Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Dalekohled Silva Scenic 8 2610 CZK  13% 
Skládací dalekohled s osminásobným zvětšením, výborný pro pozorování i rychle se pohybujících objektů! Díky BaK-4 optice zajistí ostrý obraz. Navíc je vybaven neoprénovým popruhem.. Silva Scenic 8 je binokulární dalekohled s osminásobným zvětšením v kompaktním provedení. Dalekohled se dá složit a je tak skvělým pomocníkem na cestách, obzvlášť pokud vás baví turistika, kempování nebo pozorování ptactva. Díky širokému zornému poli (114 m/1000 m) s ním budete schopni rozpoznat i rychle se pohybující objekty, jako jsou právě třeba ptáci. Čočky z kvalitního materiálu BaK-4 zajistí jasný a ostrý obraz a díky antireflexní vrstvě eliminují nepříjemné odrazy světla.

Celý dalekohled je pokrytý vrstvou vyztužené pryže, takže vám bude pevně držet v ruce za jakýchkoliv podmínek. Díky skládacímu mechanismu ho také snadno schováte do kapsy či do batohu. Součástí balení je také široký neoprénový popruh, pouzdro a hadřík na čištění čoček. S touto sadou jste zkrátka hned připraveni vyrazit a kochat se okolní krajinou!Technický popis:


praktický dalekohled 8 x 25
skvělý pro pozorování za denního světla
snadno zaostří na pohybující se objekty
vysoce kvalitní čočky s antireflexní vrstvou
neoprénový popruh
skládací mechanismus
zorné pole na vzdálenost 1000 m: 114 m
přiblížení: 8x
průměr objektivu: 25 mm
materiál optiky: BaK-4
voděodolnost: IPX7 (ponoření do hloubky 1 m na 30 minut)
rozměry: 110 x 110 x 42 mm
hmotnost: 285 g
součástí balení: pouzdro, čistící hadřík na čočky

Kompaktní dalekohled na cesty s osminásobným zvětšením! BK-7 čočky s antireflexní vrstvou zajišťují zorné pole 122m/1000m!. Silva Pocket 8X je lehký binokulární dalekohled, který se snadno vejde do kapsy či do batohu! Není delší než 10 cm a váží pouhých 158 g, takže ho hravě sbalíte na cesty. Díky osminásobnému přiblížení a perfektnímu zaostření budete mít vždy přehled o tom, co se děje okolo vás. S kvalitními 21mm čočkami z materiálu BK-7 se na vzdálenost 1000 m můžete rozhlédnout v zorném poli o šířce 122 m! Čočky mají navíc antireflexní vrstvu, takže vás nebudou trápit odlesky. Povrch dalekohledu je potažený tvrzenou pryží a ustojí tak i občasný pád na zem. Se svou kompaktní velikostí je pak přímo ideální na túry a výlety!Technický popis:


kompaktní dalekohled 8 x 21
praktická velikost na cesty
perfektní zaostření
vysoce kvalitní čočky s antireflexní vrstvou
ultra lehký
zorné pole na vzdálenost 1000 m: 122 m
přiblížení: 8x
průměr objektivu: 21 mm
materiál optiky: BK-7
rozměry: 90 x 65 x 40 mm
hmotnost: 158 g
součástí balení: pouzdro, čistící hadřík na čočky

Levenhuk DTX 43 4686 CZK  -19% 
Digitální lupa je vynikající volbou pro čtení a manipulaci s drobnými ilustracemi. Tento optický přístroj má čtyři pevné hodnoty zvětšení a sedm barevných režimů pro zobrazení textu. Připojte lupu k počítači nebo televizoru, pořizujte při práci snímky obrazovky a ukládejte je na paměťovou kartu. Lupa může pracovat při napájení ze sítě nebo z baterie. Doba provozu na jedno nabití baterie je 120 minut. Jednoduše umístěte Levenhuk DTX 43 nad text a při čtení jej posouvejte. Na vestavěném LCD displeji se okamžitě zobrazí zvětšený obraz. Během provozu můžete měnit zvětšení nebo barevné režimy. Kdykoliv můžete kliknout na tlačítko a pořídit snímek obrazovky. Ten se okamžitě zaznamená do paměti lupy. Můžete jej zkopírovat do počítače a později prozkoumat podrobněji. Fotografie můžete po připojení lupy k počítači ukládat na pevný disk. Lupu lze použít při přednáškách a prezentacích, kdy se obraz v reálném čase zobrazuje na externí obrazovce. Lupa Levenhuk DTX 43 je ideální ke čtení v podmínkách slabého osvětlení – má totiž zabudované LED osvětlení. Je vybavena teleskopickým stojanem, takže ji lze zvednout nad stůl. Díky tomu můžete pohodlněji psát texty nebo luštit křížovky. Balení obsahuje: Digitální lupa. Adaptér. Kabel TV. Kabel USB. Li-ion dobíjecí baterie. Součástí dodávky je přepravní kufřík. Čistící utěrka. Manuál. Barva: Black/White
Země původu: Čína

Binokulár ideální pro všechny milovníky pozorování přírody, zvěře, oblohy nebo pokladů měst - v divadle, na stadionu či jiných objektů. Čočky jsou vyrobeny z kvalitního optického skla s antireflexní úpravou. Dalekohled je dodáván s textilním obalem.

