Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Kallos KJMN Professional Caviar, 1000 ml, Šampony pro ženy, Abyste dokázali udržet své vlasy zdravé, lesklé a vitální, je důležité jim věnovat správnou péči. A ta začíná pravidelným mytím vlasů. Šampon Kallos KJMN Professional Caviar pomůže efektivně odstranit z vlasů i pokožky hlavy veškeré nečistoty, mastnotu i zbytky stylingových a jiných kosmetických produktů. Vám dodá pocit svěžesti a čistoty, vaše vlasy a pokožku hlavy navíc ideálním způsobem připraví na další péči a podpoří účinky obsažených aktivních látek. Vlastnosti: myje vlasy a čistí pokožku hlavy regeneruje a vyživuje vlasy posiluje vlasová vlákna Jak používat: Naneste přiměřené množství šamponu na mokré vlasy. Napěňte a důkladně opláchněte. V případě potřeby opakujte. Pro optimální výsledný efekt, pokračujte vlasovou péčí ze stejné řady.

Curapil Men, 200 ml, Problémy s vlasy a pokožkou pro muže, Abyste dokázali udržet své vlasy zdravé, lesklé a vitální, je důležité jim věnovat správnou péči. A ta začíná pravidelným mytím vlasů. Šampon Curapil Men pomůže efektivně odstranit z vlasů i pokožky hlavy veškeré nečistoty, mastnotu i zbytky stylingových a jiných kosmetických produktů. Vám dodá pocit svěžesti a čistoty, vaše vlasy a pokožku hlavy navíc ideálním způsobem připraví na další péči a podpoří účinky obsažených aktivních látek. Vlastnosti: přípravek je speciálně vyvinut pro potřeby mužů zabraňuje předčasnému vypadávání vlasů stimuluje růst vlasů Složení: bez sulfátů neobsahuje silikony Jak používat: Naneste přiměřené množství šamponu na mokré vlasy. Napěňte a důkladně opláchněte. Pro optimální výsledný efekt, pokračujte vlasovou péčí ze stejné řady.

Curapil Men, 200 ml, Problémy s vlasy a pokožkou pro muže, Kondicionér Curapil Men vám po každém mytí vlasů usnadní jejich následnou úpravu a navíc dodá vlasům potřebnou výživu. Vlastnosti: dodává vlasům potřebnou hydrataci Složení: bez silikonů bez sulfátů Jak používat: Aplikujte na šamponem umyté vlasy. Nechte chvíli působit a poté důkladně opláchněte.

Kallos KJMN Professional Biotin, 1000 ml, Šampony pro ženy, Abyste dokázali udržet své vlasy zdravé, lesklé a vitální, je důležité jim věnovat správnou péči. A ta začíná pravidelným mytím vlasů. Šampon Kallos KJMN Professional Biotin pomůže efektivně odstranit z vlasů i pokožky hlavy veškeré nečistoty, mastnotu i zbytky stylingových a jiných kosmetických produktů. Vám dodá pocit svěžesti a čistoty, vaše vlasy a pokožku hlavy navíc ideálním způsobem připraví na další péči a podpoří účinky obsažených aktivních látek. Vlastnosti: dodává lesk a objem posiluje vlasová vlákna stimuluje růst vlasů Jak používat: Naneste přiměřené množství šamponu na mokré vlasy. Napěňte a důkladně opláchněte.

EUGÈNE PERMA Essential Keratin Pulp, 200 ml, Balzámy na vlasy pro ženy, Kondicionér zajistí vašim vlasům snadné rozčesání a potřebnou výživu, bez čehož se krásné a zdravé vlasy neobejdou. Vlastnosti: dodává vlasům pružnost a objem Jak používat: Vmasírujte do délek a až ke konečkům. Vyhněte se kořínkům, abyste vlasy zbytečně nezatížili. Nechte chvíli působit a poté důkladně opláchněte.

