Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Rovus Nano parní čistič Plus využívá superhorkou páru ke zničení nečistot, skvrn a mastnoty, eliminuje bakterie, mikroby a viry a to vše bez drahých, či nebezpečných chemikálií, pouze za pomocí klasické kohoutkové vody. Buďte na skvrny a nepořádek doma vždy připraveni s pratelnými náhradními návleky z mikrovlákna, které sedí na hlavici mopu. Perfektní na tvrdé podlahy a textilie. 

Rovus Nano parní čistič Plus využívá superhorkou páru ke zničení nečistot, skvrn a mastnoty, eliminuje bakterie, mikroby a viry a to vše bez drahých, či nebezpečných chemikálií, pouze za pomocí klasické kohoutkové vody. Nyní navíc získáte díky této praktické sadě náhradních návleků mnohem více. Sada obsahuje 3 náhradní návleky z mikrovlákna pro trojúhelníkovou hlavici mopu.

Rovus Flexibilní mop má ultra tenkou hlavu s návleky z mikrovlákna a výsuvnou rukojeť, která přináší více čisticí síly do těžko dostupných míst. Nyní se můžete ujistit, že je váš Flexibilní mop vždy připraven k akci. Dva ultrajemné návleky z uhlíkových mikrovláken a jeden návlek s vysokou hustotou vláken, který je ideální na chlupy z domácích mazlíčků. Pratelný, opakovaně použitelný. Snadno se instaluje a vy si tak spolu s ním budete užívat roky skvělého čištění vaší domácnosti.