Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Tato kapesní tiskárna přemění vaše fotografie z chytrého telefonu na nádherné výtisky, ať už jste doma, na cestách, nebo kdekoli jinde.Bezinkoustová, bezdrátová a připravená k tisku fotografií kdykoli a kdekoli – je to dokonalá společnice pro vás chytrý telefon. Je dostatečně kompaktní, aby se vám vešla i do kapsy. Dobíjecí tiskárnu fotografií Canon Zoemini 2 máte po ruce vždy, když ji potřebujete. Pořiďte fotografie na svém mobilním zařízení, upravte je podle sebe a okamžitě získejte nalepovací výtisky, které můžete darovat rodině či blízkým.Dokonalé výtisky bez čekáníObdivujte své fotografie nebo je podarujte svým blízkým, ať už jste kdekoli, díky výtiskům z tiskárny Zoemini 2, které jsou odolné vůči vodě a potrhání. Zadní část výtisků je po odstranění ochranné fólie lepící, takže tvorba pamětních fotoalb bude opravdu jednoduchá.Tiskněte kdekoli a kdykoliTiskněte fotografie i na cestách díky dokonale kapesnímu a lehkému designu a integrované baterií s rychlým nabíjením prostřednictvím portu USB-C.Přizpůsobte si s aplikací Canon Mini PrintDíky exkluzivnímu přístupu ke stylovým a kreativním možnostem a přímému spojení se všemi vašimi snímky v sociálních médiích je aplikace Mini Print dokonalý společník pro jedinečné, personalizované výtisky, které můžete sdílet z tiskáren Canon Zoemini 2.Zachyťte a tvořteUsmějte se, vyfoťte a zachyťte dokonalý moment s aplikací Mini Print nebo nahlédněte do fotografických souborů a účtů na Facebooku, Instagramu, ve Fotkách Google, na Dropboxu nebo v iCloudu a proměňte své záběry na stylové vzpomínky.Různé možnosti tiskuPovolte uzdu své fantazii a pomocí funkce rozdělení na dlaždice vytvořte výjimečné plakáty ze 4 nebo 9 výtisků, případně spojte své oblíbené vzpomínky do jedné koláže.Režim předem nařezaných nálepekVytvářejte okamžité výtisky, které můžete sdílet, z vašich oblíbených fotografií z mobilních zařízení pomocí 1, 3 palcového (3,3 cm) předem nařezaného kruhového fotografického papíru ZINK™.Rychlá a snadná úprava fotografií na chytrém telefonuPřed tiskem si můžete rychle na fotografie přidat text, rámy, filtry a mnoho dalšího.Žádné kabely, žádný stresTiskněte bezdrátově ze svého chytrého zařízení díky rychlému, jednoduchému a spolehlivému připojení Bluetooth 5.0 – bez potřeby kabelů.Žádný inkoust, méně odpaduUžívejte si výhod bezinkoustového tisku na recyklovatelný papír s technologií ZINK. Nečeká vás žádný nepořádek, žádné nemotorné výměny a již nemusíte likvidovat staré inkoustové kazety.Obsah balení:Canon Zoemini 2Stručná příručkaKabel USBBezpečnostní listKarta EWSFotografický papír Canon ZINK (30 listů) a 1 SMART SHEETPouzdro na tiskárnu
Formát fotopapíru: 5,08 x 7,62 cm
Konektivita: Bluetooth;USB C
Šířka (cm): 12.0
Kompatibilita: Android;iOS
Doba nabíjení: 50 min
Formát instantní fotografie: 5,08 x 7,62 cm
Balení obsahuje: Pouzdro;Manuál;Photo Paper;USB kabel
Barva tisku: Barevná
Hloubka (cm): 2.15
Rozlišení: 314 x 500 dpi
Výdrž baterie: 20 výtisků
Barva: Bílá
Země původu: Čína
Výška (cm): 8.4
Hmotnost (g): 177.0
Speciální vlastnosti: Photo printing;Přenosný
Typ nabíječky: USB C
Varianta: WHS + 30P + ACC EMEA
Barva podle výrobce: Pearl White
Technologie: ZINK
Bluetooth: Ano

