Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Herní stůl JADIS 3468 CZK  -5% 
PC stolek JADIS vám bude vyhovovat po praktické i estetické stránce. Herní stůl JADIS dokáže ve spojení s herním křeslem vytvořit dokonalý koutek pro každého hráče. Stůl je vyrobený z MDF s karbonovou folií v černé barvě. Stabilitu zajišťuji pevné kovové nohy v černé barvě. Barva:černáMateriál:MDF s karbonovou folií / kovRozměry:šířka: 120 cmhloubka: 60 cmvýška: 75 cmHmotnost:22 kgDodáváno v demontu.

Tento jednoduchý a sofistikovaný rohový stůl bude ideálním kusem nábytku do vaší kanceláře nebo pracovny.
Rohový stůl, vyrobený z odolného kovového rámu a vysoce kvalitní dřevotřískové desky, je pevný, robustní a stabilní. Velká stolní deska ve tvaru písmene L je ideální pro práci nebo studium. Poskytuje dostatek místa pro umístění počítače, notebooku, knih, složek, dokumentů nebo rámečků, ozdobných předmětů, květináčů apod.Barva: černádubVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál: DTD s PVC potahem / kovRozměry: šířka: 152 cmhloubka: 117 cmvýška: 74 cmHmotnost: 18,8 kgDodáváno v demontu.

Tento moderní policový systém se skládá z psacího stolu a knihovny, což z něj činí praktický, pohodlný a všestranný kus nábytku pro použití doma nebo v kanceláři.
Tento jedinečný a elegantní stolek má prostorné a robustní regály. Velký stůl je ideální pro umístění počítače a příslušenství, takže je skvělým pracovním místem pro papírování, kancelářské práce a studium, zatímco integrované police poskytují další úložný a odkládací prostor pro vaše knihy, složky, dokumenty nebo rámečky fotografií, ozdobné předměty, rostliny atd.
Tento prostorově úsporný kus kancelářského nábytku je vyrobený z prémiových materiálů a jeho konstrukce z práškované oceli je velmi robustní, stabilní a odolná.Barva: bíláčernábílá / dubčerná / dubčerná / hnědáVýběr barvy zvolte ve variantách produktu. Materiál: DTD s vrstvou PVC / ocelRozměry: šířka: 102 cmhloubka: 50 cmvýška: 117 cmHmotnost: 13,2 kgDodáváno v demontu.

Moderní PC stůl  Dodáváme v dekoru dub artisan / šedá  Dodáváno v demontu
Parametry: (Š x V x H) 
120x88x51cm 

Moderní PC stůl  Dodáváme v dekoru dub artisan / bílá  Dodáváno v demontu
Parametry: (Š x V x H) 
120x88x51cm 

Moderní PC stůl  Dodáváme v dekoru beton / bílá  Dodáváno v demontu
Parametry: (Š x V x H) 
120x88x51cm 

PC stůl H-31 4542 CZK  -11% 
Moderní PC stůl  Dodáváme v dekoru bílém  Provedení ocel / MDF lakovaná na vysoký lesk  Dodáváno v demontu Parametry: (šířka x hloubka x výška) 
120x55x76cm   

Psací stůl HWC-J79 Ořech 6119 CZK  -13% 
Tento psací stůl má korpus vyrobený z vysoce kvalitního topolového dřeva a robustní kovový rám. Deska stolu má odolný melaminový povlak. Rohy a hrany mají odolnou PVC ochrannou hranu, která chrání před poškozením a dodává mu atraktivní vzhled.Psací stůl má 2 prostorné zásuvky, které lze otevírat zespodu a praktickou úložnou plochu, která nabízí dostatek místa pro všechny vaše kancelářské potřeby. Na desce stolu je také výřez pro kabel, aby se předešlo zamotání kabelů a aby byl váš pracovní prostor uklizený.
Barva:ořech / černá dub / černáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál:DTD deska / kov / melaminRozměry:šířka: 120 cm hloubka: 50 cm výška: 99 cm rozměr zásuvek: 58 x 37 x 9 cmHmotnost:34 kgDodáváno v demontu.

Psací stůl AVOLA AV1356 9822 CZK  -7% 
PSACÍ STŮL AVOLA AV1356
Objevte dokonalou symbiózu elegance a praktičnosti s psacím stolem AVOLA AV1356. Tento stůl v tmavošedé barvě v klasickém stylu je navržen tak, aby se stal nejen výrazným prvkem vaší kanceláře, ale i místem, kde budete chtít trávit čas. Jeho robustní konstrukce z akáciového dřeva a dýhy zajišťuje dlouhou životnost a vysokou odolnost proti opotřebení.


ZAŘÍZENÝ PRO MAXIMÁLNÍ POHODLÍ
Psací stůl AV1356 je vybaven třemi zásuvkami, které poskytují dostatek prostoru pro vaše kancelářské potřeby. Každá zásuvka je navíc vybavena užitečnou vložkou pro snadné organizování a integrovanou zásuvkou s USB porty, což usnadňuje připojení vašich elektronických zařízení bez nutnosti dalších kabelů po celé kanceláři.


STYLOVÝ A MULTIFUNKČNÍ
Nechte se okouzlit jednoduchými, ale elegantními líniemi a tmavošedou barvou, která dodá vaší pracovní místnosti sofistikovaný nádech. Stůl AVOLA AV1356 snadno zapadne do různých designových schémat a stane se nejen praktickým, ale i estetickým centrem vaší kanceláře.


TECHNICKÉ PARAMETRY
Barva:šedá
Materiál: 
masivní dřevo / dýha
 
Rozměry:
šířka: 122 cm 
hloubka: 46 cm 
výška: 76 cm 
 
Hmotnost:19 kg


MONTÁŽ
Zboží je dodáváno v rozloženém stavu v kartonovém obalu. Jednoduchá montáž je možná díky přiloženému montážnímu návodu.

Psací stůl AVOLA AV2056 9822 CZK  -7% 
PSACÍ STŮL AVOLA AV2056
Objevte dokonalou symbiózu elegance a praktičnosti s psacím stolem AVOLA AV2056. Tento stůl v bílé barvě v klasickém stylu je navržen tak, aby se stal nejen výrazným prvkem vaší kanceláře, ale i místem, kde budete chtít trávit čas. Jeho robustní konstrukce z akáciového dřeva a dýhy zajišťuje dlouhou životnost a vysokou odolnost proti opotřebení.


ZAŘÍZENÝ PRO MAXIMÁLNÍ POHODLÍ
Psací stůl AV2056 je vybaven třemi zásuvkami, které poskytují dostatek prostoru pro vaše kancelářské potřeby. Každá zásuvka je navíc vybavena užitečnou vložkou pro snadné organizování a integrovanou zásuvkou s USB porty, což usnadňuje připojení vašich elektronických zařízení bez nutnosti dalších kabelů po celé kanceláři.


STYLOVÝ A MULTIFUNKČNÍ
Nechte se okouzlit jednoduchými, ale elegantními líniemi a bílou barvou, která dodá vaší pracovní místnosti sofistikovaný nádech. Stůl AVOLA AV2056 snadno zapadne do různých designových schémat a stane se nejen praktickým, ale i estetickým centrem vaší kanceláře.


TECHNICKÉ PARAMETRY
Barva:bílá
Materiál: 
masivní dřevo / dýha
 
Rozměry:
šířka: 122 cm 
hloubka: 46 cm 
výška: 76 cm 
 
Hmotnost:19 kg


MONTÁŽ
Zboží je dodáváno v rozloženém stavu v kartonovém obalu. Jednoduchá montáž je možná díky přiloženému montážnímu návodu.