Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Curapil Sprchový olej, 200 ml, Sprchové gely a mýdla unisex, Sprchový olej Curapil Sprchový olej dodá pokožce při mytí potřebnou hydrataci a péči. Po použití bude opět plná vitality. Vlastnosti: šetrně myje a čistí pokožku celého těla zbavuje nečistot pokožku zanechá na dotek sametově jemnou Jak používat: Aplikujte při sprchování či koupeli. Naneste na pokožku celého těla a poté opláchněte teplou vodou. Vhodné pro každodenní použití.

You&Oil KI Hand Hygiene + Hydration, 100 ml, Gely na ruce unisex, Hygiena rukou je nanejvýš důležitá, zejména pak před jídlem. Nemáte si ruce kde opláchnout? Udržet je čisté, ať už jste kdekoli, vám pomůže hygienický gel You&Oil KI Hand Hygiene + Hydration. Poslouží vám k odstranění nečistot z pokožky, ať už jste na delší dovolené nebo výletě, na každodenní cestě do práce hromadnou dopravou, na procházce se psem či třeba na dětském hřišti. Oceníte ho zkrátka při nejrůznějších příležitostech, zejména však ve chvílích, kdy není k dispozici voda a mýdlo. Vlastnosti: zanechává ruce hygienicky čisté antibakteriální účinek nevysušuje pokožku ani při každodenním používání Jak používat: Malé množství přípravku naneste do dlaně jedné ruky a rozetřete v obou dlaních do sucha.

OnlyBio Kids Gentle, 300 ml, Koupání dětí pro děti, Dětská kůže je mnohem citlivější a jemnější než kůže dospělých, proto je důležité o ni obzvlášť šetrně pečovat, a to i při jejím čištění. Přípravek OnlyBio Kids Gentle zanechá křehkou kůži vašeho miminka či dítěte dokonale čistou, aniž by způsobil její vysušení. Odstraní z pleti obličeje i z pokožky celého těla veškeré nečistoty, nenaruší ale přitom ochrannou kožní bariéru. Naopak přispěje k výživě, hydrataci a zvláčnění. Dopřejte svému dítěti při mytí tu nejjemnější péči a pocit absolutního komfortu. Vlastnosti: příjemně voní vytváří jemnou pěnu šetrně čistí pokožku od nečistot zklidňuje podrážení Složení: veganský produkt obsahuje minimálně 99 % složek přírodního původu Jak používat: Naneste na mokrou pokožku a jemně omývejte. Po umytí důkladně opláchněte.

Allegro Natura Organic, 250 ml, Tekutá mýdla pro ženy, Tekuté mýdlo Allegro Natura Organic šetrně, ale účinně čistí pokožku vašich rukou a zajišťuje jim potřebnou výživu a péči. Vlastnosti: dodává pokožce hedvábnou jemnost pečuje o pokožku rukou Složení: veganský produkt Jak používat: Naneste na mokré ruce a jemně napěňte. Ruce důkladně opláchněte.

La Chinata Olivita, 250 ml, Sprchové gely pro ženy, Sprchový gel La Chinata Olivita je nezbytnou součástí každodenní hygieny. Jemně, ale šetrně čistí pokožku celého těla a dodává jí potřebnou hydrataci. Vlastnosti: vyživuje a pečuje o pokožku intenzivně hydratuje zmírňuje napětí pokožky a chrání ji před podrážděním Složení: veganský produkt Jak používat: Aplikujte při sprchování či koupeli. Naneste na pokožku celého těla a poté opláchněte teplou vodou.

La Chinata Liquid Soap, 500 ml, Tekutá mýdla pro ženy, Tekuté mýdlo La Chinata Liquid Soap šetrně, ale účinně čistí pokožku vašich rukou a zajišťuje jim potřebnou výživu a péči. Vlastnosti: účinně myje pokožku rukou vyživuje pokožku dodává pokožce hedvábnou jemnost zabraňuje pnutí kůže zabraňuje vysušování pokožky Jak používat: Naneste na mokré ruce a jemně napěňte. Ruce důkladně opláchněte.

Delia Cosmetics FRUIT ME UP!, 200 ml, Sprchové gely pro ženy, Sprchový gel Delia Cosmetics FRUIT ME UP! je nezbytnou součástí každodenní hygieny. Jemně, ale šetrně čistí pokožku celého těla a dodává jí potřebnou hydrataci. Vlastnosti: myje pokožku a zbavuje nečistot vyživuje a pečuje o pokožku intenzivně hydratuje navrací pokožce komfortní pocit Jak používat: Aplikujte při sprchování či koupeli. Naneste na pokožku celého těla a poté opláchněte teplou vodou. Vhodné pro každodenní použití.

Delia Cosmetics FRUIT ME UP!, 200 ml, Sprchové gely pro ženy, Sprchový gel Delia Cosmetics FRUIT ME UP! je nezbytnou součástí každodenní hygieny. Jemně, ale šetrně čistí pokožku celého těla a dodává jí potřebnou hydrataci. Vlastnosti: myje pokožku a zbavuje nečistot vyživuje a pečuje o pokožku intenzivně hydratuje navrací pokožce komfortní pocit Jak používat: Aplikujte při sprchování či koupeli. Naneste na pokožku celého těla a poté opláchněte teplou vodou. Vhodné pro každodenní použití.

Melvita Savon, 150 g, Tuhá mýdla pro ženy, Tuhé mýdlo Melvita Savon představuje přípravek pro kvalitní hygienu. Účinně myje pokožku a zbavuje ji všech nečistot. Vlastnosti: vyživuje a hydratuje zmírňuje pocity pnutí pokožky má zvláčňující účinky chrání pokožku před vysoušením lze použít na ruce i tělo Složení: obsahuje minimálně 99 % složek přírodního původu Jak používat: Naneste na mokrou pokožku a jemně masírujte. Po umytí důkladně opláchněte.

Corsair Baby Shark, 200 g, Koupání dětí pro děti, Máte rádi odpočinek v horké vaně? Šumivá koule do koupele Corsair Baby Shark vám po dlouhém dni zajistí zasloužený relaxační a voňavý zážitek. Vlastnosti: hydratuje a vyživuje pokožku vytváří bohatou pěnu příjemně voní hravý dětský motiv Jak používat: Vložte do teplé lázně a nechte rozpustit.