Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Radox Men Muscle Therapy, 500 ml, Pěny do koupele pro muže, Není nad zasloužený relax ve vaně plné příjemně voňavých bublinek. Pěna do koupele Radox Men Muscle Therapy vám zajistí chvíle pohody a povýší každodenní čisticí rutinu na příjemný rituál, zážitek pro tělo i smysly, na který se budete těšit. Pomůže vašemu tělu i mysli uvolnit se a odpočívat i po tom nejnáročnějším dni. Přidejte ji pod tekoucí teplou vodu a pozorujte, jak se vytváří oblaka luxusně bohaté pěny, která bude hýčkat vaše smysly a vaši pokožku zanechá nádherně provoněnou. Vlastnosti: uvolňuje svaly zajišťuje pocit komfortu a klidu dodává pokožce příjemnou mužnou vůni Jak používat: Přidejte do horké vody a nechte napěnit.

Organique Bloom Essence, 200 ml, Pěny do koupele pro ženy, Pěna do koupele Organique Bloom Essence zajistí chvíle pohody a zasloužený relax po těžkém dni. Vlastnosti: hydratuje a vyživuje pokožku zajišťuje pocit komfortu a klidu příjemně voní zjemňuje pokožku celého těla uklidňuje tělo i mysl Složení: neobsahuje SLS Jak používat: Přidejte do horké vody a nechte napěnit.

The Library of Fragrance New Baby, 60 ml, Oleje do koupele unisex, Olejová lázeň uleví vašemu bolavému tělu a navodí ve vás pocit pohody. Vlastnosti: vyživuje a zjemňuje suchou pokožku působí relaxačně

Bohemia Gifts & Cosmetics Bohemia Natur, 1200 g, Pěny do koupele pro ženy, Máte rádi dlouhé koupele ve vaně plné horké vody? Váš oblíbený uvolňující rituál ještě vylepší a povznese na novou úroveň koupelová sůl Bohemia Gifts & Cosmetics Bohemia Natur . Umožní vám přímo u sebe doma vytvořit voňavou solnou lázeň, která nechá odeznít napětí i pocity vnitřního neklidu a navodí ve vás pocit pohody. Nedočkáte se však pouze zaslouženého relaxu, i když omamná vůně soli k tomu vybízí. Vašemu tělu se kromě uvolnění dostane i regenerace. Sůl je totiž bohatá na přírodní minerály, a tak bude působit regeneračními účinky a přispěje i ke zmírnění kožních problémů. Vlastnosti: regeneruje pokožku posiluje obranyschopnost pokožky příjemně voní Jak používat: Vložte do teplé lázně a nechte rozpustit.

Avon Senses Water Mint & Cucumber Scent, 1000 ml, Pěny do koupele pro ženy, Není nad zasloužený relax ve vaně plné příjemně voňavých bublinek. Pěna do koupele Avon Senses Water Mint & Cucumber Scent vám zajistí chvíle pohody a povýší každodenní čisticí rutinu na příjemný rituál, zážitek pro tělo i smysly, na který se budete těšit. Pomůže vašemu tělu i mysli uvolnit se a odpočívat i po tom nejnáročnějším dni. Přidejte ji pod tekoucí teplou vodu a pozorujte, jak se vytváří oblaka luxusně bohaté pěny, která bude hýčkat vaše smysly a vaši pokožku zanechá nádherně provoněnou. Vlastnosti: příjemně voní vytváří bohatou pěnu hydratuje a vyživuje pokožku zajišťuje pocit komfortu a klidu Jak používat: Přidejte do horké vody a nechte napěnit.

Secret play Pretty but Wild Bubbling, 350 g, Přípravky do koupele unisex, Dopřejte si dokonalou relaxaci. Přípravek do koupele Secret play Pretty but Wild Bubbling vám pomůže k perfektnímu pocitu pohody a uvolnění. Vlastnosti: intenzivně hydratuje má relaxační účinky příjemně voní regeneruje pokožku zvláčňuje a zjemňuje působí uvolňujícím způsobem při regeneraci svalů uklidňuje tělo i mysl uvolňuje svaly ozdravuje a zjemňuje pokožku celého těla Jak používat: Vsypte přiměřené množství přípravku do horké koupele. Ve vodě se uvolní všechny důležité a léčebné látky. Po koupeli důkladně osprchujte tělo čistou vodou.

Tetesept Sea Bath Salt Muscles And Joints, 80 g, Soli do koupele pro ženy, Máte rádi dlouhé koupele ve vaně plné horké vody? Váš oblíbený uvolňující rituál ještě vylepší a povznese na novou úroveň koupelová sůl Tetesept Sea Bath Salt Muscles And Joints. Umožní vám přímo u sebe doma vytvořit voňavou solnou lázeň, která nechá odeznít napětí i pocity vnitřního neklidu a navodí ve vás pocit pohody. Nedočkáte se však pouze zaslouženého relaxu, i když omamná vůně soli k tomu vybízí. Vašemu tělu se kromě uvolnění dostane i regenerace. Sůl je totiž bohatá na přírodní minerály, a tak bude působit regeneračními účinky a přispěje i ke zmírnění kožních problémů. Vlastnosti: má relaxační účinky působí uvolňujícím způsobem při regeneraci svalů Jak používat: Vložte do teplé lázně a nechte rozpustit. Dobře promíchejte. K připravení koupele používejte vodu o teplotě 36-38 °C.

Perlier Orange Blossoms, 500 ml, Pěny do koupele pro ženy, Pěna do koupele Perlier Orange Blossoms zajistí chvíle pohody a zasloužený relax po těžkém dni. Vlastnosti: zajišťuje pocit komfortu a klidu příjemně voní předchází vysušování pokožky Jak používat: Přidejte do horké vody a nechte napěnit. Dobře promíchejte.

Perlier Vetiver, 500 ml, Pěny do koupele pro ženy, Pěna do koupele Perlier Vetiver zajistí chvíle pohody a zasloužený relax po těžkém dni. Vlastnosti: příjemně voní předchází vysušování pokožky zajišťuje pocit komfortu a klidu Jak používat: Přidejte do horké vody a nechte napěnit. Dobře promíchejte.

Perlier Mandorla, 500 ml, Mléka do koupele pro ženy, Není nad zasloužený relax ve vaně plné horké vody. Pokud však nechcete čekat s intenzivní hydratací pokožky až po lázni, pěna, bomba ani sůl nestačí. Mléko do koupele Perlier Mandorla spojí váš oblíbený uvolňující rituál s péčí o pokožku. Můžete jej přidat do čisté vody, ale i do koupele s pěnou, s bombou či do solné lázně. Dodá pokožce štědrou dávku výživy a hydratace rovnou během koupání. Vlastnosti: má zvláčňující účinky má zklidňující účinky chrání pokožku před vysoušením Složení: bez sulfátů