Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Kérastase Densifique Cure, 30x6 ml, Séra na vlasy pro ženy, O okamžitou dávku intenzivní hydratace a výživy se postará bezoplachová péče Kérastase Densifique Cure. Vašim vlasům dodá po umytí vše, co budou právě potřebovat, aniž byste museli trávit v koupelně více času, než je nutné. Pomůže vlasy uhladit a obnovit jejich přirozený lesk i celistvost jejich struktury. Podpoří jejich regeneraci a přispěje k snadnějšímu rozčesávání. To vše snadno, rychle a bez nutnosti oplachování. Stačí nanést, promnout, případně pročesat, a o krásu i zdravý vzhled vašich vlasů bude postaráno. Vyzkoušejte tuto bezoplachovou péči a objevte jednoduchý a rychlý způsob regenerace vlasů s mnoha dalšími benefity. Vlastnosti: zvyšuje hustotu a sílu vlasů má regenerační účinky aktivuje činnost vlasových kořínků

Redken Cerafill Retaliate, 90 ml, Séra na vlasy pro ženy, O okamžitou dávku intenzivní hydratace a výživy se postará bezoplachová péče Redken Cerafill Retaliate. Vašim vlasům dodá po umytí vše, co budou právě potřebovat, aniž byste museli trávit v koupelně více času, než je nutné. Pomůže vlasy uhladit a obnovit jejich přirozený lesk i celistvost jejich struktury. Podpoří jejich regeneraci a přispěje k snadnějšímu rozčesávání. To vše snadno, rychle a bez nutnosti oplachování. Stačí nanést, promnout, případně pročesat, a o krásu i zdravý vzhled vašich vlasů bude postaráno. Vyzkoušejte tuto bezoplachovou péči a objevte jednoduchý a rychlý způsob regenerace vlasů s mnoha dalšími benefity. Vlastnosti: zvyšuje hustotu a sílu vlasů aktivuje činnost vlasových kořínků poskytuje vlasům hydrataci a výživu Jak používat: Naneste na ručníkem vysušené vlasy. Neoplachujte. Upravte vlasy obvyklým způsobem.

Kérastase Specifique Aminexil Cure Anti-Chute Intensive, 10 x 6 ml, Séra na vlasy pro ženy, O okamžitou dávku intenzivní hydratace a výživy se postará bezoplachová péče Kérastase Specifique Aminexil Cure Anti-Chute Intensive. Vašim vlasům dodá po umytí vše, co budou právě potřebovat, aniž byste museli trávit v koupelně více času, než je nutné. Pomůže vlasy uhladit a obnovit jejich přirozený lesk i celistvost jejich struktury. Podpoří jejich regeneraci a přispěje k snadnějšímu rozčesávání. To vše snadno, rychle a bez nutnosti oplachování. Stačí nanést, promnout, případně pročesat, a o krásu i zdravý vzhled vašich vlasů bude postaráno. Vyzkoušejte tuto bezoplachovou péči a objevte jednoduchý a rychlý způsob regenerace vlasů s mnoha dalšími benefity. Vlastnosti: aktivuje činnost vlasových kořínků zvyšuje hustotu a sílu vlasů kvalitativně zlepšuje strukturu vlasů eliminuje lámání vlasů zanechává vlasy krásně lesklé a vitální Jak používat: Naneste na ručníkem vysušené vlasy. Neoplachujte. Rozčešte. Upravte vlasy obvyklým způsobem.

L’Oréal Professionnel Serie Expert Aminexil Advanced, 10x6 ml, Aktivátory růstu vlasů pro ženy, Toužíte po hustých, silných vlasech, ale místo toho se vám lámou nebo dokonce nadměrně vypadávají? Ať už je důvod pro tyto problémy jakýkoli, vlasová péče L’Oréal Professionnel Serie Expert Aminexil Advanced navrátí vašim vlasům ztracenou vitalitu a zdravý vzhled. Podpoří regeneraci již vyrostlých vlasů, ale také růst nových – bude účinně stimulovat pokožku hlavy a aktivovat činnost vlasových folikul. Postará se o výrazné posílení nově rostoucích vlasů a zároveň bude regulovat vypadávání těch stávajících. Při pravidelné aplikaci se vlasy zpevní, získají sametový lesk, budou se méně třepit a jejich celková kvalita bude výrazně lepší. Radujte se opět z krásných a hustých vlasů. Vlastnosti: aktivuje činnost vlasových kořínků efektivně podporuje růst nových vlasů prodlužuje životní cyklus vlasových vláken stimuluje pokožku hlavy brání předčasnému vypadávání vlasů Jak používat: Nanášejte přímo na pokožku hlavy. Pokožku hlavy jemně promasírujte. Neoplachujte. Pro maximální účinek kombinujte s ostatními vlasovými produkty ze stejné řady.

CADU-CREX Hair Loss HSSC Advanced Hair Loss, 40x3,5 ml, Séra na vlasy pro ženy, Toužíte po hustých, silných vlasech, ale místo toho se vám lámou nebo dokonce nadměrně vypadávají? Ať už je důvod pro tyto problémy jakýkoli, vlasová péče CADU-CREX Hair Loss HSSC Advanced Hair Loss navrátí vašim vlasům ztracenou vitalitu a zdravý vzhled. Podpoří regeneraci již vyrostlých vlasů, ale také růst nových – bude účinně stimulovat pokožku hlavy a aktivovat činnost vlasových folikul. Postará se o výrazné posílení nově rostoucích vlasů a zároveň bude regulovat vypadávání těch stávajících. Při pravidelné aplikaci se vlasy zpevní, získají sametový lesk, budou se méně třepit a jejich celková kvalita bude výrazně lepší. Radujte se opět z krásných a hustých vlasů. Vlastnosti: aktivuje činnost vlasových kořínků efektivně podporuje růst nových vlasů zastavuje vypadávání vlasů dlouhodobě zlepšuje kvalitu vlasů Jak používat: Aplikujte na suchou pokožku hlavy a jemně promasírujte.

