Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Tento jemný šampon pro normální vlasy pomáhá udržovat lesk a pružnost. Jeho mírná formulace, obsahující čisticí látky bez síranů, je biologicky rozložitelný a může se pochlubit kondicionováním účinnýc

La Chinata Nourishing Solid Shampoo, 75 g, Tuhé šampony pro ženy, Každý krok směrem k zachování životního prostředí se dnes počítá. Tuhý šampon La Chinata Nourishing Solid Shampoo má stejné účinky jako klasický tekutý šampon, ale navíc je ekologický i vysoce praktický. Jako běžný šampon pomáhá z vlasů a pokožky hlavy odstranit nečistoty a mastnotu, protože však neobsahuje vodu, nepotřebuje obal z plastu a šetří tak životní prostředí. Uložit ho můžete jednoduše do papírové nebo kovové krabičky. Díky tuhé konzistenci se také ideálně hodí na cesty – nehrozí jeho vylití a když máte v letadle povolené jen omezené množství tekutin na palubě, ušetříte díky němu místo na jiné tekuté produkty. Dejte mu šanci a brzy pochopíte, proč by neměl ve vaší kosmetické výbavě chybět. Vlastnosti: důkladně čistí vlasy i pokožku hlavy regeneruje a vyživuje vlasy Složení: obsahuje minimálně 98 % složek přírodního původu veganský produkt Jak používat: Šamponem přejíždějte přímo po vlasech a pokožce hlavy. Napěňte. Nakonec důkladně opláchněte.

Ma Provence Solid Shampoo, 85 g, Tuhé šampony pro ženy, Každý krok směrem k zachování životního prostředí se dnes počítá. Tuhý šampon Ma Provence Solid Shampoo má stejné účinky jako klasický tekutý šampon, ale navíc je ekologický i vysoce praktický. Jako běžný šampon pomáhá z vlasů a pokožky hlavy odstranit nečistoty a mastnotu, protože však neobsahuje vodu, nepotřebuje obal z plastu a šetří tak životní prostředí. Uložit ho můžete jednoduše do papírové nebo kovové krabičky. Díky tuhé konzistenci se také ideálně hodí na cesty – nehrozí jeho vylití a když máte v letadle povolené jen omezené množství tekutin na palubě, ušetříte díky němu místo na jiné tekuté produkty. Dejte mu šanci a brzy pochopíte, proč by neměl ve vaší kosmetické výbavě chybět. Vlastnosti: důkladně čistí vlasy i pokožku hlavy regeneruje a vyživuje vlasy díky tuhé podobě je ideální na cestování letadlem Jak používat: Vlasy a šampon důkladně navlhčete. Šamponem přejíždějte přímo po vlasech a pokožce hlavy. Napěňte. Nakonec důkladně opláchněte. V případě potřeby opakujte. Tuhý šampon vždy uchovávejte na suchém místě, aby se nerozpustil.

Ma Provence Solid Shampoo, 85 g, Tuhé šampony pro ženy, Každý krok směrem k zachování životního prostředí se dnes počítá. Tuhý šampon Ma Provence Solid Shampoo má stejné účinky jako klasický tekutý šampon, ale navíc je ekologický i vysoce praktický. Jako běžný šampon pomáhá z vlasů a pokožky hlavy odstranit nečistoty a mastnotu, protože však neobsahuje vodu, nepotřebuje obal z plastu a šetří tak životní prostředí. Uložit ho můžete jednoduše do papírové nebo kovové krabičky. Díky tuhé konzistenci se také ideálně hodí na cesty – nehrozí jeho vylití a když máte v letadle povolené jen omezené množství tekutin na palubě, ušetříte díky němu místo na jiné tekuté produkty. Dejte mu šanci a brzy pochopíte, proč by neměl ve vaší kosmetické výbavě chybět. Vlastnosti: důkladně čistí vlasy i pokožku hlavy intenzivně vlasy hydratuje regeneruje a vyživuje vlasy kompaktní a praktická forma vhodná na cesty Jak používat: Vlasy a šampon důkladně navlhčete. Šamponem přejíždějte přímo po vlasech a pokožce hlavy. Napěňte. Nakonec důkladně opláchněte. V případě potřeby opakujte. Tuhý šampon vždy uchovávejte na suchém místě, aby se nerozpustil.

