Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Adaptér pro manuální zaostřování. Toto exkluzivní příslušenství pro řadu V-AF vám umožňuje přesné a detailní ovládání clony a poskytuje profesionální zážitek z filmování. Kompatibilní s matnicí Φ95 mm. Pro bezproblémový provoz adaptéru je třeba aktualizovat firmware objektivu V-AF na nejnovější verzi.
Typ: Adaptér
Hmotnost (g): 204.3
Kompatibilní s: Samyang
Délka (mm): 41.0
Průměr (mm): 95.0
Země původu: Čína
Barva: Černá
Vhodné pro značku: Samyang

Zhiyun Weebill S 7723 CZK  0% 
Profesionální, lehký kamerový stabilizátor určený pro fotoaparáty a videokamery. Je vybaven odnímatelným ručním stativem, pomocí kterého můžete měnit ergonomický úchop stabilizátoru. Maximální doba používání je až 14 hodin. Stabilizátor umožňuje připojit a ovládat vybrané kamery pomocí dodaného kabelu a podporuje bezdrátový přenos videa prostřednictvím fotoaparátu přes Wi-Fi.
Balení obsahuje: USB kabel;Stativ
Bluetooth: Ano
Provoz na baterie: Ano
Nosnost: 3 kg
Dálkové ovládání: Mobile Application
Konektivita: Bluetooth
Hmotnost: 970 g
Kompatibilní s: Kamera
Doba nabíjení: 150 min
WiFi: Ne
Výdrž baterie: 12 h
Kompatibilita: iOS;Android
USB: Ano
Displej: Ne
Rozsah otáčení (Pan): 360°
Země původu: Čína
Barva: Černá
Typ nabíječky: USB C

Zhiyun Smooth Q3 Grey 2153 CZK  -5% 
SMOOTH-Q3, který je poháněn fascinujícím uměním a pokročilou inteligentní interakcí, ohlašuje návrat klasiky a nabízí inteligentnější fotografické zážitky. Se SMOOTH-Q3 je smartphone vše, co potřebujete, abyste vytvořili velké umělecké dílo s úžasnými efekty. Zcela nové přehlednější rozložení tlačítek, které lépe vyhovuje používání jednou rukou. Triaxiální struktura pro překvapivě stabilní a plynulý záznam. Klasický posuvný design, díky kterému můžete kdykoliv a kdekoliv natáčet, abyste nezmeškali žádné důležité okamžiky, které je třeba zachytit.Integrované otočné světlo s dotykovým tlačítkem, které vás osvítí ze všech úhlů pomocí tří nastavitelných úrovní jasu. Záruka, že budete jasnější vpředu, vzadu nebo o 180 ° dokola.Spoušť spustíte jediným gestem, přičemž můžete být kdekoliv. K dispozici ve více režimech panoramatu. Chcete přidat jednoduché, ale ohromující efekty, díky kterým vaše videa vyniknou? Získejte okamžité Dolly Zoom a pomocí několika jednoduchých kroků v aplikaci vytvořte krátké filmy.Naklonujte se, abyste ukázali své různé stránky. S MagicClone Pano nyní můžete snímat více obrázků a uspořádat je na jednom snímku.SMOOTH-Q3 má na panorama jakékoliv způsoby, které chcete: režim na šířku, portrét, přední a zadní kamera, 180 °, 240 °, 3X3 ... Zdokonalte svá videa úžasnými šablonami, hudbou, speciálními efekty a filtry. Díky SMART může být každý profesionál v oblasti úpravy videa.
Barva: Šedá
Barva podle výrobce: Šedá;Grey
Výdrž baterie: 15 h
Kompatibilita: iOS;Android
Vstupy: USB-C;USB
Typ nabíječky: USB C
Nosnost: 280 g
Bluetooth: Ano
Kapacita baterie: 1300 mAh
Varianta: Standardní nabídka
Kompatibilní s: Mobilní telefony
Provoz na baterie: Ano
Výstupy: USB
Adaptér součástí: Ano
Konektivita: Bluetooth
Displej: Ne
Země původu: Čína
WiFi: Ne
Doba nabíjení: 180 min

