Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Binokulární dalekohled. Působivé 20x zvětšení a čočky s velkou aperturou umožňují pozorovat objekty, které jsou velmi daleko. Tento triedr je vhodný i k astronomickým pozorováním. Ergonomický pogumovaný povrch pláště zajišťuje bezpečný a pohodlný úchop. Má klasickou konstrukci na bázi Porro hranolů. Optika je vyrobena z borosilikátového skla BK-7 s antireflexní vrstvou na všech optických plochách, což pozorovateli umožňuje užívat si obraz vysoké kvality. Produkuje jasný a živý obraz s přesnou reprodukcí barev. Jednou z méně nápadných předností tohoto modelu je jeho praktický design: vzdálenost mezi tubusy lze nastavit v rozsahu 56 - 72 mm, a pravý okulár je vybaven kroužkem dioptrické korekce. Očnice z měkké pryže zajišťují maximální pohodlí při pozorování. Pryžové opláštění změkčuje nárazy a brání vlhkosti, nečistotám a prachu proniknout do přístroje. Triedr lze připevnit ke stativu. Hmotnost: 1,12 kg. Obsah soupravy: dalekohled, krytky okuláru a objektivu, závěsný řemen, čistící utěrka, pouzdro, návod k použití a záruční list.
Zorné pole: 3,2°
Typ aktivity: Pozorování přírody;Myslivost;Turistické / Cestné;Turistika
Balení obsahuje: Popruh na krk;Manuál;Pouzdro;Čisticí hadřík
Oční reliéf: 7 mm
Nepromokavé: Ano
Očnice: Guma
Typ: Dalekohled
Varianta: 20x50
Průměr výstupní pupily: 2,5 mm
Šířka zorného pole na 1000 m: 56 m
Země původu: Čína
Barva: Černá
Hmotnost: 1120 g
Průměr objektivu: 50 mm
Zvětšení: 20x

Webkamera SWISSTEN FHD 1080P je vybavena automatickým ostřením, kvalitou obrazu Full HD a je podporována OS Windows, OS X/ MAC OS a dalšími. (webcamera)

Vynikající externí kamera, která natáčí ve Full HD rozlišení v širokém 90° úhlu.
Niceboy Stream Pro




Skleněný objektiv s rozlišením FullHD a plynulým videem při 30 snímcích za vteřinu zachytí každý detail v jasných, přirozených barvách. Chatujte s Niceboy STREAM PRO a užívejte si atraktivní, realistická videa








Nastavení za okamžik
Výhodou kamery Niceboy STREAM PRO je její variabilita. Díky její dobře promyšlené konstrukci umístíte kameru jak na monitor, tak i na pracovní stůl. Široký úhel záběru v hodnotě 90° pojme jakoukoli scénu. Webkamera je kompatibilní s USB 2.0 rozhraním.








Vždy ostrý obraz s automatickým ostřením
Niceboy STREAM PRO se pyšní funkcí automatického ostření (autofocus). Webkamera se tak přizpůsobí scéně před sebou a zvolí optimální zaostření, aby přenášený obraz byl vždy dokonalý.







 

Mikrofon přímo v těle
Kvalitní zvukový vstup webkamery Niceboy STREAM PRO zajišťují integrované mikrofony. Pro bezstarostný online přenos máte vše v jednom...

Jedna z nejdostupnějších webkamer na trhu se 4K rozlišením potěší skvělým obrazem a díky stereo mikrofonu i čistým zvukem. Provoz je maximálně jednoduchý, stačí ji připojit k počítači a můžete začít streamovat.
Zachytí každý detail
Webkamera má kvalitní 8,5 Mpx senzor SONY IMX317 s CMOS čipem, takže máte jistotu videa v opravdu nejvyšší 4K kvalitě. Vaše streamování či video ve 4K kvalitě při 30 snímcích za vteřinu bude vždy ostré a plynulé.
Každý vás uslyší
S touto webkamerou nebudete potřebovat externí mikrofon, má ho totiž zabudovaný přímo ve svém těle. A protože není jeden, ale rovnou dva, bude zvuk snímaný ve stereo kvalitě.
Jasný obraz a široký úhel záběru
Díky výborné světelnosti f/1.8 dokáže kamera natočit čistý obraz, i když světelné podmínky nejsou zrovna ideální. Má rovněž automatické vyvažování bílé, takže barvy, které zachytí, budou přesně kopírovat realitu, aniž by byly zkreslené.Oproti většině webkamer na trhu má i široký úhel záběru – 110°, takže zachytí obraz podstatně většího prostoru.
Nastavení...

