Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Nastavitelná hrazda do dveří pro přítahy, snadná montáž a demontáž, protiskluzové úchopy.. Univerzální hrazda do dveří inSPORTline pro posilování zádových partií, břicha i paží. Ideální pro pravidelné i občasné posilování doma či v domácí posilovně.

Hrazdu inSPORTline lze snadno upevnit do vrchní části dveří pro přítahy a posilování zad a paží i do spodní části dveří pro sedy-lehy a posilování břišních svalů.

Díky takto snadné instalaci je možné hrazdu vždy po cvičení uschovat.Technický popis:


kvalitní nerez ocel
měkké protiskluzové úchopy
snadná a rychlá montáž i demontáž
nastavitelná velikost: 63 - 91 cm
nosnost: 120 kg

Univerzální hrazda na rozšíření žebřin inSPORTline, jednoduchá instalace.. Závěsná hrazda na ribstoly - žebřiny Vám umožní na Vašich žebřinách provádět daleko více cviků. Jednoduchý a bezpečný způsob uchycení zaručuje snadnou a rychlou instalaci. Povrch hrazdy je opatřen speciální barvou se zvýšenou odolností proti opotřebení, vlhkosti a potu.Technický popis:


kvalitní konstrukce z ušlechtilé oceli
povrchová úprava se zvýšenou odolností proti opotřebení, vlhkosti a potu
jednoduchý a bezpečný závěsný mechanismus
univerzální nastavení horizontální rozteče vzpěr až do 70 cm (lze použít například na žebřiny s šířkou 65 cm)
univerzální nastavení úhlu vzpěr pro různé vertikální rozteče příček
univerzální doplněk pro všechny typy dřevěných žebřin inSPORTline
nosnost: 110 kg
šířka: 114 cm (i s úchopy)
šírka k zahnuté části: 70 cm
průměr hlavní tyče: 2,7 cm

Univerzální nástěnná hrazda, jednoduchá instalace i demontáž, gumové protiskluzové úchopy.. Nástěnná hrazda inSPORTline PU1207 je univerzální hrazda pro posilování paží a zad pomocí přítahů. Je vyrobena z kvalitního materiálu se speciální pískovanou povrchovou úpravou se zvýšenou odolností. Konce hrazdy jsou opatřeny gumovými protiskluznými úchopy. Maximální nosnost hrazdy je 120 kg.

Nástěnná hrazda inSPORTline PU1207 vás překvapí svou jednoduchostí, ale zároveň i variabilitou.Technický popis:


nástěnná hrazda vhodná do bytu i posilovny
minimální nároky na prostor
ukotvení pomocí čtyř šroubů s kotvou (jsou součástí dodávky)
protiskluzné úchopy
sklon úchopů je nastavitelný (například vodorovně nebo směrem k zemi - zajištění imbusovými šrouby)
materiál: ušlechtilá ocel se speciální pískovanou povrchovou úpravou
průměr úchopové části: 27 mm
šířka hrazdy: 118 cm
vzdálenost nosných příček: maximálně 80 cm, nastavitelná
vzdálenost hrazdy od zdi: 37 cm
délka šroubů: 7 cm
délka kotev do zdi: 5 cm
maximální zatížení: 120 kg
hmotnost: 4,1 kg

Nástěnná hrazda s pevnými sváry, 3 možnosti úchopů, jednoduchá instalace, vhodná do bytů i posiloven.. Nástěnná hrazda inSPORTline LCR1103 je univerzální hrazda pro posilování zádových partií, břicha i paží za pomoci přítahů. Díky úchopové části dlouhé 97 cm lze cvičit s různě vzpaženýma rukama dle vlastních požadavků.

Hrazda je vyrobena z kvalitního ocelového materiálu se speciální povrchovou úpravou se zvýšenou odolnosti.