FlosLek Pharma ElestaBion S, 150 ml, Šampony pro ženy, Abyste dokázali udržet své vlasy zdravé, lesklé a vitální, je důležité jim věnovat správnou péči. A ta začíná pravidelným mytím vlasů. Šampon FlosLek Pharma ElestaBion S pomůže efektivně odstranit z vlasů i pokožky hlavy veškeré nečistoty, mastnotu i zbytky stylingových a jiných kosmetických produktů. Vám dodá pocit svěžesti a čistoty, vaše vlasy a pokožku hlavy navíc ideálním způsobem připraví na další péči a podpoří účinky obsažených aktivních látek. Vlastnosti: myje vlasy a čistí pokožku hlavy bojuje proti tvorbě lupů regeneruje a vyživuje vlasy bojuje proti svědivosti a suchosti vlasové pokožky zklidňuje vlasovou pokožku Složení: veganský produkt obsahuje minimálně 92 % složek přírodního původu Jak používat: Naneste přiměřené množství šamponu na mokré vlasy. Napěňte a důkladně opláchněte. V případě potřeby opakujte.

Kallos Hair Pro-Tox, 1000 ml, Šampony pro ženy, Abyste dokázali udržet své vlasy zdravé, lesklé a vitální, je důležité jim věnovat správnou péči. A ta začíná pravidelným mytím vlasů. Šampon Kallos Hair Pro-Tox pomůže efektivně odstranit z vlasů i pokožky hlavy veškeré nečistoty, mastnotu i zbytky stylingových a jiných kosmetických produktů. Vám dodá pocit svěžesti a čistoty, vaše vlasy a pokožku hlavy navíc ideálním způsobem připraví na další péči a podpoří účinky obsažených aktivních látek. Vlastnosti: posiluje vlasová vlákna myje vlasy a čistí pokožku hlavy intenzivně hydratuje Jak používat: Naneste přiměřené množství šamponu na mokré vlasy. Napěňte a důkladně opláchněte.

Kallos Hair Pro-Tox, 250 ml, Kondicionéry a balzámy pro ženy, O okamžitou dávku intenzivní hydratace a výživy se postará bezoplachový kondicionér Kallos Hair Pro-Tox . Vašim vlasům dodá po umytí vše, co budou právě potřebovat. Pomůže je uhladit, navrátit jim jejich přirozený lesk a obnovit celistvost jejich struktury. Podpoří jejich regeneraci a přispěje k snadnějšímu rozčesávání. To vše snadno, rychle a bez nutnosti oplachování. Stačí nanést, promnout, případně pročesat, a o krásu i zdravý vzhled vašich vlasů bude postaráno. Vyzkoušejte tento bezoplachový kondicionér a objevte jednoduchý a rychlý způsob regenerace vlasů s mnoha dalšími benefity. Vlastnosti: zajišťuje výživu a regeneraci vlasy jsou lesklé a hebké na dotek usnadňuje rozčesávání a následnou úpravu Jak používat: Na vlhké, ručníkem vysušené vlasy nastříkejte přiměřené množství přípravku a rukama promněte. Neoplachujte.

Kallos KJMN Professional Coconut, 1000 ml, Šampony pro ženy, Abyste dokázali udržet své vlasy zdravé, lesklé a vitální, je důležité jim věnovat správnou péči. A ta začíná pravidelným mytím vlasů. Šampon Kallos KJMN Professional Coconut pomůže efektivně odstranit z vlasů i pokožky hlavy veškeré nečistoty, mastnotu i zbytky stylingových a jiných kosmetických produktů. Vám dodá pocit svěžesti a čistoty, vaše vlasy a pokožku hlavy navíc ideálním způsobem připraví na další péči a podpoří účinky obsažených aktivních látek. Vlastnosti: myje vlasy a čistí pokožku hlavy regeneruje a vyživuje vlasy intenzivně hydratuje Jak používat: Naneste přiměřené množství šamponu na mokré vlasy. Napěňte a důkladně opláchněte. Pro optimální výsledný efekt, pokračujte vlasovou péčí ze stejné řady.

Moroccanoil Clarify, 250 ml, Šampony pro ženy