Fujifilm XF35mm F1.4 R 15294 CZK  -15% 
Jako jeden z prvních objektivů s bajonetem X zachytil XF35mmF1.4 R v průběhu let nespočet vzácných okamžiků. Tento objektiv je srdcem všech XF objektivů, představuje filozofii, kterou všichni sdílejí, a okouzlí každého, kdo má to potěšení z jeho používání.Díky zornému úhlu rovnocennému 52 mm ve formátu 35 mm může mít tento objektiv standardní ohniskovou vzdálenost, ale přináší vynikající výsledky.Tento objektiv je navržen tak, aby nabízel vylepšenou úroveň zdokonalení tím, že dodává snímkům větší texturu a hloubku. Navzdory všem omezením optiky se tomuto objektivu podařilo harmonizovat rozlišení, rozmazání a aberaci a je známý svým jedinečným "vzhledem".Změňte nastavení fotoaparátu a stiskněte spoušť pravou rukou a levou rukou upravte clonový kroužek a zaostřovací kroužek. Číselníky na fotoaparátu a číslice vyryté na objektivu vám dávají jedinečný hmatový pocit z ovládání fotoaparátu, i když je vypnuto napájení. Tento způsob ovládání fotoaparátu a objektivu vám poskytuje skutečnou radost a spokojenost z fotografování.Objektiv XF35mmF1.4 R posouvá všechny skupiny objektivů do stejného časového období, což je nejjednodušší a nejlepší způsob zajištění nejlepší kvality obrazu. Pomocí této metody dosahuje objektiv vynikající výsledky od středu k okrajům a krémové rozostření, které je rovnoměrné i při snímání makrosnímků nebo objektů na dálku.
Vhodné pro: Fujifilm X
Délka (mm): 54.9
Typ: Objektiv
Hmotnost (g): 187.0
Barva: Černá
Průměr (mm): 60.0
Pro čip: APS-C
Kompatibilní s: Fujifilm X
Clona: F/1.4
Optická stabilizace objektivu: Ne
Typ objektivu: Pevné ohnisko
Země původu: Čína
Bajonet: Fuji X
Maximální ohnisková vzdálenost: 35 mm
Minimální ohnisková vzdálenost: 35 mm

Kompaktní, lehký a odolný vůči povětrnostním vlivům, XF70-300mmF4-5.6 R LM, umožňuje snadné vytváření super telephoto obrázků při vašich největších dobrodružstvích a vytváření snímků, které ukazují skutečné vzrušení a úctu k vašim zážitkům. Díky velké ohniskové vzdálenosti, nejmodernějšímu automatickému zaostřování, pokročilé stabilizaci obrazu a výkonu blízkého zaostřování rovnocennému polovičnímu makru, XF70-300mm zaručuje, že jste vždy připraveni dělat snímky, ať už je váš objekt v porostu pod nohama, nebo na vzdáleném stromě.Objektiv XF70-300mmF4-5.6 R LM OIS WR je kompatibilní s telekonvertory XF1.4X TC WR a XF2X TC WR, což umožňuje dosáhnout maximální ekvivalentní ohniskovou vzdálenost 35 mm až 914 mm s pouze 2 dorazy stop-loss. Díky takovému potenciálně obrovskému ohnisku v tak malém a lehkém těle otevírá tento pozoruhodný objektiv nový svět příležitostí na vytváření obrazů. Ať už jste dobrodruh, přírodovědec nebo chcete být připraven na cokoliv, objektiv XF70-300mmF4-5.6 R LM OIS WR zpřístupní všem radost z tvorby superteleobjektiv.Extrémně kompaktní a lehký XF70-300mmF4-5.6 R LM OIS WR s délkou pouhých 132,5 mm (5,2 palce) a hmotností 580 g (1,3 lb) vzdoruje konvenci a umožní vám zažít svět, kde už teleobjektivy nejsou velké, těžké a obtížně ovladatelné. Namísto toho tento pozoruhodný objektiv zaručuje, že dokumentování dlouhých dní v terénu znamená méně námahy a více zážitků.Ptáci, zvířata, letadla, auta, sport, to jsou objekty, které lidé zachytí pomocí těchto typů teleobjektivů. Avšak aby to bylo možné a aby se držel krok s jejich nepředvídatelnou povahou, je výkon automatického zaostřování zásadní. Z tohoto důvodu je systém vnitřního zaostřování poháněný ultrarychlým lineárním motorem, který dosahuje potřebné úrovně automatického zaostření ve zlomcích sekund.Tento objektiv je odolný vůči prachu a vlhkosti a může pracovat při teplotách až do -10 ° C (14 ° F).
Země původu: Indonésie
Délka (mm): 132.5
Průměr (mm): 75.0
Vhodné pro: Fujifilm X-E4
Stabilizace: Optická
Bajonet: Fuji X
Optická stabilizace objektivu: Ano
Minimální ohnisková vzdálenost: 70 mm
Maximální ohnisková vzdálenost: 300 mm
Hmotnost (g): 580.0
Pro čip: APS-C
Typ objektivu: Zoom
Typ: Objektiv
Barva: Černá
Clona: F/4 - F/5.6
Kompatibilní s: Fujifilm X

