Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Sebastian Professional Texturizer, 150 ml, Gely na vlasy pro ženy, Gel na vlasy Sebastian Professional Texturizer zajistí požadovaný tvar účesu přesně podle vašich představ. Vlastnosti: přirozeně fixuje zajistí účes, který vydrží po celý den nezatěžuje vlasy vytvoří dokonalý styling Jak používat: Naneste na vlasy a vytvořte požadovaný styling.

Eleven Australia Frizz Control, 150 ml, Krémy a gely na vlasy pro ženy, Bezoplachová péče Eleven Australia Frizz Control dodá vašim vlasům po umytí vše, co právě potřebují. Vlastnosti: poskytuje vlasům hydrataci a výživu působí proti krepatění vlasů krotí nepoddajné vlasy Jak používat: Naneste na čerstvě umyté, vlhké nebo i suché vlasy.

L.O.L. Surprise Headband Drag Racer, 1 ks, Vlasové doplňky pro děti pro děti, Vlasový doplněk L.O.L. Surprise Headband dokonale dotvoří váš účes. Vlastnosti: zaručuje šetrnost k vlasům drží na svém místě hravý a originální design Jak používat: Vytvořte účes požadovaného tvaru.

Baxter of California Styling, 120 ml, Pasty na vlasy pro muže, Pasta na vlasy Baxter of California Styling se stane vaším nepostradatelným pomocníkem při každodenním stylingu vlasů. Účes dokonale zafixuje a pomůže vytvarovat. Vlastnosti: zafixuje účes v požadovaném tvaru nezatěžuje vlasy uhlazuje a působí proti krepatění Jak používat: Naneste malé množství přípravku do suchých vlasů a upravte do požadovaného tvaru.

Curapil Organics Makadamiový olej, 100 ml, Speciální péče o pokožku unisex, Máte pocit, že vaše pleť potřebuje něco víc, než jen péči poskytnutou krémem? Pleťový olej Curapil Organics Makadamiový olej skvěle obohatí vaši pečující rutinu – pleti dodá extra dávku výživy a postará se také o její zjemnění. Vlastnosti: zlepšuje strukturu vlasů hloubkově vlasy vyživuje pečuje o pleť, pokožku i vlasy regeneruje a hydratuje hodí se pro citlivou pleť Složení: veganský produkt bez silikonů Jak používat: Aplikujte na vlhké vlasy, zejména do délek a konečků. Naneste na čistou tvář a krk a vmasírujte krouživými pohyby.

Goccia Nera Caviar Therapy, 150 ml, Séra na vlasy pro ženy, Bezoplachová péče Goccia Nera Caviar Therapy dodá vašim vlasům po umytí vše, co právě potřebují. Vlastnosti: vyhlazuje povrch vlasů poskytuje vlasům hydrataci a výživu Jak používat: Naneste do šamponem umytých, vlhkých vlasů.

Depot No. 302 Clay Pomade, 25 ml, Pomády na vlasy pro muže, Vlasový styling, který vydrží po celý den, a zároveň má přirozený vzhled. Modelovací hlína Depot No. 302 Clay Pomade vám umožní během okamžiku dosáhnout perfektního účesu přesně podle představ. Ať už chcete zkrotit neposedné prameny, vytvořit nedbalý rozcuch nebo dodat vlasům texturu. Vlastnosti: ve vlasech vypadá přirozeně dodává vlasům matný efekt poskytuje střední zpevnění dodává účesu texturu a tvar Jak používat: Naneste malé množství přípravku do suchých vlasů a upravte do požadovaného tvaru.

Perfect je uklidňující květinová vůně, která oslavuje optimismus, sebelásku a originalitu. Perfect je moderní, jasný a ženský harmonický souboj svěžích květinových a uklidňujících hladkých tónů. Vůně se otevírá se šťavnatými tóny rebarbory a jasného narcisu, které odhalují uklidňující srdce mandlového mléka. Vůně končí jemným zaschnutím cedrového dřeva a cashmeranu. Vůně byla uvedena na trh v roce 2020.

Simply Zen Preparing Pomade, 125 ml, Peelingy na vlasy pro ženy, Dopřejte svým vlasům něco navíc již během mytí. Peeling na vlasy Simply Zen Preparing Pomade zajistí skutečně důkladné čištění, díky kterému budou vaše vlasy revitalizované, zářivější a připravené ještě lépe vstřebat následnou péči. Vlastnosti: odstraňuje z vlasů zbytky stylingových přípravků uvolňuje z pokožky hlavy lupy a odumřelé kožní buňky zanechává vlasy perfektně čisté a zářivé Jak používat: Nanášejte na vlhké vlasy. Napěňte, jemně masírujte pokožku hlavy a poté opláchněte.

REF Hold & Shine Spray N°545, 300 ml, Laky na vlasy pro ženy, Lak na vlasy REF Hold & Shine Spray N°545 zafixuje váš účes po dlouhou dobu a zajistí tak maximální kontrolu nad vašimi vlasy. Vlastnosti: extra silná fixace snadná a rychlá aplikace dlouhodobý efekt Složení: veganský produkt Jak používat: Před použitím důkladně protřepejte. Nastříkejte na suché vlasy ze vzdálenosti 20–30 cm.