Hohem iSteady M6 4167 CZK  -1% 
iSteady M6 je lehký 3-osý gimbalový stabilizátor pro smartphony od společnosti Hohem. Je navržen tak, aby vám pomohl vytvářet plynulá, profesionálně vypadající videa pomocí chytrého telefonu. Model iSteady M6 má rozsah otáčení 320°, naklánění 320° a naklánění 335°, takže můžete zachytit plynulé záběry z jakéhokoli úhlu. Má také zabudovaný motor, který pomáhá stabilizovat vaše záběry, i když jedete nebo běžíte.Kamera iSteady M6 se také velmi snadno používá. Jednoduše připojte svůj chytrý telefon ke gimbalu a poté pomocí dodané aplikace ovládejte funkce gimbalu. Aplikace obsahuje také různé režimy snímání, například režim Inception, který umožňuje vytvářet plynulá, rotující videa.Model iSteady M6 je skvělou volbou pro každého, kdo chce pomocí svého chytrého telefonu vytvářet plynulá, profesionálně vypadající videa. Je lehký, snadno se používá a má řadu funkcí, které vám pomohou pořídit skvělé záběry.Zde jsou některé z klíčových funkcí fotoaparátu iSteady M6:Lehký a přenosný designRozsah otáčení 320°, naklápění 320° a natáčení 335°Zabudovaný motor pro plynulou stabilizaciJednoduché používání aplikace s různými režimy snímáníKompatibilita se zařízeními iOS a AndroidVýdrž baterie až 12 hodinAI tracker pro automatické sledování objektuPokud hledáte lehký, snadno použitelný gimbalový stabilizátor pro chytré telefony, který vám pomůže vytvářet plynulá, profesionálně vypadající videa, pak je iSteady M6 skvělou volbou.AI senzor není součástí balení. Dá se dokoupit jako volitelné příslušenství. Nachází se v balení verze KIT.
Hmotnost: 550 g
Napájení: Baterie;USB-C
Balení obsahuje: Manuál;Kabel USB-C;Stativ
Rozsah otáčení (Pan): 360°
Kompatibilita: iOS;Android
Detail baterie: Li-Ion
Roll Range: 335°
Nosnost: 0,44 kg
Konektivita: Bluetooth
Výdrž baterie: 18 h
Tilt Range: 335°
Materiál: Plast
Varianta: Standard
Dálkové ovládání: Ne
Bluetooth: Ano
Vstupy: USB-C
Provoz na baterie: Ano
Barva: Šedá
Displej: Ano

Můžete si vybrat ze dvou typů tubusů (11 mm, 16 mm) v závislosti od požadovaného stupně zvětšení.Elektronické spojení automaticky přenášejí informace mezi objektivy Fujinon X Mount a těly fotoaparátů FUJIFILM X Series, takže při používání tubusů můžete stále používat automatické zaostřování a ovládat clonu.Upevňovací kroužky obou tubusů jsou vyrobeny z kvalitního pevného kovu a jsou vyrobeny přesně tak, aby dokonale vyhovovaly objektivům XF a fotoaparátům série X.
Bajonet: Fuji X
Barva: Černá
Kompatibilní s: Fujifilm X
Země původu: Čína
Typ: Mezikroužek
Vhodné pro značku: Fujifilm

