Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Tołpa Dentica Ultra White, 500 ml, Ústní vody a ústní spreje pro muže, Ústní voda Tołpa Dentica Ultra White vám nejen osvěží dech, ale zároveň bojuje proti zubnímu plaku a pomáhá udržet dásně i zuby zdravé. Vlastnosti: bojuje proti vzniku zubního kazu ochrana před zubním povlakem zajišťuje svěží dech Jak používat: Po vyčištění zubů vyplachujte ústa ústní vodou po dobu stanovenou na obalu a poté vyplivněte.

Swissdent Profi Whitening, 1 ks, Kartáčky pro muže, Zubní kartáček Swissdent Profi Whitening udržuje zdraví a krásu vašich zubů. Efektivně odstraňuje zubní plak a pomáhá v prevenci proti zubnímu kazu. Vlastnosti: poskytuje šetrnou péči dásním i zubní sklovině leští povrch zubů dostane se i do těžko dostupných míst snadno se s ním manipuluje Jak používat: Naneste na kartáček zubní pastu, navlhčete, vyčistěte zuby a dutinu ústní. Důkladně vypláchněte.

The Humble Co. Brush Adult, 1 ks, Zubní kartáčky pro muže, Zubní kartáček The Humble Co. Brush Adult udržuje zdraví a krásu vašich zubů. Efektivně odstraňuje zubní plak a pomáhá v prevenci proti zubnímu kazu. Vlastnosti: odstraňuje zubní plak leští povrch zubů snadno se s ním manipuluje poskytuje šetrnou péči dásním i zubní sklovině Složení: veganský produkt Jak používat: Naneste na kartáček zubní pastu, navlhčete, vyčistěte zuby a dutinu ústní. Důkladně vypláchněte.

The Humble Co. Brush Kids, 1 ks, Dětské zubní kartáčky pro děti, Zubní kartáček The Humble Co. Brush Kids prohloubí u dětí hravou formou hygienické návyky. Díky veselému designu se čištění zubů stane zábavou. Vlastnosti: odstraňuje zubní plak leští povrch zubů snadno se s ním manipuluje poskytuje šetrnou péči dásním i zubní sklovině pohodlně se drží v ruce Složení: veganský produkt Jak používat: Naneste na kartáček zubní pastu, navlhčete, vyčistěte zuby a dutinu ústní. Důkladně vypláchněte.

U dr. Botanicals, pokud jde o naše zubní kartáčky, věříme v nulový dopad odpadu. Zubní kartáčky jsou nejdůležitější položkou pro zubní hygienu. Odhaduje se, že každý rok se použije 3.6 miliard plastov

Beverly Hills Formula Natural White Charcoal Whitening, 100 ml, Bělicí pasty unisex, Zubní pasta Beverly Hills Formula Natural White je určena k šetrnému bělení zubů. Účinně odstraňuje nežádoucí pigmentaci ze zubů a při jejím pravidelném používání vás odmění zářivějším úsměvem. Vlastnosti: bělí zuby bojuje se zubním kazem a plakem zaručuje šetrnost k zubní sklovině odstraňuje zubní kámen a plak osvěžuje dech Jak používat: Čistěte zuby důkladně alespoň po dobu 2 minut. Používejte nejméně 2× denně.

TePe Good Mini, 1 ks, Zubní kartáčky pro muže, Zubní kartáček TePe Good Mini Extra Soft udržuje zdraví a krásu vašich zubů. Efektivně odstraňuje zubní plak a pomáhá v prevenci proti zubnímu kazu. Vlastnosti: odstraňuje zubní plak leští povrch zubů snadno se s ním manipuluje dostane se i do těžko dostupných míst Jak používat: Naneste na kartáček zubní pastu, navlhčete, vyčistěte zuby a dutinu ústní.

Dr. Mayer Ultra Protect GTS2090, Sonické kartáčky unisex, Sonický kartáček Dr. Mayer Ultra Protect funguje na principu sonických vibrací, díky kterým dochází k jemnému, ale účinnému pohybu a cirkulaci. Vlastnosti: účinně čistí i mezizubní prostory usnadňuje přístup k zadní straně zubů předchází vzniku zubního kamene a kazů nedráždí citlivé zuby a dásně Jak používat: Postupujte dle přiloženého návodu k použití.

Elgydium Performance, 1 ks, Kartáčky pro muže, Zubní kartáček Elgydium Performance udržuje zdraví a krásu vašich zubů. Efektivně odstraňuje zubní plak a pomáhá v prevenci proti zubnímu kazu. Vlastnosti: poskytuje šetrnou péči dásním i zubní sklovině leští povrch zubů dostane se i do těžko dostupných míst Jak používat: Naneste na kartáček zubní pastu, navlhčete, vyčistěte zuby a dutinu ústní. Důkladně vypláchněte.

Colgate Zig Zag Medium, 1 ks, Zubní kartáčky pro muže, Zubní kartáček Colgate Zig Zag Medium udržuje zdraví a krásu vašich zubů. Efektivně odstraňuje zubní plak a pomáhá v prevenci proti zubnímu kazu. Vlastnosti: odstraňuje zubní plak leští povrch zubů poskytuje šetrnou péči dásním i zubní sklovině Jak používat: Naneste na kartáček zubní pastu, navlhčete, vyčistěte zuby a dutinu ústní. Důkladně vypláchněte.