Fujifilm XF18mm F1,4 R LM WR 25828 CZK  -15% 
Všestranný, profesionální, přenosný a odolný vůči povětrnostním vlivům. Objektiv FUJINON XF18 mm F1.4 R LM WR S ohniskovou vzdáleností ekvivalentní 27 mm je ideální volba pro rozlehlou krajinu, pohledy a zvuky ulice a vše ostatní mezi tím. Buďte připraveni na jakýkoli kreativní výbuch s bleskově rychlým automatickým zaostřováním, širokou clonou F1,4 a bezkonkurenčním optickým designem. XF18 mm F1.4 R LM WR je připraven vyrazit kamkoli vás vaše dobrodružství zavedou a je plně schopen vytáhnout z vašeho bezzrcadlového fotoaparátu řady X i ten poslední kousek detailu. Skvělé obrázky mohou vždy začít dobrým nápadem, ale pouze objektivy FUJINON jako XF18 mm F1.4 R LM WR dokážou tyto nápady oživit. S 35 mm ekvivalentní ohniskovou vzdáleností 27 mm a širokou, všestrannou clonou F1,4 budou fotografové a filmaři nuceni pořizovat snímky, které vytěží maximum z pozoruhodných možností rozlišení XF18mmF1,4. Na každém momentě záleží, od těch, které najdeme při spontánních pouličních dobrodružstvích, až po ty, které objevíme při precizně naplánovaných výletech do přírody. Bez ohledu na místo určení je XF18mmF1.4 jasnou volbou pro každého, komu záleží na kvalitě obrazu stejně jako na vyprávění příběhů. Navrhnout a zkonstruovat širokoúhlý objektiv, který vytváří nádherně ostrý obraz od rohu po roh, s minimálním až žádným zkreslením na okrajích rámu, vyžaduje hodně. XF18 mm F1.4 R LM WR splňuje tento náročný úkol pomocí 15 prvků objektivu – včetně jednoho ED a tří asférických prvků – k minimalizaci optických aberací. To vytváří obraz, který je neuvěřitelně ostrý a naprosto věrný příběhu, který chcete vyprávět. Zaostření obrázků může občas vyžadovat trochu času a štěstí, ale téměř vždy vyžadují konzistentní a spolehlivé automatické zaostřování. Proto XF18 mm F1.4 R LM WR používá motor lineárního automatického zaostřování (AF). Tento precizní vnitřní systém pohání všech šest zaostřovacích prvků a poskytuje citlivé a téměř tiché automatické zaostřování na minimální vzdálenost objektu pouhých 20 cm za neskutečných 0,04 sekundy. Ohromující kvalita obrazu XF18 mm F1.4 R LM WR je dokonale doplněna o krásný bokeh vytvořený u F1.4 jeho zaoblenými lamelami clony. Tento průnik inženýrství a designu poskytuje naprostou kontrolu nad obrázkem a otevírá široký, nový svět kreativity. V situacích, které vyžadují osobnější přístup, poskytuje kroužek manuálního zaostřování plynulé a rovnoměrné otáčení z jednoho konce na druhý. Díky tomu je zaostřování hračkou. Bez ohledu na to, zda se to dělá manuálně nebo s automatickým zaostřováním, XF18mmF1.4 se postará o to, abyste byli připraveni zachytit ten dokonalý moment, takže jediné štěstí, které budete potřebovat, je být ve správnou dobu na správném místě. Kreativita by se neměla zastavit, když začne špatné počasí, a proto je XF18 mm F1.4 R LM WR plně navržen tak, aby byl odolný vůči živlům. Celkem osm těsnění odolných vůči povětrnostním vlivům jej chrání před prachem, vlhkostí a teplotami až do -10 °C. To znamená, že můžete pokračovat, když jsou ostatní nuceni jít domů.
Minimální ohnisková vzdálenost: 18 mm
Země původu: Japonsko
Vhodné pro: Fujifilm X
Bajonet: Fuji X
Průměr (mm): 62.0
Barva: Černá
Optická stabilizace objektivu: Ne
Barva podle výrobce: Black
Typ objektivu: Pevné ohnisko
Hmotnost (g): 370.0
Pro čip: APS-C
Délka (mm): 75.6
Typ: Objektiv
Kompatibilní s: Fujifilm X
Clona: F/1.4
Maximální ohnisková vzdálenost: 18 mm

