Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Nature Box Argan, 85 g, Tuhé šampony pro ženy, Každý krok směrem k zachování životního prostředí se dnes počítá. Tuhý šampon Nature Box Argan má stejné účinky jako klasický tekutý šampon, ale navíc je ekologický i vysoce praktický. Jako běžný šampon pomáhá z vlasů a pokožky hlavy odstranit nečistoty a mastnotu, protože však neobsahuje vodu, nepotřebuje obal z plastu a šetří tak životní prostředí. Uložit ho můžete jednoduše do papírové nebo kovové krabičky. Díky tuhé konzistenci se také ideálně hodí na cesty – nehrozí jeho vylití a když máte v letadle povolené jen omezené množství tekutin na palubě, ušetříte díky němu místo na jiné tekuté produkty. Dejte mu šanci a brzy pochopíte, proč by neměl ve vaší kosmetické výbavě chybět. Vlastnosti: důkladně čistí vlasy i pokožku hlavy provoní vlasy jemnou vůní kompaktní a praktická forma vhodná na cesty díky tuhé podobě je ideální na cestování letadlem regeneruje a vyživuje vlasy obal šetrný k přírodě Složení: veganský produkt obsahuje minimálně 99 % složek přírodního původu Jak používat: Šamponem přejíždějte přímo po vlasech a pokožce hlavy. Napěňte. Nakonec důkladně opláchněte. Pro nejlepší výsledný efekt používejte v kombinaci s péčí ze stejné řady. Tuhý šampon vždy uchovávejte na suchém místě, aby se nerozpustil.

Garnier Botanic Therapy Honey & Beeswax, 60 g, Tuhé šampony pro ženy, Každý krok směrem k zachování životního prostředí se dnes počítá. Tuhý šampon Garnier Botanic Therapy Honey & Beeswax má stejné účinky jako klasický tekutý šampon, ale navíc je ekologický i vysoce praktický. Jako běžný šampon pomáhá z vlasů a pokožky hlavy odstranit nečistoty a mastnotu, protože však neobsahuje vodu, nepotřebuje obal z plastu a šetří tak životní prostředí. Uložit ho můžete jednoduše do papírové nebo kovové krabičky. Díky tuhé konzistenci se také ideálně hodí na cesty – nehrozí jeho vylití a když máte v letadle povolené jen omezené množství tekutin na palubě, ušetříte díky němu místo na jiné tekuté produkty. Dejte mu šanci a brzy pochopíte, proč by neměl ve vaší kosmetické výbavě chybět. Vlastnosti: nízká spotřeba vody při výrobním procesu nezatěžuje životní prostředí regeneruje a vyživuje vlasy Složení: veganský produkt Jak používat: Pro nejlepší výsledný efekt používejte v kombinaci s péčí ze stejné řady. Vlasy a šampon důkladně navlhčete. Šampon napěňte mezi dlaněmi a poté vzniklou pěnu jemně vmasírujte do vlasů. Nakonec důkladně opláchněte.

Klorane Oves, 80 g, Tuhé šampony pro ženy, Každý krok směrem k zachování životního prostředí se dnes počítá. Tuhý šampon Klorane Oves má stejné účinky jako klasický tekutý šampon, ale navíc je ekologický i vysoce praktický. Jako běžný šampon pomáhá z vlasů a pokožky hlavy odstranit nečistoty a mastnotu, protože však neobsahuje vodu, nepotřebuje obal z plastu a šetří tak životní prostředí. Uložit ho můžete jednoduše do papírové nebo kovové krabičky. Díky tuhé konzistenci se také ideálně hodí na cesty – nehrozí jeho vylití a když máte v letadle povolené jen omezené množství tekutin na palubě, ušetříte díky němu místo na jiné tekuté produkty. Dejte mu šanci a brzy pochopíte, proč by neměl ve vaší kosmetické výbavě chybět. Vlastnosti: důkladně čistí vlasy i pokožku hlavy intenzivně vlasy hydratuje zanechává vlasy hebké nezatěžuje životní prostředí Jak používat: Šampon napěňte mezi dlaněmi a poté vzniklou pěnu jemně vmasírujte do vlasů. Nakonec důkladně opláchněte.

