Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Oriflame Love Nature Cacao Butter & Coconut Oil, 300 ml, Tekutá mýdla pro ženy, Pravidelné mytí rukou, obzvláště pak před jídlem, po návštěvě toalet či po příchodu zvenku, je klíčové pro udržení správné hygieny. Tekuté mýdlo Oriflame Love Nature Cacao Butter & Coconut Oil šetrně, ale účinně zbavuje pokožku vašich rukou nečistot a zároveň ji zanechává hedvábně hebkou a jemnou na dotek. Díky způsobu aplikace je navíc hygieničtější než například klasická tuhá mýdla. Vlastnosti: účinně myje pokožku rukou pečuje o pokožku rukou vyživuje pokožku Jak používat: Naneste na mokré ruce a jemně napěňte. Ruce důkladně opláchněte.

Hawkins & Brimble Luxury Hand Wash, 300 ml, Tělová mléka a krémy pro muže, Tekuté mýdlo Hawkins & Brimble Luxury Hand Wash šetrně, ale účinně čistí pokožku vašich rukou a zajišťuje jim potřebnou výživu a péči. Vlastnosti: účinně myje pokožku rukou odstraňuje nečistoty a bakterie svěží mužná vůně Jak používat: Naneste na mokré ruce a jemně napěňte. Ruce důkladně opláchněte.

Ma Provence Lemon Blossom, 250 ml, Mýdla pro ženy, Tekuté mýdlo Ma Provence Lemon Blossom šetrně, ale účinně čistí pokožku vašich rukou a zajišťuje jim potřebnou výživu a péči. Vlastnosti: příjemná svěží vůně vytváří bohatou pěnu účinně myje pokožku rukou praktické dávkování pomocí pumpičky Jak používat: Naneste na mokré ruce a jemně napěňte. Ruce důkladně opláchněte. Lze použít i na pokožku těla.

Ma Provence Almond Blossom, 250 ml, Mýdla pro ženy, Tekuté mýdlo Ma Provence Almond Blossom šetrně, ale účinně čistí pokožku vašich rukou a zajišťuje jim potřebnou výživu a péči. Vlastnosti: vytváří bohatou pěnu účinně myje pokožku rukou dodává pokožce hedvábnou jemnost praktické dávkování pomocí pumpičky Jak používat: Naneste na mokré ruce a jemně napěňte. Ruce důkladně opláchněte. Lze použít i na pokožku těla.

Ma Provence Lavender Blossom, 250 ml, Mýdla pro ženy, Tekuté mýdlo Ma Provence Lavender Blossom šetrně, ale účinně čistí pokožku vašich rukou a zajišťuje jim potřebnou výživu a péči. Vlastnosti: příjemná svěží vůně praktické dávkování pomocí pumpičky osvěžuje a dodává pokožce vitalitu zabraňuje vysušování pokožky Jak používat: Naneste na mokré ruce a jemně napěňte. Ruce důkladně opláchněte. Lze použít i na pokožku těla.

Wellmark May All Your Troubles Be Bubbles, 500 ml, Tekutá mýdla pro ženy, Tekuté mýdlo Wellmark May All Your Troubles Be Bubbles šetrně, ale účinně čistí pokožku vašich rukou a zajišťuje jim potřebnou výživu a péči. Vlastnosti: účinně myje pokožku rukou zabraňuje vysušování pokožky pečuje o pokožku rukou Složení: veganský produkt Jak používat: Naneste na mokré ruce a jemně napěňte. Ruce důkladně opláchněte.

Wellmark Bring Out The Bubbles, 250 ml, Tekutá mýdla pro ženy, Tekuté mýdlo Wellmark Bring Out The Bubbles šetrně, ale účinně čistí pokožku vašich rukou a zajišťuje jim potřebnou výživu a péči. Vlastnosti: účinně myje pokožku rukou vyživuje pokožku Složení: neobsahuje SLS a SLES Jak používat: Naneste na mokré ruce a jemně napěňte. Ruce důkladně opláchněte.

Wellmark Shit Happens, 250 ml, Tekutá mýdla pro ženy, Tekuté mýdlo Wellmark Shit Happens šetrně, ale účinně čistí pokožku vašich rukou a zajišťuje jim potřebnou výživu a péči. Vlastnosti: účinně myje pokožku rukou vyživuje pokožku Složení: veganský produkt Jak používat: Naneste na mokré ruce a jemně napěňte. Ruce důkladně opláchněte.

Wellmark May All Your Troubles Be Bubbles, 250 ml, Tekutá mýdla pro ženy, Tekuté mýdlo Wellmark May All Your Troubles Be Bubbles šetrně, ale účinně čistí pokožku vašich rukou a zajišťuje jim potřebnou výživu a péči. Vlastnosti: účinně myje pokožku rukou zabraňuje vysušování pokožky pečuje o pokožku rukou Složení: veganský produkt Jak používat: Naneste na mokré ruce a jemně napěňte. Ruce důkladně opláchněte.

Wellmark May All Your Troubles Be Bubbles, 500 ml, Tekutá mýdla pro ženy, Tekuté mýdlo Wellmark May All Your Troubles Be Bubbles šetrně, ale účinně čistí pokožku vašich rukou a zajišťuje jim potřebnou výživu a péči. Vlastnosti: účinně myje pokožku rukou pečuje o pokožku rukou Složení: veganský produkt Jak používat: Naneste na mokré ruce a jemně napěňte. Ruce důkladně opláchněte.