Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Dvojkolečka, nízká hmotnost, vysoká odolnost, vhodné pro posílení celého těla.. Posilovací kolečko inSPORTLine AB Roller AR200 je vhodnou aerobní pomůckou pro posílení celého těla. Posouváním po podlaze posilujete především břišní a prsní svalstvo, ale také jsou zapojeny ruce, ramena a lýtka. Posilovací kolečko je vyrobené z odolného polypropylenového materiálu. Protiskluzová úprava pak zaručuje bezpečný pohyb během cvičení.

Nízká hmotnost 0,6 kg a protiskluzové gripy patří mezi další předností posilovacího kolečka. Díky těmto vlastnostem se stalo posilovací kolečko inSPORTline AB Roller AR200 oblíbenou pomůckou při posilování vlastní hmotností.Technický popis:


aerobní pomůcka pro posílení celého těla
dvojkolečko se zvýšenou odolností
protiskluzová úprava kolečka i gripů
průměr kolečka: 18 cm
šířka kolečka: 2x2,5 cm
šířka madla: 2x9,5 cm
materiál: polypropylen
hmotnost: 0,6 kg
nosnost: 100 kg
vhodné pro muže i ženy
určené pro posílení celého těla

Dvojkolečko pro větší stabilitu s širší mezerou, nižší obtížnost, pomůcka je lehká a skladná, k posílení celého těla.. Posilovací kolečko inSPORTline AB Roller AR300 je vhodnou aerobní pomůckou pro posílení celého těla. Posouváním po podlaze posilujete především břišní a prsní svalstvo, ale také jsou zapojeny ruce, ramena a lýtka.

Posilovací kolečko inSPORTline AB Roller AR300 je vyrobené z odolného polypropylenového a EVA materiálu. Protiskluzová úprava pak zaručuje bezpečný pohyb během cvičení. Kolečka jsou od sebe více vzdálená, což zaručuje vyšší stabilitu při cvičení. Nízká hmotnost 0,6 kg a protiskluzové gripy patří mezi další předností posilovacího kolečka.

Díky těmto vlastnostem se stalo posilovací kolečko inSPORTline AB Roller AR300 oblíbenou pomůckou při posilování vlastní hmotností.Technický popis:


aerobní pomůcka pro posílení celého těla
dvojkolečko se zvýšenou odolností
větší mezera mezi kolečky - vyšší stabilita
protiskluzová úprava kolečka i gripů
celková délka: 29 cm
průměr koleček: 14 cm
šířka koleček: 3 cm
délka madel: 11 cm
materiál: polypropylen, EVA
hmotnost: 0,6 kg
nosnost: 100 kg
vhodné pro muže i ženy
určené pro posílení celého těla

Efektivní posilovač celého těla, robustní konstrukce, kvalitní materiál, protiskluzová úprava.. Posilovací kolečko inSPORTline AB Roller AR1000 představuje velice účinnou posilovací pomůcku na domácí použití. Poskytuje celkem dva efektivní způsoby cvičení. První způsob představuje klasický cvik s posilovacím kolečkem, tedy "rolující" kliky na natažených nohách či na kolenou v lehčí variantě. Druhý způsob představuje upevnění přiložených pedálů na středovou osu a následnou fixaci chodidel (nártů) pomocí gumy a popruhu na tyto pedály.

Cvičení probíhá přitahováním nohou k tělu plynulým pohybem v kliku na rukou za pomocí břišních svalů. Cvičením se tak posiluje nejen svalstvo břišní, ale doplňkově i paže, ramena, záda, hrudní svalstvo a nohy. 

