Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Toaletní stolek je vyroben z kvalitní desky LTD, korpus je v barvě dub sonoma, dvířka a čela zásuvek jsou v barvě bílý lesk. Úchyty jsou plastové. Dodáváme v demontovaném stavu.

Psací stůl Dagun (bílá) 2574 CZK  -16% 
Psací stůl Dagun Hledáte-li věrného pomocníka do své pracovny nebo kanceláře, tak je moderní psací stůl Dagun tou pravou volbou právě pro vás. Jeho dominantou, je široká psací deska, která vám nabídne

Psací stůl Tungo (bílá) 3913 CZK  -11% 
Psací stůl Tungo Moderní kancelářský stůl Tungo je to pravé pro vaši kancelář nebo pracovnu. Tento elegantní, přesto vysoce praktický stůl disponuje širokou pracovní deskou, díky které budete mít při

Pracovní stůl TrendKaždý dokáže ocenit krásu interiéru. Jsou to především děti, které dokážou vše přísně zhodnotit, ale zároveň dokážou danou věc náležitě ocenit. Hlavně budou chválit svůj vlastní pok

Praktický psací stůl Yukon Psací stůl Yukon svým prostým vzhledem a funkčností splní vaše každodenní potřeby spojené s administrativou. Je to přesně ten kus nábytku, který zapadne kamkoliv a do různýc

Psací stůl Yukon (bílá) 1338 CZK  -13% 
Praktický psací stůl Yukon Psací stůl Yukon svým prostým vzhledem a funkčností splní vaše každodenní potřeby spojené s administrativou. Je to přesně ten kus nábytku, který zapadne kamkoliv a do různýc

Tento rohový stůl je určen pro náročnějšího klienta, který potřebuje hodně prostoru při práci. Chromovaný podstavec v symbióze se sklem působí velmi elegantně. Podnož stolu tvoří čtyři chromované lyžinové podstavce.
Povrch tohoto psacího stolu je vyroben z desky z tvrzeného bezpečnostního skla, které je velmi tvrdé a odolné. Díky tomuto sklu je stůl i dostatečně odolný, nepůsobí těžkopádně, ale vkusně. 
Barva:bílábílá / stříbrnáčerná / stříbrnáMateriál:kov / skloRozměry:šířka (dlouhá strana včetně kulatého rohu): 180 cmšířka (krátká strana  včetně kulatého rohu): 160 cmhloubka: 60 cmvýška: 75 cmtloušťka desky: 0,8 cmDodáváno v demontu.

Psací stůl FINEUS Dekorhome 10140 CZK  -37% 
Stylový, elegantní industriální pracovní stůl. Je vyroben z masivního akáciového dřeva a MDF s dřevěnou dýhou, dále v kombinaci s kovem, což tvoří dokonalý komplet. Pracovní stůl je ideální volbou do industriálně zařízených pracoven či kanceláří. K dispozici má čtyři zásuvky.
Barva:hnědá / černáMateriál:masivní akáciové dřevo / MDF / kovRozměry:šířka: 135 cmhloubka: 70 cmvýška: 75 cm
vzdálenost mezi zásuvkami: 64 cmDodáváno v demontu.

Multi funkční psací stolek je ideální do vaší pracovny nebo kanceláře. Kovová konstrukce v černé barvě dodá stabilitu a pevnost. Je kombinovaná s pevnou a odolnou MDF v provedení dub, působí elegantně.
Tento psací stolek si můžete postavit podle potřeby do pravé nebo levé strany, také ho lze použít i jako rovný stůl. Pracovní stůl se ideálně hodí do každé pracovny, protože si ho můžete složit podle potřeby. Velký pracovní prostor, jednoduchá manipulace.
Se dvěma prostornými zásuvkami.
Barva:přírodní dub / černáMateriál:kov / MDF deskaRozměry:šířka (včetně kulatého rohu): 2 x 130 cmhloubka: 46 cmvýška: 76 cmDodáváno v demontu.

Psací stůl je dokonalou kombinaci přírodního šarmu a rustikálního industriálního stylu. Prostorná pracovní deska ve vzhledu světlého dubu nabízí dostatek prostoru.
Vaší pracovně propůjčí úžasné přírodní kouzlo. Vestavěná zásuvka uprostřed stolu představuje další praktický úložný prostor. Lehká stolová deska spočívá na stylovém rámu ve tvaru "X" v černém provedení. 
Barva:hnědá / černáMateriál:MDF deska / kovRozměry:šířka: 110 cmhloubka: 55 cmvýška: 76 cm
Dodáváno v demontu.