Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Premium Teak Cleaner je nejrychlejší a nejjednodušší způsob čištění teakového a jiného jemného dřeva, který je připraví na maštění.

Bezpečně odstraní staré oleje a skvrny bez nutnosti broušení. Čistí bez tvrdých kyselin nebo neutralizátorů.

Snadno se používá a dosahuje vynikajících výsledků na teakovém a jiném jemném dřevě.

Vlastnosti produktu:


Bezpečná a snadno použitelná receptura.
Čistí teak a jiné jemné dřevo.
Odstraňuje skvrny a zvětrávání.
Používá se jako první krok při obnově šedého zvětralého teaku.
Po vyčištění není třeba brousit.
Nezvyšuje zrno dřeva.
Čistí teak bez tvrdého tření.
Ideální pro použití na teakovém nábytku a domácích palubách.
Nepoškodí laminát ani lakované povrchy.
Připravuje jemné dřevo na maštění a těsnění.
Neobsahuje žádné nebezpečné kyseliny.


POZNÁMKA: Rozlitý a kapající materiál okamžitě opláchněte z povrchů, které se nemají ošetřovat. Zabraňte kontaktu s tkaninami.






Objem: 3,79 L
Země původu: USA

Ošetřujte své voskované podlahy jemnou, ale účinnou péčí RM 535, která odstraní šmouhy i stopy po obuvi. Vaše podlahy se vám odvděčí dlouhodobě krásným vzhledem a delší životností. Jemný čistič důkladně vyživí dřevěné olejované i voskované povrchy a zanechá pouze příjemnou vůni včelího vosku. Snadno se s ním pracuje a není nutné jej oplachovat. A zašlé dřevo znovu zazáří.

Vysoce efektivní základní čistič ke snadnému odstraňování voskových a polymerových vrstev z voděodolných podlah a podlah odolných proti alkáliím. Není nutné žádné namáhavé oplachování.

Zažijte skutečný WOW efekt na vašich dřevěných podlahách. Péče RM 534 šetrně očistí a rozzáří uzavřené dřevěné povrchy, a navíc vytváří ochranu proti vlhkost. Šetrně ošetří již zašlé podlahy, a ještě váš domov provoní citrusy. Je určená speciálně pro uzamčené parkety, laminátové podlahy a korek. Pro voskované a olejované podlahy použijte Kärcher péči RM 535.

Stírejte snadno a bez námahy. Čistič podlah RM 537 šetrně odstraňuje šmouhy a skvrny na vašich podlahách, a zároveň chrání jejich povrch. Je vhodný nejen na kámen, ale také dlažby, vinyl, PVC a linoleum. Vždy však věnujte pozornost možnému nebezpečí poškození jednotlivých povrchů, aby čisticí prostředek vždy naplnil vaše očekávání. Vaše domácnost pak bude skutečně dokonale čistá a příjemně provoněná citrusy.

Přírodní čistič podlah RM 538 Eco účinně odstraňuje nečistoty i nepříjemné pachy. Receptura je veganská a neobsahuje žádné mikroplasty, silikony ani pigmenty a je proto ideální pro domácnosti s dětmi nebo domácími mazlíčky se zvlášť vysokými požadavky na přirozenou a dlouhodobou čistotu. RM 538 Eco je vhodný pro všechna zařízení na čištění tvrdých podlah Kärcher a lze jej použít na všechny uzavřené tvrdé podlahy (např. na dlaždice, kámen, vinyl, PVC, linoleum a také na dřevěné a korkové podlahy).

Tropický týkový olej je kombinací kvalitného týkového oleje se speciálními pigmenty zdokonalujícími týkovou barvu a poskytujícími kompletní ochranu před působením slunce a soli. Zabraňuje černání týkového dřeva. K dokonalému efektu stačí pouze jeden tenký nátěr, který vydrží min. 1 rok. Barva: teple zlatá jako čerstvě naolejované týkové dřevo. Objem: 473 ml.
Země původu: USA
Objem: 473 ml

Zlatý teakový olej je vynikající konzervační povrchový nátěr pro mořský teak a jiné jemné dřevo při použití výjimečných přírodních olejů, které jsou dále přizpůsobeny a chemicky modifikované, čímž vytvářejí polymery s vysokou molekulovou hmotností, odolávající dlouhodobému pôsobniu slané vody a drsného počasí. Speciální technologické přísady se přidávají, aby chránily dřevo před slunečním poškozením UV žárením. Výsledkem je konečné zpracování pro maximální ochranu a krásu teakových povrchů. Ideální pro použití na všech jemných dřevěných plochách a palubách. Vlastnosti: extra dlouhotrvající ochrana teaku, dává přírodní teplou zlatou barvu, snadné použití, rychlé sušení, obsahuje ultrafialové absorbéry odolávající povětrnostním vlivům, vydrží 4 až 6 krát delší než standardní teakové oleje, také ideální pro použití na teakový nábytek a jiné jemné dřevo, ultra - rafinovaný olej, polymery a UV inhibitory poskytují dlouhotrvající ochranu a krásu, zkrášluje přirozené dřevo a barvu teaku, proniká hluboko do struktury a obsahuje UV inhibitory na ochranu proti účinkům vysoušení Sun, snadno se aplikuje. Objem: 473 ml.
Objem: 473 ml
Země původu: USA

Zesvětluje teak a další ušlechtilé dřevo, zdůrazňuje kresbu a přidává mu přirozenou teplou barvu. Používejte jako druhý krok při obnově zašlého zvětralého teaku. 473 ml
Země původu: USA
Objem: 473 ml

Zlatý teakový olej je vynikající konzervační povrchový nátěr pro mořský teak a jiné jemné dřevo při použití výjimečných přírodních olejů, které jsou dále přizpůsobeny a chemicky modifikované, čímž vytvářejí polymery s vysokou molekulovou hmotností, odolávající dlouhodobému pôsobniu slané vody a drsného počasí. Speciální technologické přísady se přidávají, aby chránily dřevo před slunečním poškozením UV žárením. Výsledkem je konečné zpracování pro maximální ochranu a krásu teakových povrchů. Ideální pro použití na všech jemných dřevěných plochách a palubách. Vlastnosti: extra dlouhotrvající ochrana teaku, dává přírodní teplou zlatou barvu, snadné použití, rychlé sušení, obsahuje ultrafialové absorbéry odolávající povětrnostním vlivům, vydrží 4 až 6 krát delší než standardní teakové oleje, také ideální pro použití na teakový nábytek a jiné jemné dřevo, ultra - rafinovaný olej, polymery a UV inhibitory poskytují dlouhotrvající ochranu a krásu, zkrášluje přirozené dřevo a barvu teaku, proniká hluboko do struktury a obsahuje UV inhibitory na ochranu proti účinkům vysoušení Sun, snadno se aplikuje. Objem: 950 ml.
Země původu: USA
Objem: 950 ml