Tři možnosti úchopů zaručují využívat hrazdu při několika druzích cviků. Hrazda je díky nosnosti 100 kg vhodná pro širokou škálu uživatelů. Nástěnná hrazda inSPORTline LCR1103 je ideálním pomocníkem při posilovaní vlastní hmotností, vhodná do bytů či posiloven.Technický popis:


nástěnná hrazda vhodná do bytů i posiloven
minimální nároky na prostor
vysoká pevnost a nosnost
ukotvení pomocí 4 šroubů na každé straně (součást balení)
protiskluzové vroubkování úchopové části
3 možnosti úchopů 
materiál: ušlechtilá ocel se speciální povrchovou úpravou
vzdálenost od zdi k hlavní tyči: 29 cm
průměr úchopové části: 25 mm
rozměry hrazdy: délka 97 cm x šířka 49 cm x výška 20 cm
rozměry kotvících ploch: 19 x 10 cm
vzájemná vzdálenost vnitřních kotvících otvorů: 49 cm
rozteč otvorů na kotvící ploše: 16 x 6 cm
hmotnost: 5,5 kg
maximální zatížení: 100 kg
určené pro domácí využití

Nastavitelná hrazda do dveří pro přítahy, snadná montáž a demontáž, protiskluzové úchopy po celé délce.. Hrazda do dveří inSPORTline RK100 je vhodná pro posilování zad, břicha i paží. Ideální pro pravidelné i občasné posilování doma či v domácí posilovně. Hrazdu inSPORTline RK100 lze snadno upevnit do vrchní části dveří pro cvičení shybů a vznosů, které efektivně posilují paže, záda i břicho.

Pro účinnější posílení břišních svalů lze hrazda upevnit do spodní části dveří a díky tomu můžete provádět například sedy-lehy. Speciální protiskluzový povrch zaručuje pevné stisknutí i při náročnějším cvičení. Díky snadné instalaci je možné hrazdu vždy po cvičení uschovat.
 Technický popis:


kvalitní ocel
měkké protiskluzové úchopy po celé délce
snadná a rychlá montáž i demontáž
nastavitelná velikost: 63-93 cm
nosnost: 95 kg

Úchopy pro efektivnější cvičení kliků, protiskluzová zakončení, stabilní, výhodou je nízká hmotnost a skladnost.. Úchopy na kliky inSPORTline Push Up PU200 jsou oblíbeným příslušenstvím pro dokonalé provádění kliků. Konstrukce je vyrobena z odolné oceli, což zaručuje dlouholetou životnost. Rukojeti jsou opatřeny protiskluzovým materiálem, který umožňuje pevné a komfortní stisknutí. V kombinaci s protiskluzovým opatřením nohou jsou úchopy maximálně stabilní a umožňují provádět precizní kliky až do krajních poloh.

Při cvičení se lokty dostávají do menšího úhlu, hrudník se dostává níže než při obyčejném kliku a cvičení je tak více efektivní. Díky těmto výborným vlastnostem se staly úchopy na kliky inSPORTline Push Up PU200 velmi oblíbeným příslušenstvím pro posilování horní poloviny těla, zejména prsních svalů.Technický popis:


ideální doplněk k provádění kliků
kvalitní zpracování
vysoká odolnost
protiskluzová úprava rukojetí a zakončení nohou
rozměry: délka 27 cm, šířka 16 cm, výška 14,5 cm
délka úchopů: 12 cm
průměr úchopů: 30 mm
materiál: ocel
materiál rukojetí: polypropylen
hmotnost: 420 g (kus)
nosnost: 120 kg
vhodné k posilování horní poloviny těla, zejména prsních svalů 
2 ks v balení

Závěsná hrazda na strop, šest možností úchytu, protiskluzové rukojeti.. Stropní hrazda inSPORTline RK110 je hrazda se 6 úchyty, jež se připevňuje ke stropu pomocí osmi silných šroubů. Vysoce pevná konstrukce a tyče o tloušťce 25 mm zajišťují dostatečně vysokou nosnost až 150 kg.

