Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Kvalitní plášť 20", výborný odvod vody, nízký valivý odpor, univerzální přední nebo zadní.. Plášť Kellys Parallax 20x1,75 je kvalitní plášť s dlouhou životností. Má dezén s jemným vzorem pro dokonalý odvod vody a nizký valivý odpor. Je vhodný na zpevněné cesty i do mírného terénu. Lze jej použít univerzálně jako přední nebo zadní plášť.Technický popis:


plášť na zpevněné cesty i do mírného terénu
výborný odvod vody
nízký valivý odpor
univerzální použití jako přední nebo zadní plášť
další označení pláště: 47-406

Kvalitní plášť o velikosti 12", dezén s jemnými zářezy, skvělý odvod vody, vhodný na zpevněné cesty.. Plášť inSPORTline Wanda 12" je kvalitní široký plášť s dlouhou životností. Díky jemnému vzorku je plášť inSPORTline Wanda 12 ½ x 2 ¼" vhodný především na zpevněné cesty. Dezén s jemnými zářezy skvěle odvádí vodu a zachovává nízký valivý odpor. Lze jej použít univerzálně jako přední nebo zadní plášť.Technický popis:


plášť inSPORTline Wanda 12"
vysoce kvalitní
výborný odvod vody
nízký valivý odpor
univerzální použití jako přední nebo zadní plášť
další označení pláště: 57-203 = 12 ½ x 2 ¼"

Kvalitní plášť o velikosti 20", dezén s jemnými zářezy, skvělý odvod vody, vhodný na zpevněné cesty.. Plášť inSPORTline Wanda 20" je kvalitní široký plášť s dlouhou životností. Díky jemnému vzorku je plášť inSPORTline Wanda 20 x 2.125" vhodný především na zpevněné cesty. Dezén s jemnými zářezy skvěle odvádí vodu a zachovává nízký valivý odpor. Lze jej použít univerzálně jako přední nebo zadní plášť.Technický popis:


plášť inSPORTline Wanda 20"
vysoce kvalitní
výborný odvod vody
nízký valivý odpor
univerzální použití jako přední nebo zadní plášť
další označení pláště: 57-406 = 20 x 2.125"

Kvalitní 16" duše, vysoká odolnost proti proražení, 35 mm autoventilek.. Duše inSPORTline Wanda 16" je vyrobená z nejkvalitnějšího butylového kaučuku. Nabízí dlouhodobou stabilitu tlaku vzduchu a vysokou odolnost proti proražení. Autoventilek s délkou 35 mm je určený pro standardní ráfek.Technický popis:


dlouhodobá stabilita vzduchu
vysoká odolnost proti proražení
materiál: butylový kaučuk
délka ventilku: 35 mm
další označení duše: 47/57-305 = 16 x 1.75-2.125"
AV - auto ventil

Kvalitní 20" duše, vysoká odolnost proti proražení, 35 mm autoventilek.. Duše na koloběžku inSPORTline Wanda 20" je vyrobená z nejkvalitnějšího butylového kaučuku. Nabízí dlouhodobou stabilitu tlaku vzduchu a vysokou odolnost proti proražení. Autoventilek s délkou 35 mm je určený pro standardní ráfek.Technický popis:


dlouhodobá stabilita vzduchu
vysoká odolnost proti proražení
materiál: butylový kaučuk
délka ventilku: 35 mm
další označení duše: 47/57-406 = 20 x 1.75-2.125"
AV - auto ventil

Pohodlné gelové sedlo pro univerzální využití, stupnice pro přesné nastavení.. Sedlo KELLYS SOFTLINE 017 Gel ve své pohodlné konstrukci kombinuje použití měkkého gelu s vysoce hustou pěnou. Odolnost a robustnost sedla pak je podpořena plastovou výztuží. Samozřejmostí je stupnice na kolejničkách pro přesné nastavení. Toto univerzální sedlo užijete při širokém spektru vyjížděk.


