Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Důkladně čistí lodní dno, rozkládá usazené nečistoty, rozpouští olej, maziva, palivo, šlem a kal. Jednoduché použití – naleje se na znečištěná místa a nechá působit cca 1 hod. a pak vyčerpá. Biologicky rozložitelný. Objem: 3785 ml.
Země původu: USA
Objem: 3,79 L

Impregnuje všechny druhy tkanin včetně slunečníků, krytů na lodě, obalů na plachty, oblečení a stanů. Nemění barvu či kvalitu materiálu. Chrání proti UV záření. Před použitím impregnace je nutné materiál vyčistit.
 
NÁVOD K POUŽITÍ: Povrch musí být dokonale čistý a suchý. Neváhejte povrch impregnací pořádně napustit. Nanášejte pouze na vnější stranu látek. Pozor, abyste impregnaci nenanesli a nenechali zaschnout na průhledném akrylovém nebo plastovém povrchu. V případě kontaktu okamžitě odstraňte vodou a hadříkem. Nechte schnout na dobře větraném místě.
 
UPOZORNĚNÍ: Hořlavý. Škodlivý: v případě pozření může způsobit poškození plic. Nevdechujte. Používejte v dobře větraných prostorech. V případě pozření nevyvolávejte zvracení. Okamžitě konzultujte s lékařem a ukažte mu obal a etiketu. UDRŽUJTE MIMO DOSAH DĚTÍ!
Objem: 3,79 L
Země původu: USA

Rychločisticí přípravek na gelcoatové povrchy, odtraňujúci zoxidované povrchy a škrábance vhodný na všechny povrchy plavidel. Může být použit s dvoj nebo třístupňovým procesem na povrchovou úpravu. Tato výkonná čistící směs obnovuje lesklou krásu lodí tím, že odstraňuje oxidaci, škrábance a jiné povrchové nečistoty. Objem - 946 ml.
Objem: 946 ml
Země původu: USA

Kombinace jemného výkonného čisticího prostředku s lesklou povrchovou úpravou a trvanlivým voskem. Rychle odstraňuje malé chyby (lehké škrábance, oxidace, křída, vodní značky).
Země původu: USA
Objem: 946 ml

Čistící prostředek odstraňující skvrny v místech kontaktu s vodní hladinou a skvrny od rzi, výborně čistí laminátové, kovové a nabarvené povrchy. Pracuje na principu oxidace, čistí, ale současně i bílí. Prostředek neobsahuje škodlivé kyseliny, je bezpečný a snadno použitelný (povrchy není nutné drhnout). Je třeba se vyhnout místům ošetřeným anti-foulingom.
Objem: 3,79 L
Země původu: USA

Lodní superčisticí přípravek.Velmi účinný univerzální čistící přípravek efektivně odstraňuje nečistoty a skvrny od oleje, rybí krve a plísní. Jednoduché použití - stačí nastříkat a otřít. Je určen speciálně pro čištění sklolaminátů, kovů, vinylu, slídy a povrchů opatřených nátěrem. V porovnání s jinými přípravky je výjimečně účinný! NÁVOD K POUŽITÍ:  Ošetřovaná plocha by měla být čističem důkladně namočena, pak ji ihned otřete čistou, suchou utěrkou. Silně znečištěné plochy mohou vyžadovat opakovanou aplikaci. UPOZORNĚNÍ: Čistič obsahuje méně než 5 % fosfátů a neobsahuje žádná iontová smáčedla. POZOR: Dráždí oči, viz zadní strana s uvedenými bezpečnostními opatřeními a zásadami první pomoci.
Země původu: USA
Objem: 3,79 L

Neabrazivní mořský vosk poskytující trvalou ochranu i lesk bez broušení a potřeby použití silikonu s jednoduchou aplikací i pro větší plochy. Možno jej nanášet ručně nebo elektrickým kotoučem (800 - 1000 ot./min.). Objem: 500 ml.
Objem: 500 ml
Země původu: Spojené království

Leštidlo a vosk v jednom. Může se použít na leštění a voskování v jednom kroku, čímž se snižuje čas a náklady. Poskytuje delší životnost povrchů. Vhodný pro všechny povrchy (kromě silikonových povrchů). Odstraňuje velké chyby a škrábance P1000 nebo jemnější a ponechává lesklý voskový povrch, který pomáhá chránit před povětrnostními vlivy a nemusí vyžadovat leštění.
Objem: 500 ml
Země původu: Velká Británie

Čistič trupu pod čarou ponoru odstraňuje snadno a rychle vápenné usazeniny na lodním dnu, pruhy od vodního kalu a skvrny od rzi. Lze jej použít na hliník, ale nikoliv na chrom. Je založen na vodní bázi, je šetrný k životnímu prostředí a biologicky rozložitelný. Speciálně patentovaný ochranný proces způsobuje, že tento produkt je bezpečnější než ostatní čističe, obsahující kyselinu chlorovodíkovou. Obsah: 950 ml.
Objem: 950 ml
Země původu: USA

Gelový čistič je ideální pro snadné čištění trupu - spodní části vaší lodi. Je navržen tak, aby začal pracovat hned při kontaktu a odstranil nevzhledné skvrny od ponoru. Je také velmi účinný při odstraňování rezavých skvrn, skvrn od listů nebo jiných skvrn. Nepoškodí vyčištěný povrch a je ideálním přípravkem na vyleštění trupu.
Země původu: USA