Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
S otočnou židlí od značky XORA se budete na práci těšit. Černý povrch přesvědčí klasickým designem a díky pěnovému čalounění poskytuje židle vysoký komfort. Robustní provedení korpusu židle je zárukou maximální stability. Loketní opěrky a nastavitelná výška sedáku se postarají o ergonomické sezení: Vaše záda Vám budou vděčná! Udělejte si z práce radost s tímto funkčním otáčivým křeslem od značky XORA! - **TYP:CH-87091, POT.:PU ČERNÁ - **S BÍLÝMI ŠVY,LOKETNÍ OPĚRKY - **ČALOUNĚNÍ, NASTAVITELNÁ VÝŠ.

Tato otočná židle od CARRYHOME se bude báječně hodit k psacímu stolu do Vaší pracovny. Židle má potah z odolného polyesteru v elegantní černé barvě a díky polstrování z pěnové hmoty, možnosti výškového nastavení pomocí plynového pístu a područkám budete sedět velmi pohodlně. Stabilitu zajišťuje ocelová konstrukce s kvalitním práškovým nástřikem opatřená 5 kolečky na kobercové podlahy. Kvalitní a komfortní otočná židle! - TYP: W-155, OTOČNÝ KŘÍŽ ČERNÁ, - POTAH ČERNÁ,PLYN.ZVED, NAST. - OPĚR., Š/V/H: 58/82-89,5/57CM

HERNÍ ŽIDLE, vícebarevná, červená, bílá - VZHLED TYPU FY-1729 BÍLÁ KŮŽE - ČERNÁ / ČERVENÁ SÍŤ - ČERNÝ ZÁKLAD A ARLREST

HERNÍ ŽIDLE, šedá, vícebarevná, červená, černá - TYP: FY-1729 PU ČERNÁ / ŠEDÁ - ČERVENÝ TISK NA ZADNÍ ČÁSTI

OTOČNÁ ŽIDLE, samet, zelená - TYP: CH-197217X000,POTAH LÁTKA - ZELENÁ, RÁM: ČERNÝ - S PRÁŠKOVÝM NÁTĚREM

Multi funkční psací stolek je ideální do vaší pracovny nebo kanceláře. Kovová konstrukce v černé barvě dodá stabilitu a pevnost. Je kombinovaná s pevnou a odolnou MDF v provedení dub, působí elegantně.
Tento psací stolek si můžete postavit podle potřeby do pravé nebo levé strany, také ho lze použít i jako rovný stůl. Pracovní stůl se ideálně hodí do každé pracovny, protože si ho můžete složit podle potřeby. Velký pracovní prostor, jednoduchá manipulace.
Se dvěma prostornými zásuvkami.
Barva:přírodní dub / černáMateriál:kov / MDF deskaRozměry:šířka (včetně kulatého rohu): 2 x 130 cmhloubka: 46 cmvýška: 76 cmDodáváno v demontu.

Psací stůl je dokonalou kombinaci přírodního šarmu a rustikálního industriálního stylu. Prostorná pracovní deska ve vzhledu světlého dubu nabízí dostatek prostoru.
Vaší pracovně propůjčí úžasné přírodní kouzlo. Vestavěná zásuvka uprostřed stolu představuje další praktický úložný prostor. Lehká stolová deska spočívá na stylovém rámu ve tvaru "X" v černém provedení. 
Barva:hnědá / černáMateriál:MDF deska / kovRozměry:šířka: 110 cmhloubka: 55 cmvýška: 76 cm
Dodáváno v demontu.

OTOČNÁ ŽIDLE, šedá, černá - TYP: CH-202001X01, - LÁTKOVÝ POTAH ŠEDÝ DT75-801, - ČERNÁ KOVOVÁ KOSTRA.

OTOČNÁ ŽIDLE, struktura, přírodní barvy, černá, béžová - TYP: CH-172450, - POTAH V PŘÍRODNÍ BARVĚ - ČERNÝ PRÁŠKOVÝ NÁSTŘIK

PSACÍ STŮL, bílá, barvy dubu, 140/44-60/76 cm - TYP:LZ0-D02, DESKA+KP: LAK - BÍLÁ MATNÁ, ČELO: IM.DUB - 3 ZÁSUVKY, KONSTRUKCE: BÍLÁ