Technický popis:


gel kombinovaný s vysoce hustou pěnou
plastová ochrana sedla pro vyšší odolnost
stupnice pro přesné nastavení sedla
navrženo pro každodenní jízdu kdekoliv
rozměry: 257 x 187 mm
hmotnost: 555 g

Pedály pro horské kolo PDM540 konstrukce SPD. Oboustranný zámek zarážky. Pedály pro MTB pokročilé jezdce. Nastavitelná síla zámku pro upnutí zarážky. Otevřený upínací mechanismus pro dobré čistící vlastnosti pedálu v blátivém terénu. Jednoduchá konstrukce osy pro snadný servis z chrom-molybdenové oceli. Dodávané spolu se zarážkami SM-SH51, pro jednostranné uvolnění upnutí. Typ: MTB, Celková hmotnost balení: 497 g, Použití: XC/CX, oboustranné, SPD, černé, se zarážkami SM-SH51, Materiál: tělo pedálu: hliník, oska: chrom + ocel.
Typ produktu: Nášlapné pedály
Barva podle výrobce: Černá;Black
Materiál: Hliníková slitina
Hmotnost (g): 352.0
Použití pro: MTB
Počet v balení (ks): 2
Země původu: Čína
Barva: Černá

Kombinace převodů, která odpovídá vašemu jízdnímu stylu a také zvolenému terénu s kazetou SHIMANO. Lehká 10-stupňová kazeta je k dispozici v různých kombinacích. Rychlé, přesné a hladké řazení je zaručeno ve všech situacích. Použité technologie: HG-EV.
Typ produktu: Kazeta
Použití pro: Road
Počet převodů: 10;10-Speed
Montáž kazety: Shimano HG
Rozsah měření: 16-27
Země původu: Japonsko

Pohodlí se setkává se stylemPosuňte pohodlí na další úroveň se Scoop gelovým sedlem. Inovativní sedlo s průlomovým designem, díky čemuž vytváří sedlo nejvyššího pohodlí, lehkosti a odolnosti.
 
Inovativní designNejmodernější design sedla Scoop vytváří pohodlí při každé jízdě. Unikátní třídílná konstrukce eliminuje kompresi a napětí. Vodotěsné mikrovlákno je lepené přímo na pružný podklad, což umožňuje používat jemnější pěnu, která vám poskytne větší pohodlí kamkoli máte namířeno.
 
Gelové vložky zvyšují pohodlíSuper měkké gelové vložky rozptýlí vaši váhu v klíčových tlakových bodech, aby maximalizovaly pohodlí. Kombinace pěny s nízkou hustotou, trojitých gelových vložek, profilu Radius a šířky sedla 155 mm zvyšuje sedlo podporu.
 
Odolné a pružnéUnikátní design sedla vám poskytne nejen velké pohodlí, ale potah se velmi snadno čistí, má hladké linie a vynikající odolnost.
 
Radius je pro každéhoProfil Radius má zadní část kulatého tvaru a maximální polstrování. Profil Radius je navržen pro svislou jízdní pozici; kola v této kategorii mají řídítka o něco vyšší než sedlo, což způsobuje, že jezdec sedí výše a vyžaduje největší výplň, aby unesl svou váhu.
 

Oceněná konstrukční technika
Pružný základ a měkká pěna
Vhodné pro všechny cyklistické disciplíny
Vícenásobný vítěz ocenění "Nejlepší v testu"
Tři velké gelové vložky

Barva: Černá;Modrá
Země původu: Nizozemsko
Pohlaví: Pánské;Dámské
Potah sedla: Mikrovlákno
Šířka: 155 mm
Typ svorky lyžiny: Kulaté lyžiny
Barva podle výrobce: Blue;Black
Šířka (mm): 155.0
Délka (mm): 260.0
Hmotnost (g): 374.0
Průměr lyžiny sedla: 7 mm
Použití pro: Road;MTB
Materiál lyžiny sedla: Ocel

Braze-on Adaptor Wide Spacing (47.5 Chainline) 31.8 s Chainspotter Stop.
Země původu: Taiwan
Barva: Černá
Průměr (mm): 31.8