Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
BaByliss PRO Barbers Spirit FX7880E, Multifunkční zastřihovače pro muže, Chcete na své okolí působit dokonale upraveným vzhledem? Nemusíte hned do specializovaného salonu, přístroj BaByliss PRO Barbers Spirit FX7880E se postará o precizní zastřižení jako z rukou profesionála v pohodlí vašeho domova, a umožní vám tak mít svůj vzhled neustále pod kontrolou. A díky snadnému použití s ním zvládne provádět jednoduché stylingové úpravy zevnějšku skutečně každý – přístroj se sám postará o dokonalost výsledku a přesnost délky zastřižení. Vlastnosti: zajišťuje snadnou úpravu vlasů indikátor nabíjení Jak používat: Postupujte dle přiloženého návodu k použití.

BaByliss PRO Cut-Definer FX862E, Multifunkční zastřihovače pro muže, Chcete na své okolí působit dokonale upraveným vzhledem? Nemusíte hned do specializovaného salonu, přístroj BaByliss PRO Cut-Definer FX862E se postará o precizní zastřižení jako z rukou profesionála v pohodlí vašeho domova, a umožní vám tak mít svůj vzhled neustále pod kontrolou. A díky snadnému použití s ním zvládne provádět jednoduché stylingové úpravy zevnějšku skutečně každý – přístroj se sám postará o dokonalost výsledku a přesnost délky zastřižení. Vlastnosti: nastavení délky zastřižení odnímatelné nástavce indikátor nabíjení Jak používat: Postupujte dle přiloženého návodu k použití.

Concept ZA7035, 1 ks, Zastřihovače pro muže, Chcete na své okolí působit dokonale upraveným vzhledem? Nemusíte hned do specializovaného salonu, přístroj Concept ZA7035 se postará o precizní zastřižení jako z rukou profesionála v pohodlí vašeho domova, a umožní vám tak mít svůj vzhled neustále pod kontrolou. A díky snadnému použití s ním zvládne provádět jednoduché stylingové úpravy zevnějšku skutečně každý – přístroj se sám postará o dokonalost výsledku a přesnost délky zastřižení. Vlastnosti: nastavení délky zastřižení odnímatelné nástavce titanová povrchová úprava akumulátorový provoz spolehlivě zastřihne vlasy i vousy samoostřící břity USB nabíjení Jak používat: Postupujte dle přiloženého návodu k použití.

Wahl Micro Lithium, Zastřihovače pro muže, Chcete na své okolí působit dokonale upraveným vzhledem? Nemusíte hned do specializovaného salonu, přístroj Wahl Micro Lithium se postará o precizní zastřižení jako z rukou profesionála v pohodlí vašeho domova, a umožní vám tak mít svůj vzhled neustále pod kontrolou. A díky snadnému použití s ním zvládne provádět jednoduché stylingové úpravy zevnějšku skutečně každý – přístroj se sám postará o dokonalost výsledku a přesnost délky zastřižení. Vlastnosti: snadno se postará o nežádoucí chloupky odnímatelné nástavce provoz na baterie Jak používat: Postupujte dle přiloženého návodu k použití.

Wahl Deluxe Travel Kit, Zastřihovače pro muže, Chcete na své okolí působit dokonale upraveným vzhledem? Nemusíte hned do specializovaného salonu, přístroj Wahl Deluxe Travel Kit se postará o precizní zastřižení jako z rukou profesionála v pohodlí vašeho domova, a umožní vám tak mít svůj vzhled neustále pod kontrolou. A díky snadnému použití s ním zvládne provádět jednoduché stylingové úpravy zevnějšku skutečně každý – přístroj se sám postará o dokonalost výsledku a přesnost délky zastřižení. Vlastnosti: snadno se postará o nežádoucí chloupky nastavení délky zastřižení odnímatelné nástavce provoz na baterie Jak používat: Postupujte dle přiloženého návodu k použití.