Adaptér pro manuální zaostřování. Toto exkluzivní příslušenství pro řadu V-AF vám umožňuje přesné a detailní ovládání clony a poskytuje profesionální zážitek z filmování. Kompatibilní s matnicí Φ95 mm. Pro bezproblémový provoz adaptéru je třeba aktualizovat firmware objektivu V-AF na nejnovější verzi.
Vhodné pro značku: Samyang
Kompatibilní s: Samyang
Barva: Černá
Země původu: Čína
Hmotnost (g): 204.3
Průměr (mm): 95.0
Délka (mm): 41.0
Typ: Adaptér

Můžete si vybrat ze dvou typů tubusů (11 mm, 16 mm) v závislosti od požadovaného stupně zvětšení.Elektronické spojení automaticky přenášejí informace mezi objektivy Fujinon X Mount a těly fotoaparátů FUJIFILM X Series, takže při používání tubusů můžete stále používat automatické zaostřování a ovládat clonu.Upevňovací kroužky obou tubusů jsou vyrobeny z kvalitního pevného kovu a jsou vyrobeny přesně tak, aby dokonale vyhovovaly objektivům XF a fotoaparátům série X.
Bajonet: Fuji X
Kompatibilní s: Fujifilm X
Barva: Černá
Vhodné pro značku: Fujifilm
Země původu: Čína
Typ: Mezikroužek

Zhiyun Weebill S 8791 CZK  -3% 
Profesionální, lehký kamerový stabilizátor určený pro fotoaparáty a videokamery. Je vybaven odnímatelným ručním stativem, pomocí kterého můžete měnit ergonomický úchop stabilizátoru. Maximální doba používání je až 14 hodin. Stabilizátor umožňuje připojit a ovládat vybrané kamery pomocí dodaného kabelu a podporuje bezdrátový přenos videa prostřednictvím fotoaparátu přes Wi-Fi.
Barva: Černá
Doba nabíjení: 150 min
Hmotnost: 970 g
Výdrž baterie: 12 h
Dálkové ovládání: Mobile Application
WiFi: Ne
Kompatibilita: iOS;Android
Rozsah otáčení (Pan): 360°
Kompatibilní s: Kamera
Konektivita: Bluetooth
Země původu: Čína
Nosnost: 3 kg
Displej: Ne
USB: Ano
Balení obsahuje: USB kabel;Stativ
Provoz na baterie: Ano
Bluetooth: Ano
Typ nabíječky: USB C

Zhiyun Smooth Q3 Šedá 2355 CZK  -2% 
SMOOTH-Q3, který je poháněn fascinujícím uměním a pokročilou inteligentní interakcí, ohlašuje návrat klasiky a nabízí inteligentnější fotografické zážitky. Se SMOOTH-Q3 je smartphone vše, co potřebujete, abyste vytvořili velké umělecké dílo s úžasnými efekty. Zcela nové přehlednější rozložení tlačítek, které lépe vyhovuje používání jednou rukou. Triaxiální struktura pro překvapivě stabilní a plynulý záznam. Klasický posuvný design, díky kterému můžete kdykoliv a kdekoliv natáčet, abyste nezmeškali žádné důležité okamžiky, které je třeba zachytit.Integrované otočné světlo s dotykovým tlačítkem, které vás osvítí ze všech úhlů pomocí tří nastavitelných úrovní jasu. Záruka, že budete jasnější vpředu, vzadu nebo o 180 ° dokola.Spoušť spustíte jediným gestem, přičemž můžete být kdekoliv. K dispozici ve více režimech panoramatu. Chcete přidat jednoduché, ale ohromující efekty, díky kterým vaše videa vyniknou? Získejte okamžité Dolly Zoom a pomocí několika jednoduchých kroků v aplikaci vytvořte krátké filmy.Naklonujte se, abyste ukázali své různé stránky. S MagicClone Pano nyní můžete snímat více obrázků a uspořádat je na jednom snímku.SMOOTH-Q3 má na panorama jakékoliv způsoby, které chcete: režim na šířku, portrét, přední a zadní kamera, 180 °, 240 °, 3X3 ... Zdokonalte svá videa úžasnými šablonami, hudbou, speciálními efekty a filtry. Díky SMART může být každý profesionál v oblasti úpravy videa.
Konektivita: Bluetooth
Doba nabíjení: 180 min
Kompatibilní s: Mobilní telefony
Barva podle výrobce: Šedá
Země původu: Čína
Výdrž baterie: 15 h
Kapacita baterie: 1300 mAh
WiFi: Ne
Kompatibilita: Android;iOS
Displej: Ne
Nosnost: 280 g
Varianta: Standardní nabídka
Barva: Šedá
Typ nabíječky: USB C
Vstupy: USB;USB-C
Výstupy: USB
Adaptér součástí: Ano
Provoz na baterie: Ano
Bluetooth: Ano