Hrazda je opatřena čtyřmi postranními rameny, čímž dává jistotu bezpečí i více statným lidem. Všech 6 tyčí je zakončeno protiskluzovou rukojetí ve vzdálenostech 115 cm, 54 cm a 27 cm. Hrazda na strop inSPORTline RK110 je vhodná do domácnosti pro individuální cvičení.Technický popis:


pevná konstrukce
6 přitahovacích tyčí
protiskluzové rukojeti
8 silných šroubů na připevnění, hmoždinky
rozměry základny: 50 x 30 cm
průměr tyče: 25 mm
vzdálenosti tyčí: 54 cm a 27 cm
délka úchopů: 11,5 cm
délka základny: 115 cm
vzdálenost od stropu: 35 cm
hmotnost: 5,5 kg
nosnost: 150 kg
vhodné pro domácí použití

Kompletní sada pro posilování horní poloviny těla - hrazda i bradla v jednom balení! Připevňují se samostatně a obě konstrukce unesou až 150 kg!. Pokud jste odhodlaní pořádně zapracovat na svalech horní poloviny těla, nástěnná hrazda a bradla inSPORTline Wallar jsou pro vás perfektním řešením! Tato jedinečná sada totiž obsahuje obě konstrukce, které se ke zdi připevňují samostatně a k posilování zad, paží, ramen a břišních svalů poslouží dokonale. Můžete je rozmístit podle toho, jak vám to bude doma nejlépe vyhovovat a pak už se soustředit jen na trénink!



Hrazda kromě 2 párů úchopů dále nabízí hned 3 provlékací očka pro připevnění mutitraineru nebo gumových expandérů. Tyto pomůcky vám pomohou rozšířit repertoár cviků, se kterými se můžete zaměřit i na další svalové skupiny a posílit tak třeba i nohy. Horní tyč hrazdy je dlouhá 94 cm a její pevná konstrukce unese až 150 kg.



Konstrukce bradel má stejně vysokou nosnost jako hrazda, tedy 150 kg. Bradla vám pomohou posílit především břišní svalstvo a pak samozřejmě také ruce a svaly zpevňující páteř. Na nejvíce namáhaných místech - tedy v oblasti zad a opěr předloktí - je konstrukce pokrytá silným polstrováním, aby se vám cvičilo co nejpohodlněji. S opěrkami a 2 páry úchopů tak můžete do svého tréninku zapojit kliky (dipy) a zvedání nohou na bradlech. Trénink pomocí vlastní hmotnosti je také jedním z nejefektivnějších způsobů, jak posílit stabilizační svaly!Technický popis hrazdy:


2 úhly úchopu
gumové rukojeti
3 očka pro připevnění multitraineru nebo expandéru
pevné upevnění na stěnu pomocí 12 šroubů (součástí balení)
délka hrazdy: 94 cm
vzdálenost mezi vnitřními úchopy: 44,5 cm
délka úchopů: 12,5 cm (vnější), 11,7 cm (vnitřní)
vzdálenost konstrukce od stěny: 67 cm
vzdálenost hrazdy od stěny: 51 cm
průměr tyče: 26 mm
hmotnost: 6,1 kg
nosnost: 150 kg
vhodná pro domácí použití

 

Technický popis bradel:


2 páry úchopů
pohodlné pěnové podložky na ruce a záda
pevné upevnění na stěnu pomocí 12 šroubů (součástí balení)
vzdálenost mezi bradly: 53,8 cm
vzdálenost od stěny: 74 cm
délka úchopů: 12,5 cm
zádová opěrka: 30 x 23,5 x 4,5 cm
opěrky na ruce: 25 x 11 x 4 cm
hmotnost: 8,5 kg
nosnost: 150 kg
vhodné pro domácí použití

Dveřní hrazda o maximální délce 138 cm s vysokou nosností a jednoduchým nastavením! Ideální pro shyby a posílení břicha.. Hrazda do dveří inSPORTline RK138 je praktická fitness pomůcka do každé domácnosti, se kterou posílíte tělo, aniž byste si museli hledat zvláštní prostor na trénink. Stačí vám nejbližší dveře! Díky snadnému nastavení ji můžete rychle upevnit kdekoliv ve dveřích a místo shybů pak vyzkoušet třeba i kliky.

