Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Kallos Spa, 1000 ml, Sprchové krémy pro ženy, Nechcete podceňovat každodenní hygienu, ale vaše pokožka je při mytí běžnými sprchovými gely náchylná k nadměrnému vysušování? Sprchový krém Kallos Spa je pro vás ideální volbou. Nejen že pomůže při mytí odstranit veškeré nečistoty, ale zároveň dodá pokožce potřebnou hydrataci, vyživí ji a bude ji hýčkat svou hebkou krémovou texturou. Ochrání rovnováhu pokožky a zajistí, že nedojde k vysušení ani narušení přirozené hydolipidové bariéry na povrchu pokožky. Vlastnosti: vyživuje a pečuje o pokožku intenzivně hydratuje Jak používat: Aplikujte při sprchování či koupeli. Naneste na pokožku celého těla a poté opláchněte teplou vodou.

Acqua dell' Elba Arcipelago Women, 200 ml, Přípravky na sprchování pro ženy, Proměňte svou každodenní sprchu či koupel v nevšední zážitek, na který se budete celý den těšit. Přípravek na sprchování Acqua dell' Elba Arcipelago Women provoní vaši pokožku krásnou vůní a potěší vaše smysly. Vlastnosti: pokožku zanechá sametově jemnou a hebkou podpoří intenzitu vůně stejné kolekce

s.Oliver Pure Sense, 150 ml, Přípravky na sprchování pro muže, Proměňte svou každodenní sprchu či koupel v nevšední zážitek, na který se budete celý den těšit. Přípravek na sprchování s.Oliver Pure Sense provoní vaši pokožku krásnou vůní a potěší vaše smysly. Vlastnosti: doplňuje vůni ze stejné řady skvěle se hodí společně s vůní jako dárek vytváří při mytí bohatou pěnu myje pokožku a zbavuje nečistot

Bielenda Cosmic Wellness Rose Quartz, 250 ml, Pěny do koupele pro ženy, Nechcete podceňovat každodenní hygienu, ale vaše pokožka je při mytí běžnými sprchovými gely náchylná k nadměrnému vysušování? Sprchový olej Bielenda Cosmic Wellness Rose Quartz je pro vás ideální volbou. Nejen že pomůže při mytí odstranit veškeré nečistoty, ale zároveň dodá pokožce potřebnou hydrataci a zanechá na ní ochranný film. Dokonalé čistoty s ním dosáhnete, aniž by došlo k narušení přirozené lipidové vrstvy na povrchu pokožky. Vlastnosti: šetrně myje a čistí pokožku celého těla vyživuje a pečuje o pokožku vytváří bohatou pěnu příjemně voní Jak používat: Aplikujte při sprchování či koupeli. Naneste na pokožku celého těla a poté opláchněte teplou vodou. Vhodné pro každodenní použití.

Bielenda Cosmic Wellness Amethyst, 250 ml, Pěny do koupele pro ženy, Nechcete podceňovat každodenní hygienu, ale vaše pokožka je při mytí běžnými sprchovými gely náchylná k nadměrnému vysušování? Sprchový olej Bielenda Cosmic Wellness Amethyst je pro vás ideální volbou. Nejen že pomůže při mytí odstranit veškeré nečistoty, ale zároveň dodá pokožce potřebnou hydrataci a zanechá na ní ochranný film. Dokonalé čistoty s ním dosáhnete, aniž by došlo k narušení přirozené lipidové vrstvy na povrchu pokožky. Vlastnosti: šetrně myje a čistí pokožku celého těla vyživuje a pečuje o pokožku vytváří bohatou pěnu příjemně voní Jak používat: Aplikujte při sprchování či koupeli. Naneste na pokožku celého těla a poté opláchněte teplou vodou. Vhodné pro každodenní použití.

Bielenda Vegan Smoothie Watermelon + Banana, 400 ml, Sprchové gely pro ženy, Chcete proměnit obyčejné sprchování v nevšední zážitek prodchnutý příjemnou vůní? Sprchový gel Bielenda Vegan Smoothie Watermelon + Banana vám s tím pomůže. Zatímco vaše smysly bude hýčkat jeho neodolatelná vůně, jeho pěnivá textura účinně zbaví pokožku veškerých nečistot, aniž by ji zbytečně vysušila. Ze sprchy či koupele tak budete vycházet s dokonale čistou, ale i sametově hebkou a krásně provoněnou pokožkou. I proto se tento sprchový gel stane nezbytnou součástí vaší každodenní hygieny a povýší ji na příjemný rituál, na který se budete těšit. Vlastnosti: myje pokožku a zbavuje nečistot intenzivně hydratuje pokožku zanechá sametově jemnou a hebkou vyživuje a pečuje o pokožku navrací pokožce komfortní pocit Složení: veganský produkt Jak používat: Aplikujte při sprchování či koupeli. Naneste na pokožku celého těla a poté opláchněte teplou vodou.

Bielenda Vegan Smoothie Blueberry + Kiwi, 400 ml, Sprchové gely pro ženy, Chcete proměnit obyčejné sprchování v nevšední zážitek prodchnutý příjemnou vůní? Sprchový gel Bielenda Vegan Smoothie Blueberry + Kiwi vám s tím pomůže. Zatímco vaše smysly bude hýčkat jeho neodolatelná vůně, jeho pěnivá textura účinně zbaví pokožku veškerých nečistot, aniž by ji zbytečně vysušila. Ze sprchy či koupele tak budete vycházet s dokonale čistou, ale i sametově hebkou a krásně provoněnou pokožkou. I proto se tento sprchový gel stane nezbytnou součástí vaší každodenní hygieny a povýší ji na příjemný rituál, na který se budete těšit. Vlastnosti: myje pokožku a zbavuje nečistot vyživuje a pečuje o pokožku navrací pokožce komfortní pocit pokožku zanechá sametově jemnou a hebkou Složení: veganský produkt Jak používat: Aplikujte při sprchování či koupeli. Naneste na pokožku celého těla a poté opláchněte teplou vodou. Vhodné pro každodenní použití.

Calvin Klein CK One, 200 ml, Přípravky na sprchování unisex, Proměňte svou každodenní sprchu či koupel v nevšední zážitek, na který se budete celý den těšit. Přípravek na sprchování Calvin Klein CK One provoní vaši pokožku krásnou vůní a potěší vaše smysly. Vlastnosti: myje pokožku a zbavuje nečistot navrací pokožce komfortní pocit podpoří intenzitu vůně stejné kolekce

UpCircle Hand + Body Wash, 250 ml, Tekutá mýdla pro ženy, Tekuté mýdlo UpCircle Hand + Body Wash šetrně, ale účinně čistí pokožku vašich rukou a zajišťuje jim potřebnou výživu a péči. Vlastnosti: myje pokožku a zbavuje nečistot pokožku zanechá sametově jemnou a hebkou vytváří při mytí bohatou pěnu Složení: veganský produkt Jak používat: Naneste na mokré ruce a jemně napěňte. Ruce důkladně opláchněte. Lze použít i na pokožku těla.

Calvin Klein Eternity for Men, 200 ml, Přípravky na sprchování pro muže, Proměňte svou každodenní sprchu či koupel v nevšední zážitek, na který se budete celý den těšit. Přípravek na sprchování Calvin Klein Eternity for Men provoní vaši pokožku krásnou vůní a potěší vaše smysly. Vlastnosti: myje pokožku a zbavuje nečistot navrací pokožce komfortní pocit podpoří intenzitu vůně stejné kolekce