Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Levenhuk DTX 43 4689 CZK  -19% 
Digitální lupa je vynikající volbou pro čtení a manipulaci s drobnými ilustracemi. Tento optický přístroj má čtyři pevné hodnoty zvětšení a sedm barevných režimů pro zobrazení textu. Připojte lupu k počítači nebo televizoru, pořizujte při práci snímky obrazovky a ukládejte je na paměťovou kartu. Lupa může pracovat při napájení ze sítě nebo z baterie. Doba provozu na jedno nabití baterie je 120 minut. Jednoduše umístěte Levenhuk DTX 43 nad text a při čtení jej posouvejte. Na vestavěném LCD displeji se okamžitě zobrazí zvětšený obraz. Během provozu můžete měnit zvětšení nebo barevné režimy. Kdykoliv můžete kliknout na tlačítko a pořídit snímek obrazovky. Ten se okamžitě zaznamená do paměti lupy. Můžete jej zkopírovat do počítače a později prozkoumat podrobněji. Fotografie můžete po připojení lupy k počítači ukládat na pevný disk. Lupu lze použít při přednáškách a prezentacích, kdy se obraz v reálném čase zobrazuje na externí obrazovce. Lupa Levenhuk DTX 43 je ideální ke čtení v podmínkách slabého osvětlení – má totiž zabudované LED osvětlení. Je vybavena teleskopickým stojanem, takže ji lze zvednout nad stůl. Díky tomu můžete pohodlněji psát texty nebo luštit křížovky. Balení obsahuje: Digitální lupa. Adaptér. Kabel TV. Kabel USB. Li-ion dobíjecí baterie. Součástí dodávky je přepravní kufřík. Čistící utěrka. Manuál. Barva: Black/White
Země původu: Čína

Okamžité fotografie na cestách - Pomocí této kapesní tiskárny, která je navržena tak, aby se snadno vešla do kapsy, kabelky nebo batohu, můžete snadno tisknout své zážitky na fotografický papír o rozměrech 5 x 7,6 cm s lepicí zadní stranou.Kapesní tiskárna HP Sprocket Luna se okamžitě probudí z režimu spánku, takže můžete rychle tisknout fotografie pomocí technologie Bluetooth. Tato přenosná tiskárna velikosti mobilního telefonu je lehká a vejde se kamkoli. Součástí balení je také 10 hárků Zink Paper Sprocket o rozměrech 5 x 7,6 cm.Díky technologii Bluetooth si můžete kdokoli tisknout ze sdíleného alba ve službě Fotky Google. Sdílejte všechny fotografie vytištěné tiskárnou Sprocket Luna pomocí aplikace HP Sprocket. Pojmenujte svou tiskárnu a přizpůsobte si barvu LED kontrolky, která se rozsvítí při tisku.Stáhněte si aplikaci HP Sprocket a upravujte fotografie před jejich vytištěním. Aplikaci můžete použít také pro tisk fotografií ze sociálních sítí.
Barva: Bílá
Kompatibilita: Android;iOS
Balení obsahuje: Manuál;Photo Paper;USB kabel
Kapacita baterie: 550 mAh
Formát instantní fotografie: 5 x 7,6 cm
Formát fotopapíru: 5 x 7,6 cm
Hloubka (cm): 11.6
Hmotnost (g): 172.0
Rozlišení: 313 x 400 dpi
Doba nabíjení: 90 min
Šířka (cm): 7.5
Barva podle výrobce: Luna White
Barva tisku: Barevná
Země původu: Čína
Výška (cm): 2.3
Typ: Barevná;Přenosný
Konektivita: Bluetooth
Technologie: ZINK
Speciální vlastnosti: Přenosný;Photo printing
Bluetooth: Ano
Typ nabíječky: USB

