukové dřevo
vnitřní vrstvy: překližka s eukalyptového dřeva
tlumící spodní vrstva: EVA pěna

Hledáte dárek pro přátele či příbuzné? Nejste si jistí, co koupit? Nechte rozhodnutí na nich!Dárkový poukaz v hodnotě 500 Kč s roční platností v elektronické podobě.Vybírat můžete ze čtyř grafických v

Přispívá k rozvoji koordinace pohybu, aktivizaci a posílení stabilizačních svalových partií uložených v hlubších vrstvách, které se jinak velmi obtížně procvičují.Metoda balančního cvičení pomáhá při