Tento jemný šampon pro normální vlasy pomáhá udržovat lesk a pružnost. Jeho mírná formulace, obsahující čisticí látky bez síranů, je biologicky rozložitelný a může se pochlubit kondicionováním účinnýc

two cosmetics TYKOKOS, 85 g, Tuhé šampony pro ženy, Každý krok směrem k zachování životního prostředí se dnes počítá. Tuhý šampon two cosmetics TYKOKOS má stejné účinky jako klasický tekutý šampon, ale navíc je ekologický i vysoce praktický. Jako běžný šampon pomáhá z vlasů a pokožky hlavy odstranit nečistoty a mastnotu, protože však neobsahuje vodu, nepotřebuje obal z plastu a šetří tak životní prostředí. Uložit ho můžete jednoduše do papírové nebo kovové krabičky. Díky tuhé konzistenci se také ideálně hodí na cesty – nehrozí jeho vylití a když máte v letadle povolené jen omezené množství tekutin na palubě, ušetříte díky němu místo na jiné tekuté produkty. Dejte mu šanci a brzy pochopíte, proč by neměl ve vaší kosmetické výbavě chybět. Vlastnosti: intenzivně vlasy hydratuje dodává vlasům ztracený lesk a jemnost zanechává vlasy hebké regeneruje a vyživuje vlasy kompaktní a praktická forma vhodná na cesty díky tuhé podobě je ideální na cestování letadlem obal šetrný k přírodě Složení: veganský produkt Jak používat: Šamponem přejíždějte přímo po vlasech a pokožce hlavy. Napěňte. Nakonec důkladně opláchněte.

Ma Provence Solid Shampoo, 85 g, Tuhé šampony pro ženy, Každý krok směrem k zachování životního prostředí se dnes počítá. Tuhý šampon Ma Provence Solid Shampoo má stejné účinky jako klasický tekutý šampon, ale navíc je ekologický i vysoce praktický. Jako běžný šampon pomáhá z vlasů a pokožky hlavy odstranit nečistoty a mastnotu, protože však neobsahuje vodu, nepotřebuje obal z plastu a šetří tak životní prostředí. Uložit ho můžete jednoduše do papírové nebo kovové krabičky. Díky tuhé konzistenci se také ideálně hodí na cesty – nehrozí jeho vylití a když máte v letadle povolené jen omezené množství tekutin na palubě, ušetříte díky němu místo na jiné tekuté produkty. Dejte mu šanci a brzy pochopíte, proč by neměl ve vaší kosmetické výbavě chybět. Vlastnosti: důkladně čistí vlasy i pokožku hlavy regeneruje a vyživuje vlasy díky tuhé podobě je ideální na cestování letadlem Jak používat: Vlasy a šampon důkladně navlhčete. Šamponem přejíždějte přímo po vlasech a pokožce hlavy. Napěňte. Nakonec důkladně opláchněte. V případě potřeby opakujte. Tuhý šampon vždy uchovávejte na suchém místě, aby se nerozpustil.

Ma Provence Solid Shampoo, 85 g, Tuhé šampony pro ženy, Každý krok směrem k zachování životního prostředí se dnes počítá. Tuhý šampon Ma Provence Solid Shampoo má stejné účinky jako klasický tekutý šampon, ale navíc je ekologický i vysoce praktický. Jako běžný šampon pomáhá z vlasů a pokožky hlavy odstranit nečistoty a mastnotu, protože však neobsahuje vodu, nepotřebuje obal z plastu a šetří tak životní prostředí. Uložit ho můžete jednoduše do papírové nebo kovové krabičky. Díky tuhé konzistenci se také ideálně hodí na cesty – nehrozí jeho vylití a když máte v letadle povolené jen omezené množství tekutin na palubě, ušetříte díky němu místo na jiné tekuté produkty. Dejte mu šanci a brzy pochopíte, proč by neměl ve vaší kosmetické výbavě chybět. Vlastnosti: důkladně čistí vlasy i pokožku hlavy intenzivně vlasy hydratuje regeneruje a vyživuje vlasy kompaktní a praktická forma vhodná na cesty Jak používat: Vlasy a šampon důkladně navlhčete. Šamponem přejíždějte přímo po vlasech a pokožce hlavy. Napěňte. Nakonec důkladně opláchněte. V případě potřeby opakujte. Tuhý šampon vždy uchovávejte na suchém místě, aby se nerozpustil.