Jednoduše tiskněte fotografie přímo ze smartphonu! Tiskněte lesklé fotografie s lepicí zadní stranou ve formátu 5,8 x 8,6 cm pro všechny své kreativní projekty.Vylepšete a personalizujte všechny své důležité okamžiky pomocí exkluzivních designových nálepek a rámečků určených k okamžitému tisku fotografií ze smartphonu, které jsou o 30 % větší než fotografie vytištěné z aplikace Sprocket Luna.Své fotografie snadno přeměníte na vytištěné vzpomínky - ideální na deníky a fotokoláže na stěny. Aplikace HP Sprocket je skvělá pro každého, kdo chce používat stylizované filtry a nástroje pro úpravu fotografií v aplikaci a poté sdílet tyto fotografie s rodinou a přáteli.Získejte přístup k exkluzivním designovým funkcím, módním rámečkům, nálepkám a dalším efektům pomocí aplikace HP Sprocket. Stáhněte si aplikaci HP Sprocket, upravujte fotografie pomocí speciálních efektů a tiskněte fotografie přímo ze smartphonu.Vytištěné fotografie můžete upravit vlastními nálepkami. Nakreslete libovolný obrázek, vyfotografujte jej a pomocí aplikace HP Sprocket z něj vytvořte vlastní nálepku.Pomocí funkce Bluetooth můžete snadno vyhledávat a tisknout fotografie ze sociálních sítí ze smartphonu. Stačí označit fotografii na sociálních sítích a pomocí aplikace HP Sprocket jednoduše filtrovat fotografie pro tisk.Fotografie vytiskněte na lesklý papír o rozměrech 5,8 x 8,6 cm s lepicí zadní stranou, který je ideální pro vkládání fotografií do deníku, lepení na zeď a jiné kreativní projekty.Tato tenká a kompaktní tiskárna velikosti mobilního telefonu se vejde prakticky kamkoli. Její design je navržen tak, aby odpovídal vašemu stylu.Pomocí aplikace HP Sprocket můžete odemknout obsah rozšířené reality a zobrazit sdílené tiskové fronty, skrytá videa a další.
Typ nabíječky: USB
Speciální vlastnosti: Photo printing;Přenosný
Bluetooth: Ano
Technologie: ZINK
Balení obsahuje: Photo Paper;USB kabel;Manuál
Typ: Přenosný;Barevná
Rozlišení: 321 x 600 dpi
Země původu: Čína
Výška (cm): 1.75
Kompatibilita: iOS;Android
Barva: Bílá
Hmotnost (g): 181.0
Šířka (cm): 8.8
Barva podle výrobce: Eclipse
Konektivita: Bluetooth
Formát instantní fotografie: 5.8 x 8.6 cm
Doba nabíjení: 90 min
Kapacita baterie: 700 mAh
Hloubka (cm): 13.0
Formát fotopapíru: 5.8 x 8.6 cm
Barva tisku: Barevná

Hardware vyroben tak, aby odolal náročným podmínkám profesionálního snímání, software se špičkovými funkcemi, telepromptery jsou navrženy tak, aby byly jednoduché a přímočaré k ovládání. Mají kvalitní zrcadlové sklo s nízkým obsahem železa, což znamená, že zrcadlo nemá žádný odstín.TP-500 je navržen tak, aby přeměnil malý tablet na levný a efektivní prompter. Teleprompter pojme jakýkoli tablet o minimální šířce 110 mm a maximální výšce 210 mm. Nejlépe funguje běžný 10 palcový iPad nebo alternativa Androidu.WR-500 lze použít k ovládání výkonné aplikace dvPrompter Plus v kabelovém nebo Bluetooth režimu. Ovladač vám umožňuje pozastavit a obnovit posouvání, zvýšit a snížit rychlost, zvětšit a zmenšit velikost písma, přeskočit na konkrétní body v rámci skriptu (značky zlomů) a přepínat mezi skripty v seznamu skladeb.dvPrompter Plus podporuje přímé ovládání pomocí kabelového/Bluetooth dálkového ovládání WR-500 nebo dálkového ovládání přes IP pomocí libovolného webového prohlížeče. Obě možnosti vám umožňují pozastavit a pokračovat v posouvání, zvýšit a snížit rychlost, zvětšit a zmenšit velikost písma, přeskočit na konkrétní body v rámci skriptu (značky zlomů) a přepínat mezi skripty v seznamu skladeb.
Vhodné pro: Smartfón;Tablet
Typ: Teleprompter
Země původu: Taiwan
Výška (cm): 46.0
Šířka (cm): 27.0
Balení obsahuje: Manuál
Barva: Černá
Hmotnost (g): 1300.0
Hloubka (cm): 21.0

Můžete si vybrat ze dvou typů tubusů (11 mm, 16 mm) v závislosti od požadovaného stupně zvětšení.Elektronické spojení automaticky přenášejí informace mezi objektivy Fujinon X Mount a těly fotoaparátů FUJIFILM X Series, takže při používání tubusů můžete stále používat automatické zaostřování a ovládat clonu.Upevňovací kroužky obou tubusů jsou vyrobeny z kvalitního pevného kovu a jsou vyrobeny přesně tak, aby dokonale vyhovovaly objektivům XF a fotoaparátům série X.
Barva: Černá
Bajonet: Fuji X
Země původu: Čína
Vhodné pro značku: Fujifilm
Typ: Mezikroužek
Kompatibilní s: Fujifilm X