Solidu Balance, 70 g, Tuhé šampony pro ženy, Každý krok směrem k zachování životního prostředí se dnes počítá. Tuhý šampon Solidu Balance má stejné účinky jako klasický tekutý šampon, ale navíc je ekologický i vysoce praktický. Jako běžný šampon pomáhá z vlasů a pokožky hlavy odstranit nečistoty a mastnotu, protože však neobsahuje vodu, nepotřebuje obal z plastu a šetří tak životní prostředí. Uložit ho můžete jednoduše do papírové nebo kovové krabičky. Díky tuhé konzistenci se také ideálně hodí na cesty – nehrozí jeho vylití a když máte v letadle povolené jen omezené množství tekutin na palubě, ušetříte díky němu místo na jiné tekuté produkty. Dejte mu šanci a brzy pochopíte, proč by neměl ve vaší kosmetické výbavě chybět. Vlastnosti: důkladně čistí vlasy i pokožku hlavy intenzivně vlasy hydratuje provoní vlasy jemnou vůní díky tuhé podobě je ideální na cestování letadlem nezatěžuje životní prostředí Složení: veganský produkt Jak používat: Vlasy a šampon důkladně navlhčete. Šamponem přejíždějte přímo po vlasech a pokožce hlavy. Napěňte. Nakonec důkladně opláchněte. Po každém použití nechte šampon proschnout. Tuhý šampon vždy uchovávejte na suchém místě, aby se nerozpustil.

Foamie Kiss Me Argan Shampoo Bar, 80 g, Tuhé šampony pro ženy, Každý krok směrem k zachování životního prostředí se dnes počítá. Tuhý šampon Foamie Kiss Me Argan Shampoo Bar má stejné účinky jako klasický tekutý šampon, ale navíc je ekologický i vysoce praktický. Jako běžný šampon pomáhá z vlasů a pokožky hlavy odstranit nečistoty a mastnotu, protože však neobsahuje vodu, nepotřebuje obal z plastu a šetří tak životní prostředí. Uložit ho můžete jednoduše do papírové nebo kovové krabičky. Díky tuhé konzistenci se také ideálně hodí na cesty – nehrozí jeho vylití a když máte v letadle povolené jen omezené množství tekutin na palubě, ušetříte díky němu místo na jiné tekuté produkty. Dejte mu šanci a brzy pochopíte, proč by neměl ve vaší kosmetické výbavě chybět. Vlastnosti: důkladně čistí vlasy i pokožku hlavy regeneruje a vyživuje vlasy působí proti krepatění vlasů kompaktní a praktická forma vhodná na cesty díky tuhé podobě je ideální na cestování letadlem obal šetrný k přírodě Jak používat: Šamponem přejíždějte přímo po vlasech a pokožce hlavy. Napěňte. Nakonec důkladně opláchněte.

Nuxe Rêve de Miel, 65 g, Tuhé šampony pro ženy, Každý krok směrem k zachování životního prostředí se dnes počítá. Tuhý šampon Nuxe Rêve de Miel má stejné účinky jako klasický tekutý šampon, ale navíc je ekologický i vysoce praktický. Jako běžný šampon pomáhá z vlasů a pokožky hlavy odstranit nečistoty a mastnotu, protože však neobsahuje vodu, nepotřebuje obal z plastu a šetří tak životní prostředí. Uložit ho můžete jednoduše do papírové nebo kovové krabičky. Díky tuhé konzistenci se také ideálně hodí na cesty – nehrozí jeho vylití a když máte v letadle povolené jen omezené množství tekutin na palubě, ušetříte díky němu místo na jiné tekuté produkty. Dejte mu šanci a brzy pochopíte, proč by neměl ve vaší kosmetické výbavě chybět. Vlastnosti: důkladně čistí vlasy i pokožku hlavy dodává vlasům ztracený lesk a jemnost usnadňuje rozčesávání intenzivně vlasy hydratuje kompaktní a praktická forma vhodná na cesty Složení: obsahuje minimálně 91 % složek přírodního původu neobsahuje SLS neobsahuje SLS a SLES Jak používat: Šampon napěňte mezi dlaněmi a poté vzniklou pěnu jemně vmasírujte do vlasů. Nakonec důkladně opláchněte.

