Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Nesti Dante Lavanda Officinale, 150 g, Tuhá mýdla pro ženy, Pravidelné důkladné mytí pokožky je klíčové pro udržení správné hygieny a pouhá voda k tomu nestačí. Tuhé mýdlo Nesti Dante Lavanda Officinale představuje léty ověřenou klasiku, která zaručí kvalitní hygienu. Účinně umyje pokožku, zbaví ji veškerých nečistot i mastnoty a zanechá ji hebkou na dotek. A co víc, po jeho vypotřebování nebudete muset vyhazovat spoustu plastového odpadu – na rozdíl od běžných tekutých mýdel totiž není zabalené v plastové lahvi. Vlastnosti: čistí pokožku nedráždí a nevysušuje pokožku obnovuje kožní bariéru Jak používat: Naneste mýdlo na pokožku, jemně napěňte a chvíli masírujte. Opláchněte vlažnou vodou.

Nesti Dante Aqua Dea Marine, 250 g, Tuhá mýdla pro ženy, Pravidelné důkladné mytí pokožky je klíčové pro udržení správné hygieny a pouhá voda k tomu nestačí. Tuhé mýdlo Nesti Dante Aqua Dea Marine představuje léty ověřenou klasiku, která zaručí kvalitní hygienu. Účinně umyje pokožku, zbaví ji veškerých nečistot i mastnoty a zanechá ji hebkou na dotek. A co víc, po jeho vypotřebování nebudete muset vyhazovat spoustu plastového odpadu – na rozdíl od běžných tekutých mýdel totiž není zabalené v plastové lahvi. Vlastnosti: jemně čistí pokožku chrání pokožku nedráždí a nevysušuje pokožku příjemně voní Jak používat: Naneste mýdlo na pokožku, jemně napěňte a chvíli masírujte. Opláchněte vlažnou vodou.

Nesti Dante Regina Di Peonie, 250 g, Tuhá mýdla pro ženy, Pravidelné důkladné mytí pokožky je klíčové pro udržení správné hygieny a pouhá voda k tomu nestačí. Tuhé mýdlo Nesti Dante Regina Di Peonie představuje léty ověřenou klasiku, která zaručí kvalitní hygienu. Účinně umyje pokožku, zbaví ji veškerých nečistot i mastnoty a zanechá ji hebkou na dotek. A co víc, po jeho vypotřebování nebudete muset vyhazovat spoustu plastového odpadu – na rozdíl od běžných tekutých mýdel totiž není zabalené v plastové lahvi. Vlastnosti: jemně čistí pokožku chrání pokožku vyživuje a hydratuje příjemně voní Jak používat: Naneste mýdlo na pokožku, jemně napěňte a chvíli masírujte. Opláchněte vlažnou vodou.

Tabac Original, 150 g, Parfémovaná mýdla pro muže, Přesvědčte se na vlastní kůži, že i obyčejné mytí rukou, sprchování či koupel může být nevšedním zážitkem. Parfémované mýdlo Tabac Original skvěle doplní vůni ze stejné kolekce a zároveň zbaví vaši pokožku nečistot. Vlastnosti: účinně myje pokožku rukou dodává pokožce hedvábnou jemnost příjemně voní doplňuje vůni ze stejné řady

The Somerset Toiletry Co. Ministry of Soap Blush Hues, 200 g, Tuhá mýdla pro ženy, Pravidelné důkladné mytí pokožky je klíčové pro udržení správné hygieny a pouhá voda k tomu nestačí. Tuhé mýdlo The Somerset Toiletry Co. Ministry of Soap Blush Hues představuje léty ověřenou klasiku, která zaručí kvalitní hygienu. Účinně umyje pokožku, zbaví ji veškerých nečistot i mastnoty a zanechá ji hebkou na dotek. A co víc, po jeho vypotřebování nebudete muset vyhazovat spoustu plastového odpadu – na rozdíl od běžných tekutých mýdel totiž není zabalené v plastové lahvi. Vlastnosti: čistí pokožku příjemně voní lze použít na ruce i tělo Jak používat: Naneste mýdlo na pokožku, jemně napěňte a chvíli masírujte. Opláchněte vlažnou vodou.

Ma Provence Almond Blossom, 200 g, Mýdla pro ženy, Tuhé mýdlo Ma Provence Almond Blossom představuje přípravek pro kvalitní hygienu. Účinně myje pokožku a zbavuje ji všech nečistot. Vlastnosti: příjemně voní bohatě pění lze použít na ruce i tělo zklidňuje podráždění Jak používat: Naneste mýdlo na pokožku, jemně napěňte a chvíli masírujte. Opláchněte vlažnou vodou.

Ma Provence Olive Oil, 75 g, Mýdla pro ženy, Tuhé mýdlo Ma Provence Olive Oil představuje přípravek pro kvalitní hygienu. Účinně myje pokožku a zbavuje ji všech nečistot. Vlastnosti: jemně čistí pokožku vytváří bohatou pěnu nedráždí a nevysušuje pokožku vyživuje a hydratuje Složení: obsahuje minimálně 99 % složek přírodního původu Jak používat: Naneste mýdlo na pokožku, jemně napěňte a chvíli masírujte. Opláchněte vlažnou vodou. Lze použít i na pokožku těla.

The Body Shop Shea, 100 g, Tuhá mýdla unisex, Tuhé mýdlo The Body Shop Shea představuje přípravek pro kvalitní hygienu. Účinně myje pokožku a zbavuje ji všech nečistot. Vlastnosti: jemně čistí pokožku vyživuje a hydratuje lze použít na ruce i tělo Jak používat: Naneste mýdlo na pokožku, jemně napěňte a chvíli masírujte. Opláchněte vlažnou vodou.

Melvita Savon, 150 g, Tuhá mýdla pro ženy

Purito Cleansing Bar Re:fresh, 100 g, Čištění pleti pro ženy, Pravidelné důkladné mytí pokožky je klíčové pro udržení správné hygieny a pouhá voda k tomu nestačí. Tuhé mýdlo Purito Cleansing Bar Re:fresh představuje léty ověřenou klasiku, která zaručí kvalitní hygienu. Účinně umyje pokožku, zbaví ji veškerých nečistot i mastnoty a zanechá ji hebkou na dotek. A co víc, po jeho vypotřebování nebudete muset vyhazovat spoustu plastového odpadu – na rozdíl od běžných tekutých mýdel totiž není zabalené v plastové lahvi. Vlastnosti: jemně čistí pokožku reguluje tvorbu kožního mazu zabraňuje vysušování pleti zklidňuje podráždění lze použít i pro citlivou pleť Složení: veganský produkt Jak používat: Naneste mýdlo na pokožku, jemně napěňte a chvíli masírujte. Opláchněte vlažnou vodou.