Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Kallos KJMN Professional Caviar, 1000 ml, Šampony pro ženy, Abyste dokázali udržet své vlasy zdravé, lesklé a vitální, je důležité jim věnovat správnou péči. A ta začíná pravidelným mytím vlasů. Šampon Kallos KJMN Professional Caviar pomůže efektivně odstranit z vlasů i pokožky hlavy veškeré nečistoty, mastnotu i zbytky stylingových a jiných kosmetických produktů. Vám dodá pocit svěžesti a čistoty, vaše vlasy a pokožku hlavy navíc ideálním způsobem připraví na další péči a podpoří účinky obsažených aktivních látek. Vlastnosti: myje vlasy a čistí pokožku hlavy regeneruje a vyživuje vlasy posiluje vlasová vlákna Jak používat: Naneste přiměřené množství šamponu na mokré vlasy. Napěňte a důkladně opláchněte. V případě potřeby opakujte. Pro optimální výsledný efekt, pokračujte vlasovou péčí ze stejné řady.

Davines More Inside Forming Pomade, 75 ml, Pomády na vlasy unisex, Vlastnosti: přirozená fixace dodává účesu texturu a tvar nezatěžuje vlasy

Goccia Nera Caviar Therapy, 150 ml, Séra na vlasy pro ženy, Bezoplachová péče Goccia Nera Caviar Therapy dodá vašim vlasům po umytí vše, co právě potřebují. Vlastnosti: obnovuje suché, lámavé a poškozené vlasy proniká do vlasové kůry a posiluje ji Jak používat: Malé množství séra naneste do dlaní a zapracujte do vlasů. Aplikujte do ještě vlhkých vlasů. Neoplachujte.

Parlux Alyon Ceramic & Ionic, 1 ks, Difuzéry na vlasy pro ženy, Difuzér Parlux Alyon vám pomůže snadno vytvořit nadýchaný účes už od kořínků. Zvýrazněte svoje vlnité vlasy a dodejte jim bohatý objem! Vlastnosti: zajišťuje vlasům objem zaručuje rovnoměrné vysušení vlasů zabraňuje přesušení a krepatění Jak používat: Nástavec nasaďte na hrdlo fénu daného typu. Při vysoušení vkládejte jednotlivé prameny mezi zaoblené hroty difuzéru a jemně je nadzdvihujte.

EUGÈNE PERMA Essential Keratin Pulp, 200 ml, Balzámy na vlasy pro ženy, Kondicionér zajistí vašim vlasům snadné rozčesání a potřebnou výživu, bez čehož se krásné a zdravé vlasy neobejdou. Vlastnosti: dodává vlasům pružnost a objem Jak používat: Vmasírujte do délek a až ke konečkům. Vyhněte se kořínkům, abyste vlasy zbytečně nezatížili. Nechte chvíli působit a poté důkladně opláchněte.

FlosLek Pharma ElestaBion S, 150 ml, Šampony pro ženy, Abyste dokázali udržet své vlasy zdravé, lesklé a vitální, je důležité jim věnovat správnou péči. A ta začíná pravidelným mytím vlasů. Šampon FlosLek Pharma ElestaBion S pomůže efektivně odstranit z vlasů i pokožky hlavy veškeré nečistoty, mastnotu i zbytky stylingových a jiných kosmetických produktů. Vám dodá pocit svěžesti a čistoty, vaše vlasy a pokožku hlavy navíc ideálním způsobem připraví na další péči a podpoří účinky obsažených aktivních látek. Vlastnosti: myje vlasy a čistí pokožku hlavy bojuje proti tvorbě lupů regeneruje a vyživuje vlasy bojuje proti svědivosti a suchosti vlasové pokožky zklidňuje vlasovou pokožku Složení: veganský produkt obsahuje minimálně 92 % složek přírodního původu Jak používat: Naneste přiměřené množství šamponu na mokré vlasy. Napěňte a důkladně opláchněte. V případě potřeby opakujte.

Vlasová kosmetika v naší nabídce nese jména těch nejslavnějších kadeřnických značek. Doplňky značky Twist & Click z kolekce Pump byly vytvořeny pro všechny typy vlasů speciálně pro ženy. Tento kadeřnický zázrak má objem .

Brelil Professional Art Creator Spray Wax, 150 ml, Vosky na vlasy pro ženy, Jaký účes dnes doplní váš outfit a podtrhne vaši osobnost? Ať už se rozhodnete vytvarovat vlasy do jakékoli podoby, vosk na vlasy Brelil Professional Art Creator Spray Wax vám to umožní. Vytvoříte s ním účes jako z rukou profesionála v pohodlí své vlastní koupelny. Nad vašimi vlasy vám dá plnou kontrolu, takže je budete moci tvarovat a modelovat, jak jen budete chtít. Navíc vám poskytne silnou fixaci a příjemně vás překvapí svou dlouhotrvající výdrží. Vlastnosti: snadno vytvoří žádoucí účes spolehlivě a silně modeluje vlasy podtrhne přirozený lesk vlasů snadná aplikace Jak používat: Zahřejte produkt v dlaních a naneste na suché vlasy. Poté účes vytvarujte pomocí prstů.

Sprchový gel Blanche od Byredo je inspirován stejnojmennou vůní, která oslavuje bílou barvu. Zajímá-li vás, jak voní bílá barva, okuste čistou a krásnou vůni Blanche. Skládá se z malého množství surovin. Nejprve vás ovane růžový pepř, růže a aldehydy. V srdci je květina afrického pomeranče, fialky a pivoňky. Ustaluje se na dřevěných poznámkách, santalu a pižmu. Sprchový gel při kontaktu s vodou vytváří pěnu, která jemně čistí pokožku, zanechává ji provoněnou a smyslně hebkou.

Sprchový gel Blanche od Byredo je inspirován stejnojmennou vůní, která oslavuje bílou barvu. Zajímá-li vás, jak voní bílá barva, okuste čistou a krásnou vůni Blanche. Skládá se z malého množství surovin. Nejprve vás ovane růžový pepř, růže a aldehydy. V srdci je květina afrického pomeranče, fialky a pivoňky. Ustaluje se na dřevěných poznámkách, santalu a pižmu. Sprchový gel při kontaktu s vodou vytváří pěnu, která jemně čistí pokožku, zanechává ji provoněnou a smyslně hebkou.