Zhiyun Crane M3 Combo 10830 CZK  0% 
Přenosný, ale zároveň profesionální se skvělou kompatibilitou – to nejlépe vystihuje CRANE-M3. Kompaktní design těla a optimalizovaná struktura osového ramene poskytují lepší uchopení a uživatelský zážitek. Díky zcela novému dvoubarevnému osvětlení a profesionálním zvukovým řešením představuje CRANE-M3 vynikající filmový zážitek v designu typu vše v jednom. Gimbal s kompozitních materiálů pro vynikající uchopení. Na ergonomickém ovládacím panelu naleznete tlačítka, kolečka a joystick na dosah ruky. Podporuje ovládání funkcí a přepínání v rámci protokolu kamery pomocí všestranného nastavovacího kolečka. M3 přichází s kompaktní konstrukcí, úhlovými zadními motory a optimalizovanými osovými rameny, které poskytují gimbal, který je malý jako láhev vody s dostatečným prostorem pro přenášení různých druhů kamer pro stabilní a plynulé pohyby. Vylepšený rychloupínací systém pro jednodušší vyvážení, montáž a demontáž. Osové zámky s designem Poka-Yoke zajišťují maximální bezpečnost a efektivitu. Univerzální rychloupínací deska dva v jednom má vyhrazený vstup pro rychlou výměnu baterií bez montáže/demontáže kamery. Technologie Lumen Amplifier výrazně zvyšuje jas a vytváří 800-lumenové (průměrné) osvětlení se světelným zdrojem 2 c㎡. I světelný zdroj o velikosti malíčku dokázal rozsvítit místnost o rozloze 20 metrů čtverečních. Podporuje plynulé stmívání úrovně teploty barev a jasu pomocí ovládacího kolečka.
Obsah balení:

Zhiyun M3
Stativ
Držák na smartfon
Batoh

Vstupy: USB-C
Balení obsahuje: Stativ;Phone Holder;Taška;Kabel USB-C;Manuál
Tilt Range: 309°
Kompatibilita: Android;iOS
Nosnost: 1 kg
Varianta: Combo
Výdrž baterie: 8 h
Konektivita: Bluetooth
Barva: Bílá;Černá
WiFi: Ano
Země původu: Čína
Displej: Ano
Bluetooth: Ano
Rozsah otáčení (Pan): 360°
Hmotnost: 1 kg
Výstupy: USB C
Typ nabíječky: USB C
Provoz na baterie: Ano
Kapacita baterie: 1150 mAh
Roll Range: 333°
Kompatibilní s: Mobilní telefony