CADU-CREX Hair Loss HSSC Serious Hair Loss, 40x3,5 ml, Séra na vlasy pro ženy, Toužíte po hustých, silných vlasech, ale místo toho se vám lámou nebo dokonce nadměrně vypadávají? Ať už je důvod pro tyto problémy jakýkoli, vlasová péče CADU-CREX Hair Loss HSSC Serious Hair Loss navrátí vašim vlasům ztracenou vitalitu a zdravý vzhled. Podpoří regeneraci již vyrostlých vlasů, ale také růst nových – bude účinně stimulovat pokožku hlavy a aktivovat činnost vlasových folikul. Postará se o výrazné posílení nově rostoucích vlasů a zároveň bude regulovat vypadávání těch stávajících. Při pravidelné aplikaci se vlasy zpevní, získají sametový lesk, budou se méně třepit a jejich celková kvalita bude výrazně lepší. Radujte se opět z krásných a hustých vlasů. Vlastnosti: aktivuje činnost vlasových kořínků efektivně podporuje růst nových vlasů zastavuje vypadávání vlasů zanechává vlasy posílené a vyživené Jak používat: Obsah ampulky naneste ke kořínkům vlasů a krouživými pohyby proveďte jemnou masáž.  Aplikujte přímo na pokožku hlavy do suchých vlasů.

Schwarzkopf Professional BC Bonacure Scalp Genesis, 7x10 ml, Aktivátory růstu vlasů pro ženy, O okamžitou dávku intenzivní hydratace a výživy se postará bezoplachová péče Schwarzkopf Professional BC Bonacure Scalp Genesis . Vašim vlasům dodá po umytí vše, co budou právě potřebovat, aniž byste museli trávit v koupelně více času, než je nutné. Pomůže vlasy uhladit a obnovit jejich přirozený lesk i celistvost jejich struktury. Podpoří jejich regeneraci a přispěje k snadnějšímu rozčesávání. To vše snadno, rychle a bez nutnosti oplachování. Stačí nanést, promnout, případně pročesat, a o krásu i zdravý vzhled vašich vlasů bude postaráno. Vyzkoušejte tuto bezoplachovou péči a objevte jednoduchý a rychlý způsob regenerace vlasů s mnoha dalšími benefity. Vlastnosti: aktivuje činnost vlasových kořínků zvyšuje hustotu a sílu vlasů má regenerační účinky kvalitativně zlepšuje strukturu vlasů Jak používat: Aplikujte na šamponem umyté vlasy. Neoplachujte.

Phyto Therathrie Polleine, 20 ml, Séra na vlasy pro ženy, Vlasová péče Phyto Therathrie účinně stimuluje růst nových vlasů, posiluje je a zároveň reguluje vypadávání těch stávajících. Radujte se opět z krásných a hustých vlasů. Složení: vegan produkt bez sulfátů bez silikonů Jak používat: Důkladně vmasírujte do pokožky hlavy. Postupujte dle přiloženého návodu k použití. Masírujte po dobu 20 minut.

Kérastase Specifique Aminexil Cure Anti-Chute Intensive, 30x6 ml, Séra na vlasy pro ženy, O okamžitou dávku intenzivní hydratace a výživy se postará bezoplachová péče Kérastase Specifique Aminexil Cure Anti-Chute Intensive. Vašim vlasům dodá po umytí vše, co budou právě potřebovat, aniž byste museli trávit v koupelně více času, než je nutné. Pomůže vlasy uhladit a obnovit jejich přirozený lesk i celistvost jejich struktury. Podpoří jejich regeneraci a přispěje k snadnějšímu rozčesávání. To vše snadno, rychle a bez nutnosti oplachování. Stačí nanést, promnout, případně pročesat, a o krásu i zdravý vzhled vašich vlasů bude postaráno. Vyzkoušejte tuto bezoplachovou péči a objevte jednoduchý a rychlý způsob regenerace vlasů s mnoha dalšími benefity. Vlastnosti: aktivuje činnost vlasových kořínků zvyšuje hustotu a sílu vlasů kvalitativně zlepšuje strukturu vlasů eliminuje lámání vlasů zanechává vlasy krásně lesklé a vitální Jak používat: Naneste na ručníkem vysušené vlasy. Neoplachujte. Rozčešte. Upravte vlasy obvyklým způsobem.

Collistar Special Perfect Hair Anti-Hair Loss Revitalizing Vials, 15x5 ml, Séra na vlasy pro ženy, O okamžitou dávku intenzivní hydratace a výživy se postará bezoplachová péče Collistar Special Perfect Hair Anti-Hair Loss Revitalizing Vials. Vašim vlasům dodá po umytí vše, co budou právě potřebovat, aniž byste museli trávit v koupelně více času, než je nutné. Pomůže vlasy uhladit a obnovit jejich přirozený lesk i celistvost jejich struktury. Podpoří jejich regeneraci a přispěje k snadnějšímu rozčesávání. To vše snadno, rychle a bez nutnosti oplachování. Stačí nanést, promnout, případně pročesat, a o krásu i zdravý vzhled vašich vlasů bude postaráno. Vyzkoušejte tuto bezoplachovou péči a objevte jednoduchý a rychlý způsob regenerace vlasů s mnoha dalšími benefity. Vlastnosti: aktivuje činnost vlasových kořínků zvyšuje hustotu a sílu vlasů kvalitativně zlepšuje strukturu vlasů Jak používat: Naneste na ručníkem vysušené vlasy. Neoplachujte.