Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Philips Satinelle Essential BRE235/00, 1 ks, Depilace a epilace pro ženy, Už žádné nežádoucí chloupky, ani starosti s častým holením, jen dokonale hladká pokožka. Epilátor Philips Satinelle Essential BRE235/00 vám umožní z vašeho těla rychle, a přitom precizně odstranit delší, kratší i velmi jemné chloupky. Vytrhne je i s kořínkem a díky tomu zanechá vaši pokožku bez chloupků na velmi dlouhou dobu. A co víc, bude vám sloužit mnohem déle než jednorázová holítka, takže nebudete muset pořád kupovat nová ani si dělat starosti s množstvím, které vyhodíte. Vlastnosti: vytrhává chloupky i s kořínkem zanechává pokožku krásně hladkou Jak používat: Zvolte typ nástavce a nasaďte jej na základnu. Přístroj zapojte do zásuvky a zapněte. Zvolte rychlost epilace podle toho jestli chcete šetrnější, nebo důkladnější epilaci. Veďte přístrojem pomalé, rovné tahy proti směru růstu chloupků. Používejte na kůži, která je suchá a zbavená veškerých zbytků mastnoty a kosmetických produktů. Pro optimální výsledky držte přístroj ke kůži v pravém úhlu (90°). Chcete-li snížit bolestivost při vytrhávání, pak pomocí druhé ruky kůži jemně napínejte. Při odstraňování chloupků podpaží držte paži zvednutou nahoru, aby byla pokožka napnutá. Pokud jsou chloupky, které chcete odstranit, delší než 3–4 mm, před samotnou epilací je zastřihněte. Používejte pouze za sucha. Hlavici pravidelně čistěte.

Philips Epilator Series 8000 BRE715/00 Wet & Dry, 1 ks, Depilace a epilace pro ženy, Už žádné nežádoucí chloupky, ani starosti s častým holením, jen dokonale hladká pokožka. Epilátor Philips Epilator Series 8000 BRE715/00 Wet & Dry vám umožní z vašeho těla rychle, a přitom precizně odstranit delší, kratší i velmi jemné chloupky. Vytrhne je i s kořínkem a díky tomu zanechá vaši pokožku bez chloupků na velmi dlouhou dobu. A co víc, bude vám sloužit mnohem déle než jednorázová holítka, takže nebudete muset pořád kupovat nová ani si dělat starosti s množstvím, které vyhodíte. Vlastnosti: vytrhává chloupky i s kořínkem zanechává pokožku krásně hladkou odstraňuje odumřelé kožní buňky je rychlejší a důkladnější než klasická depilace nedráždí kůži Jak používat: Postupujte dle přiloženého návodu.

Philips Epilator Series 8000 BRE730/10 Wet & Dry, 1 ks, Depilace a epilace pro ženy, Už žádné nežádoucí chloupky, ani starosti s častým holením, jen dokonale hladká pokožka. Epilátor Philips Epilator Series 8000 BRE730/10 Wet & Dry vám umožní z vašeho těla rychle, a přitom precizně odstranit delší, kratší i velmi jemné chloupky. Vytrhne je i s kořínkem a díky tomu zanechá vaši pokožku bez chloupků na velmi dlouhou dobu. A co víc, bude vám sloužit mnohem déle než jednorázová holítka, takže nebudete muset pořád kupovat nová ani si dělat starosti s množstvím, které vyhodíte. Vlastnosti: vytrhává chloupky i s kořínkem zanechává pokožku krásně hladkou vyhlazuje a rozjasňuje pokožku je rychlejší a důkladnější než klasická depilace epilace je dlouhodobá Jak používat: Postupujte dle přiloženého návodu.

Braun Face FS1000, Depilace a epilace pro ženy, Vlastnosti: je účinnější než klasické holení snadno, rychle a precizně odstraní i krátké chloupky nedráždí kůži zanechává pokožku krásně hladkou Jak používat: Postupujte dle přiloženého návodu.

Silk'n Jewel Luxx, 1 ks, IPL epilátory pro ženy, Už žádné nežádoucí chloupky, ani starosti s častým holením, jen dokonale hladká pokožka. Epilátor Silk'n Jewel Luxx vám umožní z vašeho těla rychle, a přitom precizně odstranit delší, kratší i velmi jemné chloupky. Vytrhne je i s kořínkem a díky tomu zanechá vaši pokožku bez chloupků na velmi dlouhou dobu. A co víc, bude vám sloužit mnohem déle než jednorázová holítka, takže nebudete muset pořád kupovat nová ani si dělat starosti s množstvím, které vyhodíte. Vlastnosti: zanechává pokožku krásně hladkou snadno, rychle a precizně odstraní i krátké chloupky je účinnější než klasické holení epilace je dlouhodobá Jak používat: Postupujte dle přiloženého návodu.

Silk'n Motion, 1 ks, IPL epilátory pro ženy, Už žádné nežádoucí chloupky, ani starosti s častým holením, jen dokonale hladká pokožka. Epilátor Silk'n Motion vám umožní z vašeho těla rychle, a přitom precizně odstranit delší, kratší i velmi jemné chloupky. Vytrhne je i s kořínkem a díky tomu zanechá vaši pokožku bez chloupků na velmi dlouhou dobu. A co víc, bude vám sloužit mnohem déle než jednorázová holítka, takže nebudete muset pořád kupovat nová ani si dělat starosti s množstvím, které vyhodíte. Vlastnosti: zanechává pokožku krásně hladkou snadno, rychle a precizně odstraní i krátké chloupky je účinnější než klasické holení epilace je dlouhodobá nedráždí kůži je rychlejší a důkladnější než klasická depilace přizpůsobuje se konturám těla a tím zajišťuje důkladnější epilaci Jak používat: Postupujte dle přiloženého návodu.

Camomilla Schultz Chamomile, Depilační krémy pro ženy, Vlastnosti: lze použít i pro krátké chloupky snadno se používá Jak používat: Postupujte dle přiloženého návodu.

Bielenda Vanity Pro Express, 75 ml, Depilační krémy pro ženy, Přípravek Bielenda Vanity se postará o snadný průběh depilace a zajistí vám krásně hebkou pokožku. Vlastnosti: šetrně odstraňuje chloupky na dlouhé týdny účinkuje už od kořínků snadno se používá Jak používat: Naneste krém na pokožku a nechte působit. Postupujte dle přiloženého návodu. Opláchněte.

Bielenda Vanity Pro Express, 75 ml, Depilační krémy pro ženy, Chcete se zbavit nežádoucích chloupků na těle, ale nevyhovuje vám ani vosková epilace, ani klasické holení žiletkou? Přípravek Bielenda Vanity Pro Express vám umožní rychlé, efektivní a bezbolestné odstranění chloupků a během depilace bude navíc chloupky změkčovat, takže i při dalším růstu budou celkově oslabené. Stačí s ním rovnoměrně pokrýt pokožku, počkat několik minut a pak špachtlí jednoduše setřít. Výsledkem bude dokonale hladká pokožka, kterou nebudete muset znovu depilovat či epilovat po delší dobu, než kdybyste se oholili žiletkou. Vlastnosti: šetrně odstraňuje chloupky na dlouhé týdny účinkuje už od kořínků vyživuje a hydratuje pokožku snadno se používá Jak používat: Naneste krém na pokožku a nechte působit. Postupujte dle přiloženého návodu. Opláchněte.

Gillette Venus Pubic Hair&Skin, 190 ml, Přípravky na holení pro ženy