Fujifilm X-S20 BODY Black 32983 CZK  -15% 
Tělo fotoaparátu. Vezměte X-S20 na kraj světa a zpět. Lehký a kompaktní fotoaparát, který nezabere mnoho místa. Malý, s velkým vlivem. Buďte připraveni sdílet svůj příběh se světem. X-S20 je vybaven vysokokapacitní baterií, která vydrží, dokud nezískáte dokonalý záběr. Je vybaven velkým a snadno uchopitelným gripem, který je součástí řady X-S, jakož i velkou baterií NP-W235 a pětiosým systémem stabilizace obrazu v těle (IBIS), který poskytuje až 7,0 stupňů kompenzace. Přesto tělo fotoaparátu váží pouhých 491 g. X-S20 je vybaven podsvíceným snímačem „X-Trans CMOS 4“. X-S20, který se může pochlubit rozlišením 26,1 MP, dokáže zaznamenat vaše nejvýjimečnější dobrodružství a každodenní momenty pomocí jedinečného pole filtrů, které řídí moiré a falešné barvy a vytváří tak obraz, který vám pomůže vystihnout vaši skutečnou kreativní vizi. Design se zadním osvětlením zlepšuje kvalitu obrazu a zároveň minimalizuje šum. Simulace filmu 19 režimů simulace filmu uvnitř X-S20 kopíruje analogový vzhled klasických fotografických filmů vyvíjených společností Fujifilm již více než 85 let. Reprodukujte klasické barvy a tóny, kterými je Fujifilm znám, nebo přidejte umělecký nádech, který vytvoří váš odkaz. X-S20 nepřestane pracovat uprostřed vašeho dalšího focení. Kapacita baterie se ve srovnání s X-S10 zvýšila více než dvojnásobně z 325 na 750 snímků. Potřebujete baterii, která vydrží celý den? Přepněte X-S20 do ekonomického režimu a zvyšte výdrž baterie na 800 snímků. Detekce předmětu a automatické zaostřování X-Processor 5 obsahuje automatické zaostřování s detekcí předmětu, které je vytvořeno pomocí technologie umělé inteligence Deep-Learning. Kromě toho, že poskytuje neuvěřitelné automatické sledování a detekci lidských tváří a očí, X-S20 nyní dokáže automaticky detekovat a sledovat širokou škálu objektů, mezi něž patří zvířata, ptáci, auta, motocykly, kola, letadla, vlaky, hmyz a drony. Fotografům tak umožňuje soustředit se na kompozici a kreativitu s jistotou, že X-S20 bude přesně sledovat zaostření. Nastavte „NASTAVENÍ DETEKCE PŘEDMĚTU“ na „PTÁK“, chcete-li rozpoznat hmyz, a na „LETADLO“, chcete-li detekovat dron. X-S20 obsahuje vylepšený predikční algoritmus automatického zaostřování, který umožňuje stabilní zaostřování i při zaznamenávání nepřetržitě se pohybujících objektů. Vylepšení automatického zaostřování jsou nejpozoruhodnější při zónovém AF a složitých situacích s nízkým kontrastem. X-Processor 5 má dvojnásobnou rychlost zpracování oproti X-Procesoru 4, sníženou spotřebu energie a obrázkový...
Podporované kodeky: H.264/MPEG-4 AVC;H.265/MPEG-H HEVC
Maximální ISO: 51200.0
Stabilizace: Optická
Optická stabilizace objektivu: Ano
Bajonet: Fujifilm X
Kapacita baterie: 325 Fotek
Podporované formáty: TIFF;JPEG;RAW;DCF;HEIF
Balení obsahuje: Manuál;Adaptér;Řemínek;Body cap;Cooling fan connector cover;Baterie;USB kabel;AC Adapter
Napájení: Baterie
Displej: Otočný;Výklopný displej
Rozlišení senzoru: 26.1 Mpx
Paměťové médium: SDXC;SDHC;SD
Formát obrazového senzoru: APS-C
Slot pro paměťovou kartu: SDXC;SDHC;SD karta
Rozlišení videa: 4K
Typ displeje: Touchscreen;LCD
Velikost senzoru: APS-C
Barva: Černá
Rozměr: 3:2
Typ: Bezzrcadlovka
Země původu: Indonésie
Rozlišení: 3840x2160 (8MP)
Maximální čas závěrky: 32 s
Hloubka (cm): 6.54
Šířka (cm): 12.7
Speciální vlastnosti: Built-in Flash
Hmotnost: 491 g
Typ snímače: X-Trans CMOS 4
WiFi: Ano
Rozhraní: Jack 3,5 mm TRRS;HDMI;USB-C
Vstup na SD: Ano
Rozměry: 12,7 x 8,51 x 6,54 cm
Adaptér součástí: Ano
Vstavaný blesk: Ano
Mikrofonní vstup: Ano
Bluetooth: Ano
Typ kamery: Bezzrcadlovka
Provoz na baterie: Ano
Varianta: X-S20 BODY
Typ baterie: NP-W235
Barva podle výrobce: Black
Výška (cm): 8.51
Minimální čas závěrky: 1/4000 s
Detail baterie: Li-Ion
Maximální rychlost sekvenčního snímání (FPS): 240.0
Zvuk videa: Ano

