Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Odolná a dostatečně schopná k tomu, aby zvládla jedinečné nároky enduro i E-MTB jezdců, Yari je vybavena tuhým šasi kombinovaným se vzduchovou pružinou DebonAir a osvědčeným tlumičem Motion Control. Yari je enduro volba pro ty, kteří jezdí tvrdě s omezeným rozpočtem. VLASTNOSTI Aktualizovaná, vysoce laditelná vzduchová pružina DebonAir nabízí máslově hladký pocit a udržuje vyšší jízdní výšku pro větší jistotu ve strmém terénu Svěží, prémiový vzhled Tlumení Motion Control s nastavením komprese při nízké rychlosti Šasi je odvozeno od Lyriku TECHNOLOGIE Bottomless Tokens Tokeny vám umožňují snadno vyladit výkonnost vzduchové komory tak, aby co nejlépe odpovídala vašemu jízdnímu stylu a preferencím odpružení. Dokážete jimi zmenšit, resp. zvětšit objem vzuchové komory. Čím větší objem, tím je průběh pružení více lineární. V praxi to znamená, že kolik zatlačíte, tolik se ponoří vidlice do zdvihu. DebonAir Lehká, vysoce laditelná vzduchová pružina navržená tak, aby nabízela spirálovitý konzistentní pocit během celé cesty – bez námahy absorbuje nejmenší otřesy a sleduje nejmenší změny v terénu. Motion Control Nabízí jednoduché nastavení komprese při nízké rychlosti spojené s vypouštěcím ventilem. Sag Gradients Množství předpružení se nazývá SAG. Označuje, kolik se pružení zaboří do svého zdvihu, když sedíte na kole. Určuje to, jak se bude vaše kolo chovat při jízdě. BOOST BOOST je standardní specifikace kol a hnacího ústrojí, která otevírá příležitost pro vylepšenou geometrii rámu s kratšími řetězovými vzpěrami, širšími a tužšími pivoty, širší škálou možností převodníků, jakož i větší vůlí pro větší pláště a širšími, tužšími koly.
Prvky nastavení: High / Low Speed Compression;Air Chamber Volume;Rebound
Průměr kol: 27,5" (584 mm)
Zdvih: 160 mm
Průměr sloupku: 1-1/8'' - 1-1/2''
Typ brzdy: Kotoučová brzda
Použití pro: E-Bike;Enduro;MTB
Barva: Černá
Hmotnost (g): 2086.0
Typ osky: 15x110
Úchyt brzdy: Post Mount
Země původu: Taiwan

ZEB Ultimate je zcela nový druh vidlice navržen tak, aby čelil limitům a postavil se na ty nejtěžší enduro tratě na světě. Vylepšené 38 mm šasi obsahuje tlumič Charger 3 RC2 s technologií ButterCup potlačující vibrace. Nejvýkonnější, sportovci ověřené technologie v kombinaci s prémiovým stylem. Toto je ZEB.SKF SealsVšichni milují dobrou spolupráci, a proto již více než 5 let spolupracujeme s SKF, nejvýkonnějším výrobcem těsnění na světě. Těsnění SKF s ultra nízkým třením poskytuje dlouhodobé zachování výkonnosti a vylepšuje celkový projev odpružení.Pressure Relief ValvesEliminují nežádoucí nárůst tlaku vzduchu v dolní části nohy způsobený změnami nadmořské výšky nebo teploty. Stisknutím jednoho nebo dvou tlačítek obnoví ventily rovnováhu dolní části nohou pro optimální citlivost a prvotřídní pocit z vidlice.ButterCupsButterCups zablokují 20 % nežádoucího ''kmitání'' předtím, než se dostane do vašich rukou. Zlaté kryty na konci tlumiče a vzduchové pružiny drží dva gumové puky, která absorbují vysokofrekvenční vibrace předtím, než přejdou přes vidlici a do řídítek. ButterCups snižují celkovou únavu rukou a paží a zanechají ve vás pocit svěžesti s větší kontrolou nad trailem.DebonAir+DebonAir+ je zkonstruován tak, aby dosáhl dokonalé rovnováhy toho, co jezdci skutečně chtějí: máslový pocit, zvýšená podpora během jízdy a vyšší celková jízdní výška pro větší jistotu.Charger 3Vše zahoďte a začněte od nuly. Vytvoření toho, co se stalo tlumičem Charger 3, vyžadovalo nové poznatky. Podívejme se, co můžeme udělat, kam můžeme jít. Výsledek ustupuje nové éře ježdění, kde neexistuje rozhodnutí mezi přidáním většího tlumení a obětováním rukou drsné jízdě.Maxima Plush Dynamic Suspension LubeMaxima Plush Dynamic Suspension Lube snižuje tření, vydrží déle a zlepšuje výkon odpružení jízdu po jízdě.
Úchyt brzdy: Post Mount
Použití pro: MTB;E-Bike;Enduro
Země původu: Taiwan
Prvky nastavení: Rebound;Air Chamber Volume;High / Low Speed Compression
Průměr sloupku: 1-1/8'' - 1-1/2''
Průměr kol: 29/28" (622 mm)
Typ osky: 15x110
Typ brzdy: Kotoučová brzda
Barva: Černá
Zdvih: 180 mm
Hmotnost (g): 2341.0

