Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Očekávejte oslnivé barvy a ohromující ostrost s filmy Lomography Color Negative. Zvolte ISO 800 pro mírnou zrnitost a skvělý výkon při slabém osvětlení. Vysoká citlivost na světlo ISO 800. Výrazné barvy. Profesionální výsledky za rozumnou cenu. Skvělé na šedé dny, záběry po setmění a záběry pod vodou. Velikost filmu: 120. Typ filmu: Barevný negativ. ISO: 800. Kód DX: Nr. Proces vývoje: C41. Expozice na roli: 24.
 
Vlastnosti

Získejte vzhled Lomography a vykreslujte fotografie překypující životem.
Dostupné ve formátu 35 mm a 120 pro zábavu ve standardním a středním formátu.
Vyberte si středoformátový film pro záběry profesionální kvality s ještě větším rozlišením a detaily na snímek.
Nádherná zrnitost pro nepopiratelně analogickou estetiku.
Tento charismatický barevný negativ je nenáročný na oči a peněženku a nejenže přináší skvělé výsledky, ale přichází také s dostupnou cenovkou.
Průvodce filmem Lomography včetně informací o vývoji, pokynů pro skladování a tipů pro snímání, které vám pomohou dosáhnout skvělých výsledků.
Zářivé barvy pro zvěčnění vašich oblíbených momentů v oslnivých odstínech, přesně tak, jak si zaslouží, abyste si je pamatovali.
Snadno se vyvolává ve vaší místní fotolaboratoři pomocí standardního barevného negativního zpracování C-41.

 
Obsah balení

Tři kotouče filmu Lomography Color Negative 120 ISO 800

Balení obsahuje: Film
Země původu: Česká republika
Expozice: 24
Auto ISO rozsah (foto): 800
Formát filmu: 120

Ponořte své fotografie do zářivých odstínů červené, oranžové, žluté a chladné modré – experimentujte s rozšířeným rozsahem ISO. Rozšířená citlivost ISO 50–200 pro pestrou rozmanitost. Vneste své záběry do teplých odstínů. Skvělé pro zahřátí barev v zataženém dni. Typ filmu: Barevný negativ. ISO: 50–200. DX kód: Vyvolávací proces: C41. Expozice na kotouč: 36. VlastnostiTento super sytý film s červenými odstíny vykreslí všechny barevné tóny, na které si vzpomenete, od rubínově červené až po pomerančově oranžovou, žlutou až zlatou.Dostupné ve formátu 35 mm a 120 pro zábavu ve standardním a středním formátu.Tento film přemění všechny zatažené, šedé oblohy na moře bizarních pomerančových tónů.Vyberte si středoformátový film pro záběry profesionální kvality s ještě větším rozlišením a detaily na snímek.Připravte se na vícenásobné expozice, využijte působivou šířku expozice a vrstvěte své fotografie.Různá nastavení expozice přinášejí různé výsledky. Ohodnoťte film při citlivosti ISO 200 pro mimořádně intenzivní červené a oranžové barvy nebo při citlivosti ISO 50 pro další modré a zelené tóny.Tento film nasnímaný při nízkých hodnotách ISO dokáže vytvořit hedvábně jemnou zrnitost. Čím vyšší je ISO, tím viditelnější zrnitost.Průvodce filmem Lomography včetně informací o vyvolávání, pokynů ke skladování a tipů ke snímání, které vám pomohou dosáhnout skvělých výsledků.Jednoduché vyvolávání ve fotolaboratoři nebo doma pomocí standardního barevného negativního zpracování C-41. Obsah balení:Tři kotouče filmu Redscale XR 35 ISO 50–200
Formát filmu: 35 mm
Balení obsahuje: Film
Auto ISO rozsah (foto): 50 - 200
Země původu: Česká republika
Expozice: 36

