Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Pasta na odstranění škrábanců na akrylových površích Acrylic Polish, tuba 75 ml.Určeno pro údržbu akrylových povrchů, například na vozidlech, karavanech, motocyklech, skútrech, lodích apod.Snadno se nanáší.

Pasta na čištění a leštění hliníku Aluminium Polish, tuba 75 ml.Speciálně vyvinuta pro jemné, ale vysoce účinné leštění hliníku. Hliník je neušlechtilý kov, který má mnoho vlastností, díky kterým si získal svou oblibu a využívá se v mnoha odvětvích průmyslu, a najdete ho i na motorce, kole, v autě a v domácnostech na více místech, než bychom čekali. Hojně se využívá ve stavebnictví ve formě hliníkových profilů, ze kterých se vyrábějí například okna a dveře nebo venkovní žaluzie. V interiéru se s ním setkáte u stylových garnýží ale i radiátorů. Na motocyklech najdete hliník často na řídítkách, ráfcích a hliníkové boční kufry jsou oblíbené především u cestovních motorek.S pastou Aluminium Polish bude hliník vypadal dlouho dobře a zachová si svoje výborné vlastnosti. Čistící a leštící pastou dosáhnete zrcadlového lesku hliníku. Pasta vytvoří na povrchu film, který chrání hliník před vnějšími vlivy i jemným mechanickým poškozením.Používejte tam, kde se obáváte případného poškrábání, zejména při strojním leštění při vysoké teplotě.Přípravek Aluminium Polish neobsahuje amoniak.

Tyčinky mýdlové GARDENA 100 CZK  -16% 
S mýdlovými tyčinkami od společnosti GARDENA je čištění ještě snazší. Podporují intenzivní čištění plastových povrchů nebo povrchů opatřených nátěrem. Obzvláště zvyšují účinnost používání ručního kartáče a ručního mycího kartáče. Mýdlové tyčinky lze snadno přidávat do otvoru ručního kartáče a ručního mycího kartáče od společnosti GARDENA. Zde jsou smíchány s vodou a poté je roztok vody a mýdla prostřednictvím štětin nanášen na čištěný povrch. Není nutné přidávat čisticí vodu. Mýdlové tyčinky jsou biodegradabilní a dostupné v plastových baleních po 10 kusech. Jsou vhodné pro všechny ruční mycí kartáče od společnosti GARDENA a pro všechny ruční kartáče od společnosti GARDENA. Uklízení může být tak snadné.

Tento přípravek je určen pro ošetření hladké kůže. Oceníte jeho univerzálnost: čalouněný nábytek či sedadla automobilu díky němu získají optimální ochranu. Hladká kůže bude ochráněna proti světlu a vyčištěna jemným způsobem. Sada obsahuje: jemný čisticí prostředek, krém s ochranou proti světlu, 1 čisticí houba, 1 ošetřovací utěrka. Ochrana kůže pro delší životnost Vašich oblíbených věcí! - ** - **JEN PRO HLADKOU KŮŽI - **

ODPADKOVÝ KOŠ 30 l - TOUCH BIN - PLATINUM - 30L

ODPADKOVÝ KOŠ 30 l - TOUCH BIN - BÍLÁ - 30 L

ODPADKOVÝ KOŠ 3 l - SORT & GO - ŠEDÁ, PLAST - 3L

Invictus One DC 500 je lehký, ruční vysavač s bezsáčkovým, bez-šňůrovým designem, který poskytuje větší úklidový výkon po celém vašem domě. Nyní jej můžete ještě vylepšit pomocí sady příslušenství, která obsahuje kombinovaný kartáč 2v1 na textilie a jemné předměty, flexibilní štěrbinovou hubici pro těžko dostupná místa a navíc adaptér do auta, abyste jej mohli mít nabitý při kempování nebo cestování.

MOP NA PODLAHU 1003 CZK  -16% 
MOP NA PODLAHU - FULL ACTION SYSTEM+ - EXTRA MOP - TELESKOPICKÁ NÁSADA

Leifheit MOP NA PODLAHU 802 CZK  -38% 
MOP NA PODLAHU - PROFI XL MICRO DUO + - ŠÍŘE ZÁBĚRU 42 CM - V. 140 CM