Dalekohled by měl být nedílnou součástí vybavení každé domácnosti. Možnost přiblížit si například srnky na poli, nebo krásnou krajinu v dálce, je zkrátka nedocenitelná. Dalekohled lze využít prakticky kdekoliv a kdykoliv. Třeba i v divadle, když zrovna sedíte daleko od hlediště nebo na koncertě či velkém fotbalovém zápase. Už žádný gól vám neunikne. Tento kompaktní přístroj dokáže zvětšovat až osminásobně a zajistit vám tak dokonalý pohled na cokoliv jen budete potřebovat. Velmi snadno se ovládá, je kompaktní a dobře se drží.


„Tati, jak se jmenuje tamta hora...?“ Věnujte svým dětem dárek v podobě dalekohledu, který si oblíbí každý malý pozorovatel. Zvídavé pozorování krajiny si užijí díky lehkému dalekohledu, který snadno unesou i dětské ručičky. Probuďte ve svých nejmenších touhu po poznávání přírody a nechte je se kochat pohledem na ptáčky v korunách stromů i na srnky v hustém porostu.
Dalekohled si děti mohou bezpečně uložit do přiloženého pouzdra a vzít ho kamkoliv na cesty


Kompaktní dalekohled na cesty s desetinásobným zvětšením! BK-7 čočky s antireflexní vrstvou zajišťují zorné pole 96m/1000m!. Silva Pocket 10X je lehký binokulární dalekohled, který se snadno vejde do batohu i větší kapsy! Není delší než 12 cm a váží pouhých 194 g, takže není problém sbalit ho na cesty. Díky desetinásobnému přiblížení a perfektnímu zaostření budete mít vždy přehled o tom, co se děje okolo vás. S kvalitními 25mm čočkami z materiálu BK-7 se na vzdálenost 1000 m můžete rozhlédnout v zorném poli o šířce 96 m! Čočky mají navíc antireflexní vrstvu, takže vás nebudou trápit odlesky. Povrch dalekohledu je potažený tvrzenou pryží a ustojí tak i občasný pád na zem. Se svou kompaktní velikostí je pak přímo ideální na túry a výlety!Technický popis:


kompaktní dalekohled 10 x 25
praktická velikost na cesty
perfektní zaostření
vysoce kvalitní čočky s antireflexní vrstvou
ultra lehký
zorné pole na vzdálenost 1000 m: 96 m
přiblížení: 10x
průměr objektivu: 25 mm
materiál optiky: BK-7
rozměry: 120 x 65 x 40 mm
hmotnost: 194 g
součástí balení: pouzdro, čistící hadřík na čočky

Zvětšovací brýle. Jsou ideální pro profesionály, kteří pracují s malými předměty a potřebují nástroj s velkou zvětšovací schopností. Tyto lupy jsou skvělé pro časově náročné zkoumání šperků nebo opravy hodinek. Tento praktický nástroj je dodáván s LED osvětlením, výměnnými čočkami a pohodlnou brýlovou obrubou. Čočky se nacházejí v blízkosti očí - což pomáhá vyhnout se pronikání světla ze strany. V případě potřeby můžete jednu nebo obě čočky otočením vysunout nahoru. V podmínkách slabého osvětlení přijde vhod osvětlení na bázi technologie LED. Pravá i levá čočka mají vestavěné světelné diody – světelný paprsek můžete tedy nasměrovat přesně na zkoumaný předmět. K dispozicí jsou 4 sady výměnných čoček, po dvou čočkách v sadě. Chcete-li změnit zvětšení, stačí vložit další pár čoček 10x, 15x, 20x nebo 25x.
Země původu: Čína

Dobíjecí náhlavní lupy Levenhuk Zeno Vizor HR jsou vybaveny přisvětlením napájeným z baterií. Čočky lze libovolně kombinovat a umožňují dosáhnout různých zvětšení. V případě potřeby lze lupu vyklopit nahoru a sledovat pracovní oblast vlastníma očima.
Integrovaný modul přisvícení se skládá ze tří LED světel a přihrádky na baterie. Dobíjení baterií: vyjměte modul přisvícení z těla lupy a připojte USB kabel k USB portu počítače nebo dobíjecího adaptéru. Úroveň jasu přisvícení lze regulovat. Úroveň jasu lze změnit stisknutím tlačítka ON (ZAP).
Lupu lze upevnit na hlavu díky náhlavnímu pásku a ruce tak máte volné k práci. Lupu lze použít v oblastech šití, sestavování modelů, mikroelektroniky a opravy malých technických předmětů, opravy šperků a hodnocení umění.
Základní charakteristiky:

Čočky lze libovolně kombinovat
Lze použít až dvě čočky současně
Dodatečná sklopná čočka na pravé oko
Přisvícení třemi LED světly s nastavitelnou úrovní jasu
Osvětlení napájené bateriemi
Dobíjení pomocí kabelu USB-microUSB

Provoz na baterie: Ano
Materiál: Plast
Podsvícení: LED
Kapacita baterie: 300 mAh
Typ baterie: Integrované
Zvětšení: 1,5x;1x;2,5x
Balení obsahuje: Manuál;Micro-USB to USB Charging Cable;Baterie
Varianta: HR6
Země původu: Čína
Průměr objektivu: 30 mm