XF 33mm f/1.4 R LM WR od FUJIFILM nabízí přirozenou perspektivu spolu s rychlou maximální světelností a je 50mm ekvivalentním objektivem vyznačujícím se svou světelností f/1.4. Tento design je výhodný pro práci v obtížných světelných podmínkách a také umožňuje větší kontrolu nad hloubkou ostrosti pro izolaci objektu a použití technik selektivního ostření. Optická konstrukce využívá dva asférické prvky, které snižují zkreslení a sférické aberace za účelem dosažení vyšší ostrosti a přesného vykreslení. K dispozici jsou také tři ED prvky, které snižují odlesky a duchy pro lepší kontrast a přesnost barev. To zajišťuje bezkonkurenční rozlišení a svěží, živé barvy.Prvotřídní objektiv normální délky je určen pro bezzrcadlovky FUJIFILM X s bajonetem APS-C a poskytuje ekvivalentní ohniskovou vzdálenost 50 mm.Působivá maximální světelnost f/1,4 se hodí pro práci v obtížných světelných podmínkách a také umožňuje rozsáhlou kontrolu nad hloubkou ostrosti.Dva asférické prvky a tři prvky ED omezují zkreslení a sférickou aberaci, aby bylo dosaženo vyšší ostrosti a přesného vykreslení.Poskytuje živé, věrné barvy s minimálními optickými aberacemi a vynikajícími detaily.Vysoce přesný lineární motor automatického ostření zajišťuje, že snímky jsou vždy zaostřené. Poskytuje také minimální ostření dýchání a přesné manuální ostření až na minimální zaostřovací vzdálenost 11,8".Zaoblená devítilamelová membrána přispívá k příjemné kvalitě bokehu.Celokovová konstrukce tubusu objektivu je navržena tak, aby odolala prachu, vlhkosti a teplotám až 14 °F.
Bajonet: Fuji X
Země původu: Čína
Clona: F/1.4
Kompatibilní s: Fujifilm X
Typ objektivu: Pevné ohnisko
Průměr (mm): 58.0
Typ: Objektiv
Barva: Černá
Maximální ohnisková vzdálenost: 33 mm
Pro čip: APS-C
Délka (mm): 73.5
Hmotnost (g): 360.0
Minimální ohnisková vzdálenost: 33 mm
Optická stabilizace objektivu: Ano

Fujifilm XF23mm F1,4 R LM WR 22483 CZK  -15% 
Objektiv s 35 mm ekvivalentní ohniskovou vzdáleností 35 mm nabízí přirozenou perspektivu a je připraven zdokumentovat svět v neuvěřitelných detailech. Jeho výkon od okraje po okraj poskytuje úžasnou čistotu a živé barvy s minimálními nedokonalostmi. Získání nejlepší kvality vyžaduje přísnou kontrolu optických aberací. XF23 mm F1.4 R LM WR používá dva asférické prvky čočky k potlačení sférické a kómové aberace plus tři prvky čočky ED ke snížení axiální chromatické aberace. Výsledkem je vynikající vysoké rozlišení. Optimální kvalita obrazu by neměla jít na úkor přenosnosti. XF23 mm F1.4 R LM WR tyto dvě věci dokonale spojuje a poskytuje výsledky ve vysokém rozlišení o hmotnosti pouhých 380 g. Díky tomu se stane snadno přenosným společníkem všude, kam jedete. XF23 mm F1.4 R LM WR zaostřuje až na 19 cm. Využijte této všestrannosti k pořizování dynamických záběrů zblízka s přísnou kontrolou prvků popředí i pozadí. Nejlepší snímky vznikají tehdy, když je nejméně čekáme, a proto je XF23 mm F1.4 R LM WR vybaven propracovaným vnitřním zaostřovacím mechanismem. Poháněn rychlým, téměř tichým lineárním motorem. Užijte si okamžitou odezvu a přesné výsledky. Tyto nepředvídatelné chvíle se změní na vzpomínky na celý život. Bez ohledu na to, zda svítí slunce nebo se nebe otevírají, XF23 mm F1.4 R LM WR je připraven přeměnit každou situaci na potenciální mistrovské dílo. Těsnění odolná vůči povětrnostním vlivům v celé konstrukci objektivu odpuzují prach a vlhkost, což mu umožňuje bez námahy fungovat až do -10 °C. Jednoduše řečeno, nic by nemělo stát v cestě vašemu dalšímu skvělému obrazu.
Barva: Černá
Průměr (mm): 58.0
Délka (mm): 77.8
Typ objektivu: Pevné ohnisko
Hmotnost (g): 375.0
Typ: Objektiv
Země původu: Japonsko
Minimální ohnisková vzdálenost: 23 mm
Vhodné pro: Fujifilm X
Pro čip: APS-C
Barva podle výrobce: Black
Clona: F/1.4
Bajonet: Fuji X
Maximální ohnisková vzdálenost: 23 mm
Kompatibilní s: Fujifilm X
Optická stabilizace objektivu: Ne

