Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Golddachs Hair, 1 ks, Hřebeny pro muže, Chcete mít své vlasy a jejich úpravu vždy pod kontrolou? Ve vaší výbavě by neměl chybět hřeben na vlasy Golddachs Hair . Je nepostradatelným pomocníkem při každodenní úpravě účesu i složitějším stylingu. Poskytuje benefity, kterými dokonale doplňuje kulaté a ploché kartáče a další nástroje pro úpravu vlasů. Umožňuje rozčesávání jak suchých, tak i mokrých vlasů, navíc ho můžete využít pro umístění pěšinky, při stříhání, tupírování a dalších úpravách vlasů. Vlastnosti: zajišťuje snadnou úprava i mokrých vlasů vhodný jak pro praváky, tak leváky Jak používat: Pročesávejte vlasy pomalu a jemně, abyste předešli mechanickému poničení vlasů.

Reuzel Degrease Trio Kit, Šampon a kondicionér 2 v 1 pro muže, Udělejte radost sobě nebo svým blízkým perfektním kosmetickým setem Reuzel Degrease Trio Kit. Balíček plný vlasové péče jako dárek vždycky potěší. Sada obsahuje: šampon 100 ml šampon pro každodenní mytí vlasů 100 ml kondicionér pro každodenní použití 100 ml Vlastnosti: intenzivně hydratuje myje vlasy a čistí pokožku hlavy regeneruje a vyživuje vlasy pro všechny typy vlasů dárkové balení Jak používat: Každý produkt z kosmetického setu používejte dle jeho návodu.

Parlux Alyon Ceramic & Ionic, 1 ks, Difuzéry na vlasy pro ženy, Difuzér Parlux Alyon vám pomůže snadno vytvořit nadýchaný účes už od kořínků. Zvýrazněte svoje vlnité vlasy a dodejte jim bohatý objem! Vlastnosti: zajišťuje vlasům objem zaručuje rovnoměrné vysušení vlasů zabraňuje přesušení a krepatění Jak používat: Nástavec nasaďte na hrdlo fénu daného typu. Při vysoušení vkládejte jednotlivé prameny mezi zaoblené hroty difuzéru a jemně je nadzdvihujte.

Parlux Advance, 1 ks, Difuzéry na vlasy pro ženy, Chcete zachovat, případně i zvýraznit své vlny či kudrliny při vysoušení vlasů? Difuzér Parlux Advance stačí nasadit na fén jako jakýkoli jiný nástavec a krouživými pohyby vyfoukat vlnité či kudrnaté vlasy do sucha. Tento difuzér pomáhá zachovat tvar kudrlin nebo je ještě více zvlnit, navíc rozvádí teplo po celé hlavě rovnoměrně, takže nedochází k poškození kudrlin, Umožňuje snadno vytvořit nadýchaný účes už od kořínků. Díky své speciální konstrukci dokáže vykouzlit i z mírně vlnitých vlasů bohaté kudrliny. Zvýrazněte svoje vlnité či kudrnaté vlasy a dodejte jim bohatý objem! Vlastnosti: zajišťuje vlasům objem zaručuje rovnoměrné vysušení vlasů zabraňuje přesušení a krepatění Jak používat: Nástavec nasaďte na hrdlo fénu daného typu. Při vysoušení vkládejte jednotlivé prameny mezi zaoblené hroty difuzéru a jemně je nadzdvihujte.

KLAU Super Hair, 300 ml, Kondicionéry na vlasy pro ženy, Kondicionér KLAU Super Hair zajistí vašim vlasům snadné rozčesání a potřebnou výživu, bez čehož se krásné a zdravé vlasy neobejdou. Vlastnosti: uhlazuje a působí proti krepatění poskytuje potřebnou hydrataci dodává vlasům pružnost a objem posiluje vlasová vlákna pro přírodní i barvené vlasy Jak používat: Aplikujte na šamponem umyté vlasy. Nechte chvíli působit a poté důkladně opláchněte.

Kallos KJMN, 200 ml, Styling pro ženy, Při fénování, žehlení či kulmování, zvláště pak opakovaném a častém, jsou vlasy namáhány, a může tak dojít k výraznému narušení jejich struktury. Přípravek pro tepelnou úpravu vlasů Kallos KJMN tomu pomáhá předcházet. Vytváří na vlasech ochranný film, který účinně zabraňuje jejich poškození vlivem tepla při použití stylingových nástrojů. Obsažené výživné látky pak vlasům dodávají sílu a zvyšují jejich odolnost vůči škodlivým vnějším vlivům. Vlastnosti: představuje účinnou ochranu při tepelné úpravě vlasů dodává hydrataci a lesk uhlazuje vlasová vlákna Jak používat: Nastříkejte přiměřené množství na vlasy před jejich fénováním, kulmováním či žehlením.

Paul Mitchell PRO TOOLS™ Detangler Comb, 1 ks, Hřebeny pro ženy

Simply Zen Smooth & Care Conditioner, 1000 ml, Kondicionéry na vlasy pro ženy, Při mytí vlasů šampon otevírá povrchovou vlasovou strukturu – kutikulu. Proto je důležité dodat po mytí vlasům péči, která kutikulu opět uzavře. A právě o to se postará kondicionér Simply Zen Smooth & Care Conditioner. Kromě uzavření vlasových vláken zajistí jejich výživu, hydrataci a změkčení, bez čehož se krásné, lesklé a zdravé vlasy neobejdou. Ochrání je před mechanickým poškozením a vysušením, dále vyhladí jejich povrch a pomůže je zjemnit, což usnadní jejich rozčesávání a další úpravy. Vlastnosti: uhlazuje a působí proti krepatění usnadňuje rozčesávání a následnou úpravu poskytuje potřebnou hydrataci dodává vlasům pružnost a objem Jak používat: Aplikujte na šamponem umyté vlasy. Nechte chvíli působit a poté důkladně opláchněte.

Janeke Black Line Gel Application Comb, 1 ks, Hřebeny pro ženy, Chcete mít své vlasy a jejich úpravu vždy pod kontrolou? Ve vaší výbavě by neměl chybět hřeben na vlasy Janeke Black Line Gel Application Comb. Je nepostradatelným pomocníkem při každodenní úpravě účesu i složitějším stylingu. Poskytuje benefity, kterými dokonale doplňuje kulaté a ploché kartáče a další nástroje pro úpravu vlasů. Umožňuje rozčesávání jak suchých, tak i mokrých vlasů, navíc ho můžete využít pro umístění pěšinky, při stříhání, tupírování a dalších úpravách vlasů. Vlastnosti: hodí se pro použití v kadeřnických salonech i domácnostech vysoce pružný a lehký

Arganicare Keratin Total Repair & Strong Hair Kit, Kosmetické sady pro ženy, Vše pro krásně vypadající vlasy v jednom balení. Kosmetická sada Arganicare Keratin Total Repair & Strong Hair Kitobsahuje ne jeden, ale hned několik produktů, které pomůžou vytvořit nebo obohatit pravidelnou kosmetickou rutinu zaměřenou na péči o vlasy. Balíček plný vlasové péče udělá radost vám nebo jako dárek potěší vaše blízké. Sada obsahuje: regenerační šampon 400 ml kondicionér pro chemicky ošetřené, odbarvené nebo poškozené vlasy 400 ml Vlastnosti: regeneruje a vyživuje vlasy uhlazuje vlasové vlákno pro všechny typy vlasů Jak používat: Každý produkt z kosmetického setu používejte dle jeho návodu.