Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Tento přípravek je určen pro ošetření hladké kůže. Oceníte jeho univerzálnost: čalouněný nábytek či sedadla automobilu díky němu získají optimální ochranu. Hladká kůže bude ochráněna proti světlu a vyčištěna jemným způsobem. Sada obsahuje: jemný čisticí prostředek, krém s ochranou proti světlu, 1 čisticí houba, 1 ošetřovací utěrka. Ochrana kůže pro delší životnost Vašich oblíbených věcí! - ** - **JEN PRO HLADKOU KŮŽI - **

Invictus One DC 500 je lehký, ruční vysavač s bezsáčkovým, bez-šňůrovým designem, který poskytuje větší úklidový výkon po celém vašem domě. Nyní jej můžete ještě vylepšit pomocí sady příslušenství, která obsahuje kombinovaný kartáč 2v1 na textilie a jemné předměty, flexibilní štěrbinovou hubici pro těžko dostupná místa a navíc adaptér do auta, abyste jej mohli mít nabitý při kempování nebo cestování.

Účině zbavuje parní čističe a jiné teplovodní přístroje jako například rychlovarné konvice nebo kávovary vápenných usazenin – pro dlouhou životnost a nízkou spotřebu energie.

Leifheit MOP NA PODLAHU 795 CZK  -38% 
MOP NA PODLAHU - PROFI XL MICRO DUO + - ŠÍŘE ZÁBĚRU 42 CM - V. 140 CM

Tento odpadkový koš od HOMEWARE najde své místo ve Vaší domácnosti. Koš o objemu cca 26 l je vyroben z plastu s lesklým povrchem v černé a stříbrné barvě. Díky výkyvnému víku do něj můžete snadno vhazovat odpadky a po naplnění je díky sejmutí horní části pohodlně vysypete do kontejneru. Praktický odpadkový koš! - PLAST - ČERNÁ, STŘÍBRNÁ - 26 L

Nástěnný držák na role papírových utěrek a ručníků TORK 652108
Rozměry: 463 x 646 x 274 mm
Kvalitní a bytelně zkonstruovaný držák TORK Performance s vysokou efektivitou a spolehlivostí. Snadno se doplňuje, odebírání papíru je možné jen jednou rukou (vroubkovaná přítlačná lišta usnadňuje odtrhávání jednotlivých listů).
Montáž na stěnu šetří místo na podlaze.
Určen i pro tlusté role: není třeba časté doplňování, což šetří čas a náklady.
Ideální pro exponovaná místa v autoservisu, dílně, průmyslových provozech apod.
Červeno-černá barevná kombinace.

Vileda POTAH NA MOP 198 CZK  -28% 
POTAH NA MOP - VILEDA - ULTRAMAX MICROFIBRE 2V1 - NÁHRADA, 37 X 14 CM

Vileda NÁHRADNÍ MOP 198 CZK  -28% 
NÁHRADNÍ MOP - VILEDA - TURBO 3V1 NÁHRADA - TEXTIL, MIKROVLÁKNO

ČISTICÍ SADA NA PODLAHY - VILEDA - TURBO 3V1+ RUKAVICE

Vileda HOUBIČKA 9+1 ks 29 CZK  -50% 
HOUBIČKA 9+1 ks - VILEDA - RAINBOW HOUBICKA 9+1KS