Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Vlasová kosmetika v naší nabídce nese jména těch nejslavnějších kadeřnických značek. Masky na vlasy značky System Professional z kolekce Balance byly vytvořeny pro citlivá pokožka hlavy speciálně pro ženy. Tento kadeřnický zázrak má objem 200 ml.

Vlasová kosmetika v naší nabídce nese jména těch nejslavnějších kadeřnických značek. Vlasové kúry značky Kérastase z kolekce Spécifique byly vytvořeny pro vypadávající vlasy speciálně pro ženy. Tento kadeřnický zázrak má objem 12 x 6 ml.

Vlasová kosmetika v naší nabídce nese jména těch nejslavnějších kadeřnických značek. Masky na vlasy značky Nioxin z kolekce 3D Intensive byly vytvořeny pro vypadávající vlasy speciálně pro ženy. Tento kadeřnický zázrak má objem 150 ml.

Vlasová kosmetika v naší nabídce nese jména těch nejslavnějších kadeřnických značek. Séra na vlasy značky Kérastase z kolekce Nutritive byly vytvořeny pro řídnoucí vlasy speciálně pro ženy. Tento kadeřnický zázrak má objem 90 ml.

Vlasová kosmetika v naší nabídce nese jména těch nejslavnějších kadeřnických značek. Séra na vlasy značky Aveda z kolekce Invati Men byly vytvořeny pro vypadávající vlasy speciálně pro muže. Tento kadeřnický zázrak má objem 125 ml.

Vlasová kosmetika v naší nabídce nese jména těch nejslavnějších kadeřnických značek. značky Goldwell z kolekce Dualsenses byly vytvořeny pro vypadávající vlasy speciálně pro muže. Tento kadeřnický zázrak má objem 150 ml.

Vlasová kosmetika v naší nabídce nese jména těch nejslavnějších kadeřnických značek. Vypadávající vlasy značky Keune z kolekce Care byly vytvořeny pro vypadávající vlasy speciálně pro ženy. Tento kadeřnický zázrak má objem 75 ml.

Vlasová kosmetika v naší nabídce nese jména těch nejslavnějších kadeřnických značek. Séra na vlasy značky Davines z kolekce Natural Tech byly vytvořeny pro vypadávající vlasy speciálně pro ženy. Tento kadeřnický zázrak má objem 100 ml.

Vlasová kosmetika v naší nabídce nese jména těch nejslavnějších kadeřnických značek. Masky na vlasy značky Fanola z kolekce byly vytvořeny pro vypadávající vlasy speciálně pro ženy. Tento kadeřnický zázrak má objem 195 ml.

Vlasová kosmetika v naší nabídce nese jména těch nejslavnějších kadeřnických značek. Vlasové kúry značky Redken z kolekce Cerafill byly vytvořeny pro slabé vlasy speciálně pro ženy. Tento kadeřnický zázrak má objem 10 x 6 ml.