Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Braun Series 3 3020s, Elektrické holicí strojky pro muže, Přizpůsobte holení svým očekávání. Holíte svou tvář pravidelně a hledáte proto produkt, který vám bude sloužit mnohem déle a dosáhnete s ním preciznějšího výsledku než s jednorázovým holítkem? Elektrický holicí strojek Braun Series 3 3020s je pro vás ten pravý. Umožní precizní oholení každého vousu s minimálním rizikem podráždění či poranění ostrou břitvou. Zapomeňte na nepříjemné chvíle a pocity diskomfortu při holení a užívejte si místo toho hladký průběh vaší holicí rutiny s výsledkem, kterým bude dokonalá hladkost vaší tváře. Vlastnosti: precizně holí pomáhá udržovat tvar kníru či kotlet zajišťuje hladké oholení i na těžce přístupných místech snadná údržba přístroj je omyvatelný přístroj je určen na suché i mokré oholení lze používat s kabelem i bez USB nabíjení Jak používat: Postupujte dle přiloženého návodu.

Zwilling Premium M, Manuální holicí strojky pro muže, Chcete dosáhnout hladce oholeného obličeje, nebo jeho částí? Holicí strojek Zwilling Premium M představuje ten nejjednodušší způsob, jak toho docílit. Svými břity zachytí každý vous, kterého se chcete zbavit, a precizně ho oholí. Užívejte si dokonale hladkou tvář přesně podle vašich představ. Vlastnosti: snadné oplachování a údržba 100% hladké oholení designové provedení

UpCircle Safety Razor, 1 ks, Manuální holicí strojky pro muže, Holicí strojek UpCircle Safety Razor zajistí vaší pokožce dokonale hladké oholení. Vlastnosti: designové provedení zajistí důkladné oholení a precizní výsledek strojek je omyvatelný a tedy vysoce hygienický balení obsahuje náhradní žiletky Jak používat: Použijte holicí pěnu nebo krém a následně oholte pokožku dlouhými jemnými tahy.

Philips Series 9000 Wet & Dry S9985/50, 1 ks, Elektrické holicí strojky pro muže, Přizpůsobte holení svým očekávání. Holíte svou tvář pravidelně a hledáte proto produkt, který vám bude sloužit mnohem déle a dosáhnete s ním preciznějšího výsledku než s jednorázovým holítkem? Elektrický holicí strojek Philips Series 9000 Wet & Dry S9985/50 je pro vás ten pravý. Umožní precizní oholení každého vousu s minimálním rizikem podráždění či poranění ostrou břitvou. Zapomeňte na nepříjemné chvíle a pocity diskomfortu při holení a užívejte si místo toho hladký průběh vaší holicí rutiny s výsledkem, kterým bude dokonalá hladkost vaší tváře. Vlastnosti: pomáhá udržovat tvar kníru či kotlet přístroj je určen na suché i mokré oholení přesně kopíruje kontury obličeje zajišťuje hladké oholení i na těžce přístupných místech snadná údržba Jak používat: Postupujte dle přiloženého návodu.

Strojek na holení Jolyon 683 CZK  -23% 
Strojek na holení s žiletkou Gillette Mach 3. Tradiční poniklovaná rukojeť je zpracovaná ručně ve Velké Británii pod značkou Edwin Jagger a nabízí nejlepší ovladatelnost. Díky vyspělé technologii se 3

Wilkinson Sword Essential Precision Styler, 3 ks, Manuální holicí strojky pro muže, Chcete dosáhnout hladce oholeného obličeje, nebo jeho částí? Holicí strojek Wilkinson Sword Essential Precision Styler představuje ten nejjednodušší způsob, jak toho docílit. Svými břity zachytí každý vous, kterého se chcete zbavit, a precizně ho oholí. Užívejte si dokonale hladkou tvář přesně podle vašich představ. Vlastnosti: 100% hladké oholení designové provedení snadné oplachování a údržba Jak používat: Postupujte dle přiloženého návodu.

Angry Beards Garrigue Shavette, 1 ks, Manuální holicí strojky pro muže, Chcete dosáhnout hladce oholeného těla, nebo jeho částí? Holicí strojek Angry Beards Garrigue Shavette představuje ten nejjednodušší způsob, jak toho docílit – snadno, rychle a bezbolestně. Svými břity zachytí každý chloupek, kterého se chcete zbavit, a precizně ho oholí. Užívejte si dokonale hladkou pokožku přesně podle vašich představ. Vlastnosti: 100% hladké oholení snadné oplachování a údržba designové provedení nedráždí pokožku Jak používat: Použijte holicí pěnu nebo krém a následně oholte pokožku dlouhými jemnými tahy.

Rowenta TN1601F1, 1 ks, Multifunkční zastřihovače pro muže, Přístroj Rowenta TN1601F1 vám zajistí dokonalé zastřihnutí vousů nebo vlasů. Vlastnosti: precizně holí pomáhá udržovat tvar kníru či kotlet snadná údržba akumulátorový provoz přesně kopíruje kontury obličeje ergonomicky tvarováno Jak používat: Postupujte dle přiloženého návodu k použití.

BaByliss PRO 4Artists FoilFX02, 1 ks, Elektrické holicí strojky pro muže, Elektrický holicí strojek BaByliss PRO 4Artists vám zajistí dokonale hladkou tvář. Vlastnosti: akumulátorový provoz lze používat s kabelem i bez precizně holí přesně kopíruje kontury obličeje Jak používat: Postupujte dle přiloženého návodu.

Gillette Blue 3 Comfort, 12 ks, Manuální holicí strojky pro muže, Chcete dosáhnout hladce oholeného obličeje, nebo jeho částí? Holicí strojek Gillette Blue 3 Comfort představuje ten nejjednodušší způsob, jak toho docílit. Svými břity zachytí každý vous, kterého se chcete zbavit, a precizně ho oholí. Užívejte si dokonale hladkou tvář přesně podle vašich představ. Vlastnosti: snadné oplachování a údržba 100% hladké oholení Jak používat: Postupujte dle přiloženého návodu.