Gimbal pro chytré telefony. Vylepšený o výkonné vestavěné výplňové světlo a ztělesňující ducha Make-It-Real, nabízí SMOOTH 5S integrovaný a zároveň zjednodušený způsob natáčení pro každého. S klasickou tříosou konstrukcí můžete vytvářet inspirativní obsah bez omezení úhlu záběru. SMOOTH 5S z vás udělá jednočlenný štáb. Ortogonální 3osá konstrukce SMOOTH 5S vyniká profesionální strukturou 3 ortogonálních otočných os, které vám přinášejí více možností s větším rozhledem. Širší prostor mezi jednotlivými osami usnadňuje natáčení v nízkých a super širokých úhlech, což vám umožní dát plně průchod své kreativitě. Robustní výkon motoru Magnetické ocelové motory s vylepšenými algoritmy pevně pohánějí mobilní telefony velkých rozměrů. Širší svorka telefonu podporuje možnosti externích objektivů pro další úroveň vaší tvorby. Nerozbitná stabilizace SMOOTH 5S nabízí neuvěřitelně stabilní záběry při zachování kvality původního rozlišení, což vám zajistí plné využití pohybů pro prezentaci kouzla filmu. Třikrát jasnější K ose náklonu je přidáno nové výplňové světlo se špičkovou svítivostí 650 luxů, díky čemuž je SMOOTH 5S všestranně lepší pro jasnější vyprávění vašeho příběhu. Společně se dvěma magnetickými světly poskytují všechna 3 výplňová světla bezkonkurenční světelný efekt, který ve špičce dosahuje 2040 luxů. K dispozici je několik filtrů a nastavení teploty barev. Intuitivní ovládání panelu Všestranný panel je navržen pro plynulé ovládání na dosah ruky a integruje joystick, volič, menu a tlačítko přepínání režimů na jedné straně. Během okamžiku budete připraveni na bezproblémové snímaní jednou rukou. Dva režimy pro efekt Dolly Zoom Podpora přepínání zoomu a ostření pomocí ovládacího kolečka a automatického zoomu v aplikaci APP, která umožňuje snadno natáčet od základního až po profesionální dolly zoom efekt. Všestranná kolekce pohybů Několik klasických režimů snímání včetně PF, L, F, POV a V je přibaleno pro zvýšení vašich filmovacích schopností. Přidejte oslnivé 360° točící se záběry s režimem Vortex, aby záběr žil podle vaší představivosti. Kreativní časosběrné snímky Prozkoumejte další potenciál díky důvěryhodnému stabilizačnímu výkonu a vytvářejte časosběrné filmy nebo různé časosběrné efekty jako profesionál. MagicClone Panorama Nechte umělou inteligenci pracovat se svým talentem, abyste získali úžasnou panoramatickou fotografii. Už vám neunikne žádná nádherná scenérie ani vzrušující nápady. Aplikace pro začátečníky i profesionály ZHIYUN vám nabízí dvě aplikace, ZY Cami a StaCam, určené pro natáčení chytrým telefonem. Vyberte si APP, která vyhovuje vašim potřebám, a nechte umělou inteligenci pracovat na inteligentní shodě za vás. Nový profesionální 3osý design. Pohyb kamery ze všech úhlů bez omezení. Nerozbitná stabilizace Filmový efekt zoomu Dolly Vestavěné LED světlo o síle 300 lumenů. Možnost připevnění dvou dalších magnetických světel. Světla mají CCT 5000K a CRI 90+, teplotu barev lze nastavit pomocí přiložených filtrů....
Balení obsahuje: Stativ;Nabíjecí kabel USB-C;Built-in LED Light;Phone Holder
Typ nabíječky: USB C
Barva podle výrobce: White
Bluetooth: Ano
Hmotnost: 625 g
Rozsah otáčení (Pan): 360°
Doba nabíjení: 4 h
Výdrž baterie: 25 h
Displej: Ne
Roll Range: 300°
Barva: Bílá
Kompatibilní s: Mobilní telefony
Nosnost: 300 g
Tilt Range: 349°

V současnosti je populární živé vysílání, zejména krátké video. Aby bylo živé vysílání profesionálnější a efektivnější, teleprompter se stal nepostradatelným pomocným zařízením. Uživatelům může pomoci plynule se vyjadřovat a dále zkrátit vzdálenost mezi moderátorem a publikem. FEELWORLD TP2A je lehký a přenosný teleprompter, který vám se standardním beam splitterem umožňuje jasně číst rolující text při pohledu přímo do kamery, ideální pro vlog, živé vysílání, online výuku, nahrávání videa, rozhovory, videostudio, zprávy a prezentace. Není třeba přednášet scénář! Může být vyvolán prostřednictvím smartphonu nebo tabletu během snímání DSLR kamery nebo telefonu. Podporuje širokoúhlý objektiv, aplikaci pro Android/iOS, bluetooth dálkové ovládání, ovládání je jednoduché a pohodlné, video je rychlejší a jednodušší. Je to ideální teleprompter pro tvůrce video pořadů.
Vhodné pro: Smartfón;Tablet
Výška (cm): 17.1
Šířka (cm): 20.5
Typ: Teleprompter
Země původu: Čína
Hmotnost (g): 300.0
Materiál: ABS
Barva: Černá
Hloubka (cm): 9.7

