Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Braun Lady Shaver LS5560, 1 ks, Holicí strojky pro ženy, Chcete dosáhnout hladce oholeného těla, nebo jeho částí? Holicí strojek Braun Lady Shaver LS5560 představuje ten nejjednodušší způsob, jak toho docílit – snadno, rychle a bezbolestně. Svými břity zachytí každý chloupek, kterého se chcete zbavit, a precizně ho oholí. Užívejte si dokonale hladkou pokožku přesně podle vašich představ. Vlastnosti: holí rychle a snadno holí podpaží, nohy i intimní partie nedráždí pokožku zajistí důkladné oholení a precizní výsledek snadná manipulace dostane se i do těžko přístupných míst Jak používat: Používejte dle přiloženého návodu.

Philips Shaver Series 3000 SH30/50, 3 ks, Náhradní břity pro muže, Nedosahujete s holicím strojkem stejně precizního výsledku jako dřív? Je čas na výměnu ostří. Náhradní břity Philips Shaver Series 3000 SH30/50 a jejich pravidelná výměna vám zaručí stále stejně hladké oholení tváře jako s novým holicím strojkem. Vlastnosti: zajišťuje maximálně hladké oholení nedráždí pleť snadno se vyměňuje Jak používat: Postupujte dle přiloženého návodu.

Flawless Finishing Touch NU Razor, Holicí strojky pro ženy, Chcete dosáhnout hladce oholeného těla, nebo jeho částí? Holicí strojek Flawless Finishing Touch NU Razor představuje ten nejjednodušší způsob, jak toho docílit – snadno, rychle a bezbolestně. Svými břity zachytí každý chloupek, kterého se chcete zbavit, a precizně ho oholí. Užívejte si dokonale hladkou pokožku přesně podle vašich představ. Vlastnosti: obsahuje výkyvnou hlavici zajistí důkladné oholení a precizní výsledek holí podpaží, nohy i intimní partie snadná manipulace Jak používat: Používejte dle přiloženého návodu.

Gillette Venus Sensitive Smooth, Holicí strojky pro ženy, Chcete dosáhnout hladce oholeného těla, nebo jeho částí? Holicí strojek Gillette Venus Sensitive Smooth představuje ten nejjednodušší způsob, jak toho docílit – snadno, rychle a bezbolestně. Svými břity zachytí každý chloupek, kterého se chcete zbavit, a precizně ho oholí. Užívejte si dokonale hladkou pokožku přesně podle vašich představ. Vlastnosti: holí rychle a snadno přizpůsobí se záhybům těla holí podpaží, nohy i intimní partie hlavice strojku je měnitelná snadná manipulace strojek je omyvatelný a tedy vysoce hygienický Jak používat: Holicí hlavici vyměňte za novou, jakmile se zvlhčující pásky opotřebují nebo se otupí břity.

BaByliss PRO Blades T-Spare, 1 ks, Náhradní břity pro muže, Nedosahujete s holicím strojkem stejně precizního výsledku jako dřív? Je čas na výměnu ostří. Náhradní břity BaByliss PRO Blades T-Spare a jejich pravidelná výměna vám zaručí stále stejně hladké oholení tváře jako s novým holicím strojkem. Vlastnosti: snadno se vyměňuje zajišťuje maximálně hladké oholení Jak používat: Postupujte dle přiloženého návodu.

BaByliss PRO Blades U-Spare, 1 ks, Náhradní břity pro muže, Nedosahujete s holicím strojkem stejně precizního výsledku jako dřív? Je čas na výměnu ostří. Náhradní břity BaByliss PRO Blades U-Spare a jejich pravidelná výměna vám zaručí stále stejně hladké oholení tváře jako s novým holicím strojkem. Vlastnosti: snadno se vyměňuje zajišťuje maximálně hladké oholení Jak používat: Postupujte dle přiloženého návodu.

Wilkinson Sword Xtreme 3 Comfort Sensitive, 6 ks, Holicí strojky pro ženy, Chcete dosáhnout hladce oholeného těla, nebo jeho částí? Holicí strojek Wilkinson Sword Xtreme 3 Comfort Sensitive představuje ten nejjednodušší způsob, jak toho docílit – snadno, rychle a bezbolestně. Svými břity zachytí každý chloupek, kterého se chcete zbavit, a precizně ho oholí. Užívejte si dokonale hladkou pokožku přesně podle vašich představ. Vlastnosti: holí rychle a snadno přizpůsobí se záhybům těla strojek je vybaven zvlhčovacím páskem snadná manipulace strojek je omyvatelný a tedy vysoce hygienický Jak používat: Použijte holicí pěnu nebo krém a následně oholte pokožku dlouhými jemnými tahy.

Náhradní hlavice se čtyřmi břity pro holicí strojek Wilkinson Sword Quattro for Women zajistí sametově hebkou pokožku v podpaží, na nohou a v oblasti bikin až po dobu několika dní. Zvlhčující proužky s aloe vera a vitamínem E zajistí šetrné oholení. Speciální ochranná mřížka na břitech zajišťuje dodatečnou ochranu před kožním podrážděním a zraněními vzniklými říznutím žiletkou.

Mühle Safety Cover R41, 1 ks, Barber holení pro muže, Klasické holení se těší stále větší oblibě. Produkt Mühle Safety Cover je nezbytným kouskem do vaší kosmetické výbavy. Vlastnosti: designové provedení Jak používat: Postupujte dle přiloženého návodu.

Wilkinson Sword Intuition Sensitive Care holicí strojek má čtyři břity, které jsou obklopené mýdlovým kondicionérem, krerý zastupuje roli pěny či gelu na holení, a tak tyto výrobky již nebudete potřebovat. Hlavice holicího strojku Wilkinson Sword Intuition Sensitive Care holí, pění a dodává potřebnou hydrataci v jednom kroku.