Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Pro posílení svalstva jádra, ideální pro trénink rovnováhy a pružnosti.Pro fanoušky Pilates.¨Materiál: polypropylen.Bez ftalátu. Hustota pěny: 30 kg / m3.

Uvolněte stažené svaly a zlepšujte průtok krve. Členitý povrch pro účinnou masáž.

Snižuje bolest svalů a zlepšuje krevní oběh. Členitý povrch pro efektivní masáž. Členitý povrch stimuluje tkáň před cvičením a pomáhá při regeneraci po cvičení. Různé šířky výstupků nabodobují masáž t

Uvolněte stažené svaly a zlepšujte průtok krve. Členitý povrch pro účinnou masáž.

Masážní multifunkční váleček je určen pro masáže, reflexní terapii a relaxační cvičení. Snižuje napětí a stimuluje krevní oběh.

Masážní pomůcka snižuje bolest svalů a zlepšuje krevní oběh.Masážní tyč navržena pro efektivní samomasáž: na zádech, lýtkách, ramenách, krku.

Korkový válec 15x30 cm vhodný k uvolnění svalů po tréninku.Velice odolný díky korkovému materiálu.

Masážní válec se standardním koeficientem tvrdosti je určen pro terapeutickou masáž fascií a svalů. Rolování po povrchu trupu, horních a dolních končetin uvolní zkrácené fascie, které jsou příčinou bolestí, neúspěšného strečinku a slabého sportovního výkonu. Válec odstraní bolestivé spoušťové body a svalové spasmy šíje, zad a křížů. Výsledkem terapeutického rolování je pevné a pružné tělo bez bolestí a celulitidy. Žlábky na povrchu působí preventivně a terapeuticky proti celulitidě.
Země původu: Německo
Délka: 30 cm
Hmotnost: 180 g
Barva podle výrobce: Černá
Barva: Černá

Masážní válec s vysokým koeficientem tvrdosti je určen pro terapeutickou masáž fascií a svalů. Rolování po torzu trupu, horních a dolních končetinách uvolní zkrácené fascie, které jsou příčinou bolestí, neúspěšného strečinku a slabého sportovního výkonu. Válec odstraní spouštěče bolesti a svalové spasmy šíje, zad a křížů. Výsledkem terapeutického rolování je pevné a pružné tělo bez bolestí a celulitidy.
Barva: Oranžová
Barva podle výrobce: Oranžová
Hmotnost: 276 g
Země původu: Německo
Délka: 30 cm

Duté plastové jádro pěnového válce pomáhá zmírnit svalovou únavu a poskytuje cílený tlak s hustým pěnovým povrchem pro větší pohodlí. Masáží svalů zlepšuje průtok krve a kyslíku, pomáhá zvýšit pohyblivost a urychlit regeneraci.Uvolňuje zatuhlou tkáňUrychluje regeneraciDuté plastové jádroHustý pěnový povrchDélka 38 cm, průměr 14 cmBaleno ve 100% recyklovatelném obalu
Země původu: Taiwan
Barva: Černá;Modrá
Délka: 38 cm
Hmotnost: 0,8 kg
Barva podle výrobce: Černá