Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Eveline Cosmetics Active Epil, 125 ml, Depilace a epilace pro ženy, Chcete se zbavit nežádoucích chloupků na těle, ale nevyhovuje vám ani vosková epilace, ani klasické holení žiletkou? Přípravek Eveline Cosmetics Active Epil vám umožní rychlé, efektivní a bezbolestné odstranění chloupků a během depilace bude navíc chloupky změkčovat, takže i při dalším růstu budou celkově oslabené. Stačí s ním rovnoměrně pokrýt pokožku, počkat několik minut a pak špachtlí jednoduše setřít. Výsledkem bude dokonale hladká pokožka, kterou nebudete muset znovu depilovat či epilovat po delší dobu, než kdybyste se oholili žiletkou. Vlastnosti: šetrně odstraňuje chloupky na dlouhé týdny pravidelným používáním snižuje celkové množství rostoucích chloupků účinkuje už od kořínků snadno se používá má dlouhotrvající efekt Jak používat: Naneste krém na pokožku a nechte působit. Opláchněte.

Arcocere Professional Wax 1 LED, Epilátory pro ženy, Epilátor Arcocere Professional Wax vám zajistí krásně hladkou pokožku bez chloupků po celé týdny. Vlastnosti: epilace je dlouhodobá vytrhává chloupky i s kořínkem Jak používat: Postupujte dle přiloženého návodu.

Rowenta AquaSoft Wet&Dry EP4930F0, Depilace a epilace pro ženy, Už žádné nežádoucí chloupky, ani starosti s častým holením, jen dokonale hladká pokožka. Epilátor Rowenta AquaSoft Wet&Dry EP4930F0 vám umožní z vašeho těla rychle, a přitom precizně odstranit delší, kratší i velmi jemné chloupky. Vytrhne je i s kořínkem a díky tomu zanechá vaši pokožku bez chloupků na velmi dlouhou dobu. A co víc, bude vám sloužit mnohem déle než jednorázová holítka, takže nebudete muset pořád kupovat nová ani si dělat starosti s množstvím, které vyhodíte. Vlastnosti: vytrhává chloupky i s kořínkem zanechává pokožku krásně hladkou Jak používat: Postupujte dle přiloženého návodu.

BaByliss For Men 7058PE, Multifunkční zastřihovače pro muže, Vlastnosti: balení obsahuje příslušenství na obličej snadno, rychle a precizně odstraní i krátké chloupky odnímatelné nástavce provoz na baterie Jak používat: Postupujte dle přiloženého návodu.

Eveline Cosmetics Laser Precision, 125 ml, Depilační krémy pro ženy, Přípravek Eveline Cosmetics Laser Precision se postará o snadný průběh depilace a zajistí vám krásně hebkou pokožku. Vlastnosti: pravidelným používáním snižuje celkové množství rostoucích chloupků vyživuje a hydratuje pokožku má šetrné složení k citlivé pokožce snadno se používá Jak používat: Postupujte dle přiloženého návodu.

Eveline Cosmetics Just Epil, 125 ml, Depilace a epilace pro ženy, Jak používat: Naneste krém na pokožku a nechte působit. Opláchněte.

Collistar Uomo Depilatory Cream for Men, 200 ml, Péče o tělo pro muže, Chcete se zbavit nežádoucích chloupků na těle, ale nevyhovuje vám ani vosková epilace, ani klasické holení žiletkou? Přípravek Collistar Uomo Depilatory Cream for Men vám umožní rychlé, efektivní a bezbolestné odstranění chloupků a během depilace bude navíc chloupky změkčovat, takže i při dalším růstu budou celkově oslabené. Stačí s ním rovnoměrně pokrýt pokožku, počkat několik minut a pak špachtlí jednoduše setřít. Výsledkem bude dokonale hladká pokožka, kterou nebudete muset znovu depilovat či epilovat po delší dobu, než kdybyste se oholili žiletkou. Vlastnosti: dokonale depiluje chloupky nové chloupky budou jemnější zklidňuje podráždění pokožky účinně vyživuje pokožku přípravek je speciálně vyvinut pro potřeby mužů Jak používat: Postupujte dle přiloženého návodu.

Wilkinson Sword Oh my Body! Hair Removal Kit, 1 ks, Kosmetické sady pro ženy, Vše pro krásně vypadající pokožku v jednom balení. Kosmetická sada Wilkinson Sword Oh my Body! Hair Removal Kit udělá radost vám nebo jako dárek potěší vaše blízké. Sada obsahuje: dřevěné špachtle 1 ks depilační krém na tělo zklidňující krém po depilaci Vlastnosti: šetrně odstraňuje chloupky na dlouhé týdny lze použít i pro krátké chloupky nové chloupky budou jemnější snadno se používá Jak používat: Každý produkt z kosmetického setu používejte dle jeho návodu na etiketě.

Bielenda Vanity Pro Express, 75 ml, Depilační krémy pro ženy, Chcete se zbavit nežádoucích chloupků na těle, ale nevyhovuje vám ani vosková epilace, ani klasické holení žiletkou? Přípravek Bielenda Vanity Pro Express vám umožní rychlé, efektivní a bezbolestné odstranění chloupků a během depilace bude navíc chloupky změkčovat, takže i při dalším růstu budou celkově oslabené. Stačí s ním rovnoměrně pokrýt pokožku, počkat několik minut a pak špachtlí jednoduše setřít. Výsledkem bude dokonale hladká pokožka, kterou nebudete muset znovu depilovat či epilovat po delší dobu, než kdybyste se oholili žiletkou. Vlastnosti: šetrně odstraňuje chloupky na dlouhé týdny účinkuje už od kořínků má šetrné složení k citlivé pokožce snadno se používá Jak používat: Naneste krém na pokožku a nechte působit. Postupujte dle přiloženého návodu. Opláchněte.

Beautifly B-Glammi Pro, 1 ks, Epilátory pro ženy, Už žádné nežádoucí chloupky, ani starosti s častým holením, jen dokonale hladká pokožka. Epilátor Beautifly B-Glammi Pro vám umožní z vašeho těla rychle, a přitom precizně odstranit delší, kratší i velmi jemné chloupky. Vytrhne je i s kořínkem a díky tomu zanechá vaši pokožku bez chloupků na velmi dlouhou dobu. A co víc, bude vám sloužit mnohem déle než jednorázová holítka, takže nebudete muset pořád kupovat nová ani si dělat starosti s množstvím, které vyhodíte. Vlastnosti: vytrhává chloupky i s kořínkem zanechává pokožku krásně hladkou je rychlejší a důkladnější než klasická depilace snadno, rychle a precizně odstraní i krátké chloupky epilace je dlouhodobá Jak používat: Postupujte dle přiloženého návodu.