Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Signal Herbal Fresh, 75 ml, Zubní pasty pro muže, Zubní pasta Signal Herbal Fresh kompletně pečuje o zuby i dásně a zanechává příjemně svěží dech. Vlastnosti: osvěžuje dech čistí zuby chrání před zubním kazem pečuje o dásně Jak používat: Je vhodné používat pastu alespoň 2× denně, ráno a večer nebo i po každém jídle. Naneste přiměřené množství pasty na zubní kartáček a čistěte zuby alespoň po dobu 2 minut. Důkladně vypláchněte dutinu ústní.

Marvis The Mints Ginger, 25 ml, Pro kompletní ochranu pro muže, Zubní pasta Marvis The Mints Ginger zajišťuje kompletní péči o vaše zuby i dásně. Čistí zuby od zubního plaku i zbytků jídel a současně pečuje o dásně a sliznici dutiny ústní. Vlastnosti: spolehlivě čistí zuby omezuje tvorbu zubního plaku pečuje o dásně Jak používat: Naneste přiměřené množství pasty na zubní kartáček a čistěte zuby alespoň po dobu 2 minut.

Colgate Kids 3+ Years, 50 ml, Dětské zubní pasty pro děti, Zubní pasta Colgate Kids 3+ Years dokonale čistí dětské zuby a udržuje je bílé a zdravé. Vlastnosti: regeneruje zubní sklovinu účinně zuby chrání zabraňuje vzniku zubních kazů příjemně chutná Jak používat: Pastu naneste na zubní kartáček a čistěte zuby jemnými krouživými pohyby. Je vhodné používat pastu alespoň 2× denně, ráno a večer nebo i po každém jídle. Po použití pasty ústa důkladně vypláchněte.

Elgydium Whitening, 75 ml, Bělicí pasty pro muže, Zubní pasta Elgydium Whitening je určena k šetrnému bělení zubů. Účinně odstraňuje nežádoucí pigmentaci ze zubů a při jejím pravidelném používání vás odmění zářivějším úsměvem. Vlastnosti: bělí zuby Jak používat: Používejte nejméně 2× denně. Čistěte zuby důkladně alespoň po dobu 2 minut.

Signal Natural Elements Integral 8 Camomile, 75 ml, Zubní pasty unisex, Zubní pasta Signal Natural Elements Integral 8 Camomile zajišťuje kompletní péči o vaše zuby i dásně. Čistí zuby od zubního plaku i zbytků jídel a současně pečuje o dásně a sliznici dutiny ústní. Vlastnosti: spolehlivě čistí zuby pečuje o dásně omezuje tvorbu zubního plaku Jak používat: Naneste přiměřené množství pasty na zubní kartáček a čistěte zuby alespoň po dobu 2 minut. Zuby si čistěte minimálně 2× denně kvalitním kartáčkem.

Blend-a-med 3D White Arctic Fresh, 75 ml, Bělicí pasty unisex, Zubní pasta Blend-a-med 3D White Arctic Fresh je určena k šetrnému bělení zubů. Účinně odstraňuje nežádoucí pigmentaci ze zubů a při jejím pravidelném používání vás odmění zářivějším úsměvem. Vlastnosti: bělí zuby bojuje se zubním kazem a plakem revitalizuje a pečuje o dásně odstraňuje zubní kámen a plak osvěžuje dech nedře zuby Jak používat: Čistěte zuby důkladně alespoň po dobu 2 minut.

Oral B Pro Expert Advanced, 75 ml, Pro posílení zubní skloviny unisex, Zubní pasta Oral B Pro Expert Advanced zajišťuje kompletní péči o vaše zuby i dásně. Čistí zuby od zubního plaku i zbytků jídel a současně pečuje o dásně a sliznici dutiny ústní. Vlastnosti: zamezuje usazování zubního kamene chrání před zubním kazem omezuje tvorbu zubního plaku osvěžuje dech spolehlivě čistí zuby Jak používat: Zuby si čistěte minimálně 2× denně kvalitním kartáčkem. Naneste přiměřené množství pasty na zubní kartáček a čistěte zuby alespoň po dobu 2 minut. Důkladně vypláchněte dutinu ústní.

Blend-a-med 3D White Delicate White, 75 ml, Bělicí pasty unisex, Zubní pasta Blend-a-med 3D White Delicate White je určena k šetrnému bělení zubů. Účinně odstraňuje nežádoucí pigmentaci ze zubů a při jejím pravidelném používání vás odmění zářivějším úsměvem. Vlastnosti: bělí zuby bojuje se zubním kazem a plakem zaručuje šetrnost k zubní sklovině odstraňuje zubní kámen a plak osvěžuje dech Jak používat: Používejte nejméně 2× denně.

Signal 24 h Caries Protection, 75 ml, Zubní pasty unisex, Zubní pasta Signal 24 h Caries Protection zajišťuje kompletní péči o vaše zuby i dásně. Čistí zuby od zubního plaku i zbytků jídel a současně pečuje o dásně a sliznici dutiny ústní. Vlastnosti: spolehlivě čistí zuby omezuje tvorbu zubního plaku zamezuje usazování zubního kamene pečuje o dásně Jak používat: Zuby si čistěte minimálně 2× denně kvalitním kartáčkem. Naneste přiměřené množství pasty na zubní kartáček a čistěte zuby alespoň po dobu 2 minut. Důkladně vypláchněte dutinu ústní.

Lacalut Baby Caries and Sugar Acid Protection, 55 ml, Dětské zubní pasty pro děti, Zubní pasta Lacalut Baby Caries and Sugar Acid Protection perfektně čistí dásně a první zoubky kojenců. Vlastnosti: má zklidňující účinky posiluje zubní sklovinu odstraňuje zubní plak příjemně chutná chrání dásně zmírňuje nekomfort při prořezávání prvních zoubků Jak používat: Je vhodné používat pastu alespoň 2× denně, ráno a večer nebo i po každém jídle. Po použití pasty ústa důkladně vypláchněte.