Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Elgydium Baby, 1 ks, Dětské zubní kartáčky pro děti

U dr. Botanicals, pokud jde o naše zubní kartáčky, věříme v nulový dopad odpadu. Zubní kartáčky jsou nejdůležitější položkou pro zubní hygienu. Odhaduje se, že každý rok se použije 3.6 miliard plastov

Sonický kartáček pro děti od 7 do 14 let TrueLife SonicBrush Junior J100 Většina dětí si čištění zubů příliš neužívá, a tak ho často jen tak odbyde Se sonickým kartáčkem Truelife SonicBrush Junior J100, který je přizpůsoben potřebám dětí od 7 do 14 let, může být ale čištění zubů i zábava. Díky barevným polepům a zábavné výukové video animaci snadno proměníte rutinní činnost v legraci a vaše dítě se bude na čištění zubů těšit. Kartáček je plně přizpůsoben dětským potřebám, tělo i hlavice kartáčku mají vhodnou velikost pro dětská ústa a štětiny kartáčku jsou pro děti dostatečně jemné. Zároveň disponuje sonickou technologií SonicTrue®, díky které zvládne až 56 000 čistících pohybů za minutu a efektivně tak odstraní až 99 % zubního plaku. Kartáček je dobíjecí a baterie má výdrž až 35 dnů, takže s ním můžete pohodlně cestovat nebo ho přibalit dítěti s sebou na prázdniny. Součástí balení je cestovní pouzdro a dvě hlavice Soft. Šetrná a efektivní sonická technologie SonicTrue® Sonická technologie SonicTrue® funguje...

Herbadent Original Floss, 1 ks, Kartáčky unisex, Zubní kartáček Herbadent Original Floss udržuje zdraví a krásu vašich zubů. Efektivně odstraňuje zubní plak a pomáhá v prevenci proti zubnímu kazu. Vlastnosti: odstraňuje zubní plak leští povrch zubů snadno se s ním manipuluje poskytuje šetrnou péči dásním i zubní sklovině dostane se i do těžko dostupných míst Jak používat: Naneste na kartáček zubní pastu, navlhčete, vyčistěte zuby a dutinu ústní. Důkladně vypláchněte.

Colgate Premier Clean, 1 ks, Zubní kartáčky pro muže, Zubní kartáček Colgate Premier Clean udržuje zdraví a krásu vašich zubů. Efektivně odstraňuje zubní plak a pomáhá v prevenci proti zubnímu kazu. Vlastnosti: odstraňuje zubní plak leští povrch zubů snadno se s ním manipuluje poskytuje šetrnou péči dásním i zubní sklovině dostane se i do těžko dostupných míst Jak používat: Naneste na kartáček zubní pastu, navlhčete, vyčistěte zuby a dutinu ústní. Důkladně vypláchněte.

Spokar Plus Extrasoft, 3 ks, Kartáčky unisex, Zubní kartáček Spokar Plus Extrasoft udržuje zdraví a krásu vašich zubů. Efektivně odstraňuje zubní plak a pomáhá v prevenci proti zubnímu kazu. Vlastnosti: odstraňuje zubní plak snadno se s ním manipuluje poskytuje šetrnou péči dásním i zubní sklovině Jak používat: Naneste na kartáček zubní pastu, navlhčete, vyčistěte zuby a dutinu ústní. Důkladně vypláchněte.

SOFTdent Bamboo Interdental Brushes, 6 ks, Mezizubní kartáčky unisex, Mezizubní kartáček SOFTdent Bamboo Interdental Brushes je nedílnou součástí dentální hygieny. Dostane se i do těžce přístupných míst a předchází tak tvorbě zubního kazu. Vlastnosti: postará se o perfektní vyčištění mezizubního prostoru zabraňuje zánětu dásní a zápachu z úst čistí špatně dostupná místa v ústech dokonale odstraňuje nečistoty z mezizubních prostor nedráždí a nepoškozuje zuby ani dásně Složení: veganský produkt Jak používat: Vložte kartáček do mezizubních prostor a vyčistěte pohybem vpřed a vzad.

Elgydium Performance, 1 ks, Kartáčky pro muže, Zubní kartáček Elgydium Performance udržuje zdraví a krásu vašich zubů. Efektivně odstraňuje zubní plak a pomáhá v prevenci proti zubnímu kazu. Vlastnosti: poskytuje šetrnou péči dásním i zubní sklovině leští povrch zubů dostane se i do těžko dostupných míst Jak používat: Naneste na kartáček zubní pastu, navlhčete, vyčistěte zuby a dutinu ústní. Důkladně vypláchněte.

The Humble Co. Interdental Brush 0,80mm, 6 ks, Mezizubní péče pro muže, Mezizubní kartáček The Humble Co. Interdental Brush 0,80mm je nedílnou součástí dentální hygieny. Dostane se i do těžce přístupných míst a předchází tak tvorbě zubního kazu. Vlastnosti: postará se o perfektní vyčištění mezizubního prostoru čistí špatně dostupná místa v ústech zaručuje snadnou manipulaci a použití nedráždí a nepoškozuje zuby ani dásně Složení: veganský produkt Jak používat: Vložte kartáček do mezizubních prostor a vyčistěte pohybem vpřed a vzad.

Splat Junior So Happy, 1 ks, Dětské zubní kartáčky pro děti, Zubní kartáček Splat Junior So Happy prohloubí u dětí hravou formou hygienické návyky. Díky veselému designu se čištění zubů stane zábavou. Vlastnosti: odstraňuje zubní plak leští povrch zubů snadno se s ním manipuluje poskytuje šetrnou péči dásním i zubní sklovině dostane se i do těžko dostupných míst jemně a spolehlivě čistí zuby šetrně pečuje o dásně veselý design pro děti Jak používat: Naneste na kartáček zubní pastu, navlhčete, vyčistěte zuby a dutinu ústní. Důkladně vypláchněte.