Sada pro vylepšení tlumičů Charger 2.1 zvětšuje rozsah vidlice při kompresi, přičemž pláště drží pevně na zemi pro bezkonkurenční kontrolu. Tlumič Charger 2.1 RC2 s nezávislým nastavením komprese vysoké a nízké rychlosti Tlumič Charger 2.1 RCT3 s 3-polohovým nastavením komprese (otevřený / pedál / pevný) s nastavením nízké rychlosti komprese Zahrnuje kompletní vnitřní vybavení

Pružinová vidlice NEX. Kotoučové brzdy Lockout HLO Velikost kol: 700C - 28'' Krk: Rovný - TS 1-1/8'' Zdvih: 63 mm
Hmotnost (g): 2669.0
Typ brzdy: Kotoučová brzda
Průměr kol: 29/28" (622 mm)
Typ osky: 5x100
Prvky nastavení: Lockout
Průměr sloupku: 1-1/8''
Barva: Černá
Zdvih: 63 mm
Země původu: Taiwan
Použití pro: Treking
Úchyt brzdy: Post Mount

Pružinová vidlice s ocelovým krkem. Vlastnosti: Hliníkové spodní nohy. Vnitřní nohy 30mm. Hydraulický lockout. Určená pro MTB. 26''. Krk 1-1/8. Zdvih 100mm. Disc (Post). Hmotnost: 2665g.
Typ brzdy: Kotoučová brzda
Prvky nastavení: Lockout;Coil Preload
Průměr kol: 26" (559 mm)
Barva: Černá
Hmotnost (g): 2665.0
Úchyt brzdy: Post Mount
Použití pro: XC
Země původu: Čína
Zdvih: 100 mm
Typ osky: 9x100
Průměr sloupku: 1-1/8''

Vzduchová vidlice s krkem CrMo. Vlastnosti: Magnéziové spodní nohy. Vnitřní nohy zlaté 32mm. Hydraulické tlumení. Nastavení komprese. Určená pro XC. 26''. Krk 1-1/8. Zdvih 120mm. Disc (Post). Hmotnost: 1972g.
Úchyt brzdy: Post Mount
Prvky nastavení: Air Chamber Pressure;Lockout;Compression;Rebound
Průměr kol: 26" (559 mm)
Průměr sloupku: 1-1/8''
Typ osky: 9x100
Použití pro: XC
Barva: Černá
Zdvih: 120 mm
Typ brzdy: Kotoučová brzda
Hmotnost (g): 1972.0
Země původu: Čína

Lehká titanová oska Q-LOC. Chytrý mechanismus, díky kterému není potřeba nářadí. Vhodná pro vidlice SR Suntour s 15 mm patkami.
Typ osky: 15x100
Země původu: Čína
Typ produktu: Pevná osa

Set gufer pro Auron34/Aion34, Mobie45, SF20 Axon Werx & Elite FKA122-02.
Země původu: Taiwan
Typ produktu: Gufera

Vylepšete svou jízdu. Vysoce nastavitelná vzduchová pružina Debonair je připravena na všechno. Nabízí lepší oporu a držení uprostřed zdvihu pro větší jistotu v technickém terénu.
 