Posilovací kolečko inSPORTline AB Roller AR1000 je vyrobeno z odolné kombinace polypropylenu, PVC a oceli, díky které snese zátěž až 110 kg. Používat ho lze jak na domácí (halové), tak i na venkovní použití. Protiskluzová opatření v podobě vzorku na kole a pogumovaných gripů dodávají posilovacímu kolečku na bezpečnosti. Díky těmto vlastnostem je AB Roller AR1000 ideálním doplňkem domácí posilovny nebo jako součást workoutů.Technický popis:


efektivní posilovací pomůcka na břišní svalstvo
doplňkové posilování hrudního svalstva, paží, ramen, zad a nohou
dvě možnosti cvičení s vlastní hmotností
kvalitní pevná konstrukce 
protiskluzová opatření
vhodné na halové i venkovní použití
materiál: PP, PVC, ocel
průměr: 35 cm
délka úchopů: 12 cm
hmotnost: 2000 g
nosnost: 110 kg

Jednoduchá a skladná pomůcka, protiskluzové gripy, nízká hmotnost, vysoká odolnost, vhodné pro posílení celého těla.. Posilovací kolečko inSPORTline AB Roller AR150 je vhodnou pomůckou pro posílení celého těla. Posouváním se po podlaze se posiluje především břišní a prsní svalstvo, ale jsou zapojeny také ruce, ramena a záda. Posilovací kolečko je vyrobeno z odolného polypropylenového materiálu.

Protiskluzová úprava pak zaručuje bezpečný pohyb během cvičení. Nízká hmotnost a protiskluzové gripy patří mezi další předností posilovacího kolečka. Díky těmto vlastnostem se stalo posilovací kolečko inSPORTline AB Roller AR150 oblíbenou pomůckou při posilování vlastní hmotností.Technický popis:


efektivní pomůcka pro posílení břišního svalstva
zapojení i zad, paží, ramen a hrudního svalstva
dvojkolečko se zvýšenou odolností
protiskluzová úprava kolečka i gripů
určené pro posílení celého těla
materiál: polypropylen, PVC, ocel
průměr: 18 cm
délka madel: 9,5 cm
hmotnost: 620 g

Dva styly úchopu, protiskluzové gripy, pevná konstrukce, lehká a skladná efektivní pomůcka.. Nastavitelné kolečko inSPORTline AB Roller AR500 je unikátní posilovací pomůcka zapojující především břišní svalstvo, doplňkově i paže, záda a hrudník. Poskytuje dva styly úchopu - klasický úchop za středovou osu kdy jsou ruce v jedné rovině a druhý, u kterého jsou ruce od sebe vzdáleny (jedna ruka je vždy blíže tělu, druhá vždy dále od těla). AB Roller AR500 je vyroben z velmi pevného polypropylenu (tělo) a oceli (úchytové tyče), díky čemuž snese zátěž až do 100 kg. Úchyty disponují protiskluzovými gripy, což přidává celému cvičení na bezpečnosti a pocitu jistoty. Nastavitelné kolečko inSPORTline AB Roller AR500 je vhodným doplňkem do každého workoutu, cvičení s vlastní hmotností, nebo jen tak na protáhnutí svalstva po náročném dni. Navíc díky své nízké hmotnosti a rozměrům nezabírá místo v době nepoužívání.
 Technický popis:

efektivní posilovací pomůcka
dva způsoby úchopu
pro dokonalé procvičení břišních svalů
zapojení i paží, zad a hrudníku
protiskluzová opatření pro vyšší bezpečnost
průměr: 23 cm
nosnost: 100 kg
hmotnost: 815g
materiál: PP, ocel

Posiluje celé tělo pomocí expandéru s nastavitelným odporem, příjemné pěnové rukojeti, kvalitní zpracování, efektivní posilovací pomůcka.. Multifunkční posilovací kolečka inSPORTline AB Roller AR400 představuje efektivní posilovač celého těla s expandéry. AB Roller AR400 disponuje dvěma posilovacími kolečky, které se dají prostřednictvím expandéru použít jako činky, klasické posilovací kolečko na procvičování břišních svalů, nohou, ramen a zad. Pomocí expandéru lze nastavit i obtížnost, která začíná na odporu 4,5 kg. Čím kratší expandér je, tím je vyšší odpor, a tedy i obtížnost.

