Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Premium Teak Cleaner je nejrychlejší a nejjednodušší způsob čištění teakového a jiného jemného dřeva, který je připraví na maštění.

Bezpečně odstraní staré oleje a skvrny bez nutnosti broušení. Čistí bez tvrdých kyselin nebo neutralizátorů.

Snadno se používá a dosahuje vynikajících výsledků na teakovém a jiném jemném dřevě.

Vlastnosti produktu:


Bezpečná a snadno použitelná receptura.
Čistí teak a jiné jemné dřevo.
Odstraňuje skvrny a zvětrávání.
Používá se jako první krok při obnově šedého zvětralého teaku.
Po vyčištění není třeba brousit.
Nezvyšuje zrno dřeva.
Čistí teak bez tvrdého tření.
Ideální pro použití na teakovém nábytku a domácích palubách.
Nepoškodí laminát ani lakované povrchy.
Připravuje jemné dřevo na maštění a těsnění.
Neobsahuje žádné nebezpečné kyseliny.


POZNÁMKA: Rozlitý a kapající materiál okamžitě opláchněte z povrchů, které se nemají ošetřovat. Zabraňte kontaktu s tkaninami.






Objem: 3,79 L
Země původu: USA

Jedinečný přípravek na bázi čínského dřevního oleje a moderních polymerů, dodává teakového dřeva teplou zlatou barvu a dlouhodobou ochranu. Objem: 3785 ml.
Objem: 3,79 L
Země původu: Velká Británie

Vyčistit a ochránit. Použijte intenzivní preventivní ochranu vašich domácích textilií, a výrazně si tím usnadníte jejich následné čistění. Hodí se pro kusové koberce, kobercové podlahy, pohovky, čalounění i autosedačky. Žádné nečistoty ani rozlité tekutiny již nemají šanci. Nyní je odstraníte snadněji.

Výkonný vysokotlaký čistič HD 6/15 M Plus zatočí s nečistotami všeho druhu. Poradí si s úklidem v horizontální i vertikální poloze. K provozu nepotřebuje vodu ohřívat – šetří tak vaši peněženku. Silné třípístové čerpadlo natlakuje proud vody na 15 MPa, takže pohodlně odstraníte i odolnou špínu. Životnost zařízení prodlužuje automatická přetlaková pojistka a velký vstupní filtr, díky kterým vám čistič vydrží sloužit opravdu dlouho. Stroj jednoduše přesunete na místo úklidu pomocí dvojice robustních koleček a výsuvného madla. Vysokotlaká pistole EASY!Force se pohodlně drží a při práci ji navíc nemusíte neustále svírat, takže se vám neunaví ruce. Praktické rychlospojky EASY!Lock umožňují snadnou výměnu příslušenství. Vybavení čističe pak po práci lehce připevníte k tělu stroje – nezabere vám tak mnoho místa.

Polypropylenová drátěnka velikosti dlaně s nylonovými štětinami, integrovanou škrabkou a 50ml lahvičkou biologicky odbouratelného přípravku Wilderness Wash.

Přenosný vysokotlaký čistič HD 5/11 P Plus je vybaven zařízením pro rychlé odstraňování odolných nečistot. Spolehlivé třípístové axiální čerpadlo je vybaveno kvalitní mosaznou hlavou válce. Kompaktní, lehký a velmi mobilní stroj lze provozovat v horizontální i vertikální poloze, a proto je velmi všestranný. Nové inovace zaručují bezproblémovou obsluhu a časově úsporné seřizování a demontáž: Zatímco vysokotlaká pistole EASY!Force využívá zpětného rázu vysokotlaké trysky ke snížení přídržné síly na nulu, rychlouzávěry EASY!Lock umožňují pětkrát rychlejší manipulaci než u běžných šroubových spojů, aniž by se tím ztratila robustnost nebo životnost. Automatický systém odlehčení tlaku chrání součásti, prodlužuje životnost stroje, snižuje náklady na opravy a údržbu a snižuje tažnou sílu vysokotlaké pistole. Znamená to také, že stroj vyžaduje méně místa. Propracovaný úložný prostor pro příslušenství nabízí řadu praktických možností a doplňuje rozsáhlý balíček výbavy.

Kompaktní, lehký a všestranný vysokotlaký čistič HD 5/13 C Plus nabízí vynikající mobilitu a je vhodný pro vertikální i horizontální provoz. Stroj je vybaven důmyslným úložným prostorem pro příslušenství, mosazná hlava válce a automatické odlehčení tlaku zajišťují dlouhou životnost. Současně zaujme inovativními novinkami, které dlouhodobě zvyšují pracovní komfort obsluhy tím, že zajišťují bezproblémovou obsluhu a časově úsporné seřizování a demontáž. Vysokotlaká pistole EASY!Force využívá zpětného rázu vysokotlaké trysky ke snížení přídržné síly na nulu, zatímco rychloupínací spony EASY!Lock umožňují pětkrát rychlejší manipulaci než u běžných šroubových spojů, aniž by to bylo na úkor robustnosti a životnosti. Celkově se jedná o komplexní balíček vybavení pro vynikající výsledky čištění s vysokou úrovní pohodlí a dlouhou životností.

Tropický týkový olej je kombinací kvalitného týkového oleje se speciálními pigmenty zdokonalujícími týkovou barvu a poskytujícími kompletní ochranu před působením slunce a soli. Zabraňuje černání týkového dřeva. K dokonalému efektu stačí pouze jeden tenký nátěr, který vydrží min. 1 rok. Barva: teple zlatá jako čerstvě naolejované týkové dřevo. Objem: 473 ml.
Země původu: USA
Objem: 473 ml

Zdravotně nezávadný a ekologický přípravek na obnovení vaší teakové paluby.
Objem: 500 ml
Země původu: Velká Británie

Tradičný škandinávsky prípravok obsahuje oleje z ľanu a tunga, ktoré poskytujú dokonalú ochranu. Vytvára ochranný a ľahko čistiaci povrch, ktorý je ideálny pre paluby a interiéry. Ošetrí aj vlhké drevo, obsahuje inhibítor hrdze na kovové povrchy.
Země původu: Spojené království
Objem: 500 ml