Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Schwarzkopf Gliss Ultimate Repair, 200 ml, Bezoplachové kondicionéry pro ženy, O okamžitou dávku intenzivní hydratace a výživy se postará bezoplachová péče Schwarzkopf Gliss Ultimate Repair. Vašim vlasům dodá po umytí vše, co budou právě potřebovat, aniž byste museli trávit v koupelně více času, než je nutné. Pomůže vlasy uhladit a obnovit jejich přirozený lesk i celistvost jejich struktury. Podpoří jejich regeneraci a přispěje k snadnějšímu rozčesávání. To vše snadno, rychle a bez nutnosti oplachování. Stačí nanést, promnout, případně pročesat, a o krásu i zdravý vzhled vašich vlasů bude postaráno. Vyzkoušejte tuto bezoplachovou péči a objevte jednoduchý a rychlý způsob regenerace vlasů s mnoha dalšími benefity. Vlastnosti: regeneruje vlasy hydratuje a vyživuje vlasy pečuje o délky oslabených vlasů po použití jsou vlasy jemné a hebké Jak používat: Na vlhké, ručníkem vysušené vlasy nastříkejte přiměřené množství přípravku a rukama promněte. Neoplachujte.

Schwarzkopf Gliss Split Ends Miracle, 200 ml, Bezoplachové kondicionéry pro ženy, O okamžitou dávku intenzivní hydratace a výživy se postará bezoplachová péče Schwarzkopf Gliss Split Ends Miracle. Vašim vlasům dodá po umytí vše, co budou právě potřebovat, aniž byste museli trávit v koupelně více času, než je nutné. Pomůže vlasy uhladit a obnovit jejich přirozený lesk i celistvost jejich struktury. Podpoří jejich regeneraci a přispěje k snadnějšímu rozčesávání. To vše snadno, rychle a bez nutnosti oplachování. Stačí nanést, promnout, případně pročesat, a o krásu i zdravý vzhled vašich vlasů bude postaráno. Vyzkoušejte tuto bezoplachovou péči a objevte jednoduchý a rychlý způsob regenerace vlasů s mnoha dalšími benefity. Vlastnosti: pečuje o délky oslabených vlasů posiluje vlasová vlákna regeneruje vlasy chrání vlasy před poškozením Jak používat: Na vlhké, ručníkem vysušené vlasy nastříkejte přiměřené množství přípravku a rukama promněte. Neoplachujte a dále upravte běžným způsobem.

Schwarzkopf Gliss Color Perfector, 200 ml, Bezoplachové kondicionéry pro ženy, O okamžitou dávku intenzivní hydratace a výživy se postará bezoplachový kondicionér Schwarzkopf Gliss Color Perfector. Vašim vlasům dodá po umytí vše, co budou právě potřebovat, aniž byste museli trávit v koupelně více času, než je nutné. Pomůže vlasy uhladit a obnovit jejich přirozený lesk i celistvost jejich struktury. Podpoří jejich regeneraci a přispěje k snadnějšímu rozčesávání. To vše snadno, rychle a bez nutnosti oplachování. Stačí nanést, promnout, případně pročesat, a o krásu i zdravý vzhled vašich vlasů bude postaráno. Vyzkoušejte tento bezoplachový kondicionér a objevte jednoduchý a rychlý způsob regenerace vlasů s mnoha dalšími benefity. Vlastnosti: oživuje krásu a lesk barvených vlasů usnadňuje rozčesávání a následnou úpravu regeneruje vlasy dodává vlasům lesk Jak používat: Na vlhké, ručníkem vysušené vlasy nastříkejte přiměřené množství přípravku a rukama promněte. Neoplachujte a dále upravte běžným způsobem.

Schwarzkopf Gliss Supreme Length, 200 ml, Bezoplachové kondicionéry pro ženy, O okamžitou dávku intenzivní hydratace a výživy se postará bezoplachový kondicionér Schwarzkopf Gliss Supreme Length. Vašim vlasům dodá po umytí vše, co budou právě potřebovat, aniž byste museli trávit v koupelně více času, než je nutné. Pomůže vlasy uhladit a obnovit jejich přirozený lesk i celistvost jejich struktury. Podpoří jejich regeneraci a přispěje k snadnějšímu rozčesávání. To vše snadno, rychle a bez nutnosti oplachování. Stačí nanést, promnout, případně pročesat, a o krásu i zdravý vzhled vašich vlasů bude postaráno. Vyzkoušejte tento bezoplachový kondicionér a objevte jednoduchý a rychlý způsob regenerace vlasů s mnoha dalšími benefity. Vlastnosti: posiluje vlasová vlákna chrání vlasy před poškozením usnadňuje rozčesávání a následnou úpravu dodává vlasům lesk Jak používat: Na vlhké, ručníkem vysušené vlasy nastříkejte přiměřené množství přípravku a rukama promněte. Neoplachujte a dále upravte běžným způsobem.

