Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Curapil Men, 200 ml, Problémy s vlasy a pokožkou pro muže, Abyste dokázali udržet své vlasy zdravé, lesklé a vitální, je důležité jim věnovat správnou péči. A ta začíná pravidelným mytím vlasů. Šampon Curapil Men pomůže efektivně odstranit z vlasů i pokožky hlavy veškeré nečistoty, mastnotu i zbytky stylingových a jiných kosmetických produktů. Vám dodá pocit svěžesti a čistoty, vaše vlasy a pokožku hlavy navíc ideálním způsobem připraví na další péči a podpoří účinky obsažených aktivních látek. Vlastnosti: přípravek je speciálně vyvinut pro potřeby mužů zabraňuje předčasnému vypadávání vlasů stimuluje růst vlasů Složení: bez sulfátů neobsahuje silikony Jak používat: Naneste přiměřené množství šamponu na mokré vlasy. Napěňte a důkladně opláchněte. Pro optimální výsledný efekt, pokračujte vlasovou péčí ze stejné řady.

Curapil Men, 200 ml, Problémy s vlasy a pokožkou pro muže, Kondicionér Curapil Men vám po každém mytí vlasů usnadní jejich následnou úpravu a navíc dodá vlasům potřebnou výživu. Vlastnosti: dodává vlasům potřebnou hydrataci Složení: bez silikonů bez sulfátů Jak používat: Aplikujte na šamponem umyté vlasy. Nechte chvíli působit a poté důkladně opláchněte.

Reuzel Degrease Trio Kit, Šampon a kondicionér 2 v 1 pro muže, Udělejte radost sobě nebo svým blízkým perfektním kosmetickým setem Reuzel Degrease Trio Kit. Balíček plný vlasové péče jako dárek vždycky potěší. Sada obsahuje: šampon 100 ml šampon pro každodenní mytí vlasů 100 ml kondicionér pro každodenní použití 100 ml Vlastnosti: intenzivně hydratuje myje vlasy a čistí pokožku hlavy regeneruje a vyživuje vlasy pro všechny typy vlasů dárkové balení Jak používat: Každý produkt z kosmetického setu používejte dle jeho návodu.

Sachajuan Normal Hair Conditioner, 100 ml, Kondicionéry na vlasy pro ženy, Kondicionér Sachajuan Normal Hair zajistí vašim vlasům snadné rozčesání a potřebnou výživu, bez čehož se krásné a zdravé vlasy neobejdou. Vlastnosti: dodává vlasům pružnost a objem zajišťuje vlasům oslnivý lesk uhlazuje a působí proti krepatění Jak používat: Aplikujte na šamponem umyté vlasy. Nechte chvíli působit a poté důkladně opláchněte.

Urban Alchemy Alchemy Concentrate Color Lock, 250x1 ml, Séra na vlasy pro ženy, Chcete mít vlasy krásné od kořínků až po konečky a cítíte, že péče poskytnutá šamponem, kondicionérem či třeba maskou nestačí? Sérum Urban Alchemy Alchemy Concentrate Color Lock skvěle obohatí vaši stávající pečující rutinu a pomůže vám dosáhnout kýženého výsledku. Postará se o potřebnou výživu, posílí vlasy a dodá jim vše potřebné, aby mohly opět zářit. Díky pečujícímu složení, které podpoří přirozenou regeneraci, vdechne sérum vlasům nový život. Při pravidelném používání se brzy dočkáte silných, zářivých a na první pohled zdravých vlasů. Vlastnosti: regeneruje a vyživuje vlasy prodlužuje barvu vlasů zanechává vlasy hebké zlepšuje strukturu vlasů Jak používat: Nechte chvíli působit dle doby uvedené na obalu a poté důkladně opláchněte.

