Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Levenhuk DTX 43 4699 CZK  -19% 
Digitální lupa je vynikající volbou pro čtení a manipulaci s drobnými ilustracemi. Tento optický přístroj má čtyři pevné hodnoty zvětšení a sedm barevných režimů pro zobrazení textu. Připojte lupu k počítači nebo televizoru, pořizujte při práci snímky obrazovky a ukládejte je na paměťovou kartu. Lupa může pracovat při napájení ze sítě nebo z baterie. Doba provozu na jedno nabití baterie je 120 minut. Jednoduše umístěte Levenhuk DTX 43 nad text a při čtení jej posouvejte. Na vestavěném LCD displeji se okamžitě zobrazí zvětšený obraz. Během provozu můžete měnit zvětšení nebo barevné režimy. Kdykoliv můžete kliknout na tlačítko a pořídit snímek obrazovky. Ten se okamžitě zaznamená do paměti lupy. Můžete jej zkopírovat do počítače a později prozkoumat podrobněji. Fotografie můžete po připojení lupy k počítači ukládat na pevný disk. Lupu lze použít při přednáškách a prezentacích, kdy se obraz v reálném čase zobrazuje na externí obrazovce. Lupa Levenhuk DTX 43 je ideální ke čtení v podmínkách slabého osvětlení – má totiž zabudované LED osvětlení. Je vybavena teleskopickým stojanem, takže ji lze zvednout nad stůl. Díky tomu můžete pohodlněji psát texty nebo luštit křížovky. Balení obsahuje: Digitální lupa. Adaptér. Kabel TV. Kabel USB. Li-ion dobíjecí baterie. Součástí dodávky je přepravní kufřík. Čistící utěrka. Manuál. Barva: Black/White
Země původu: Čína

Orca Bags OR-32 12014 CZK  0% 
Brašna ORCA OR-32 Audio Mixer Bag byla navržena pro následující mixpulty: Zaxcom Nomad 4, 6, 8 a 12 a Sound Devices 552, 664, 664 plus CL-6, 788T plus CL-8 a 664 plus až šest bezdrátových vysílačů.
Hlavní vlastnosti:

Vnitřní podšívka vyrobená ze světle modrého broušeného polyesteru pro snadné prohlížení vybavení
Vnější hliníkový rám a vnitřní voštinový rám pro maximální ochranu vybavení
Větrání pomocí EVA pěny
Jedinečná kapsa na baterie s extra gumovými úchyty na baterie
Dvě velké kapsy pro uložení audio příslušenství
Dvě odnímatelné vnější kapsy a devět gumiček pro uchycení bezdrátových systémů jakékoli velikosti
Odnímatelné rukojeti a ramenní popruh
Přední bungee šňůry pro uchycení tyče nebo kabelů
Dá se připojit k postroji Orca, aby se odlehčilo zatížení uživatele
Orca „zvedáky“, které lze použít k nastavení výšky mixpultu v pouzdře
Jedinečný posuvný systém, který pomáhá zajistit a umístit mixpult uvnitř pouzdra
Průhledný horní kryt z TPU pro snadné prohlížení zařízení
Snadný přístup k zařízení ze všech šesti směrů

Šířka (mm): 300.0
Země původu: Čína
Vnitřní hloubka (mm): 145.0
Hmotnost (g): 2620.0
Délka interiéru (mm): 330.0
Délka (mm): 390.0
Vnitřní výška (mm): 230.0
Vhodné pro: Audio Equipment
Barva: Černá
Hloubka (mm): 240.0

Datavideo WR-500 Ovladač 4351 CZK  -1% 
WR-500 lze použít k ovládání výkonné aplikace dvPrompter Plus v kabelovém nebo Bluetooth režimu. Ovladač vám umožňuje pozastavit a obnovit posouvání, zvýšit a snížit rychlost, zvětšit a zmenšit velikost písma, přeskočit na konkrétní body v rámci skriptu (značky zlomů) a přepínat mezi skripty v seznamu skladeb.
Typ: Ovladač
Balení obsahuje: patch Cable Jack 3,5 mm TRS;Šňůrka na krk
Země původu: Taiwan
Barva: Černá