Soaphoria Hair Care, 80 g, Tuhé šampony pro ženy, Každý krok směrem k zachování životního prostředí se dnes počítá. Tuhý šampon Soaphoria Hair Care má stejné účinky jako klasický tekutý šampon, ale navíc je ekologický i vysoce praktický. Jako běžný šampon pomáhá z vlasů a pokožky hlavy odstranit nečistoty a mastnotu, protože však neobsahuje vodu, nepotřebuje obal z plastu a šetří tak životní prostředí. Uložit ho můžete jednoduše do papírové nebo kovové krabičky. Díky tuhé konzistenci se také ideálně hodí na cesty – nehrozí jeho vylití a když máte v letadle povolené jen omezené množství tekutin na palubě, ušetříte díky němu místo na jiné tekuté produkty. Dejte mu šanci a brzy pochopíte, proč by neměl ve vaší kosmetické výbavě chybět. Vlastnosti: důkladně čistí vlasy i pokožku hlavy regeneruje a vyživuje vlasy dodává vlasům ztracený lesk a jemnost Jak používat: Aplikujte přímo na vlasy nebo napěňte mezi dlaněmi a poté jemně vmasírujte do vlasů od kořínků až po konečky. Nakonec důkladně opláchněte.

Soaphoria Hair Care, 80 g, Tuhé šampony pro ženy, Každý krok směrem k zachování životního prostředí se dnes počítá. Tuhý šampon Soaphoria Hair Care má stejné účinky jako klasický tekutý šampon, ale navíc je ekologický i vysoce praktický. Jako běžný šampon pomáhá z vlasů a pokožky hlavy odstranit nečistoty a mastnotu, protože však neobsahuje vodu, nepotřebuje obal z plastu a šetří tak životní prostředí. Uložit ho můžete jednoduše do papírové nebo kovové krabičky. Díky tuhé konzistenci se také ideálně hodí na cesty – nehrozí jeho vylití a když máte v letadle povolené jen omezené množství tekutin na palubě, ušetříte díky němu místo na jiné tekuté produkty. Dejte mu šanci a brzy pochopíte, proč by neměl ve vaší kosmetické výbavě chybět. Vlastnosti: důkladně čistí vlasy i pokožku hlavy intenzivně vlasy hydratuje regeneruje a vyživuje vlasy nezatěžuje životní prostředí Jak používat: Šampon napěňte mezi dlaněmi a poté vzniklou pěnu jemně vmasírujte do vlasů. Nakonec důkladně opláchněte.

Happy Earth 100% Natural Shampoo Bar Dry & Damaged hair, 70 g, Tuhé šampony pro muže, Každý krok směrem k zachování životního prostředí se dnes počítá. Tuhý šampon Happy Earth 100% Natural Shampoo Bar Dry & Damaged hair má stejné účinky jako klasický tekutý šampon, ale navíc je ekologický i vysoce praktický. Jako běžný šampon pomáhá z vlasů a pokožky hlavy odstranit nečistoty a mastnotu, protože však neobsahuje vodu, nepotřebuje obal z plastu a šetří tak životní prostředí. Uložit ho můžete jednoduše do papírové nebo kovové krabičky. Díky tuhé konzistenci se také ideálně hodí na cesty – nehrozí jeho vylití a když máte v letadle povolené jen omezené množství tekutin na palubě, ušetříte díky němu místo na jiné tekuté produkty. Dejte mu šanci a brzy pochopíte, proč by neměl ve vaší kosmetické výbavě chybět. Vlastnosti: kompaktní a praktická forma vhodná na cesty obal šetrný k přírodě důkladně čistí vlasy i pokožku hlavy intenzivně vlasy hydratuje regeneruje a vyživuje vlasy nezatěžuje životní prostředí Jak používat: Aplikujte přímo na vlasy nebo napěňte mezi dlaněmi a poté jemně vmasírujte do vlasů od kořínků až po konečky.