Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Proraso White, 50 ml, Barber holení pro muže, Chcete si co nejvíc usnadnit holení a udělat z něj nanejvýš příjemný proces? Přípravek na holení Proraso White zajistí hladký skluz holicího strojku a díky ochraně, kterou poskytne pleti, umožní precizní oholení každého vousu bez rizika podráždění či poranění ostrou břitvou. Zapomeňte na nepříjemné chvíle a pocity diskomfortu při holení a užívejte si místo toho hladký průběh vaší holicí rutiny s výsledkem, kterým bude dokonalá hladkost vaší tváře. Vlastnosti: umožňuje snadné oholení zamezuje podráždění pleti zklidňuje pleť Jak používat: Přiměřené množství přípravku naneste na navlhčenou tvář a krk. Rovnoměrně rozetřete krouživými pohyby, dokud se nevytvoří pěna.

Proraso Blue, 150 ml, Barber holení pro muže, Chcete si co nejvíc usnadnit holení a udělat z něj nanejvýš příjemný proces? Přípravek na holení Proraso Blue zajistí hladký skluz holicího strojku a díky ochraně, kterou poskytne pleti, umožní precizní oholení každého vousu bez rizika podráždění či poranění ostrou břitvou. Zapomeňte na nepříjemné chvíle a pocity diskomfortu při holení a užívejte si místo toho hladký průběh vaší holicí rutiny s výsledkem, kterým bude dokonalá hladkost vaší tváře. Vlastnosti: umožňuje snadné oholení vytváří bohatou pěnu hydratuje a nevysušuje pleť zamezuje podráždění pleti Jak používat: Přiměřené množství přípravku naneste na navlhčenou tvář a krk. Rovnoměrně rozetřete krouživými pohyby, dokud se nevytvoří pěna.

Proraso Blue Protective, 100 ml, Barber holení pro muže, V důsledku holení může být vaše pleť podrážděná, citlivá a velice křehká. Přípravek po holení Proraso Blue Protective vaši tvář zklidní, zmírní projevy jejího podráždění a podpoří její regeneraci. Zajistí obnovující péči a pocit komfortu pro vaši namáhanou pleť. Vlastnosti: hloubkově pleť hydratuje posiluje obranou bariéru pleti osvěžuje unavenou pleť Jak používat: Naneste na oholenou tvář a krk. Nechte vstřebat.

Proraso Cypress & Vetyver, 30 ml, Klasické holení pro muže, Pečující olej Proraso Cypress & Vetyver zajistí, že se vaše vousy stanou skutečnou chloubou! Vlastnosti: usnadňuje rozčesávání vousů uhlazuje vousy a omezuje jejich krepatění zjemňuje vousy dodává jemnou svěží vůni Jak používat: Naneste do dlaní malé množství oleje a prsty vetřete do vousů a pleti.

Proraso Red, 300 ml, Barber holení pro muže, Chcete si co nejvíc usnadnit holení a udělat z něj nanejvýš příjemný proces? Přípravek na holení Proraso Red zajistí hladký skluz holicího strojku a díky ochraně, kterou poskytne pleti, umožní precizní oholení každého vousu bez rizika podráždění či poranění ostrou břitvou. Zapomeňte na nepříjemné chvíle a pocity diskomfortu při holení a užívejte si místo toho hladký průběh vaší holicí rutiny s výsledkem, kterým bude dokonalá hladkost vaší tváře. Vlastnosti: umožňuje snadné oholení hydratuje a nevysušuje pleť usnadňuje skluz strojku po pleti zajišťuje maximálně hladké oholení Jak používat: Přiměřené množství přípravku naneste na navlhčenou tvář a krk. Rovnoměrně rozetřete krouživými pohyby, dokud se nevytvoří pěna.

Axe Black, 100 ml, Přípravky po holení pro muže, Zklidní pleť po holení, provoní ji a zároveň skvěle doplní vůni ze stejné kolekce. Péče po holení Axe Black je jako stvořená pro moderního muže, který o sebe rád pečuje. Vlastnosti: příjemně osvěžuje zamezuje podráždění pleti doplňuje vůni ze stejné řady

Pino Silvestre Original, 75 ml, Přípravky na holení pro muže, Zklidní pleť po holení, provoní ji a zároveň skvěle doplní vůni ze stejné kolekce. Péče po holení Pino Silvestre Original je jako stvořená pro moderního muže, který o sebe rád pečuje. Vlastnosti: dodává pleti příjemnou vůni příjemně osvěžuje Jak používat: Naneste na oholenou tvář a krk. Nechte vstřebat.

Divoká zahrada, kde si příroda vzala zpět svá práva. Jedná se o aromatickou citrusovou vůni, která vás přenese do divoké bylinkové zahrady Le Couvent des Minimes. Vůně levandule s azurově modrými klasy a rozkvetlými větvemi myrty se radostně snoubí se svěžími, živými citrusovými tóny. Unikátní tvorba vyvinutá v tradici francouzské Haute Parfumerie, založená na bohatých a silných květinových absolutech.

Proraso Azur Lime, 100 ml, Barber holení pro muže, V důsledku holení může být vaše pleť podrážděná, citlivá a velice křehká. Přípravek po holení Proraso Azur Lime vaši tvář zklidní, zmírní projevy jejího podráždění a podpoří její regeneraci. Zajistí obnovující péči a pocit komfortu pro vaši namáhanou pleť. Vlastnosti: hloubkově pleť hydratuje redukuje začervenání a zklidňuje pleť osvěžuje unavenou pleť Jak používat: Naneste na oholenou tvář a krk. Nechte vstřebat.

HeadBlade S4 Moto, 3 ks, Barber holení pro muže, Chcete dosáhnout hladce oholeného obličeje, nebo jeho částí? Holicí strojek HeadBlade S4 Moto představuje ten nejjednodušší způsob, jak toho docílit. Svými břity zachytí každý vous, kterého se chcete zbavit, a precizně ho oholí. Užívejte si dokonale hladkou tvář přesně podle vašich představ. Vlastnosti: výkyvná holicí hlavice 100% hladké oholení designové provedení strojek na výměnné hlavice balení obsahuje náhradní žiletky Jak používat: Postupujte dle přiloženého návodu.