Schwarzkopf Gliss Oil Nutritive, 200 ml, Bezoplachové kondicionéry pro ženy, O okamžitou dávku intenzivní hydratace a výživy se postará bezoplachový kondicionér Schwarzkopf Gliss Oil Nutritive. Vašim vlasům dodá po umytí vše, co budou právě potřebovat, aniž byste museli trávit v koupelně více času, než je nutné. Pomůže vlasy uhladit a obnovit jejich přirozený lesk i celistvost jejich struktury. Podpoří jejich regeneraci a přispěje k snadnějšímu rozčesávání. To vše snadno, rychle a bez nutnosti oplachování. Stačí nanést, promnout, případně pročesat, a o krásu i zdravý vzhled vašich vlasů bude postaráno. Vyzkoušejte tento bezoplachový kondicionér a objevte jednoduchý a rychlý způsob regenerace vlasů s mnoha dalšími benefity. Vlastnosti: hydratuje a vyživuje vlasy posiluje vlasová vlákna usnadňuje rozčesávání a následnou úpravu Jak používat: Na vlhké, ručníkem vysušené vlasy nastříkejte přiměřené množství přípravku a rukama promněte. Neoplachujte a dále upravte běžným způsobem.

Schwarzkopf Gliss Total Repair, 200 ml, Bezoplachové kondicionéry pro ženy, O okamžitou dávku intenzivní hydratace a výživy se postará bezoplachový kondicionér Schwarzkopf Gliss Total Repair. Vašim vlasům dodá po umytí vše, co budou právě potřebovat, aniž byste museli trávit v koupelně více času, než je nutné. Pomůže vlasy uhladit a obnovit jejich přirozený lesk i celistvost jejich struktury. Podpoří jejich regeneraci a přispěje k snadnějšímu rozčesávání. To vše snadno, rychle a bez nutnosti oplachování. Stačí nanést, promnout, případně pročesat, a o krásu i zdravý vzhled vašich vlasů bude postaráno. Vyzkoušejte tento bezoplachový kondicionér a objevte jednoduchý a rychlý způsob regenerace vlasů s mnoha dalšími benefity. Vlastnosti: regeneruje vlasy posiluje vlasová vlákna pečuje o délky oslabených vlasů usnadňuje rozčesávání a následnou úpravu Jak používat: Na vlhké, ručníkem vysušené vlasy nastříkejte přiměřené množství přípravku a rukama promněte. Neoplachujte a dále upravte běžným způsobem.

Schwarzkopf Gliss Aqua Revive, 200 ml, Bezoplachové kondicionéry pro ženy, O okamžitou dávku intenzivní hydratace a výživy se postará bezoplachová péče Schwarzkopf Gliss Aqua Revive. Vašim vlasům dodá po umytí vše, co budou právě potřebovat, aniž byste museli trávit v koupelně více času, než je nutné. Pomůže vlasy uhladit a obnovit jejich přirozený lesk i celistvost jejich struktury. Podpoří jejich regeneraci a přispěje k snadnějšímu rozčesávání. To vše snadno, rychle a bez nutnosti oplachování. Stačí nanést, promnout, případně pročesat, a o krásu i zdravý vzhled vašich vlasů bude postaráno. Vyzkoušejte tuto bezoplachovou péči a objevte jednoduchý a rychlý způsob regenerace vlasů s mnoha dalšími benefity. Vlastnosti: dodává vlasům lesk hydratuje a vyživuje vlasy usnadňuje rozčesávání a následnou úpravu snadno se aplikuje pečuje o délky oslabených vlasů Jak používat: Na vlhké, ručníkem vysušené vlasy nastříkejte přiměřené množství přípravku a rukama promněte. Neoplachujte a dále upravte běžným způsobem.

Arganicare Coconut, 400 ml, Bezoplachové kondicionéry pro ženy, Bezoplachová péče Arganicare Coconut dodá vašim vlasům po umytí vše, co právě potřebují. Vlastnosti: hydratuje a vyživuje vlasy usnadňuje rozčesávání a následnou úpravu po použití jsou vlasy jemné a hebké Jak používat: Aplikujte na šamponem umytém a ručníkem vysušené vlasy. Neoplachujte.

Kondicionér, který zlepšuje ovladatelnost, lesk a objem, aniž by vlasy zatěžovaly. Poskytuje kompletní kondicionační péči k posílení a ochraně vašich vlasů.

Náš tým vyvinul jedinečnou 20 minutovou masku na vlasy pro krásné vlasy. Prostřednictvím kombinace živin, vitamínů a bílkovin chceme, aby vaše vlasy vypadaly zářivě přesně tak, jak chcete.