Velká sada příslušenství pro GoPro Hero 10, 9 Black, 8 Black, Max, GoPro Fusin, DJI Osmo Action, AKASO, SJCAM nebo jakoukoli jinou akční kameru, vše, co budete potřebovat, v jednom balení a ve velkém pouzdře.Proč kupovat drahé jednotlivé kusy, když můžete mít všechno najednou a teď za skvělou cenu? Využijte této skvělé nabídky a doplňte svou akční kameru o tuto obrovskou sadu příslušenství. Jen pro všechny sportovní kamery.Sada příslušenství je vhodná pro fotoaparáty:• GoPro Hero 10, GoPro Hero 9 Black, Hero 8 Black, GoPro Max, GoPro Fusion a jejich předchůdci• DJI Osmo Action / Action 2• Insta 360• AKASO• APEMAN• Campark• SJCAM• XIAOMI• NICEBOY• LAMAX• Rollei• VEGA• AEE• a jiné podobné velikosti a hmotnostiPro Sony Action Cam a Nikon Keymission potřebují 1/4" adaptér k GoPro (není součástí balení)Pásy na hlavu, hrudník a přilbuPopruhy jsou navrženy pro všechny velikosti hlavy a tvary těla. Díky nim můžete získat exkluzivní záběry surfování, skateboardingu, lyžování atp. Popruh na přilbu bezpečně drží kameru a je vhodný pro silniční i terénní kola.Zápěstní řemínek a plovoucí rukojeťZápěstní řemínek s 360° otočným držákem fotoaparátu si můžete snadno přizpůsobit na zápěstí nebo ruku a zachytit záběry z různých úhlů. Díky plovoucí rukojeti snadno a bezpečně udržíte fotoaparát ve vodě při plavání nebo šnorchlování.Držák na řídítkaDržák na řídítka je vhodný pro všechna řídítka o průměru 1,9 – 3,6 cm**. Je vhodný pro použití na kole nebo motocyklu a umožňuje naklonění kamery o 180 °.Flexibilní stativ a selfie tyčFlexibilní stativ lze motat kolem objektů a může se používat na nerovném povrchu. Lehká selfie tyč je vhodná ke zhotovování autoportrétů.Vhodné pro: cestování, videodeníky, videoblogy, turistiku/tábo¬ření, svatby, párty, pláže, koncerty, letecké záběry, sportovní akce.V sadě získáte:• 1× pouzdro na soupravu• 1× plovák + popruh na ruku• 1× popruh na zápěstí se šroubem• 1× popruh na hlavu/helmu• 1× popruh na trup• 1× popruh na cyklistickou přilbu• 1× popruh pro dálkové ovládání fotoaparátu• 1× klip na popruh se šroubem• 1× flexibilní stativ• 1× přísavka na okno• 3× „rychlé“ uchopení• 3× lepící držák na přilbu• 2× lepící rukojeť pro rovný povrch• 2× lepící držák• 5× oboustranná lepenka na lepící úchyty• 1× prodlužovací rameno přilby• 4× šroub• 1× adaptér na stativ• 1× selfie tyč + adaptér na fotoaparát v pouzdře se šroubem• 1× svorka na řídítka• 2× prodloužení• 1× utahovací klíč• 1× lepící rukojeť se šňůrkou• 1× taška• 12× vložky proti zamlžování
Set: Ano
Vhodné pro značku: GoPro
Počet nohou: 3
Země původu: Čína
Hloubka (mm): 75.0
Šířka (mm): 320.0
Kompatibilní s: Akční kamera
Výška (mm): 200.0
Typ: Příslušenství
Počet v balení (ks): 50

