Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Termocitlivý papírový kotouček do pokladen a pokladních tiskáren. Rozměry: šíře 57mm / návin 60mm / průměr dutinky 12mm. Určeno pro termo tiskárny.

Papírový kotouček do pokladen a pokladních tiskáren bez kopie. Rozměry: šíře 57mm / návin 60mm / průměr dutinky 17mm. Určeno pro jehličkový tisk.

Papírový kotouček do pokladen a pokladních tiskáren bez kopie. Rozměry: šíře 76mm / návin 60mm / průměr dutinky 12mm. Určeno pro jehličkový tisk.

Papírový kotouček do pokladen a pokladních tiskáren bez kopie. Rozměry: šíře 76mm / návin 70mm / průměr dutinky 17mm. Určeno pro jehličkový tisk.

Teplocitlivý papírový kotouček do pokladen, pokladních tiskáren. Rozměry: šíře 80mm / návin 80m / průměr dutinky 12mm. Určeno pro termo tiskárny.

Teplocitlivý papírový kotouček do pokladen, pokladních tiskáren. Rozměry: šíře 57mm, návin 14m, průměr dutinky 12mm. Určeno pro termo tiskárny.

Papírový kotouček do pokladen a pokladních tiskáren s kopií. Rozměry: šíře 57mm / návin 60mm / průměr dutinky 12mm. Určeno pro jehličkový tisk.

Teplocitlivý papírový kotouček do pokladen, pokladních tiskáren. Rozměry: šíře 57mm / návin 60mm / průměr dutinky 17mm. Určeno pro termo tiskárny.

Teplocitlivý papírový kotouček do pokladen, pokladních tiskáren. Rozměry: šíře 76mm / návin 70mm / průměr dutinky 17mm. Určeno pro termo tiskárny.

Teplocitlivý papírový kotouček do pokladen, pokladních tiskáren. Rozměry: šíře 80mm / návin 70mm / průměr dutinky 12mm. Určeno pro termo tiskárny.