Seznamte se s novým přenosným organizérem na fotoaparát: organizérem přeměnitelným na batoh Nomatic McKinnon 21L Cube Pack. Na první pohled vypadá jako běžný 7litrový organizér na fotoaparát k uložení a přepravě digitální zrcadlovky, páru objektivů a příslušenství, jako jsou baterie, kabely a nabíječky.
Byl k tomu primárně určen a poskytuje to velmi elegantním způsobem. Ale tento organizér uchovává tajemství, díky kterému se z něj stane nepostradatelný batoh na cestování, jednodenní výlety nebo na víkendové kempování. Odepněte pomocí zipu horní část organizéru, vytáhněte 14litrovou horní část a přeměňte organizér na 21litrový batoh, který zachová ochranu části organizéru a poskytne také dostatek místa pro oblečení, jídlo, bundu nebo jiné osobní předměty.
Výrobek tak nabízí ideální řešení pro cestovatele, kteří nechtějí do letadla nosit objemné brašny na fotoaparát. Jednoduše si organizér zabalte do svého zavazadla a když si přes den vyjdete na výlet, přeměňte jej na batoh a vezměte si všechny věci potřebné pro několik hodin fotografování v novém městě. Ocení jej ale i táborníci. Vložte organizér do většího batohu určeného na víc dní a dojeďte do svého základního tábora mimo město. Když si pak budete chtít udělat jednodenní výlet do přírody a pořizovat fotografie malebných míst, máte k dispozici menší batoh pro každodenní použití.
Vnitřní výška (mm): 127.0
Země původu: Čína
Délka interiéru (mm): 336.0
Vnitřní hloubka (mm): 184.0
Vhodné pro: Laptop;DSLR Camera;Video Camera;Tablet;Standard Camera
Hmotnost (g): 630.0
Barva: Černá
Voděodolnost: Ano

Batoh Gomatic Navigator Collapsible byl optimalizován tak, aby pojal nejmenší možné množství, když se většina nepoužívá, ale také aby vám v případě potřeby nabídl co největší prostor. Je vybaven 2 externími kapsami na lahve s pitím, horní kapsou pro rychlý přístup, panelem na zádech z tvarované pěny EVA a zipy odolnými proti neoprávněné manipulaci.Do kapsy na notebook se vejde 16" notebook nebo hydratační vak s háčkem. Můžete tak jít bez mrknutí oka do přírody rovnou z kanceláře.
Voděodolnost: Ne
Vhodné pro: Video Camera;Tablet;DSLR Camera;Compact Camera;Laptop
Barva: Černá
Délka interiéru (mm): 267.0
Vnitřní hloubka (mm): 152.0
Hmotnost (g): 450.0
Země původu: Čína
Vnitřní výška (mm): 483.0

Noste si nezbytnosti na cestách v batohu Navigator 6L Sling od značky Gomatic. Batoh Navigator 6L nabízí jak funkčnost, tak styl a může se do něj uložit mnoho důležitých předmětů, jako jsou pera, klíče, tenká herní zařízení a tablety až do velikost 11". Batoh přes jedno rameno je tak ideální pro každodenně dojíždějící. Vnitřní kapsy pomáhají s uspořádáním důležitých kabelů a k dispozici jsou čtyři úložné kapsy včetně síťovaného dílu a dílu na zip, k tomu navíc i držák na lahev s pitím. Bezpečnostní kapsa RFID umožňuje uložení čipových karet a zabraňuje skenovacím zařízením, aby získali vaše osobní údaje.
Vhodné pro: Compact Camera;DSLR Camera;Laptop;Tablet;Video Camera
Země původu: Čína
Barva: Černá
Délka interiéru (mm): 229.0
Vnitřní výška (mm): 343.0
Vnitřní hloubka (mm): 102.0
Hmotnost (g): 590.0
Voděodolnost: Ano

