Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Braun Series 3 3020s, 1 ks, Elektrické holicí strojky pro muže, Přizpůsobte holení svým očekávání. Holíte svou tvář pravidelně a hledáte proto produkt, který vám bude sloužit mnohem déle a dosáhnete s ním preciznějšího výsledku než s jednorázovým holítkem? Elektrický holicí strojek Braun Series 3 3020s je pro vás ten pravý. Umožní precizní oholení každého vousu s minimálním rizikem podráždění či poranění ostrou břitvou. Zapomeňte na nepříjemné chvíle a pocity diskomfortu při holení a užívejte si místo toho hladký průběh vaší holicí rutiny s výsledkem, kterým bude dokonalá hladkost vaší tváře. Vlastnosti: precizně holí pomáhá udržovat tvar kníru či kotlet zajišťuje hladké oholení i na těžce přístupných místech snadná údržba přístroj je omyvatelný přístroj je určen na suché i mokré oholení lze používat s kabelem i bez USB nabíjení Jak používat: Postupujte dle přiloženého návodu.

Gillette Fusion5, 2 ks, Manuální holicí strojky pro muže, Holicí strojek Gillette Fusion5 představuje ten nejjednodušší způsob, jak docílit hladké tváře. Vlastnosti: snadné oplachování a údržba 100% hladké oholení balení obsahuje náhradní břity Jak používat: Postupujte dle přiloženého návodu.

Gillette ProGlide, 10 ks, Starter pack pro muže, Chcete dosáhnout hladce oholeného obličeje, nebo jeho částí? Holicí strojek Gillette ProGlide představuje ten nejjednodušší způsob, jak toho docílit. Svými břity zachytí každý vous, kterého se chcete zbavit, a precizně ho oholí. Užívejte si dokonale hladkou tvář přesně podle vašich představ. Sada obsahuje: holicí strojek 1 ks náhradní břity 10 ks Vlastnosti: 100% hladké oholení zvlhčující pásek balení obsahuje náhradní břity snadné oplachování a údržba Jak používat: Postupujte dle přiloženého návodu.

Strojek na holení Jolyon 682 CZK  -23% 
Strojek na holení s žiletkou Gillette Mach 3. Tradiční poniklovaná rukojeť je zpracovaná ručně ve Velké Británii pod značkou Edwin Jagger a nabízí nejlepší ovladatelnost. Díky vyspělé technologii se 3

Gillette Fusion5, 4 ks, Manuální holicí strojky pro muže, Chcete dosáhnout hladce oholeného těla, nebo jeho částí? Holicí strojek Gillette Fusion5 představuje ten nejjednodušší způsob, jak toho docílit – snadno, rychle a bezbolestně. Svými břity zachytí každý chloupek, kterého se chcete zbavit, a precizně ho oholí. Užívejte si dokonale hladkou pokožku přesně podle vašich představ. Vlastnosti: holí rychle a snadno přizpůsobí se záhybům těla strojek je vybaven zvlhčovacím páskem hlavice strojku je měnitelná 100% hladké oholení balení obsahuje náhradní břity Jak používat: Holicí hlavici vyměňte za novou, jakmile se zvlhčující pásky opotřebují nebo se otupí břity.

Wilkinson Sword Quattro Essentials 4 Vintage, 1 ks, Manuální holicí strojky pro muže, Chcete dosáhnout hladce oholeného těla, nebo jeho částí? Holicí strojek Wilkinson Sword Quattro Essentials 4 Vintage představuje ten nejjednodušší způsob, jak toho docílit – snadno, rychle a bezbolestně. Svými břity zachytí každý chloupek, kterého se chcete zbavit, a precizně ho oholí. Užívejte si dokonale hladkou pokožku přesně podle vašich představ. Vlastnosti: holí rychle a snadno přizpůsobí se záhybům těla designové provedení holí podpaží, nohy i intimní partie hlavice strojku je měnitelná balení obsahuje náhradní břity Jak používat: Použijte holicí pěnu nebo krém a následně oholte pokožku dlouhými jemnými tahy. Holicí hlavici vyměňte za novou, jakmile se zvlhčující pásky opotřebují nebo se otupí břity.

Angry Beards Garrigue Shavette, 1 ks, Manuální holicí strojky pro muže, Chcete dosáhnout hladce oholeného těla, nebo jeho částí? Holicí strojek Angry Beards Garrigue Shavette představuje ten nejjednodušší způsob, jak toho docílit – snadno, rychle a bezbolestně. Svými břity zachytí každý chloupek, kterého se chcete zbavit, a precizně ho oholí. Užívejte si dokonale hladkou pokožku přesně podle vašich představ. Vlastnosti: 100% hladké oholení snadné oplachování a údržba designové provedení nedráždí pokožku Jak používat: Použijte holicí pěnu nebo krém a následně oholte pokožku dlouhými jemnými tahy.

Steve's Shavetta Real Steel, 1 ks, Barber holení pro muže, Klasické holení se těší stále větší oblibě. Produkt Steve's Shavetta je nezbytným kouskem do vaší kosmetické výbavy. Vlastnosti: hladké oholení tradiční metodou pomáhá k hladkému a preciznímu oholení dostane se i do těžko přístupných míst Jak používat: Vytvarujte vousy do požadovaného tvaru. Používejte podle potřeby.

HeadBlade S4 Moto, 3 ks, Barber holení pro muže, Chcete dosáhnout hladce oholeného obličeje, nebo jeho částí? Holicí strojek HeadBlade S4 Moto představuje ten nejjednodušší způsob, jak toho docílit. Svými břity zachytí každý vous, kterého se chcete zbavit, a precizně ho oholí. Užívejte si dokonale hladkou tvář přesně podle vašich představ. Vlastnosti: výkyvná holicí hlavice 100% hladké oholení designové provedení strojek na výměnné hlavice balení obsahuje náhradní žiletky Jak používat: Postupujte dle přiloženého návodu.

Braun Body Groomer BG3350, 1 ks, Zastřihovače na tělo pro muže, Chcete na své okolí působit dokonale upraveným vzhledem? Nemusíte hned do specializovaného salonu, přístroj Braun Body Groomer BG3350 se postará o precizní zastřižení jako z rukou profesionála v pohodlí vašeho domova, a umožní vám tak mít svůj vzhled neustále pod kontrolou. A díky snadnému použití s ním zvládne provádět jednoduché stylingové úpravy zevnějšku skutečně každý – přístroj se sám postará o dokonalost výsledku a přesnost délky zastřižení. Vlastnosti: odnímatelné nástavce nastavení délky zastřižení Jak používat: Postupujte dle přiloženého návodu.