Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Regina Hygienic Gel, 50 ml, Gely na ruce pro ženy, Hygiena rukou je nanejvýš důležitá, zejména pak před jídlem. Nemáte si ruce kde opláchnout? Udržet je čisté, ať už jste kdekoli, vám pomůže hygienický gel Regina Hygienic Gel . Poslouží vám k odstranění nečistot z pokožky, ať už jste na delší dovolené nebo výletě, na každodenní cestě do práce hromadnou dopravou, na procházce se psem či třeba na dětském hřišti. Oceníte ho zkrátka při nejrůznějších příležitostech, zejména však ve chvílích, kdy není k dispozici voda a mýdlo. Vlastnosti: ideální k použití na cestách praktické balení, které můžete nosit stále u sebe vhodné pro citlivou pokožku pro dokonale čisté ruce bez mýdla a vody Jak používat: Malé množství přípravku naneste do dlaně jedné ruky a rozetřete v obou dlaních do sucha. Neoplachujte.

SANTINI Cosmetic Santini spray, 100 ml, Gely na ruce pro muže, Hygiena rukou je nanejvýš důležitá, zejména pak před jídlem. Nemáte si ruce kde opláchnout? Udržet je čisté, ať už jste kdekoli, vám pomůže hygienický gel SANTINI Cosmetic Santini spray . Poslouží vám k odstranění nečistot z pokožky, ať už jste na delší dovolené nebo výletě, na každodenní cestě do práce hromadnou dopravou, na procházce se psem či třeba na dětském hřišti. Oceníte ho zkrátka při nejrůznějších příležitostech, zejména však ve chvílích, kdy není k dispozici voda a mýdlo. Vlastnosti: antibakteriální účinek pro maximální hygienu pro dokonale čisté ruce bez mýdla a vody Jak používat: Malé množství přípravku naneste do dlaně jedné ruky a rozetřete v obou dlaních do sucha. Neoplachujte.

HAAN Hand Care Hand Sanitizer, 46 cm, Gely na ruce pro ženy

HAAN Hand Care Hand Sanitizer, 46 cm, Gely na ruce pro ženy

HAAN Hand Care Hand Sanitizer, 46 cm, Gely na ruce pro ženy

HAAN Hand Care Hand Sanitizer, 46 cm, Gely na ruce pro ženy

HAAN Hand Care Hand Sanitizer, 46 cm, Gely na ruce pro ženy

HAAN Hand Care Healing Chrysants, 100 ml, Gely na ruce pro ženy, Hygiena rukou je nanejvýš důležitá, zejména pak před jídlem. Nemáte si ruce kde opláchnout? Udržet je čisté, ať už jste kdekoli, vám pomůže hygienický gel HAAN Hand Care Healing Chrysants. Poslouží vám k odstranění nečistot z pokožky, ať už jste na delší dovolené nebo výletě, na každodenní cestě do práce hromadnou dopravou, na procházce se psem či třeba na dětském hřišti. Oceníte ho zkrátka při nejrůznějších příležitostech, zejména však ve chvílích, kdy není k dispozici voda a mýdlo. Vlastnosti: antibakteriální účinek antimikrobiální účinek pH neutrální nezanechává na pokožce lepivý pocit praktické balení, které můžete nosit stále u sebe příjemná svěží vůně Složení: obsahuje minimálně 97 % složek přírodního původu s parfemací Jak používat: Malé množství přípravku naneste do dlaně jedné ruky a rozetřete v obou dlaních do sucha. Neoplachujte.

OPI Pro Spa, 118 ml, Gely na ruce pro ženy

HAAN Hand Care Manhattan Glacé, 100 ml, Gely na ruce pro ženy, Hygiena rukou je nanejvýš důležitá, zejména pak před jídlem. Nemáte si ruce kde opláchnout? Udržet je čisté, ať už jste kdekoli, vám pomůže hygienický gel HAAN Hand Care Manhattan Glacé. Poslouží vám k odstranění nečistot z pokožky, ať už jste na delší dovolené nebo výletě, na každodenní cestě do práce hromadnou dopravou, na procházce se psem či třeba na dětském hřišti. Oceníte ho zkrátka při nejrůznějších příležitostech, zejména však ve chvílích, kdy není k dispozici voda a mýdlo. Vlastnosti: antibakteriální účinek antimikrobiální účinek pH neutrální nezanechává na pokožce lepivý pocit praktické balení, které můžete nosit stále u sebe příjemná svěží vůně Složení: obsahuje minimálně 97 % složek přírodního původu s parfemací Jak používat: Malé množství přípravku naneste do dlaně jedné ruky a rozetřete v obou dlaních do sucha. Neoplachujte.