Hohem iSteady M6 Kit 5387 CZK  -38% 
Stabilizátor iSteady M6 gimbal je lehký a přenosný, díky kterému můžete zachytit plynulé záběry z jakéhokoli úhlu. Má rozsah otáčení 320°, náklonu 320° a natáčení 335° a zabudovaný motor, který pomáhá stabilizovat záběry, i když jedete nebo běžíte.Stativ je skvělý způsob, jak udržet gimbal stabilní při natáčení videa. Je také skládací, takže se snadno přenáší.Magnetické výplňové světlo je skvělý způsob, jak přidat další světlo do vašich videí. Je magnetické, takže jej můžete snadno připevnit ke gimbalu nebo chytrému telefonu.Pouzdro na přenášení je skvělý způsob, jak uložit a přepravovat gimbal, stativ a výplňové světlo. Je také polstrované, takže vaše vybavení bude chráněno před poškozením.Zde jsou některé z klíčových funkcí sady iSteady M6:Lehká a přenosná konstrukceRozsah otáčení 320°, naklápění 320° a natáčení 335°Zabudovaný motor pro plynulou stabilizaciStativ pro zvýšení stabilityMagnetické výplňové světlo pro dodatečné osvětleníPřepravní pouzdro pro skladování a přepravuAI Tracker s nastavitelným plnícím světlemUžitečné zatížení do 400 g4 porty UNC 1/4"-20Pokud hledáte komplexní balíček, který vám pomůže vytvářet plynulá, profesionálně vypadající videa pomocí chytrého telefonu, pak je souprava iSteady M6 skvělou volbou.
Barva: Šedá
Vstupy: USB-C
Napájení: USB-C;Baterie
Bluetooth: Ano
Materiál: Plast
Displej: Ano
Dálkové ovládání: Ne
Balení obsahuje: Stativ;Pouzdro;Manuál;Light
Provoz na baterie: Ano
Kompatibilita: Android;iOS
Rozsah otáčení (Pan): 360°
Tilt Range: 335°
Výdrž baterie: 18 h
Hmotnost: 550 g
Konektivita: Bluetooth
Varianta: Kit
Nosnost: 0,44 kg
Roll Range: 335°

Ultra kompaktní objektiv. Každý nezapomenutelný moment lze zachytit ve výjimečné kvalitě. Rozšiřte a prohlubte svůj fotografický svět s AF 18 mm F2,8 FE - inovativním širokoúhlým objektivem AF, který nabízí nové možnosti. Malý, ale super široký Úchvatně lehký se super širokým úhlem záběru je novým standardem v širokoúhlých AF objektivech. Jeho neuvěřitelná nízká hmotnost (145 g), super široký úhel záběru (100˚), snadná manipulace v jedné ruce, vysoký výkon a velkolepý design dělají tento objektiv ideálním pro bezzrcadlové fotoaparáty a uživatelům nabízejí bezkonkurenční spokojenost. Malý, ultralehký objektiv S hmotností 145 g (bez clony a krytu) se jedná o nejlehčí a nejkompaktnější objektiv v současném segmentu širokoúhlého AF 18 mm. Aniž by vás zatěžoval těžký objektiv, můžete bez námahy vyfotografovat každý vzácný okamžik. Prvotřídní čočka s 8 specializovanými prvky Špičkový objektiv, který obsahuje 8 specializovaných prvků z celkového počtu 9 (3 asférické, 2 vysoce refrakční, 3 s nízkou disperzí) znamená vysokou úroveň ostrosti s nízkou chromatickou aberací a minimálním zkreslením pro vynikající snímky krajiny, interiérové snímky, cestovatelské fotografie a astrofotografii. To vše ve vysokém rozlišení s jasnými barvami. Používá lineární krokový motor Objektiv poskytuje rychlé a stabilní automatické zaostřování pomocí lineárního krokového motoru. Vylepšený Samyang AF přemění každý okamžik na umělecké dílo. Širokoúhlá čočka s hloubkou S 100˚ úhlem záběru full-frame AF 18 mm F2,8 FE můžete zachytit úžasné výhledy v jednom nádherném záběru. Jeho schopnost prokázat širokou hloubku a perspektivu umožňuje každému fotografovi předvést svoji kreativní stránku. Nejlepší společník na cesty S minimální velikostí, širokým úhlem záběru a úžasnou definicí mohou cestovatelé zachytit každý kouzelný dovolenkový moment. Objektiv kombinuje charakteristický rukopis Samyang a podání barev, vše v jednom lehkém objektivu, který je vyroben na cesty. Víceúčelový objektiv pro každou příležitost Ať už chcete zachytit nádheru přírody pomocí gimbalu nebo dokonce dronu, AF 18mm F2,8 FE je dokonalý kompaktní objektiv, který splní všechny vaše fotografické touhy.
Průměr (mm): 58.0
Minimální ohnisková vzdálenost: 18 mm
Hmotnost (g): 145.0
Typ: Objektiv
Pro čip: APS-C
Země původu: Čína
Typ objektivu: Pevné ohnisko
Barva: Černá
Clona: f/2.8
Maximální ohnisková vzdálenost: 18 mm
Barva podle výrobce: Black
Délka (mm): 60.5
Bajonet: Sony FE
Kompatibilní s: Sony
Vhodné pro: Sony