Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Hustý epoxidový základní lak bez rozpouštědel, který by se měl aplikovat 4krát jako ochrana před presiakaním. Vydatnost - 6,7 m2 / l. Objem - 2250 ml, barva - světlemodrá.
Země původu: Velká Británie
Barva: Modrá
Objem: 2,25 L
Barva podle výrobce: Modrá;Blue

Antifouling nátěr s teflonem s minimálním třením určený pro hliník, nerezovou ocel a slitiny s technologií Biolux® pro trvalou ochranu před znečištěním. Ideální pro hnací zařízení, vrtule, trimovací klapky ap. Sprej usnadňuje práci. Počet nátěrů - 3 vrstvy. Vydatnost - 2m / l, objem - 500 ml.
Barva: Černá
Země původu: Velká Británie
Barva podle výrobce: Černá;Black
Objem: 0,5 L

Jednosložkový základní / podkladní nátěr International One UP lze použít pro všechny podklady nad čarou ponoru spolu se všemi jednosložkovými povrchovými úpravami International a nátěrovými barvami na paluby.One UP se snadno nanáší štětcem nebo válečkem a poskytuje extra hladký povrch, čímž se snižuje množství broušení.Tento základní / podkladový nátěr dva v jednom nahrazuje International Yacht Primer a Pre-Kote, přičemž stále poskytuje stejnou úroveň vzhledu a ochrany.Ředidlo *: YTA800 Ředidlo č.1Počet vrstev: 2 - 4 vrstvy 100 μm (WFT)Vydatnost: štětcem / válečkem 9,0 m2 / lZpůsob aplikace: štětcem a válečkemSkladovatelnost: 2 rokySnášenlivost podkladu: Vhodný pro všechny podklady* Ředění se obvykle nevyžaduje. V závislosti na okolní teplotě, podmínkách aplikace a osobních preferencích lze One UP ředit až do 10 %. Pokud se produkt ředí, může být zapotřebí další nátěr k dosažení tloušťky filmu potřebné k ochraně podkladu.Přestože jsme vynaložili maximální úsilí, aby se barva na našem obrázku co nejvíce přibližovala skutečné barvě, nemůžeme zaručit přesnou shodu barev. Barvy vzorníku se také liší v závislosti na nastavení a rozlišení obrazovky. Arleigh Group a výrobce barvy neodpovídají za malé odchylky.Klíčové vlastnostiZákladní a podkladový nátěrJednoduché použitíKompatibilní se všemi International jednosložkovými povrchovými úpravami a barvami na palubyLze použít na všechny podkladyLze nanášet štětcem nebo válečkem
Barva podle výrobce: Blue Grey
Barva: Modrá
Objem: 750 ml
Země původu: Velká Británie

Extra silný antifouling s technologií Biolux vytváří velmi čistý a extra
hladký trup. Je ideální pro rychlé plavidla. Může být leštěný, ale není
vhodný pro použití na hliník a ostatní lehké kovy ani na pozinkované
povrchy. Objem - 750 ml. Barva - zelená. 



Barva: Zelená
Objem: 0,75 L
Barva podle výrobce: Green;Zelená
Země původu: Čína

Extra silný antifouling s technologií Biolux vytváří velmi čistý a extra hladký trup. Je ideální pro rychlé plavidla. Může být leštěný, ale není vhodný pro použití na hliník a ostatní lehké kovy ani na pozinkované povrchy. Objem - 2,5 l. Barva - námořnická modrá.
Barva: Modrá
Země původu: Velká Británie
Barva podle výrobce: Navy
Objem: 0,75 L

Antivegetačný náter chrániaci pred znečistením mikroorganizmami, živočíchmi, slizom a vodnými rastlinami, vhodný na aplikáciu na plavidlách v sladkej aj slanej vode. Poskytuje ochranu až do jedného roka. Môže sa použiť až 6 mesiacov pred spustením na vodu. Objem – 750 ml. Barva - černá.
Barva: Černá
Země původu: Velká Británie
Barva podle výrobce: Černá;Black
Objem: 0,75 L

Lodní vosk je posledním, brilantním krokem při dosahování skutečně profesionální úpravy lodě. Jeho směs čistého brazilského karnaubského vosku, silikonů, polymerů a pryskyřic přináší mimořádný lesk a poskytuje odolnost proti nečistotám. Tekutý voskový přípravek se snadno aplikuje a odstraňuje nečistoty i na teplých površích a je bezpečný pro gelové nátěry, barvy, sklolamináty a kov.
Objem: 946 ml
Země původu: USA

Prostředek na základní čištění nebo jako první krok v závěrečném dočištění Perfect-It ™ s vysokou pěnivostí odstraňuje běžné mořské nečistoty bez poškození vosku na povrchu, může být použit prakticky ve všech částech člunů od čela až po záď, včetně oblastí celého trupu. Profesionálně zhotovený koncentrát je vysoce účinný, je součástí kompletního sortimentu výrobků Perfect-It ™ pro povrchovou ochranu lodního pláště. Perfect-It ™ Boat Wash je základním krokem k dosažení profesionální povrchové ochrany, působí bez poškození vosku, je určen k odstranění špíny, řas a jiných běžných námořních nečistot.
Země původu: USA
Objem: 946 ml

Toplac Plus je silikonový alkydový prémiový lesklý jachtařský nátěr pro všechny podklady nad čarou ponoru. Lehce se nanáší válečkem nebo štětcem. Toplac Plus obsahuje UV filtry pro zvýšenou odolnost.

Vylepšená estetika, pokud jde o rozlišení obrazu (DOI) a průtok
Nové složení eliminuje potřebu naklánění při použití válečku
Použijte One UP a poté Toplac Plus k dodání nejlepšího vrchního nátěru ve své třídě, který nabízí International

Technické údaje

Vhodný nad čarou ponoru: Trup
Vhodný pod čáru ponoru: Trup
Povrchová úprava / lesk: Vysoký lesk
Podklady: Hliník / zinko-galvanizovaná ocel, epoxidový kompozit / karbonové vlákno, litina, GRP / FRP, olovo, ocel, dřevo, bronz / nerezová ocel

Způsob aplikace
Štětec

Doporučený počet vrstev: 2 - 3
Praktické pokrytí (m2 / L): 12.00

Váleček

Doporučený počet vrstev: 2 - 3
Praktické pokrytí (m2 / L): 12.00

Bezpečnostní informace

Bezpečnostní list obsahuje podrobné informace o aktuálním složení tohoto produktu, jako jsou nebezpečné složky, první pomoc, protipožární opatření, manipulace a skladování. Abyste se ujistili, že máte správný technický list, najděte na své plechovce odpovídající barvu a vzorec. Vzorec je obvykle na jejím dně.

Země původu: Velká Británie
Objem: 750 ml
Barva podle výrobce: Fire Red
Barva: Červená

Lodní leštidlo s teflonem poskytuje ochranu, výrazně snižuje usazování špíny, oleje a skvrn. Polymerová vrstva chrání proti UV záření a působení soli. Po ošetření nezanechává mastný film, ochranná vrstva působí pětkrát déle než běžné lodní vosky, min. však 1 rok. Jednoduché použití: naneseme hadříkem, necháme zaschnout a suché zbytky (prášek) setřeme čistou utěrkou. Aplikace leštidla je posledním krokem ochranné úržby povrchů laminátu, kovu a vrstev nátěrů. Jde výhradně o ochranný prostředek - není určen k čištění. Objem: 473 ml.
Objem: 473 ml
Země původu: USA