Ponořte své fotografie do zářivých odstínů červené, oranžové, žluté a chladné modré – experimentujte s rozšířeným rozsahem ISO. Rozšířená citlivost ISO 50–200 pro pestrou rozmanitost. Vneste své záběry do teplých odstínů. Skvělé pro zahřátí barev v zataženém dni. Typ filmu: Barevný negativ. ISO: 50–200. DX kód: Vyvolávací proces: C41. Expozice na kotouč: 10–16 (v závislosti na formátu). VlastnostiTento super sytý film s červenými odstíny vykreslí všechny barevné tóny, na které si vzpomenete, od rubínově červené až po pomerančově oranžovou, žlutou až zlatou.Dostupné ve formátu 35 mm a 120 pro zábavu ve standardním a středním formátu.Tento film přemění všechny zatažené, šedé oblohy na moře bizarních pomerančových tónů.Vyberte si středoformátový film pro záběry profesionální kvality s ještě větším rozlišením a detaily na snímek.Připravte se na vícenásobné expozice, využijte působivou šířku expozice a vrstvěte své fotografie.Různá nastavení expozice přinášejí různé výsledky. Ohodnoťte film při citlivosti ISO 200 pro mimořádně intenzivní červené a oranžové barvy nebo při citlivosti ISO 50 pro další modré a zelené tóny.Tento film nasnímaný při nízkých hodnotách ISO dokáže vytvořit hedvábně jemnou zrnitost. Čím vyšší je ISO, tím viditelnější zrnitost.Průvodce filmem Lomography včetně informací o vyvolávání, pokynů ke skladování a tipů ke snímání, které vám pomohou dosáhnout skvělých výsledků.Jednoduché vyvolávání ve fotolaboratoři nebo doma pomocí standardního barevného negativního zpracování C-41. Obsah balení:Tři kotouče filmu Redscale XR 120 ISO 50–200
Auto ISO rozsah (foto): 50 - 200
Balení obsahuje: Film
Expozice: 10 - 16
Formát filmu: 120
Země původu: Česká republika

Dodejte svým záběrům nádech kontrastu s tímto majestátným černobílým filmem. Chcete-li dosáhnout nejlepších výsledků, vezměte Earla na jednodenní výlet. Nízká citlivost na světlo ISO 100. Panchromatická emulze s jemnou zrnitostí. Vysoká hustota a dynamický rozsah. Skvělé pro působivé portréty a světlé vnější fotografie. Velikost filmu: 120. Typ filmu: Černobílý negativ. ISO: 100. Kód DX: Nr. Proces vývoje: ČB. Expozice na kotouč: 10–16 (v závislosti na formátu).
 
Vlastnosti

Tento monochromatický film naplní vaše záběry noblesní nostalgií.
Vysoký dynamický rozsah pro bohatou černou a zářivou bílou s nádhernou šedou barvou mezi nimi.
Dostupné ve formátu 35 mm a 120 pro víceformátová monochromatická mistrovská díla.
Vyberte si středoformátový film pro větší rozlišení a detaily v záběrech.
Panchromatická emulze citlivá na všechny vlnové délky viditelného světla.
Ostrá, výrazná tonalita pro silné přechody a vysoký kontrast.
Earl Grey, který vysaje sluneční paprsky, nejlépe funguje pod množstvím přirozeného světla. Pokud fotíte v interiéru, stačí přidat blesk.
Lomography Film Guide včetně vyvolávací tabulky, pokynů pro skladování a tipů pro snímání, které vám pomohou dosáhnout skvělých výsledků.
Snadno se vyvolává ve fotoaboratoriu nebo doma pomocí standardního černobílého procesu.

 
Obsah balení:

Tři kotouče filmu Earl Grey B&W 120 ISO 100

Expozice: 10 - 16
Země původu: Česká republika
Auto ISO rozsah (foto): 100
Balení obsahuje: Film
Formát filmu: 120

Dodejte svým záběrům nádech klasiky a sofistikovanosti s tímto okouzlujícím černobílým filmem. Dáma, která opravdu zná své šedé tóny Střední citlivost na světlo ISO 400 Panchromatická emulze s jemným zrnem Vysoký dynamický rozsah a sofistikované tonální spektrum Skvělé pro detailní portréty a elegantní fotografie architektury Velikost filmu: 35 mm Typ filmu: Černobílý negativ ISO: 400 DX kód: Ne Vývojový proces: B&W Expozice na roli: 36
Auto ISO rozsah (foto): 400
Země původu: Česká republika
Balení obsahuje: Film
Formát filmu: 35 mm
Expozice: 36