Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Premium Teak Cleaner je nejrychlejší a nejjednodušší způsob čištění teakového a jiného jemného dřeva, který je připraví na maštění.

Bezpečně odstraní staré oleje a skvrny bez nutnosti broušení. Čistí bez tvrdých kyselin nebo neutralizátorů.

Snadno se používá a dosahuje vynikajících výsledků na teakovém a jiném jemném dřevě.

Vlastnosti produktu:


Bezpečná a snadno použitelná receptura.
Čistí teak a jiné jemné dřevo.
Odstraňuje skvrny a zvětrávání.
Používá se jako první krok při obnově šedého zvětralého teaku.
Po vyčištění není třeba brousit.
Nezvyšuje zrno dřeva.
Čistí teak bez tvrdého tření.
Ideální pro použití na teakovém nábytku a domácích palubách.
Nepoškodí laminát ani lakované povrchy.
Připravuje jemné dřevo na maštění a těsnění.
Neobsahuje žádné nebezpečné kyseliny.


POZNÁMKA: Rozlitý a kapající materiál okamžitě opláchněte z povrchů, které se nemají ošetřovat. Zabraňte kontaktu s tkaninami.






Objem: 3,79 L
Země původu: USA

Vyčistit a ochránit. Použijte intenzivní preventivní ochranu vašich domácích textilií, a výrazně si tím usnadníte jejich následné čistění. Hodí se pro kusové koberce, kobercové podlahy, pohovky, čalounění i autosedačky. Žádné nečistoty ani rozlité tekutiny již nemají šanci. Nyní je odstraníte snadněji.

Zjasňovač teakového dřeva. Vyleští dřevo do nového lesku, přičemž vynikne přirozená kresba. Zvýrazňuje sytost a přirozenost dřeva. Objem: 3.785 ml.
Objem: 3,79 L
Země původu: USA

Účině zbavuje parní čističe a jiné teplovodní přístroje jako například rychlovarné konvice nebo kávovary vápenných usazenin – pro dlouhou životnost a nízkou spotřebu energie.

Polypropylenová drátěnka velikosti dlaně s nylonovými štětinami, integrovanou škrabkou a 50ml lahvičkou biologicky odbouratelného přípravku Wilderness Wash.

Tropický týkový olej je kombinací kvalitného týkového oleje se speciálními pigmenty zdokonalujícími týkovou barvu a poskytujícími kompletní ochranu před působením slunce a soli. Zabraňuje černání týkového dřeva. K dokonalému efektu stačí pouze jeden tenký nátěr, který vydrží min. 1 rok. Barva: teple zlatá jako čerstvě naolejované týkové dřevo. Objem: 473 ml.
Země původu: USA
Objem: 473 ml

Brusný kotouč na čištění náboje kol a brzdových kotoučů, vodící čtyřhran 1/2", průměr 150 mm – QUATROS QS14038.
Speciální přípravek určený pro odstranění koroze, nečistoty, brzdového prachu apod. Brusný kotouč tzv. „houba“ má speciální složení, díky kterému se nepřehřívá.
 
Technické údaje:
§  Vnější průměr: 150 mm
§  Vnitřní průměr: 90 mm
§  Vodící čtyřhran: 1/2"
§  Maximální otáčky: 500 ot./min.

Čistič vinylu navrací staršímu vinylu jeho původní vzhled a čistí ho, ale také zvýrazňuje a udržuje vzhled vinylu nového. Zajišťuje ochranu proti škodlivému UV záření, zabraňuje praskání, blednutí či změnám barev, udržuje vláčnost. Ve formě spreje jej lze jednoduše aplikovat. Objem. 473 ml.
Země původu: USA
Objem: 473 ml

Zlatý teakový olej je vynikající konzervační povrchový nátěr pro mořský teak a jiné jemné dřevo při použití výjimečných přírodních olejů, které jsou dále přizpůsobeny a chemicky modifikované, čímž vytvářejí polymery s vysokou molekulovou hmotností, odolávající dlouhodobému pôsobniu slané vody a drsného počasí. Speciální technologické přísady se přidávají, aby chránily dřevo před slunečním poškozením UV žárením. Výsledkem je konečné zpracování pro maximální ochranu a krásu teakových povrchů. Ideální pro použití na všech jemných dřevěných plochách a palubách. Vlastnosti: extra dlouhotrvající ochrana teaku, dává přírodní teplou zlatou barvu, snadné použití, rychlé sušení, obsahuje ultrafialové absorbéry odolávající povětrnostním vlivům, vydrží 4 až 6 krát delší než standardní teakové oleje, také ideální pro použití na teakový nábytek a jiné jemné dřevo, ultra - rafinovaný olej, polymery a UV inhibitory poskytují dlouhotrvající ochranu a krásu, zkrášluje přirozené dřevo a barvu teaku, proniká hluboko do struktury a obsahuje UV inhibitory na ochranu proti účinkům vysoušení Sun, snadno se aplikuje. Objem: 950 ml.
Objem: 950 ml
Země původu: USA

Zlatý teakový olej je vynikající konzervační povrchový nátěr pro mořský teak a jiné jemné dřevo při použití výjimečných přírodních olejů, které jsou dále přizpůsobeny a chemicky modifikované, čímž vytvářejí polymery s vysokou molekulovou hmotností, odolávající dlouhodobému pôsobniu slané vody a drsného počasí. Speciální technologické přísady se přidávají, aby chránily dřevo před slunečním poškozením UV žárením. Výsledkem je konečné zpracování pro maximální ochranu a krásu teakových povrchů. Ideální pro použití na všech jemných dřevěných plochách a palubách. Vlastnosti: extra dlouhotrvající ochrana teaku, dává přírodní teplou zlatou barvu, snadné použití, rychlé sušení, obsahuje ultrafialové absorbéry odolávající povětrnostním vlivům, vydrží 4 až 6 krát delší než standardní teakové oleje, také ideální pro použití na teakový nábytek a jiné jemné dřevo, ultra - rafinovaný olej, polymery a UV inhibitory poskytují dlouhotrvající ochranu a krásu, zkrášluje přirozené dřevo a barvu teaku, proniká hluboko do struktury a obsahuje UV inhibitory na ochranu proti účinkům vysoušení Sun, snadno se aplikuje. Objem: 473 ml.
Země původu: USA
Objem: 473 ml