Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Pokud vám chybí přístřešek pro vaše zahradní párty, pak rozhodně oceníte toto zahradní zastínění, které je jednak perfektním doplňkem pro vaše venkovní bydlení a jednak vám umožní strávit venku víc z

Držiak na kravaty Arnold 449 CZK  -51% 
Je vhodný pro 30 kravat.

Pořiďte si tento altán a vytvořte si ve svém venkovním bydlení trochu stínu a soukromí, abyste v něm mohli příjemněji trávit svůj čas! Altán má robustní ocelovou konstrukci s práškovým lakováním, kter

Má zapínací systém na zip.

Invictus One DC 500 je lehký, ruční vysavač s bezsáčkovým, bez-šňůrovým designem, který poskytuje větší úklidový výkon po celém vašem domě. Nyní jej můžete ještě vylepšit pomocí sady příslušenství, která obsahuje kombinovaný kartáč 2v1 na textilie a jemné předměty, flexibilní štěrbinovou hubici pro těžko dostupná místa a navíc adaptér do auta, abyste jej mohli mít nabitý při kempování nebo cestování.

TŘÍKOMOROVÝ POLŠTÁŘ, 40/60 cm - 3-KAMMER-KISSEN - 40X60 CM - ZA KS

Odpadkový koš na kompostovatelný odpad, matná černá ocel, CW1647


Záruka 5 let
100% bezdotykový provoz sníží výskyt bakterií
Prodloužená záruka v délce 5 let
Koš vyroben z matné nerez oceli
FingerPrint proof ochrana proti otisku prstů
Tiché otevírání a zavírání víka
Jednoduchá výměna odpadkového pytle
Elegantní design
Představení košů Simplehuman


Jednoduché kompostování

Koš na organický odpad z kuchyně je primárně určený k připevnění na klasické odpadkové koše Simplehuman, aby třídění bioodpadu bylo co nejefektivnější. Taktéž jej ale můžete volně položit přímo na kuchyňskou linku.

Stále připravený

Díky magnetckému doku, který je součástí balení, koš na bioodpad oddělíte a postavíte na kuchyňskou linku. během příparvy jídla tak máte nádobu stále po ruce.



 

Není magnetický, je magnetický

Magnetický základna drží koš na kuchyňský bioodpad pevně na místě a je-li potřeba, udržuje víko v otevřené pozici pro pohodlné loupání zeleniny či ovoce.



Hygienické skladování

Víko opatřené měkkým těsněním umožňuje organickému odpadu dýchat a zárověň zabraňuje úniku nepříjemných pachů (z banánových slupek atd.) Těsnění také brání vniknutí a množení škůdců jako sou octomilky.



Snadné vynášení i údržba

Odnímatelné víko umožňuje snadné vyjmutí vnitřní plastvé nádoby, která se díky svému hladkému povrchu jednoduše vyprazd%nuje a oplachuje.



Antibakteriální a bezotisková povrchová úprava

Povrch je ošetřený nano technologií s příměsí stříbra, která chrání nerezovou ocel před otisky prstů a choroboplodnými zárodky (viry, bakteriemi). Koš zůstává ještě dlouho jako nový.



Sáčky vytvořené na míru vašemu koši

Kompostovatelné odpadkové pytle s označením „Z“ jsou přímo určeny pro koše Simplehuman na organický odpad. Dokonale padnou do vnitřní nádoby a nevytvářejí ošklivý převis. Díky certifikátu o biologické rozložitelnosti lze pytle kompostovat spolu s bioodpadem. Balení obsahuje 30 náhradních „Z“ pytlů o objemu 4 litry.



Volitelné umístění 

Koš na kuchňský bioodpad lze diskrétně umístit také na vnitřní stranu dvířek u kuchyňské linky nebo na zeď. V tomto případě je ale nutné dokoupit držík na přivrtání, který není součástí balení.

Samotný koš se na držák připevňuje přes magnetickou základnu, lze ho tedy jednoduše kdykoli odejmout a přemístit podle potřeby.

 



Technická specifikace:


Model: Odpadkový koš na kompostovatelný odpad, matná černá ocel, CW1647
Barva: matná černá 
Materiál: ocel / plast
Objem: 4 litry
Výška: 21,5 cm (s otevřeným víkem 36 cm)
Šířka: 24,5 cm
Hloubka: 14,5 cm
Kompatibilní s odpadkovými sáčky typu: Z


Obsah balení:


1x Simplehuman koš na bioodpad 4L - CW1647
1x Balení náhradních sáčků 
1x Uživatelský CZ manuál 

Tato vysoká komoda z dřevotřísky decentně rozšíří vaše úložné prostory, a navíc díky jednoduchému a přirozenému dekoru dubu artisan skvěle zapadne do nejrůznějších stylů vybavení. Čistý a přímočarý design je podopořený bezúchytkovým otvíráním dvířek i téměř čtvercovým tvarem nábytku.  Symetrickým a praktickým způsobem je řešený také vnitřní prostor této vysoké komody cca 105 x 112 x 40 cm (Š x V x H). Nachází se za 4 otočnými dvířky a umožní vám ukládat věci přehledně ve 4 stejně velkých přihrádkách. Díky své relativně nízké šířce je tato vysoká komoda skvělým řešením i do menších místností.   Zjednodušte si organizaci věcí ve své domácnosti s touto praktickou a stylovou vysokou komodou v oblíbeném dekoru dubu artisan! - TYP: S128-KOM4D-DSO - DEKOR DUB SONOMA - Š/V/H: 105X112X40CM

NÁSTĚNNÁ POLICE, barvy dubu, 200/25/27 cm - TYP: S228-P/3/20-DAST - STIRLING DUB - Š/V/H:200X25X27CM/MAX. 5 KG

NÁSTĚNNÁ POLICE, barvy dubu, 139/25/27 cm - TYP: S228-P/3/20-DAST - STIRLING DUB - Š/V/H:139X25X27 CM/MAX. 5 KG