Hohem iSteady MT2 Kit 7707 CZK  -1% 
Hohem iSteady MT2 Kit je univerzální stabilizátor určený pro mobilní telefony, akční kamery a fotoaparáty. Díky tříosé stabilizaci zaručuje, že vaše snímky budou hladké, plynulé a bez nežádoucího chvění. Tento stabilizátor umožňuje snadno nastavit náklon podle vašich potřeb, čehož výsledkem jsou vždy profesionálně vypadající videa. Hodí se zejména pro živé vysílání, video-rozhovory, vlogování a různé jiné kreativní produkce. Jedná se o vylepšenou verzi základního modelu Hohem iSteady MT2, který obsahuje magnetické světlo a snímač AI vision. Tato verze umožňuje díky pokročilé technologii zachytit dokonalé záběry i v naprosté tmě. Kromě toho je vybavena také funkcí Follow Me, která dodává další úroveň pohodlí a všestrannosti při snímání.Stabilizátor Hohem iSteady MT2 Kit se může pochlubit možností otáčení o 360° a využívá pokročilých stabilizačních algoritmů iSteady 7.0, které pokaždé zajistí plynulé a profesionálně vypadající záběry. Jeho nastavitelná svorka se přizpůsobí mobilním telefonům, zatímco rychloupínací systém Multi 4.0 založený na technologii Arca-Swiss je vybaven držákem L-Bracket pro snadné horizontální nebo vertikální umístění fotoaparátu. Stabilizátor se dodává také s adaptérem pro připojení akční kamery.Vlastnosti:Hohem iSteady MT2 Kit se otáčí o 360° pro panoramatické snímání.Úhel sklonu 290°OLED displejPro mobilní telefony a kompaktní fotoaparátyKompatibilní s běžnými bezzrcadlovkami, jako jsou Sony ZV-E10, Sony A7SⅢ, Sony FX3, Sony A6000, Canon EOS R5, Canon EOS R8, Nikon Z7Ⅱ, Nikon Z50 atd.Pro akční kamery GoPro 5–11 (nepodporuje GoPro 7 silver&white)Možnost upevnění světla pomocí integrovaného magnetuErgonomická rukojeť + stativRychloupínací systém Multi 4.0Rychloupínací systém Arca-SwissAlgoritmus proti chvění iSteady 7.0Ultraširoký režim, zoom, časosběrné snímání atp.Baterie stabilizátoru vydrží až 17 hodin snímání a lze ji použít pro zpětné nabíjení zařízeníFotoaparát lze ovládat připojením pomocí kabelu nebo technologie BluetoothHmotnost 653 gNosnost 1,2 kg
Provoz na baterie: Ano
Nepromokavé: Ano
USB: Ano
Kompatibilní s: Smartfón;Akční kamera;Kamera
Displej: Ano
Vstupy: USB-C
Napájení: USB-C and Battery
Bluetooth: Ano
Voděodolnost: IPX4
Hmotnost: 653 g
Balení obsahuje: Magnetický držák;AI Vision
Nosnost: 1,2 kg
Rozsah otáčení (Pan): 360°
Tilt Range: 290°
Doba nabíjení: 3 h
Varianta: Kit
Výdrž baterie: 17 h
Detail baterie: Li-Ion
Barva: Černá