Hrazda je nastavitelná v rozmezí 110-138 cm, při cvičení se ale doporučuje mít ji vysunutou maximálně na 130 cm. Délku upravíte během okamžiku otáčením tyče, kterou pak zajistíte rychloupínacími páčkami. Snadno tak hrazdu přizpůsobíte rozteči vašich zárubní.

Jakmile je hrazda pevně usazena ve dveřích, unese až 150 kg, takže ji využije opravdu celá domácnost. Zapracujte na břišních a zádových svalech v pohodlí domova a kdykoli budete chtít!Technický popis:


nastavitelná hrazda do dveří
možnost uchycení do dveří o šířce 115-135 cm
snadné nastavení pomocí rychloupínacích páček
délka hrazdy: 138 cm
rozmezí nastavení délky: 110-138 cm
maximální doporučená délka nastavení: 130 cm
rozměry styčné plochy se zárubněmi: 10,5 x 5 cm
hmotnost: 4,7 kg
nosnost: 150 kg

Multifunkční hrazda a činkový set v jednom - ideální způsob, jak začít s domácím posilováním celého těla!. Zařiďte si doma svou vlastní malou posilovnu, navíc ještě za zvýhodněnou cenu! Multifunkční hrazda inSPORTline Power Tower X150 spolu s nakládacím činkovým setem o hmotnosti 80 kg tvoří efektivní tréninkovou sadu, se kterou se budete moci plně zaměřit na posílení zádových, břišních a pažních svalů.

Konstrukce má nosnost 120 kg a kromě samotné hrazdy nabízí také bradla, sklopitelnou bench lavici a spodní úchopy na klasické i tricepsové kliky. Právě na bench lavici využijete obouruční nakládací hřídel. V základu je nastavena jako opěrka pro bradla, jednoduchým mechanismem ji ale nastavíte do polohy posilovací lavice s nosností až 200 kg. Stojan pro vzpěračskou tyč pak bez problému unese až 100 kg. Na bicepsy a tricepsy se pak můžete zaměřit se 2 jednoručními osami.

Kotouče v sadě jsou cementové s odolným plastovým povrchem. Kombinace různých hmotností vám zpestří trénink a dodá mu potřebnou variabilitu. K dispozici máte závaží o hmotnostech 1,25 kg (4 ks), 2,5 kg (12ks) a 15 kg (2 ks), takže při nakládání budete mít široké pole působnosti. Hurá do toho!Technický popis hrazdy:


cenově výhodná sada multifunkční hrazdy a nakládacích činek
robustní ocelová konstrukce
odolná povrchová úprava
protiskluzové zakončení nohou
měkké polstrování
vysoká pohodlná opěrka
propracované detaily
horní hrazda
horní polstrovaná bradla
dolní nepolstrovaná bradla v základně hrazdy
bench lavice (po sklopení opěrky)
6 poloh pro držáky vzpěračské tyče
délka horní hrazdy: 102 cm
průměr madel: 25 mm
rozměry: d140 cm x š65 cm x v220 cm
rozměry lavičky: d111 x š24 cm
profily rámu:

sloupy: 45x45 mm, tloušťka 2 mm
bradla: 45x45 mm, tloušťka 2 mm
rám lavice: 38x38 mm, tloušťka 1,5 mm
podpěra lavice: průměr 25 mm, tloušťka 1,5 mm
základna: 50x50 mm, tloušťka 1,5 mm


hmotnost: 38 kg
nosnost hrazdy: 120 kg
nosnost bench lavice: 200 kg (uživatel + závaží)
nosnost stojanu na činku: 100 kg
vhodná pro domácí využití



Technický popis činkového setu:


kvalitní kovové osy s ocelovými závity pro zajištění zátěží
zátěžové kotouče vyrobeny z plastového materiálu s cementovou náplní
kotouče vhodné pro všestranné využití
kovové bezpečnostní objímky pro dokonalé zajištění závaží



Sada obsahuje:


1 x Multifunkční hrazda inSPORTline Power Tower X150
1 x Cementový nakládací činkový set inSPORTline CEM 180+40 cm / 30 mm 5-80kg