Hohem iSteady MT2 6406 CZK  -3% 
Hohem iSteady MT2 je univerzální stabilizátor určený pro mobilní telefony, akční kamery a fotoaparáty. Díky tříosé stabilizaci zaručuje, že vaše snímky budou hladké, plynulé a bez nežádoucího chvění. Tento stabilizátor umožňuje snadno nastavit náklon podle vašich potřeb, čehož výsledkem jsou vždy profesionálně vypadající videa. Hodí se zejména pro živé vysílání, video-rozhovory, vlogování a různé jiné kreativní produkce.Stabilizátor Hohem iSteady MT2 se může pochlubit možností otáčení o 360° a využívá pokročilých stabilizačních algoritmů iSteady 7.0, které pokaždé zajistí plynulé a profesionálně vypadající záběry. Jeho nastavitelná svorka se přizpůsobí mobilním telefonům, zatímco rychloupínací systém Multi 4.0 založený na technologii Arca-Swiss je vybaven držákem L-Bracket pro snadné horizontální nebo vertikální umístění kamery. Stabilizátor se dodává také s adaptérem pro připojení akční kamery.Vlastnosti:Stabilizátor Hohem iSteady MT2 se otáčí o 360° pro panoramatické snímání.Úhel sklonu 290°OLED displejPro mobilní telefony a kompaktní fotoaparátyKompatibilní s běžnými bezzrcadlovkami, jako jsou Sony ZV-E10, Sony A7SⅢ, Sony FX3, Sony A6000, Canon EOS R5, Canon EOS R8, Nikon Z7Ⅱ, Nikon Z50 atd.Pro akční kamery GoPro 5–11 (nepodporuje GoPro 7 silver&white)Možnost upevnění světla pomocí integrovaného magnetuErgonomická rukojeť + stativRychloupínací systém Multi 4.0Rychloupínací systém Arca-SwissAlgoritmus proti chvění iSteady 7.0Ultraširoký režim, zoom, časosběrné snímání atp.Baterie stabilizátoru vydrží až 17 hodin snímání a lze ji použít pro zpětné nabíjení zařízeníFotoaparát lze ovládat připojením pomocí kabelu nebo technologie BluetoothHmotnost 653 gNosnost 1,2 kg
Kompatibilní s: Kamera;Akční kamera;Smartfón
Hmotnost: 653 g
Rozsah otáčení (Pan): 360°
Doba nabíjení: 3 h
Tilt Range: 290°
Barva: Černá
Nosnost: 1,2 kg
Výdrž baterie: 17 h
Voděodolnost: IPX4
Varianta: Standard
Nepromokavé: Ano
Displej: Ano
Napájení: USB-C and Battery
Vstupy: USB-C
USB: Ano
Bluetooth: Ano
Provoz na baterie: Ano