Ma Provence Solid Shampoo, 85 g, Tuhé šampony pro ženy, Každý krok směrem k zachování životního prostředí se dnes počítá. Tuhý šampon Ma Provence Solid Shampoo má stejné účinky jako klasický tekutý šampon, ale navíc je ekologický i vysoce praktický. Jako běžný šampon pomáhá z vlasů a pokožky hlavy odstranit nečistoty a mastnotu, protože však neobsahuje vodu, nepotřebuje obal z plastu a šetří tak životní prostředí. Uložit ho můžete jednoduše do papírové nebo kovové krabičky. Díky tuhé konzistenci se také ideálně hodí na cesty – nehrozí jeho vylití a když máte v letadle povolené jen omezené množství tekutin na palubě, ušetříte díky němu místo na jiné tekuté produkty. Dejte mu šanci a brzy pochopíte, proč by neměl ve vaší kosmetické výbavě chybět. Vlastnosti: důkladně čistí vlasy i pokožku hlavy dodává vlasům ztracený lesk a jemnost regeneruje a vyživuje vlasy kompaktní a praktická forma vhodná na cesty Složení: obsahuje minimálně 99 % složek přírodního původu Jak používat: Vlasy a šampon důkladně navlhčete. Šamponem přejíždějte přímo po vlasech a pokožce hlavy. Napěňte. Nakonec důkladně opláchněte. V případě potřeby opakujte. Tuhý šampon vždy uchovávejte na suchém místě, aby se nerozpustil.

Solidu Exotic, 65 g, Tuhé šampony pro ženy, Každý krok směrem k zachování životního prostředí se dnes počítá. Tuhý šampon Solidu Exotic má stejné účinky jako klasický tekutý šampon, ale navíc je ekologický i vysoce praktický. Jako běžný šampon pomáhá z vlasů a pokožky hlavy odstranit nečistoty a mastnotu, protože však neobsahuje vodu, nepotřebuje obal z plastu a šetří tak životní prostředí. Uložit ho můžete jednoduše do papírové nebo kovové krabičky. Díky tuhé konzistenci se také ideálně hodí na cesty – nehrozí jeho vylití a když máte v letadle povolené jen omezené množství tekutin na palubě, ušetříte díky němu místo na jiné tekuté produkty. Dejte mu šanci a brzy pochopíte, proč by neměl ve vaší kosmetické výbavě chybět. Vlastnosti: důkladně čistí vlasy i pokožku hlavy regeneruje a vyživuje vlasy díky tuhé podobě je ideální na cestování letadlem nízká spotřeba vody při výrobním procesu nezatěžuje životní prostředí Složení: veganský produkt Jak používat: Vlasy a šampon důkladně navlhčete. Šamponem přejíždějte přímo po vlasech a pokožce hlavy. Napěňte. Šampon napěňte mezi dlaněmi a poté vzniklou pěnu jemně vmasírujte do vlasů. Po každém použití nechte šampon proschnout.

Nuxe Rêve de Miel, 65 g, Tuhé šampony pro ženy, Každý krok směrem k zachování životního prostředí se dnes počítá. Tuhý šampon Nuxe Rêve de Miel má stejné účinky jako klasický tekutý šampon, ale navíc je ekologický i vysoce praktický. Jako běžný šampon pomáhá z vlasů a pokožky hlavy odstranit nečistoty a mastnotu, protože však neobsahuje vodu, nepotřebuje obal z plastu a šetří tak životní prostředí. Uložit ho můžete jednoduše do papírové nebo kovové krabičky. Díky tuhé konzistenci se také ideálně hodí na cesty – nehrozí jeho vylití a když máte v letadle povolené jen omezené množství tekutin na palubě, ušetříte díky němu místo na jiné tekuté produkty. Dejte mu šanci a brzy pochopíte, proč by neměl ve vaší kosmetické výbavě chybět. Vlastnosti: důkladně čistí vlasy i pokožku hlavy dodává vlasům ztracený lesk a jemnost usnadňuje rozčesávání intenzivně vlasy hydratuje kompaktní a praktická forma vhodná na cesty Složení: obsahuje minimálně 91 % složek přírodního původu neobsahuje SLS neobsahuje SLS a SLES Jak používat: Šampon napěňte mezi dlaněmi a poté vzniklou pěnu jemně vmasírujte do vlasů. Nakonec důkladně opláchněte.