Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
3 gumová táhla, 7 odlišných nastavení odporu, obal pro snadnou manipulaci a uskladnění.. Nastavitelný gumový expandér inSPORTline CE3320 je vhodný pro posilování ramen, paží, hrudníku a zad. 3 posilovací táhla s odlišnou tuhostí lze libovolně kombinovat a nastavit celkem 7 různých obtížností. 

Sada je opatřena dvěma měkkými úchopy, které lze snadno propojit gumovými táhly. Díky vysoké efektivitě cvičení a nízké ceně je tato posilovací sada oblíbenou pomůckou pro všestranné domácí posilování.Technický popis:


všestranný gumový posilovač pro posilování celého těla
3 ks odnímatelných gumových táhel
rukojeti z tvrzeného plastu a měkké pěny
možnost nastavení 7 různých odporů cvičení
tloušťka táhel: 9 mm (nejmenší tuhost), 10 mm, 11 mm (největší tuhost)
odpory táhel:

červené: 4,5 kg
zelené: 6,8 kg
modré: 9 kg
červené+zelené: 11,3 kg
červené+modré: 13,5 kg
zelené+modré: 15,8 kg
červené+zelené+modré: 20,3 kg


délka táhla: 140 cm
obal pro snadné uskladnění a přenos součástí balení

Cena za 1 metr, střední obtížnost, široké možnosti použití a upevnění, odolnost vůči vlhkosti a potu.. Gumový expander inSPORTline Morpo Roll 45 Medium je moderní všestranná posilovací pomůcka určená pro aerobic, fitness cvičení, k posilování, zpevňování celého těla nebo zlepšování koordinace. Posilovač je vyroben z vysoce odolného a pružného gumového materiálu, který zajišťuje plynulý odpor cvičení. Navíc je odolný vůči vlhkosti a potu. Možnost použití různých délek zaručuje širokou škálu použití nebo upevnění dle potřeby. Výhodou této pomůcky je i její nízká hmotnost. Tohoto expandéru si lze objednat libovolnou celistvou délku (na metry) až do 45 metrů.Technický popis:


expander se střední obtížností
široké možnosti použití a upevnění
plynulý odpor cvičení
materiál se zvýšenou odolností proti vlhkosti a potu
šířka: 14 cm
tloušťka: 0,3 mm
materiál: TPR (termoplastická pryž)
odpor: 2 kg
cena za 1 metr, maximální možná délka celistvého expanderu je 45 m
možnost dokoupení praktického úchytu pro pohodlnější provádění cviků - s pěnovým či plastovým madlem

Lehká zátěž, praktická cvičební pomůcka pro horní polovinu těla, zefektivňuje trénink, skladná, z odolného materiálu.. Posilovací guma inSPORTline Hangy Light je praktickou cvičební pomůckou, která zefektivní Váš trénink. Expandér je vyroben z odolné a pružné gumy. 

Neustálým napínáním a povolováním posilovače se zvyšuje nebo snižuje odpor, díky čemuž se skvěle uplatňuje při nápravě poruch svalové koordinace, rekonvalescenci po zraněních nebo pro začínající cvičící, kteří neměli dosud dostatek pohybu a mají ochablé, nezpevněné svalstvo. 

Vzhledem ke své nízké hmotnosti a malým rozměrům je gumový pás inSPORTline snadno přenosný, a proto je ideální cvičební pomůckou nejen v tělocvičně, ale i doma.Technický popis:


lehká zátěž
vysoká pružnost pásu
možnost spojení více pásů uzly
vhodný pro cvičení doma i v tělocvičně
skladnost (minimální nároky na prostor)
efektivní pomůcka
šířka: 1,8 cm
délka: 27,5 cm (obvod 55 cm - v klidovém stavu)
odpor: 2,8 kg

Střední zátěž, praktická cvičební pomůcka pro horní polovinu těla, zefektivňuje trénink, skladná, z odolného materiálu.. Posilovací guma inSPORTline Hangy 27,5 cm Medium je praktickou cvičební pomůckou, která zefektivní Váš trénink. Expandér je vyroben z odolné a pružné gumy. 

Neustálým napínáním a povolováním posilovače se zvyšuje nebo snižuje odpor, díky čemuž se skvěle uplatňuje při nápravě poruch svalové koordinace, rekonvalescenci po zraněních nebo pro začínající cvičící, kteří neměli dosud dostatek pohybu a mají ochablé, nezpevněné svalstvo. 