KLAU Super Hair, 300 ml, Kondicionéry na vlasy pro ženy, Kondicionér KLAU Super Hair zajistí vašim vlasům snadné rozčesání a potřebnou výživu, bez čehož se krásné a zdravé vlasy neobejdou. Vlastnosti: uhlazuje a působí proti krepatění poskytuje potřebnou hydrataci dodává vlasům pružnost a objem posiluje vlasová vlákna pro přírodní i barvené vlasy Jak používat: Aplikujte na šamponem umyté vlasy. Nechte chvíli působit a poté důkladně opláchněte.

EUGÈNE PERMA Essential Keratin Silver, 1000 ml, Šampony pro ženy, Šampon EUGÈNE PERMA Essential efektivně čistí pokožku hlavy, důkladně myje vlasy a navrací jim přirozenou krásu. Vlastnosti: myje vlasy a čistí pokožku hlavy regeneruje a vyživuje vlasy posiluje vlasová vlákna snižuje lámavost vlasů zanechává vlasy hebké neutralizuje žluté tóny ve vlasech pečuje o délky oslabených vlasů Jak používat: Naneste přiměřené množství šamponu na mokré vlasy. Napěňte a důkladně opláchněte.

Simply Zen Smooth & Care Conditioner, 1000 ml, Kondicionéry na vlasy pro ženy, Při mytí vlasů šampon otevírá povrchovou vlasovou strukturu – kutikulu. Proto je důležité dodat po mytí vlasům péči, která kutikulu opět uzavře. A právě o to se postará kondicionér Simply Zen Smooth & Care Conditioner. Kromě uzavření vlasových vláken zajistí jejich výživu, hydrataci a změkčení, bez čehož se krásné, lesklé a zdravé vlasy neobejdou. Ochrání je před mechanickým poškozením a vysušením, dále vyhladí jejich povrch a pomůže je zjemnit, což usnadní jejich rozčesávání a další úpravy. Vlastnosti: uhlazuje a působí proti krepatění usnadňuje rozčesávání a následnou úpravu poskytuje potřebnou hydrataci dodává vlasům pružnost a objem Jak používat: Aplikujte na šamponem umyté vlasy. Nechte chvíli působit a poté důkladně opláchněte.

Simply Zen Smooth & Care Shampoo, 250 ml, Šampony pro ženy, Abyste dokázali udržet své vlasy zdravé, lesklé a vitální, je důležité jim věnovat správnou péči. A ta začíná pravidelným mytím vlasů. Šampon Simply Zen Smooth & Care Shampoo pomůže efektivně odstranit z vlasů i pokožky hlavy veškeré nečistoty, mastnotu i zbytky stylingových a jiných kosmetických produktů. Vám dodá pocit svěžesti a čistoty, vaše vlasy a pokožku hlavy navíc ideálním způsobem připraví na další péči a podpoří účinky obsažených aktivních látek. Vlastnosti: myje vlasy a čistí pokožku hlavy regeneruje a vyživuje vlasy intenzivně hydratuje posiluje vlasová vlákna zesiluje vlasové konečky uhlazuje vlasové vlákno Složení: neobsahuje SLS a SLES Jak používat: Naneste přiměřené množství šamponu na mokré vlasy. Napěňte a důkladně opláchněte.

Simply Zen Age Benefit & Moisturizing, 100 ml, Šampony pro ženy, Abyste dokázali udržet své vlasy zdravé, lesklé a vitální, je důležité jim věnovat správnou péči. A ta začíná pravidelným mytím vlasů. Šampon Simply Zen Age Benefit & Moisturizing pomůže efektivně odstranit z vlasů i pokožky hlavy veškeré nečistoty, mastnotu i zbytky stylingových a jiných kosmetických produktů. Vám dodá pocit svěžesti a čistoty, vaše vlasy a pokožku hlavy navíc ideálním způsobem připraví na další péči a podpoří účinky obsažených aktivních látek. Vlastnosti: myje vlasy a čistí pokožku hlavy regeneruje a vyživuje vlasy posiluje vlasová vlákna intenzivně hydratuje dodává lesk a objem zanechává vlasy hebké pro přírodní i barvené vlasy Jak používat: Naneste přiměřené množství šamponu na mokré vlasy. Napěňte a důkladně opláchněte.