TECHNOLOGIE
 

DebonAir

Lehká vzduchová pružina s vynikajícím vyladěním pro potřeby XC. Vidlice pracuje výše ve zdvihu pro jistější a kontrolovanější sjezd - bez námahy absorbuje i nejmenší otřesy a sleduje nejmenší změny v terénu.
 
VLASTNOSTI

Zahrnuje kompletní sestavu Debonair a hlavu těsnění
Kompatibilita s vidlicí Lyrik (2016+), Yari (2016+), Pike (2018+), a Revelation (2018+)

 
Zdvih: 160 mm
Země původu: Taiwan

Pro všechny vzestupy, pády a všechno mezi tím. Lyrik Select kombinuje aktualizovanou vzduchovou pružinu DebonAir s důvěryhodným tlumičem Charger RC pro bezkonkurenční kontrolu a přesnost na trailech. Maxima Plush fluid snižuje tření, tlumí hluk a poskytuje všestranný trvalý výkon.

Aktualizovaná, vysoce laditelná vzduchová pružina DebonAir nabízí hladký pocit a zachovává vyšší jízdní výšku pro větší jistotu ve strmém terénu
Charger RC tlumič s nastavením nízké rychlosti komprese
Tlumící kapalina Maxima Plush snižuje tření a tlumí hluk tlumičů

TECHNOLOGIE
Bottomless Tokens

Bottomless Tokens vám umožňují snadno přizpůsobit si výkon vzduchové pružiny tak, aby co nejlépe odpovídal vašemu stylu jízdy a preferencím odpružení. Přidáním snadno instalovatelných Bottomless Tokens se změní křivka vzduchové pružiny tak, aby odolala nárazu po velkém zásahu, což dává agresivním jezdcům sílu zaútočit na trail tvrději. Odstraněním Bottomless Tokens je křivka vzduchové pružiny lineárnější, čímž se zlepšuje pocit z odpružení pro určité typy terénu nebo stavu vozovky a jezdci, kteří jsou méně agresivní na přední části, mohou využívat 100 % zdvihu jejich vidlice.

DebonAir

Lehká, vysoce laditelná vzduchová pružina navržená tak, aby nabízela konzistentní pocit během celé jízdy – bez námahy absorbuje nejmenší nerovnosti a sleduje nejmenší změny v terénu.

Sag Gradients

Označují aktuální nastavení pružení, jsou vhodně umístěny na horních trubkách pro snadný přehled. Nenajdete je nikde jinde než u RockShox.

TECHNICKÉ ÚDAJE

Velikost kol: 27.5''
Zdvih: 160 mm
Sloupek: 1.5'' Tapered
Rozměr osy: 15 x 110 mm BOOST™
Pružení: DebonAir
Offset vidlice: 46 mm (27.5'')
Typ brzdy: Disc
Min. velikost kotouče: 180 mm
Max. velikost kotouče: 220 mm
Nastavení tlumení: Odskok, Pomalá komprese
Tokeny: 2/5 Tokens
Typ tlumení: Charger RC
Součástí balení je blatníček, 2 bottomless tokeny, ježek a pevná osa Maxle Stealth

Zdvih: 160 mm
Použití pro: MTB
Typ brzdy: Kotoučová brzda
Typ osky: 15x110
Barva: Černá
Průměr kol: 27,5" (584 mm)
Prvky nastavení: High / Low Speed Compression;Rebound
Země původu: Taiwan