Součástí je i sedací či stoupací podstava z jemně měkčeného pevného plastu s protiskluzovým opatřením. Ilustrační cviky i s obrázky naleznete v přiloženém manuálu. Celý posilovací set je vyroben z kvalitního polypropylenu a termoplastické pryže, díky tomu snese zátěž až 100 kg. Vzhledem k malým rozměrům a nízké hmotnosti jej lze skladovat prakticky kdekoliv. Technický popis:


efektivní posilovač celého těla
expandér s nastavitelným odporem (prostřednictvím délky)
efektivní procvičení paží, ramen, zad, břicha i nohou

skvělá skladovatelnost v době nepoužívání
jemně měkčená sedací či stoupací podstava
základní odpor: 4,5 kg
průměr kolečka: 12 cm
délka rukojeti: 12 cm
maximální nosnost: 100 kg
rozměry podstavy: 41 x 13 cm
hmotnost: 910 g
materiál: PP, TPE

Jednoduchá a skladná pomůcka, pohodlné pěnové gripy, nízká hmotnost, vysoká odolnost, vhodné pro posílení celého těla.. Posilovací kolečko inSPORTline AB Roller AR100 je vhodnou pomůckou pro posílení celého těla. Posouváním se po podlaze se posiluje především břišní a prsní svalstvo, ale jsou zapojeny také ruce, ramena a záda. Posilovací kolečko je vyrobeno z odolného polypropylenového materiálu. Protiskluzová úprava pak zaručuje bezpečný pohyb během cvičení. Nízká hmotnost a pohodlné pěnové gripy patří mezi další předností posilovacího kolečka. Díky těmto vlastnostem se stalo posilovací kolečko inSPORTline AB Roller AR100 oblíbenou pomůckou při posilování vlastní hmotností.Technický popis:


efektivní pomůcka pro posílení břišního svalstva
zapojení i zad, paží, ramen a hrudního svalstva
protiskluzová úprava kolečka
pohodlné pěnové gripy
určené pro posílení celého těla
materiál: polypropylen, pěna, ocel
průměr: 17 cm
délka madel: 10,5 cm
hmotnost: 450g

Vysoká stabilita, anatomicky tvarovaná rukojeť s pěnovým polstrováním, protiskluzové vlastnosti.. Posilovací kolečko inSPORTline AB Roller Double je vhodnou aerobní pomůckou pro posílení celého těla. Oproti jiným posilovacím kolečkům se liší v tom, že kolečka nemá ve svém středu, nýbrž na koncích. Je tak zvýšena především stabilita a s tím i spojená bezpečnost.

Posouváním koleček po podlaze posilujete především břišní a prsní svalstvo, ale jsou také zapojeny ruce, ramena a lýtka. Nízká hmotnost 670 g a anatomicky tvarované protiskluzové gripy vyrobené z příjemného pěnového materiálu patří mezi další předností posilovacího kolečka. Díky těmto vlastnostem je posilovací kolečko inSPORTline AB Roller Double oblíbenou pomůckou při posilování vlastní hmotností.Technický popis:


sada posilovacích koleček
aerobní pomůcka pro posílení celého těla
vysoká stabilita
anatomicky tvarovaná rukojeť s pěnovým polstrováním, protiskluzové vlastnosti
délka: 210 mm
délka madla: 150 mm
průměr koleček: 140 mm
šířka koleček: 25 mm
materiál koleček: PVC
materiál středu koleček: polypropylen
materiál osy: ocel
hmotnost: 670 g/ks
nosnost: 100 kg
vhodné pro muže i ženy
cena za pár

Navrženo pro posilování břišních svalů. Včetně brzdového systému pro větší bezpečnost. Ocelová osa pro stabilitu. Snadná montáž. S pěnovými úchyty.

Kompaktní příslušenství ideální pro posílení a tónování břicha, ramen, paží a zad. Větší velikost zadního kola a jeho trojúhelníkový rám poskytuje větší stabilitu než normální AB válec. Skládací. Poho