Zajistěte si pro sebe pohodlí a pro své vybavení bezpečí díky batohu od značky Gomatic. Batoh je navržen pro každodenní používání a je vybaven přeměnitelným provedením. Ať ho již nosíte na ramenou, přenášíte za horní držadlo nebo ho používáte jako kufr, můžete si být jisti, že odolný a vodotěsný vnějšek vše ochrání. Tento batoh je vybaven přeměnitelným provedením a nabízí kapacitu od 20 do 24 litrů. Uvnitř najdete kapsu na notebook, kapsu s ochranou RFID a skrytou kapsu. K dispozici je také magnetická kapsa na lahev s pitím, vysouvací šňůrka na klíče a kapsa s horním přístupem pro uložení těch nejpotřebnějších předmětů v dosahu. Batoh je vybaven také otvory pro kabel a poutkem na rukojeť kufru, pomocí kterého lze batoh připevnit k zavazadlu.Přeměnitelné možnosti přenášení umožňují nosit tuto tašku jako batoh nebo po odepnutí popruhů jako kufr.
Délka interiéru (mm): 304.0
Hmotnost (g): 1800.0
Vnitřní hloubka (mm): 127.0
Barva: Černá
Země původu: Čína
Vhodné pro: Laptop;Tablet;Standard Camera
Vnitřní výška (mm): 469.0
Voděodolnost: Ano

Elegantní, stylové a velmi užitečné pouzdro McKinnon Battery Case pro profesionály i amatéry pojme až tři baterie fotoaparátu a uschová je v tašce přehledně a bezpečně. Jednoduchá magnetická chlopeň zajišťuje baterie v individuálních držácích. Získáte také šest štítků, které můžete dát na konec jednotlivých baterií jako připomenutí, kdy bude čas je nabít: Jakmile se baterie vybije, jednoduše ji vložte do pouzdra stranou se štítkem směrem nahoru, abyste měli vizuální varování, kdy je baterie vybitá a je třeba ji nabít. Nebude tak nutné si pamatovat, která baterie je dobrá a která není. Pouzdro je vyrobeno z odolného vodotěsného nylonu, aby zvládlo nepřetržité používání.
Vhodné pro: Tablet;Standard Camera;Video Camera;Laptop;Compact Camera;DSLR Camera
Voděodolnost: Ano
Vnitřní hloubka (mm): 152.0
Délka interiéru (mm): 70.0
Vnitřní výška (mm): 51.0
Hmotnost (g): 180.0
Barva: Černá
Země původu: Čína

Toto stylové černé pouzdro na fotoaparát se perfektně hodí pro váš instantní fotoaparát INSTAX MINI 40.Perfektně se hodí pro fotoaparát Instax MINI 40Nastavitelný ramenní popruhVyražené logo INSTAXTexturovaný černý povrch s bílým prošíváním pro prémiový vzhled
Země původu: Čína
Vhodné pro: Instax Mini 40
Barva: Černá
Typ: Obal
Barva podle výrobce: Black

Nejprve přišly fotoaparáty INSTAX mini 12, poté přišla tato úžasná barevně sladěná sada příslušenství. Díky stylovému pouzdru na fotoaparát s nastavitelným ramenním popruhem, 29 minifilmovým fotoalbem, 10 balíčkům fotografických karet s barevnými kolíky a závěsným provázkem budete vyzařovat potěšení, ať už fotíte, „albumujete“ nebo vystavujete.Barevně sladěná sada příslušenstvíPouzdro na fotoaparát s nastavitelným ramenním popruhemKompaktní 29 fotoalbum s krycí páskou10 balíčků foto karet s barevně sladěnými kolíčky a závěsným provázkemUrčeno výhradně pro fotoaparát mini 12Fotoaparát se prodává samostatně
Balení obsahuje: Twine;Dřevěné kolíčky;Pastel Card;Photo Album;Obal
Barva: Zelená
Barva podle výrobce: Green
Typ: Accessory Kit
Vhodné pro: Instax Mini 12
Země původu: Čína