Canon EF-EOS M Adaptér 3179 CZK  -2% 
Upevňovací adaptér EF-EOS M je malý a lehký, aby dokonale ladil s fotoaparátem EOS M, přičemž se mimořádně snadno přenáší, abyste jej mohli mít neustále s sebou. Umožňuje použít držák EF-M na fotoaparátu EOS M pro připojení libovolného z bohatého sortimentu objektivů systému EOS - čím se před vámi otevírá svět neslýchaných tvůrčích možností. V zájmu zajištění dokonalého vyvážení fotoaparátu při snímání záběru a získávání nádherných snímků s méně výrazným rozostřením obsahuje upevňovací adaptér EF-EOS M odnímatelný držák na stativ, který vám dává možnost podepřít těžké objektivy na stativu.
Typ kamery: Bezzrcadlovka
Průměr (mm): 66.6
Typ: Adaptér
Délka (mm): 28.0
Barva: Černá
Země původu: Japonsko
Vhodné pro značku: Canon
Bajonet: Canon EF-M
Kompatibilní s: Canon EOS M

Zhiyun Crane M3 Combo 11367 CZK  -2% 
Přenosný, ale zároveň profesionální se skvělou kompatibilitou – to nejlépe vystihuje CRANE-M3. Kompaktní design těla a optimalizovaná struktura osového ramene poskytují lepší uchopení a uživatelský zážitek. Díky zcela novému dvoubarevnému osvětlení a profesionálním zvukovým řešením představuje CRANE-M3 vynikající filmový zážitek v designu typu vše v jednom. Gimbal s kompozitních materiálů pro vynikající uchopení. Na ergonomickém ovládacím panelu naleznete tlačítka, kolečka a joystick na dosah ruky. Podporuje ovládání funkcí a přepínání v rámci protokolu kamery pomocí všestranného nastavovacího kolečka. M3 přichází s kompaktní konstrukcí, úhlovými zadními motory a optimalizovanými osovými rameny, které poskytují gimbal, který je malý jako láhev vody s dostatečným prostorem pro přenášení různých druhů kamer pro stabilní a plynulé pohyby. Vylepšený rychloupínací systém pro jednodušší vyvážení, montáž a demontáž. Osové zámky s designem Poka-Yoke zajišťují maximální bezpečnost a efektivitu. Univerzální rychloupínací deska dva v jednom má vyhrazený vstup pro rychlou výměnu baterií bez montáže/demontáže kamery. Technologie Lumen Amplifier výrazně zvyšuje jas a vytváří 800-lumenové (průměrné) osvětlení se světelným zdrojem 2 c㎡. I světelný zdroj o velikosti malíčku dokázal rozsvítit místnost o rozloze 20 metrů čtverečních. Podporuje plynulé stmívání úrovně teploty barev a jasu pomocí ovládacího kolečka.
Obsah balení:

Zhiyun M3
Stativ
Držák na smartfon
Batoh

Kompatibilní s: Mobilní telefony
Kapacita baterie: 1150 mAh
Konektivita: Bluetooth
Balení obsahuje: Taška;Manuál;Phone Holder;Stativ;Kabel USB-C
Barva: Bílá;Černá
Tilt Range: 309°
Varianta: Combo
Roll Range: 333°
Kompatibilita: Android;iOS
Rozsah otáčení (Pan): 360°
Nosnost: 1 kg
Hmotnost: 1 kg
Výdrž baterie: 8 h
Země původu: Čína
Vstupy: USB-C
Typ nabíječky: USB C
Výstupy: USB C
WiFi: Ano
Displej: Ano
Provoz na baterie: Ano
Bluetooth: Ano