Wahl Lithium Ion Clipper, Zastřihovače pro muže, Chcete na své okolí působit dokonale upraveným vzhledem? Nemusíte hned do specializovaného salonu, přístroj Wahl Lithium Ion Clipper se postará o precizní zastřižení jako z rukou profesionála v pohodlí vašeho domova, a umožní vám tak mít svůj vzhled neustále pod kontrolou. A díky snadnému použití s ním zvládne provádět jednoduché stylingové úpravy zevnějšku skutečně každý – přístroj se sám postará o dokonalost výsledku a přesnost délky zastřižení. Vlastnosti: snadno se postará o nežádoucí chloupky zajišťuje snadnou úpravu vlasů odnímatelné nástavce ergonomicky tvarováno nastavení délky zastřižení indikátor nabíjení Jak používat: Postupujte dle přiloženého návodu k použití.

ProfiCare HSM/R 3052, 1 ks, Zastřihovače pro muže, Přístroj ProfiCare HSM/R 3052 vám zajistí dokonalé zastřihnutí vousů nebo vlasů. Sada obsahuje: zastřihovač vlasů a vousů odstraňovač chloupků Vlastnosti: nastavení délky zastřižení odnímatelné nástavce akumulátorový provoz ergonomicky tvarováno indikátor nabíjení Jak používat: Postupujte dle přiloženého návodu k použití.

Wahl Pro Beret Silver 08841-616H, 1 ks, Zastřihovače pro muže, Chcete na své okolí působit dokonale upraveným vzhledem? Nemusíte hned do specializovaného salonu, přístroj Wahl Pro Beret Silver 08841-616H se postará o precizní zastřižení jako z rukou profesionála v pohodlí vašeho domova, a umožní vám tak mít svůj vzhled neustále pod kontrolou. A díky snadnému použití s ním zvládne provádět jednoduché stylingové úpravy zevnějšku skutečně každý – přístroj se sám postará o dokonalost výsledku a přesnost délky zastřižení. Vlastnosti: spolehlivě zastřihne vlasy i vousy odnímatelné nástavce akumulátorový provoz Jak používat: Postupujte dle přiloženého návodu k použití.

Moser Pro Chrom2Style 1877-0050, 1 ks, Multifunkční zastřihovače pro muže, Chcete na své okolí působit dokonale upraveným vzhledem? Nemusíte hned do specializovaného salonu, přístroj Moser Pro Chrom2Style 1877-0050 se postará o precizní zastřižení jako z rukou profesionála v pohodlí vašeho domova, a umožní vám tak mít svůj vzhled neustále pod kontrolou. A díky snadnému použití s ním zvládne provádět jednoduché stylingové úpravy zevnějšku skutečně každý – přístroj se sám postará o dokonalost výsledku a přesnost délky zastřižení. Vlastnosti: zajišťuje snadnou úpravu vlasů nastavení délky zastřižení odnímatelné nástavce indikátor nabíjení ergonomicky tvarováno Jak používat: Postupujte dle přiloženého návodu k použití.

Wahl Deluxe Home Pro Complete Haircutting Kit, Zastřihovače na vlasy pro muže, Zakládáte si na dokonale upraveném vzhledu, především pak pokud jde o váš účes? Nemusíte pokaždé, když je zapotřebí drobných či větších stylingových úprav, navštěvovat holiče či kadeřníka. Zastřihovač vlasů Wahl Deluxe Home Pro Complete Haircutting Kit vám bude stačit. S ním se můžete vždy spolehnout na precizní zastřižení jako z rukou profesionála a výsledek přesně podle vašich představ, navíc z pohodlí domova. Přístroj se postará o přesnost délky zastřižení a vám ulehčí práci díky jednoduchosti použití. Sada obsahuje: zastřihovač vlasů 1 ks detailní zastřihovač chloupků 1 ks Vlastnosti: zajišťuje snadnou úpravu vlasů snadno se postará o nežádoucí chloupky nastavení délky zastřižení odnímatelné nástavce ergonomicky tvarováno Jak používat: Postupujte dle přiloženého návodu k použití.