Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Rychleschnoucí dvousložkový epoxidový základní lak, který se natírá čtyři krát na ochranu proti prosakování při člunech ze sklolaminátu a antikorozní ochranu při člunech z oceli a hliníku. Neobsahuje dehet, nedochází tedy k zabarvení světlých odstínů protihnilobních nátěrů. Objem - 2,5 l, barva - bílá.
Barva podle výrobce: Off White
Barva: Bílá
Objem: 2,5 L
Země původu: Velká Británie

Tvrdá matricová antivegetační barva na bázi organického biocidu bez oxidu mědi. Kompatibilní s jakýmkoli trupem (sklolaminát, hliník, dřevo atd.)

Spotřeba: 8 m2 / l
Doporučuje se do agresivních povětrnostních podmínek po celý rok
Minimální teplota aplikace: 10 °C
Teplota krytí: 6 h při 20 °C
Doba vytvrzení před spuštěním: 12 h při 20 °C

Barva podle výrobce: Blue
Objem: 2,5 L
Barva: Modrá
Země původu: Itálie

Cruiser 200 je kvalitní antivegetační nátěr chránící před znečištěním, který poskytuje komplexní ochranu všem podkladům včetně hliníku.Tento prostředek je účinný proti různým organismům; slizem, vodním rostlinám a živočichům. Je vhodný pro profesionální a spotřebitelské použití na plavidla ve sladké a slané vodě. Technologie eroze zabraňuje hromadění laku a poskytuje ochranu až jeden rok.Chrání jakýkoliv povrch včetně hliníkuZářivě bílá barva pro vynikající vzhledSnadná aplikace umožňuje rychlé opravyBezpečnostní informaceBezpečnostní list obsahuje podrobné informace o složení výrobku, jako jsou nebezpečné složky, první pomoc, protipožární opatření, manipulace a skladování. Abyste se ujistili, že máte správný list, najděte na své plechovce odpovídající barvu a složení. Složení je obvykle na spodní části. Pro každé nejnovější složení poskytujeme bezpečnostní listy.
Barva: Červená
Objem: 2,5 L
Země původu: Spojené království
Barva podle výrobce: Red

Teleskopická komfortní rukojeť s rozsahem 1,5 - 2,7 m s patentovaným neviditelným nastavovacím systémem. Slzovitého tvar rukojeti ji dělají až o 67% silnější než běžné rukoväte.Vonkajšia tyč je vyrobena z extrudovaného tepelně upraveného eloxovaného hliníku. Vnitřní tyč je vyrobena z taženého 6063 T8 tepelně upraveného eloxovaného hliníku.
Země původu: USA

Pružný olej/lak na dřevo, který se chová jako „kůže dřeva“, jeho mikroporézní vlastnosti umožňují dřevu dýchat. Malé dírky v struktuře laku se roztahují a smršťují, ale jsou dostatečně malé aby odpudily vodu, která je příčinou vzniku plísní. Woodskin se velmi jednoduše nanáší, není nutné jej ředit a jednotlivé vrstvy netřeba před další vrstvou brousit. Proniká hluboko do dřeva a vytváří tenký film, který nepraská ani nevytváří fleky, má minimální nároky na údržbu - jednoduše očistit a nanášet sezónu po sezóně. Teaková přírodní barva Woodskin dokonale vykreslí krásu každého dřeva. Je vhodný pro všechny druhy dřeva, včetně olejového dřeva jako je teak nebo iroko. Objem – 750 ml.
Země původu: Velká Británie
Objem: 750 ml

Přípravek na jednoduché odstraňování antivegetačných nátěrů, speciálně vyráběn pro GRP lodě. Na rozdíl od většiny odstraňovačů barev, INTERSTRIP AF nepoškozuje gelové vrstvy. Je to bezpečná a časově úsporná metoda pro snadné odstranění starých protihnilobných látek. Objem - 1000 ml.
Objem: 1 L
Země původu: Velká Británie

Antivegetačný nátěr určený pro plachetnice a lodě s rychlostí do 25 uzlů, chránící před všemi druhy znečištění. Doporučuje se natírat v 1-2 vrstvách. Není vhodný na hliník, lehké kovy a pozinkované povrchy. Objem - 2,5 l. Barva - černá.
Barva podle výrobce: Černá
Barva: Černá
Objem: 2,5 L
Země původu: Velká Británie

Originální klasický lak s vysokým leskem, odolný vůči UV záření. Jednoduché nanášení a pískování. Tento lak je vhodný na vnitřní a venkovní použití. Vynikající pružnost a odolný lesk. Pokrytí: 12 m² / litr. Ředidlo č. 1. Objem - 2,5 l.


Objem: 2,5 L
Země původu: Velká Británie

Extra silný antifouling s technologií Biolux vytváří velmi čistý a extra hladký trup. Je ideální pro rychlé plavidla. Může být leštěný, ale není vhodný pro použití na hliník a ostatní lehké kovy ani na pozinkované povrchy. Objem - 750 ml. Barva - bílá.
Objem: 0,75 L
Barva: Bílá
Země původu: Velká Británie
Barva podle výrobce: Dover White

Samoleštící antivegetační nátěr na bázi organického biocidu bez obsahu mědi. Kompatibilní s jakýmkoli trupem (sklolaminát, hliník, dřevo atd.).

Spotřeba:8 m2 / l, barva 7 m2 / l
Doporučuje se do agresivních povětrnostních podmínek po celý rok
Minimální teplota aplikace: 10 °C
Teplota krytí: 6 h při 20 °C
Doba vytvrzení před spuštěním: 12 h při 20 °C

Objem: 2,5 L
Barva: Modrá
Barva podle výrobce: Blue
Země původu: Itálie