Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Vinylová žluto-černá páska 3M 766 se šrafováním pod úhlem 45° je určena pro pro svislé označování např. rohů, podhledů, pohyblivých částí strojů, nákladních ramp, propadel, schodů apod., případně pro nenáročné krátkodobé podlahové značení. Pro dlouhodobé podlahové značení se nedoporučuje. Technické parametry lepidlo:kaučuková pryskyřice nosič:PVC fólie celková tloušťka:0,125 mm teplotní odolnost:60 °C odolnost proti UV:dobrá odolnost proti vlhkosti:velmi dobrá

Vysokopevnostní pěnová páska 3M VHB 4936 je určena pro náročné spoje. Měkká přizpůsobivá pěna dokonale přilne i na strukturovaných površích. Je odolná vůči migrujícím plastifikátorům (změkčovadlům) z měkčených plastů (PVC). Výborně vyplňuje nerovnosti a tlumí vibrace. Odolává exteriérovým podmínkám, snáší extrémní teploty. Těsní a izoluje. Rychle a čistě vytváří dlouhodobě spolehlivé spoje.

Páska je určena pro povrchy s vysokou povrchovou energií (HSE): nelakované kovy, sklo, dřevo, kámen, keramika apod.; i se střední povrchovou energií¨(MSE): kovy lakované nevypalovanými barvami, plasty vyjma LSE, přírodní tkaniny apod.

3M VHB 9473 je vysokopevnostní tenká čirá páska pro náročné spoje. Tlumí vibrace. Odolává exteriérovým podmínkám, snáší extrémní teploty (krátkodobě až 260 °C) a jejich prudké změny. Těsní a izoluje. Rychle a čistě vytváří dlouhodobě spolehlivé spoje. Páska je určena pro podklady s vysokou povrchovou energií (HSE): nelakované kovy, sklo, některé plasty apod.

Vysokopevnostní pěnová páska 3M VHB 4956 je určena pro náročné spoje. Měkká přizpůsobivá pěna dokonale přilne i na hrubších strukturovaných površích. Je odolná vůči migrujícím plastifikátorům (změkčovadlům) z měkčených plastů (PVC). Výborně vyplňuje nerovnosti a tlumí vibrace. Odolává exteriérovým podmínkám, snáší extrémní teploty. Těsní a izoluje. Rychle a čistě vytváří dlouhodobě spolehlivé spoje. Páska je určena pro povrchy s vysokou povrchovou energií (HSE): nelakované kovy, sklo, dřevo, kámen, keramika apod.; i se střední povrchovou energií (MSE): kovy lakované nevypalovanými barvami, plasty vyjma LSE, přírodní tkaniny apod.

Univerzální protiskluzná páska 3M Universal Anti-Slip Tape je tvořena vysoce odolnými brusnými částicemi, které jsou kvalitním a trvanlivým lepidlem přilepeny k plastickému podkladu. Páska je odolná vůči oděrům, má dlouhou životnost a na suchých površích je vysoce stabilní a pevná bez vzniku vrásnění, točení nebo odlepování. Je vhodná na širokou řadu povrchů včetně kovu, betonu a většinu porézních povrchů. Je určena pro suché, vlhké i mastné podlahy v průmyslových i komerčních zónách - všude tam, kde je potřeba zvýraznit riziková místa a eliminovat pády.

Průsvitná oboustranně lepicí snímatelná páska 3M 9415 má jednu stranu silně a druhou stranu slabě lepicí. Slabě lepicí stranu lze opakovaně snímat a přemisťovat. Páska přilne na širokou škálu podkladů, jako jsou papír, plasty, fólie a pěny. Není vhodná pro materiály s nízkou povrchovou energií (LSE): kovy lakované práškovou vypalovanou barvou, plasty: PP, PE, silon apod. Technické parametry lepidlo:akrylové nosič:polyesterová fólie celková tloušťka:0,18 mm teplotní odolnost:70 °C odolnost proti UV:dobrá odolnost proti vlhkosti:velmi dobrá chemická odolnost:nízká

Speciální oboustranně lepicí pěnová páska 3M 4026 s velmi odolným polyuretanovým nosičem a vynikající pevností ve smyku. Obvykle se využívá k přímé montáži zrcadel, a to právě kvůli pěnovému nosiči s vysokou pevností ve smyku i kvůli akrylovému lepidlu 100, které je dlouhodobě šetrné k zrcadlící straně zrcadel – nezpůsobuje korozi a z ní vznikající žilkování v zrcadle. Páska je vhodná na hrubší povrchy. Páska je určena pro povrchy s vysokou povrchovou energií (HSE): nelakované kovy, sklo, dřevo, kámen, keramika apod.; i střední povrchovou energií (MSE): kovy lakované nevypalovanými barvami, plasty vyjma LSE, přírodní tkaniny apod. Technické parametry lepidlo:akryl 100 nosič:bílá PUR pěna 290 kg/m3 celková tloušťka:1,6 mm teplotní odolnost:100 °C odolnost proti UV:mírně žloutne, ale nedegraduje odolnost proti vlhkosti:velmi dobrá chemická odolnost:velmi dobrá

Kvalitní balicí páska na kartonové krabice, vhodná na zalepování krabic které budou uskladňovány v rozsahu teplot -30°C až 100°C. Kaučukové lepidlo dobře přilně ke všem druhům kartonu. 28 mikronů silná folie bezpečně zajistí i středně těžké krabice.

Čirá polyuretanová folie s jednostranným nánosem vysoce odolného akrylového lepidla vhodného i pro exteriérové použití. Vodotěsná, voděodolná.

3M oboustranná lepicí páska GPT-020F, je průhledná, 200 mikronová páska s modifikovaným akrylovým lepidlem bez obsahu rozpouštědel a s bílým potištěným linerem z polypropylenu. 3M GPT-020F páska kombinuje vysokou pevnost ve smyku a odlupu, což umožňuje výbornou přilnavost k široké škále podkladů, a to jak k podkladům s vysokou, tak i s nízkou povrchovou energií. Nabízí vysokou počáteční lepivost a odolnost proti vlhkosti. Vyznačuje se snadnou aplikací a zpracováním pásky díky PP lineru. Poskytuje odolnost vůči vysokým teplotám: až 190 °C krátkodobě a 90 °C dlouhodobě.