Vzhledem ke své nízké hmotnosti a malým rozměrům je gumový pás inSPORTline snadno přenosný, a proto je ideální cvičební pomůckou nejen v tělocvičně, ale i doma.Technický popis:


střední zátěž
vysoká pružnost pásu
možnost spojení více pásů uzly
vhodný pro cvičení doma i v tělocvičně
skladnost (minimální nároky na prostor)
efektivní pomůcka
šířka: 2,4 cm
délka: 27,5 cm (obvod 55 cm - v klidovém stavu)
odpor: 3,2 kg

Textilní expandér, lehčí zátěž, protiskluzové pásky z vnitřní strany, efektivní posilování, zaměření na svaly nohou a paží.. Posilovací smyčka inSPORTline Hiplop S je šikovná fitness pomůcka pro efektivní procvičení stehenních a pažních svalů. I když to na první pohled nevypadá, dají vám cviky s touto nenápadnou textilní páskou pořádně zabrat. Stačí smyčkou provléct ruce nebo nohy a využít jejího odporu ke ztížení klasických sestav, jako například dřepů nebo úkroků. Také ji lze použít v kombinaci s jiným náčiním, například s činkami. Díky silikonovým protiskluzovým pruhům na vnitřní straně materiálu zůstane smyčka během cvičení vždy na svém místě.

Posilovací smyčka inSPORTline Hiplop S poskytuje nižší stupeň zátěže a je tak vhodná zejména pro začátečníky nebo pro méně náročné posilování. Využít ji můžete k posilování stehen, kotníků, boků, hýždí, paží i ramen. Smyčka navíc zabírá minimum místa, což znamená, že si ji můžete vzít kamkoliv a vždy mít po ruce velice účinnou a efektivní pomůcku na posilování.Technický popis:


účinná fitness pomůcka
široký textilní expander pro posilování
zaměření na stehna, hýždě, kotníky, boky, paže a ramena
protiskluzové pruhy na vnitřní straně
odpor: 13 kg
materiál: nylon, latexové švy, silikon
obvod: 60 cm
šířka: 6 cm
tloušťka: 2 mm
hmotnost: 30 g

Textilní expandér, střední zátěž, protiskluzové pásky z vnitřní části, efektivní posilování, zaměření na svaly nohou a paží.. Posilovací smyčka inSPORTline Hiplop M je šikovná fitness pomůcka pro efektivní procvičení stehenních a pažních svalů. I když to na první pohled nevypadá, dají vám cviky s touto nenápadnou textilní páskou pořádně zabrat. Stačí smyčkou provléct ruce nebo nohy a využít jejího odporu ke ztížení klasických sestav, jako například dřepů nebo úkroků. Také ji lze použít v kombinaci s jiným náčiním, například s činkami. Díky silikonovým protiskluzovým pruhům na vnitřní straně materiálu zůstane smyčka během cvičení vždy na svém místě.

Posilovací smyčka inSPORTline Hiplop M poskytuje střední stupeň zátěže a je tak vhodná jak pro začátečníky, tak i pokročilé cvičence. Využít ji můžete k posilování stehen, kotníků, boků, hýždí, paží i ramen. Smyčka navíc zabírá minimum místa, což znamená, že si ji můžete vzít kamkoliv a vždy mít po ruce velice účinnou a efektivní pomůcku na posilování.Technický popis:


účinná fitness pomůcka
široký textilní expander pro posilování
zaměření na stehna, hýždě, kotníky, boky, paže a ramena
protiskluzové pruhy na vnitřní straně
odpor: 16 kg
materiál: nylon, latexové švy, silikon
obvod: 66 cm
šířka: 7 cm
tloušťka: 2 mm
hmotnost: 40 g

Textilní expandér, vysoká zátěž, protiskluzové pásky z vnitřní části, efektivní posilování, zaměření na svaly nohou a paží.. Posilovací smyčka inSPORTline Hiplop L je šikovná fitness pomůcka pro efektivní procvičení stehenních a pažních svalů. I když to na první pohled nevypadá, dají vám cviky s touto nenápadnou textilní páskou pořádně zabrat. Stačí smyčkou provléct ruce nebo nohy a využít jejího odporu ke ztížení klasických sestav, jako například dřepů nebo úkroků. Také ji lze použít v kombinaci s jiným náčiním, například s činkami. Díky silikonovým protiskluzovým pruhům na vnitřní straně materiálu zůstane smyčka během cvičení vždy na svém místě.

