Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Ochranné podložky podlahy pro pivní sety


 



-
Plastové podložky pro nohy a lavice pivních setů

-
12 kusů v balení

Tento koberec s rozměry cca 150 x 220 cm od ESPOSA přináší vkusné prvky. Koberec v červené barvě je zdoben drobnými vzory. Tkaný koberec upoutá pozornost malými květinami, kroužky a dalšími motivy v různých barvách. Přitom jsou vlákna ze 100 % polyakrylu jemná a robustní. Ať již dlaždice, palubky nebo parkety - tento koberec sluší každé podlaze! - 150X220CM / KS - 100% AKRYL - IA-V-003/8049

Tento tkaný koberec od ESPOSA o rozměrech cca 200 x 300 cm (Š x D) se stane ozdobou Vašeho obývacího pokoje. Je vyroben ze 100 % polyesteru a je vyzdoben náročnými barevnými orientálními ornamenty, které dohromady tvoří perfektně sladěný celek a zaručeně upoutají pozornost Vašich hostů. Dopřejte si tento elegantní koberec! - 200X300CM - 100% SPECIÁLNÍ VLÁKNO - D-033-1144

Tento konferenční stolek bude skvělým doplňkem do vaší domácnosti. 
Stůl má desku vyrobenou z recyklovaného dřeva, které bylo získáno ze starých rybářských lodí. Opětovně použité dřevo činí konferenční stolek naprosto jedinečným, protože každý kousek zaujme autentickou hrou barev a struktur. Všechny stolky byl pečlivě ručně vyráběny s nejvyšší úrovní řemeslného zpracování.
Individuální struktura a malé hrbolky v desce stolu dávají představu o pohnuté historii rybářských lodí. Recyklované dřevo, které má typické praskliny, zabarvení, dírky a stopy původního použití, vytváří jedinečný kus plný charakteru a zvláštního kouzla. Bílá nebo šedá podnož stolku s integrovaným úložným prostorem, lakovaná v industriálním vzhledu, tvoří skvělý kontrast k vzorovanému dřevu a zajišťuje mimořádný design, který obohatí vaše prostředí. Zvláštnost: Půlkruhovou základnu tvoří stará rybí káď, která sloužila k rybolovu. Pečlivě vyčištěná a připojená ke stolní desce tvoří jedinečný konferenční stolek, který je díky tomu skutečný unikát.
Důležité upozornění: Kresba dřeva se může lišit kus od kusu, takže je každý kus nábytku zcela jedinečný. Výběr kusu k dodání je náhodný. Vzhledem k tomu, že se jedná o ruční a přírodní produkt, mohou se vyskytnout barevné odchylky nebo nerovnosti.
Barva: bílášedáVýběr barvy zvolte ve variantách produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná. Materiál: masivní recyklované dřevo / kovRozměry: půměr: 70 cmvýška: 33 cm
Dodáváno v demontu.

Tento konferenční stolek bude skvělým doplňkem do vaší domácnosti. 
Deska stolu je vyrobena z masivního mangovníkového dřeva, které bylo zpracováno v mírně zvlněném tvaru prken. Přirozená kresba vysoce kvalitního dřeva byla záměrně ponechána v přirozené kráse a pouze zvýrazněna lakem. Mangovníkové dřevo je známé svou pestrostí barev – takže se můžete těšit na stolní desku, která je naprosto jedinečná!
Bílý korpus stolu je také náročně ručně vyrobeným designovým skvostem, který byl lakován v trendy industriálním vzhledu. Drobné vlny a barevné odchylky v materiálu dokonale podtrhují přirozený shabby chic vzhled konferenčního stolku.
Jedna polovina desky stolu se dá odklopit a do prostorného korpusu stolku můžete uložit deky, polštářky nebo časopisy.Zvláštnost: Půlkruhovou základnu tvoří stará rybí káď, která sloužila k rybolovu. Pečlivě vyčištěná a připojená ke stolní desce tvoří jedinečný konferenční stolek, který je díky tomu skutečný unikát.
Důležité upozornění: Kresba dřeva se může lišit kus od kusu, takže je každý kus nábytku zcela jedinečný. Výběr kusu k dodání je náhodný. Vzhledem k tomu, že se jedná o ruční a přírodní produkt, mohou se vyskytnout barevné odchylky nebo nerovnosti.
Barva: bílá / mangovníkMateriál: masivní recyklované dřevo / kovRozměry: půměr: 60 / 70 cmvýška: 30 / 33 cmtloušťka desky: 2 cmRozměr stolu:ø 60 cmø 70 cm
Stůl nabízíme ve dvou rozměrech. Výběr průměru zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.
Dodáváno v demontu.

Multi funkční psací stolek je ideální do vaší pracovny nebo kanceláře. Kovová konstrukce v černé barvě dodá stabilitu a pevnost. Je kombinovaná s pevnou a odolnou MDF v provedení dub, působí elegantně.
Tento psací stolek si můžete postavit podle potřeby do pravé nebo levé strany, také ho lze použít i jako rovný stůl. Pracovní stůl se ideálně hodí do každé pracovny, protože si ho můžete složit podle potřeby. Velký pracovní prostor, jednoduchá manipulace.
Se dvěma prostornými zásuvkami.
Barva:přírodní dub / černáMateriál:kov / MDF deskaRozměry:šířka (včetně kulatého rohu): 2 x 130 cmhloubka: 46 cmvýška: 76 cmDodáváno v demontu.

Psací stůl je dokonalou kombinaci přírodního šarmu a rustikálního industriálního stylu. Prostorná pracovní deska ve vzhledu světlého dubu nabízí dostatek prostoru.
Vaší pracovně propůjčí úžasné přírodní kouzlo. Vestavěná zásuvka uprostřed stolu představuje další praktický úložný prostor. Lehká stolová deska spočívá na stylovém rámu ve tvaru "X" v černém provedení. 
Barva:hnědá / černáMateriál:MDF deska / kovRozměry:šířka: 110 cmhloubka: 55 cmvýška: 76 cm
Dodáváno v demontu.

Kávový servis 'Tavola' umožní Vám a Vašim přátelům vychutnat si svoji oblíbenou kávu. 18dílný servis určený pro 6 osob je vyroben z porcelánu v klasické bílé barvě s lesklým povrchem a skládá se z 6 šálků na kávu, 6 podšálků a 6 dezertních talířů. Výhoda: nádobí je vhodné do mikrovlnné trouby a po použití jej jednoduše umyjete v myčce. Dopřejte si tento kvalitní kávový servis! - BÍLÁ - PORCELÁN - 18DÍLNÁ SADA

Esposa SADA PODLOŽEK 128 CZK  -67% 
SADA PODLOŽEK - ČERVENÁ/ZELENÁ - Š/D: 18/18 CM /2TLG - 60% POLYESTER, 40% BAVLNA

KONFERENČNÍ STOLEK, černá, kov, kámen, 84/84/43 cm - TYP: NEEL-926, ČERNÝ MRAMOR - KOVOVÝ RÁM ČERNÝ - PRÁŠKOVANÝ, MAX.: 40 KG