Zhiyun Weebill 3 12864 CZK  -2% 
Seznamte se s vylepšenou ergonomií a integrovaným designem, který poskytuje komplexní řešení pro zvuk, světlo a stabilizaci obrazu. S ZHIYUN WEEBILL 3 je filmování mnohem jednodušší. Tentokrát se WEEBILL 3 snaží co nejlépe zareagovat na všechny vaše představy týkající se filmového vybavení, přináší vám 40% úsporu úsilí a splní všechny vaše potřeby v oblasti zvuku, světla a stabilizace obrazu v designu typu vše v jednom. WEEBILL 3 je zabalen ve zjednodušené struktuře a je zkonstruován z odolných materiálů, sofistikovaného zpracování a kompaktních, ale silných motorů, které zajišťují optimalizovaný stabilizační výkon a zároveň uspokojují vícero potřeb filmování, a to i v komplikovaných prostředích. S kompaktním tělem a hmotností pouhých 1,1 kg vás WEEBILL 3 zbaví velkého zatížení a těžkopádných doplňků. Sling Mode 2.0: Restrukturalizovaná rukojeť ve tvaru písmene L v kombinaci s ergonomickou opěrkou zápěstí a přesunutou výsuvnou rukojetí. Tělo ve tvaru písmene L přesouvá závaží směrem dolů, aby se zlepšila stabilita při posouvání nebo snímání pod nízkým úhlem. Opěrka zápěstí a výsuvná rukojeť ušetří více než 40 % námahy tím, že poskytují větší podporu zápěstí a oddělují větší váhu od vaší ruky. Ergonomický design umožňuje ovládání jednou rukou. Algoritmus 10. generace precizně odstraňuje jemné otřesy v záběrech přeladěním běžeckých křivek na základě praktických údajů, čímž poskytuje revoluční stabilní výkon. Vložený Hi-Fi mikrofon vám umožní nahrávat čistý a stabilní zvuk a zároveň vás ušetří od připojování kabelů a doplňků.
Balení obsahuje: Stativ;USB kabel;Box;Manuál;Control Cable;Lens Support
Varianta: Standard
Bluetooth: Ano
Provoz na baterie: Ano
Napájení: USB a baterie
Typ nabíječky: USB C
Vstupy: USB
WiFi: Ne
Displej: Ne
Konektivita: Bluetooth
Roll Range: 280°
Doba nabíjení: 180 min
Kompatibilní s: Kamera
Výdrž baterie: 21 h
Tilt Range: 180°
Země původu: Čína
Kapacita baterie: 7800 mAh
Hmotnost: 1,1 kg
Barva: Černá
Rozsah otáčení (Pan): 360°

Hohem iSteady M6 Kit 5378 CZK  -38% 
Stabilizátor iSteady M6 gimbal je lehký a přenosný, díky kterému můžete zachytit plynulé záběry z jakéhokoli úhlu. Má rozsah otáčení 320°, náklonu 320° a natáčení 335° a zabudovaný motor, který pomáhá stabilizovat záběry, i když jedete nebo běžíte.Stativ je skvělý způsob, jak udržet gimbal stabilní při natáčení videa. Je také skládací, takže se snadno přenáší.Magnetické výplňové světlo je skvělý způsob, jak přidat další světlo do vašich videí. Je magnetické, takže jej můžete snadno připevnit ke gimbalu nebo chytrému telefonu.Pouzdro na přenášení je skvělý způsob, jak uložit a přepravovat gimbal, stativ a výplňové světlo. Je také polstrované, takže vaše vybavení bude chráněno před poškozením.Zde jsou některé z klíčových funkcí sady iSteady M6:Lehká a přenosná konstrukceRozsah otáčení 320°, naklápění 320° a natáčení 335°Zabudovaný motor pro plynulou stabilizaciStativ pro zvýšení stabilityMagnetické výplňové světlo pro dodatečné osvětleníPřepravní pouzdro pro skladování a přepravuAI Tracker s nastavitelným plnícím světlemUžitečné zatížení do 400 g4 porty UNC 1/4"-20Pokud hledáte komplexní balíček, který vám pomůže vytvářet plynulá, profesionálně vypadající videa pomocí chytrého telefonu, pak je souprava iSteady M6 skvělou volbou.
Displej: Ano
Bluetooth: Ano
Materiál: Plast
Napájení: USB-C;Baterie
Vstupy: USB-C
Barva: Šedá
Dálkové ovládání: Ne
Balení obsahuje: Stativ;Light;Pouzdro;Manuál
Provoz na baterie: Ano
Kompatibilita: Android;iOS
Roll Range: 335°
Nosnost: 0,44 kg
Konektivita: Bluetooth
Výdrž baterie: 18 h
Varianta: Kit
Tilt Range: 335°
Hmotnost: 550 g
Rozsah otáčení (Pan): 360°