Posilovací smyčka inSPORTline Hiplop L poskytuje nejvyšší stupeň zátěže a je tak vhodná zejména pro pokročilé uživatele, kteří chtějí trénovat na maximum. Využít ji můžete k posilování stehen, kotníků, boků, hýždí, paží i ramen. Smyčka navíc zabírá minimum místa, což znamená, že si ji můžete vzít kamkoliv a vždy mít po ruce velice účinnou a efektivní pomůcku na posilování.Technický popis:


účinná fitness pomůcka
široký textilní expander pro posilování
zaměření na stehna, hýždě, kotníky, boky, paže a ramena
protiskluzové pruhy na vnitřní straně
odpor: 22 kg
materiál: nylon, latexové švy, silikon
obvod: 72 cm
šířka: 8 cm
tloušťka: 2 mm
hmotnost: 50 g

Ideální všestranná pomůcka vhodná jak pro rehabilitací, tak pro kondiční či silový trénink! Odpor až 5 kg, kvalitní materiály, snadno přenosná.. Posilovací guma inSPORTline Rand Light je ideální všestrannou pomůckou jak pro rehabilitaci, tak pro kondiční a silový trénink. I když to na první pohled nevypadá, dají vám cviky s touto nenápadnou textilní páskou pořádně zabrat! Neustálým napínáním a povolováním pásů se zvyšuje nebo snižuje odpor, díky čemuž se skvěle uplatňuje při nápravě poruch svalové koordinace, či rekonvalescenci po zraněních a je také velmi účinná při budování svalstva a zvyšování odolnosti. V neposlední řadě vám může tato guma usnadnit a pomoci při přítazích na hrazdě či žebřinách. 

Vzhledem ke své nízké hmotnosti a malým rozměrům je posilovací guma inSPORTline Rand Light snadno přenosná, a proto je ideální cvičební pomůckou nejen v tělocvičně a doma, ale i venku na workoutovém hřišti či v parku. Při výrobě byly použity vysoce kvalitní materiály - latex, který zajišťuje odolnost a velký rozsah při napínání a polyester, který je velmi příjemný na pokožku a nikde vás při cvičení nebude tahat, nebo škrtit, jako tomu je u gumových expanderů!Technický popis:


vysoká pružnost pásu
vhodný pro cvičení doma, tělocvičně i venku
skladnost (minimální nároky na prostor)
efektivní cvičební pomůcka
příjemný materiál - netahá, neškrtí
použitelná i na hrazdách a žebřinách pro jednodušší přitahování
odpor: 5 kg
šířka: 3,3 cm
obvod: 208 cm
hmotnost: 98 g
materiál: polyester, latex

5 gumových expandérů s rozdílným odporem, 2 jednoruční úchopy, 2 popruhy na kotník, dveřní kotva, obal pro snadnou manipulaci a uskladnění.. Nastavitelný gumový expandér inSPORTline Morpo Tubes je vhodný k procvičení celého těla. 5 posilovacích expandérů s odlišnou zátěží lze libovolně kombinovat a nastavovat si tak nejrůznější obtížnosti. 

Součástí sady je kotva do dveří, 2 jednoruční úchopy a 2 popruhy na kotník, které lze snadno a rychle propojit gumovými expandéry. Díky vysoké efektivitě cvičení a nízké ceně je tato posilovací sada oblíbenou pomůckou pro všestranné domácí posilování.Technický popis:


všestranný gumový posilovač pro posilování celého těla
možnost nastavení nejrůznějších odporů při cvičení
5 odnímatelných gumových expandérů
2 rukojeti z tvrzeného plastu a měkké pěny
2 popruhy na kotník
kotva do dveří
rychlá a jednoduchá manipulace
odpor expandéru:

žlutý: 4,5 kg
zelený: 7 kg
červený: 9 kg
modrý: 11 kg
černý: 13,5 kg


maximální odpor: 45 kg (všechny expandéry dohromady)
délka expandéru: 140 cm
obal pro snadné uskladnění a přenos

Doplněk k expandérům, kvalitní materiál, nastavitelná velikost na suchý zip, pěnová vystýlka pro komfortní cvičení doma, venku i v posilovně.. Popruh na kotník k expandérům inSPORTline AWS je praktický cvičební doplněk pro cvičení s expandéry. Popruh se upne nad kotník pomocí suchého zipu a do ocelového oka se přichytí expandér. Tato pomůcka v kombinaci s gumovými expandéry rozvíjí sílu dolních končetin a hlubokého stabilizačního systému CORE. S tímto popruhem si můžete zacvičit doma, venku i v posilovně a zlepšit si tak svou sílu, rychlost, hbitost a celkovou fyzickou kondici.Technický popis:


užitečná cvičební pomůcka ve spojení s expandéry
ideální na cvičení venku, doma či v posilovně
pevný a odolný materiál
zapínání na suchý zip
rozměr popruhu: š7 x d26 cm (d53 cm včetně suchého zipu)
rozměr oka: 4 x 6 cm
nastavitelný obvod popruhu: 18 - 40 cm
materiál: polyester (popruh), EVA (polstrování), ocel (oko)
hmotnost: 300 g
cena za pár