Nová tiskárna pro chytré telefony Fujifilm INSTAX SQUARE Link přináší fanouškům okamžité fotografie rozšířenou realitu a sdílení digitálních obrázků.SQUARE Link přichází se spoustou nových, jedinečných funkcí navržených pro podporu kreativity, včetně tisku AR (Augmented Reality) a INSTAX Connect™, které umožňují fanouškům okamžité fotografie a tisku ze smartphonů individualizovat a sdílet své snímky zcela novými způsoby. Stejně jako všechny produkty v řadě tiskáren INSTAX Link Smartphone, i SQUARE Link nabízí různé šablony rámů, digitální nálepky a možnosti režimu tisku, které umožňují tvůrci obrázků zvýšit kreativitu pomocí bezplatné aplikace ke stažení. Klíčové vlastnosti SQUARE Link zahrnují:Tisk AR (Augmented Reality - rozšířená realita) - SQUARE Link nabízí možnost přidat k obrázkům funkce rozšířené reality včetně speciálních efektů, textu, obrázků, barev pozadí, čmáranic a animací. QR kód vytištěný na fotografii odemkne obsah rozšířené reality, který si pak uživatelé mohou prohlížet na výtisku a kolem něj pouhým naskenováním kódu pomocí chytrého telefonu, aby viděli efekty v akci.INSTAX Connect - Pomocí aplikace SQUARE Link umožňuje funkce INSTAX Connect uživatelům digitálně sdílet obrázky INSTAX výběrem obrázku chytrého telefonu, přidáním textového obsahu a/nebo efektů a jeho odesláním do jakéhokoli připojeného zařízení (tj. chytrého telefonu, tabletu atd.). Uživatelé mohou přidat text ke svým obrázkům a získat textové odpovědi odeslané zpět přímo na obrázek. Příjemci, kteří jsou také uživateli SQUARE Link, si mohou dokonce vytisknout kopii obrázku s textem nebo bez něj.Možnost přizpůsobit si výtisky INSTAX pomocí režimů obrázků, designových rámů a nálepek.Stejně jako všechny produkty v řadě tiskáren INSTAX Link Smartphone, i SQUARE Link obsahuje řadu šablon rámů, digitálních nálepek a možností režimu tisku, které umožňují tvůrci obrázků kreativně vylepšit obrázek. Uživatelé si mohou vybrat mezi dvěma možnostmi režimu tisku – INSTAX-Rich Mode pro hluboké, vylepšené barvy a INSTAX-Natural Mode pro klasičtější vzhled. Obrázky ze smartphonu lze vylepšit také uměleckými filtry nebo úpravou jasu, kontrastu a sytosti obrazu. Uživatelé SQUARE Link mohou také spojit až devět obrázků do jedné tiskové koláže INSTAX pomocí funkce koláže v aplikaci.Lehký, přenosný a rychlý - Kompaktní, lehký as pruhovanou texturou. SQUARE Link přijímá obrázek ze smartphonu uživatele a začne tisknout přibližně za 12 sekund, podporuje nepřetržitý tisk a je schopen vytisknout přibližně 100 výtisků INSTAX na jedno nabití přes Bluetooth.  Specifikace:Způsob záznamu: 3-barevná expozice s OLEDFilm vhodný k použití: FUJIFILM INSTAX SQUARE Instant Film (prodáván samostatně)Velikost obrázku: 62 mm × 62 mmPočet expozičních bodů: 800 × 600 bodůRozlišení expozice: 12.5 bod/mm (318 dpi, 80 μm dot pitch)Expoziční gradace: RGB gradace 256 barevRozhraní: Bluetooth Ver. 4.2 (BLE)Vytisknutelný formát obrázku: JPEG, PNG, HEIF, DNGČas potřebný k vytištění: Nahrání obrázku – fotografický výstup (vysunutí): Přibližně 12 sekund.Počet vytisknutelných obrázků: Přibližně 100 (při plném nabití baterie; počet závisí na způsobu používání tiskárny)Napájení: Dobíjecí lithium ion baterie (zabudovaná, nelze vyjmout)Doba nabíjení: Přibližně 80 až 120 minut (závisí na teplotě v prostředí během nabíjení)Spotřeba energie: Přibližně 3 WPracovní prostředí: Teplota: +5 ºC to +40 ºCVlhkost: 20% to 80% (žádná kondenzace)Rozměry těla tiskárny: 105 mm × 37.5 mm × 127.5 mm (bez vyčnívajících částí)Hmotnost tiskárny: Přibližně 236 g (bez vloženého filmu)Dodávané příslušenství: Kabel USB (Typ-C, délka: 30 cm)
Doba nabíjení: 80 - 120 min
Typ nabíječky: USB C
Hmotnost (g): 236.0
Barva tisku: Barevná
Technologie: Augmented Reality;Instax;INSTAX Connect
Bluetooth: Ano
Balení obsahuje: Nabíjecí kabel USB-C
Adaptér součástí: Ne
Barva: Zelená
Konektivita: Bluetooth
Šířka (cm): 10.5
Hloubka (cm): 3.75
Země původu: Čína
Kompatibilní s: Android;iOS
Výška (cm): 12.75
Barva podle výrobce: Midnight Green
Formát fotopapíru: 6,2 x 6,2 cm