Standardní zoom kit. X-S20 se dodává s objektivem se standardním rozsahem zoomu 18-55 mm. Objektiv XF18-55mmF2.8-4 R LM OIS je skvělý pro různé objekty. Jeho maximální světelnost F2,8 jej předurčuje i pro snímání při slabém osvětlení a umožní vám dosáhnout krásně rozmazaného pozadí.Fotoaparát X-S20 je vybaven vysokokapacitní baterií, která vydrží, dokud nezískáte dokonalý záběr. Je vybaven velkým a snadno uchopitelným gripem, který je součástí řady X-S, jakož i velkou baterií NP-W235 a pětiosým systémem stabilizace obrazu v těle (IBIS), který poskytuje až 7,0 stupňů kompenzace. Přesto tělo fotoaparátu váží pouhých 491 g.X-S20 je vybaven podsvíceným snímačem „X-Trans CMOS 4“. X-S20, který se může pochlubit rozlišením 26,1 MP, dokáže zaznamenat vaše nejvýjimečnější dobrodružství a každodenní momenty pomocí jedinečného pole filtrů, které řídí moiré a falešné barvy a vytváří tak obraz, který vám pomůže vystihnout vaši skutečnou kreativní vizi. Design se zadním osvětlením zlepšuje kvalitu obrazu a zároveň minimalizuje šum.Objektiv XF18-55mmF2.8-4 R LM OIS se standardním zoomem pokrývá nejčastěji používané ohniskové vzdálenosti, ekvivalentní 27 mm až 84 mm ve formátu 35 mm filmu. Navzdory extrémně nízké hmotnosti a kompaktnímu designu nabízí variabilní maximální clonu F2,8 až F4 a využívá lineární motor pro rychlé a tiché AF. K dispozici je také stabilizace obrazu pro skvělý výsledek při slabém osvětlení. Tento kompaktní a lehký objektiv s jednoduchou obsluhou, je vhodný pro širokou škálu objektů, poskytuje skvělou ostrost a zároveň nádherný bokeh.
Maximální rychlost sekvenčního snímání (FPS): 240.0
Hmotnost: 491 g
Balení obsahuje: Body cap;Baterie;Řemínek;Objektiv;Manuál;USB kabel;Adaptér;Cooling fan connector cover;AC Adapter
WiFi: Ano
Slot pro paměťovou kartu: SDXC;SDHC;SD karta
Vstavaný blesk: Ano
Vstup na SD: Ano
Mikrofonní vstup: Ano
Podporované formáty: JPEG;DCF;TIFF;RAW;HEIF
Bluetooth: Ano
Formát obrazového senzoru: APS-C
Typ displeje: Touchscreen;LCD
Typ kamery: Bezzrcadlovka
Velikost senzoru: APS-C
Paměťové médium: SDXC;SDHC;SD
Provoz na baterie: Ano
Typ baterie: NP-W235
Adaptér součástí: Ano
Typ: Bezzrcadlovka
Displej: Otočný;Výklopný displej
Rozměry: 12,7 x 8,51 x 6,54 cm
Barva: Černá
Rozhraní: Jack 3,5 mm TRRS;HDMI;USB-C
Varianta: X-S20/XF18-55mmF2.8-4 R LM OIS
Šířka (cm): 12.7
Maximální čas závěrky: 32 s
Typ snímače: X-Trans CMOS 4
Země původu: Indonésie
Rozlišení videa: 4K
Rozlišení senzoru: 26.1 Mpx
Barva podle výrobce: Black
Max. světelnost při min. ohniskové vzdálenosti: F/2.8
Clona: f/2.8 - f/4
Napájení: Baterie
Maximální ohnisková vzdálenost: 55 mm
Max. světelnost při max. ohniskové vzdálenosti: F/4
Minimální čas závěrky: 1/4000 s
Minimální ohnisková vzdálenost: 18 mm
Kapacita baterie: 325 Fotek
Rozlišení: 3840x2160 (8MP)
Hloubka (cm): 6.54
Rozměr: 3:2
Výška (cm): 8.51
Speciální vlastnosti: Built-in Flash
Stabilizace: Optická
Bajonet: Fujifilm X
Zvuk videa: Ano
Optická stabilizace objektivu: Ano
Podporované kodeky: H.265/MPEG-H HEVC;H.264/MPEG-4 AVC
Maximální ISO: 51200.0
Typ objektivu: Zoom
Detail baterie: Li-Ion

