Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Radox Muscle Relax, 900 g, Soli do koupele pro ženy, Máte rádi dlouhé koupele ve vaně plné horké vody? Váš oblíbený uvolňující rituál ještě vylepší a povznese na novou úroveň koupelová sůl Radox Muscle Relax . Umožní vám přímo u sebe doma vytvořit voňavou solnou lázeň, která nechá odeznít napětí i pocity vnitřního neklidu a navodí ve vás pocit pohody. Nedočkáte se však pouze zaslouženého relaxu, i když omamná vůně soli k tomu vybízí. Vašemu tělu se kromě uvolnění dostane i regenerace. Sůl je totiž bohatá na přírodní minerály, a tak bude působit regeneračními účinky a přispěje i ke zmírnění kožních problémů. Vlastnosti: regeneruje pokožku zvláčňuje a zjemňuje má relaxační účinky působí uvolňujícím způsobem při regeneraci svalů Jak používat: Nasypte do teplé lázně a nechte rozpustit. Ve vodě se uvolní všechny důležité a léčebné látky.

Ziaja Bubble Bath Solar Quince, 500 ml, Pěny do koupele pro ženy, Pěna do koupele Ziaja Bubble Bath zajistí chvíle pohody a zasloužený relax po těžkém dni. Vlastnosti: hydratuje a vyživuje pokožku vytváří bohatou pěnu uklidňuje tělo i mysl příjemně voní Složení: veganský produkt Jak používat: Přidejte do horké vody a nechte napěnit.

Pink Elephant Boys, Sady pro děti pro děti, Zábava na prvním místě. Produkt Pink Elephant Boys vaše děti zabaví, umožní jim se na chvíli cítit jako dospělí a hravý design je sázkou na jistotu. Vlastnosti: skvěle se hodí jako dárek potěší každého kluka veselý design pro děti Sada obsahuje: Teddy bear dětský šampon 500 ml Dog pěna do koupele pro děti 500 ml Beaver zubní pasta pro děti 50 ml Raccoon Daniel tuhé mýdlo pro děti 90 g

Souletto Pink Pepper & Rice Milk Bath Oil, 100 ml, Oleje do koupele unisex

Souletto Peppermint & Ginger Bath Salt, 500 g, Soli do koupele unisex

Jeanne en Provence Jasmin Secret, 200 ml, Přípravky do koupele unisex, Dopřejte si bohatou dávku své milované vůně. Přípravek do koupele Jeanne en Provence Jasmin Secret bude pečovat o vaši pokožku a zároveň zajistí, že se z horké vany bude linout krásná vůně. Vlastnosti: zvláčňuje pokožku pokožku zanechá sametově jemnou a hebkou

The Library of Fragrance Salt Air, 60 ml, Oleje do koupele unisex

Nailmatic Bath Bomb Maker, Sady pro děti pro děti, Zábava na prvním místě. Produkt Nailmatic Bath Bomb Maker vaše děti zabaví, umožní jim se na chvíli cítit jako dospělí a hravý design je sázkou na jistotu. Vlastnosti: potěší všechny děti skvěle se hodí jako dárek vytváří bohatou pěnu zajišťuje pocit komfortu a klidu příjemně voní Sada obsahuje: forma z přírodního latexu 1 ks pipeta 1 ks Pink jedlá soda 1 ks kyselina citronová 1 ks Jak používat: Vložte do teplé lázně a nechte rozpustit. Po ukončení koupele se opláchněte čistou vodou.

Kneipp Foam Queen, 50 ml, Pěny do koupele pro ženy, Pěna do koupele Kneipp Foam Queen zajistí chvíle pohody a zasloužený relax po těžkém dni. Vlastnosti: hydratuje a vyživuje pokožku zjemňuje pokožku celého těla vytváří bohatou pěnu příjemně voní Jak používat: Malé množství přípravku přidejte do připravené koupele a poté promíchejte rukou.

Souletto Pink Pepper & Rice Milk Bath Salt, 500 g, Soli do koupele pro ženy