Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Listerine Cool Mint, 250 ml, Ústní vody a ústní spreje pro muže, Ústní voda Listerine Cool Mint vám nejen osvěží dech, ale zároveň bojuje proti zubnímu plaku a pomáhá udržet dásně i zuby zdravé. Vlastnosti: ochrana před zubním povlakem udržuje zdravé dásně ničí bakterie zajišťuje svěží dech Jak používat: Po vyčištění zubů vyplachujte ústa ústní vodou po dobu stanovenou na obalu a poté vyplivněte.

Listerine Cool Mint Mild Taste, 1000 ml, Ústní vody a ústní spreje pro muže, Ústní voda Listerine Cool Mint Mild Taste vám nejen osvěží dech, ale zároveň bojuje proti zubnímu plaku a pomáhá udržet dásně i zuby zdravé. Vlastnosti: bojuje proti vzniku zubního kazu ničí bakterie ochrana před zubním povlakem zajišťuje svěží dech Jak používat: Po vyčištění zubů vyplachujte ústa ústní vodou po dobu stanovenou na obalu a poté vyplivněte.

Bione Cosmetics Dentamint Mentol, 500 ml, Ústní vody a ústní spreje pro muže, Ústní voda Bione Cosmetics Dentamint Mentol vám nejen osvěží dech, ale zároveň bojuje proti zubnímu plaku a pomáhá udržet dásně i zuby zdravé. Vlastnosti: bojuje proti vzniku zubního kazu ničí bakterie zajišťuje svěží dech Jak používat: Po vyčištění zubů vyplachujte ústa ústní vodou po dobu stanovenou na obalu a poté vyplivněte.

Colgate Plax Ice, 500 ml, Ústní vody a ústní spreje pro muže, Ústní voda Colgate Plax Ice vám nejen osvěží dech, ale zároveň bojuje proti zubnímu plaku a pomáhá udržet dásně i zuby zdravé. Vlastnosti: ničí bakterie zajišťuje svěží dech ochrana před zubním povlakem bojuje proti vzniku zubního kazu Jak používat: Po vyčištění zubů vyplachujte ústa ústní vodou po dobu stanovenou na obalu a poté vyplivněte.

Meridol Gum Protection, 400 ml, Ústní vody a ústní spreje pro muže, Ústní voda Meridol Gum Protection vám nejen osvěží dech, ale zároveň bojuje proti zubnímu plaku a pomáhá udržet dásně i zuby zdravé. Vlastnosti: ničí bakterie ochrana před zubním povlakem udržuje zdravé dásně Jak používat: Po vyčištění zubů vyplachujte ústa ústní vodou po dobu stanovenou na obalu a poté vyplivněte.

Parodontax Daily Gum Care Extra Fresh, 500 ml, Ústní vody a ústní spreje pro muže, Ústní voda Parodontax Daily Gum Care Extra Fresh vám nejen osvěží dech, ale zároveň bojuje proti zubnímu plaku a pomáhá udržet dásně i zuby zdravé. Vlastnosti: zajišťuje svěží dech udržuje zdravé dásně bojuje proti vzniku zubního kazu Jak používat: Po vyčištění zubů vyplachujte ústa ústní vodou po dobu stanovenou na obalu a poté vyplivněte.

Parodontax Extra 0,2%, 300 ml, Ústní vody a ústní spreje unisex, Ústní voda Parodontax Extra 0,2% vám nejen osvěží dech, ale zároveň bojuje proti zubnímu plaku a pomáhá udržet dásně i zuby zdravé. Vlastnosti: udržuje zdravé dásně bojuje proti vzniku zubního kazu ochrana před zubním povlakem zajišťuje svěží dech Jak používat: Po vyčištění zubů vyplachujte ústa ústní vodou po dobu stanovenou na obalu a poté vyplivněte.

Tołpa Dentica Ultra White, 500 ml, Ústní vody a ústní spreje pro muže, Ústní voda Tołpa Dentica Ultra White vám nejen osvěží dech, ale zároveň bojuje proti zubnímu plaku a pomáhá udržet dásně i zuby zdravé. Vlastnosti: bojuje proti vzniku zubního kazu ochrana před zubním povlakem zajišťuje svěží dech Jak používat: Po vyčištění zubů vyplachujte ústa ústní vodou po dobu stanovenou na obalu a poté vyplivněte.

Listerine Duopack, Ústní vody a ústní spreje unisex, Ústní voda Listerine Duopack vám nejen osvěží dech, ale zároveň bojuje proti zubnímu plaku a pomáhá udržet dásně i zuby zdravé. Sada obsahuje: Cool Mint ústní voda 500 ml Clean Fresh ústní voda 500 ml Vlastnosti: osvěžuje dech bojuje proti vzniku zubního kazu ničí bakterie chrání dásně Jak používat: Po vyčištění zubů vyplachujte ústa ústní vodou po dobu stanovenou na obalu a poté vyplivněte.

Whitewash Nano Whitening Mouthwash, 300 ml, Ústní vody pro muže, Ústní voda Whitewash Nano Whitening Mouthwash vám nejen osvěží dech, ale zároveň bojuje proti zubnímu plaku a pomáhá udržet dásně i zuby zdravé. Vlastnosti: bojuje proti vzniku zubního kazu udržuje zdravé dásně ničí bakterie ochrana před zubním povlakem podporuje bělení zubů Jak používat: Po vyčištění zubů vyplachujte ústa ústní vodou po dobu stanovenou na obalu a poté vyplivněte.