Fujifilm XF8mmF3.5 R WR 21158 CZK  -15% 
Ultra širokoúhlý objektiv. Rozšiřte svůj pohled a kochejte se výhledem. Ultra široké zorné pole poskytuje dynamickou perspektivu, která vám přiblíží objekty a zároveň posune pozadí do nekonečna. Objektiv XF8mmF3.5 R WR je ideální v kombinaci se standardním objektivem se zoomem, když jste v úzkém prostoru, nebo pro použití při natáčení videí, například vlogů, když plánujete vytvořit video v selfie ve stylu. Změňte definici obyčejného s objektivem XF8mmF3,5 R WR. Díky zornému poli více než 120 stupňů můžete zachytit širší perspektivu než lidské oko. Vychutnejte si dynamický pohled, který poskytuje XF8mmF3.5 R WR, a zachyťte svět zcela novým způsobem. XF8mmF3.5 R WR nediskriminuje svým rozlišením 40 MP. Objektiv potlačuje aberace od okraje k okraji a díky třem asférickým čočkám a dvěma čočkám ED poskytuje jasné a kvalitní snímky. Vše v záběru může být hlavním objektem. Díky nízké hmotnosti 215 g a bez kompromisů v kvalitě obrazu můžete objektiv XF8mmF3,5 R WR přidat do své tašky na fotoaparát. Těsnění odolná vůči povětrnostním vlivům v celé konstrukci objektivu jej chrání před prachem a deštěm, což mu umožňuje bez obav snímat v nejnáročnějších prostředích. Vestavěný 62 mm závit na filtry umožňuje přidávat snadno dostupné filtry, například ND filtry pro široké clony v jasných podmínkách. Zachyťte svět zaostřený. Při nastavení 36 cm a cloně f/8 bude vše před vámi zaostřeno od minimální zaostřovací vzdálenosti až po nekonečno. Rychlé automatické zaostřování se sotva patrným posunem zaostření. dýcháním, dělá z objektivu vynikajícího společníka při natáčení videa. Váš další objektiv pro natáčení videí, XF8mmF3,5 R WR, nabízí nízké dýchání, vnitřní zaostřování a speciální povrchovou úpravu odolnou vůči protisvětlu. S tímto malým objektivem můžete vyprávět ty největší příběhy díky úhlu záběru ideálnímu pro vlogování a ultra širokoúhlým perspektivám. Vyprávějte své příběhy s tímto objektivem.
Kompatibilní s: Fujifilm X
Vhodné pro: Fujifilm X
Hmotnost (g): 215.0
Barva: Černá
Barva podle výrobce: Black
Typ: Objektiv
Balení obsahuje: Krytka objektivu;Pouzdro
Clona: F/3.5
Délka (mm): 52.8
Průměr (mm): 68.0
Země původu: Filipíny
Maximální ohnisková vzdálenost: 8 mm
Minimální ohnisková vzdálenost: 8 mm
Pro čip: APS-C
Bajonet: Fuji X
Typ objektivu: Pevné ohnisko